Lassana Diarra
+10
madridismo
supersergio
ramissimo-4-
billybiros
Morbidas
skolix
crazymadritista
MaDriDisM
Eladir
Sergio Ramos
14 απαντήσεις
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 3 από 3
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Lassana Diarra
Η δρεπανοκυτταρική αναιμία είναι γενετικό νόσημα, δηλαδή το έχει από όταν γεννήθηκε και δεν ξεπερνιέται.
Απλά κάνει υφέσεις και εξάρσεις και αυτό τον καιρό ήταν μάλλον σε έξαρση.
Είναι αρκετά επικίνδυνο να παίζει ποδόσφαιρο κάποιος που πάσχει από αυτή τη μορφή αναιμίας και απορώ πώς δεν το έχουν διαγνώσει τόσα χρόνια ότι είχε αυτό το πρόβλημα. Εκτός και αν το διέγνωσαν αλλά το απέκρυπταν.
Απλά κάνει υφέσεις και εξάρσεις και αυτό τον καιρό ήταν μάλλον σε έξαρση.
Είναι αρκετά επικίνδυνο να παίζει ποδόσφαιρο κάποιος που πάσχει από αυτή τη μορφή αναιμίας και απορώ πώς δεν το έχουν διαγνώσει τόσα χρόνια ότι είχε αυτό το πρόβλημα. Εκτός και αν το διέγνωσαν αλλά το απέκρυπταν.
Η δρεπανοκυτταρικη αναιμια ειναι πολυ σοβαρη νοσος και μου κανει εντυπωση πώς δεν την διεγνωσαν οταν εγινε η μεταγραφη του. Παντως δεν θα μπορουσε να κανει τοσο δυνατες προπονησεις και να παιζει σε τοσο υψηλο επιπεδο αν ειχε αυτη την ασθενεια. Εκτος αν εχει κανενα τυπο πιο ελαφριας μορφης. Θεραπευεται πληρως μονο με μεταμοσχευση μυελου.
angelinapaik- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 755
φημες λεν 20εκ. εκλεισε united
Halamadrid- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 451
Μην λέμε ότι να 'ναι δεν έκλεισε πουθενά, απλά κλασσικά η United λένε μπήκε πάλι στο κόλπο.. Δεν νομίζω να φύγει από Γενάρη.
Wael90- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 1927
Πως μου την δινει οταν ακουω για μεταγραφες σε μη-μεταγραφικη περιοδο.. Ακομα και αν ισχυει για Ιανουαριο, να τον παρουν να τον κανουν τι? CL δεν μπορει να παιξει πλεον εφοσον πηρε συμμετοχη με τον Αjax. Οπως και να χει ο Lass ειναι χρησιμο εργαλειο για την ομαδα, μεγα λαθος αν παραχωρηθει.
Aς παρουν την "απομιμηση" αν θελουν, τον Μαχαμαντου...
Aς παρουν την "απομιμηση" αν θελουν, τον Μαχαμαντου...
Lucas- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 605
O Jose δείχνει να τον εμπιστεύεται πάντως. Έστω κι αν περνάει ως αλλαγή κάθε φορά δείχνει πως τον υπολογίζει.
Wael90- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 1927
Μάλλον φεύγει τελευταία στιγμή ο Lass και παίρνουμε δανεικό τον Essien..
madridismo- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 794
Είναι Official για τον Essien..Το ότι έφυγε ο Lass δεν βλέπω όμως πουθενά
madridismo- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 794
Σε ξενο forum λενε οτι ειναι επισημο και για Λας στην Ανζι για 5 εκατ. (πολυ λιγα κατα την γνωμη μου).
Το καλο ειναι οτι ο Εσιεν μπορει να παιξει και ως σεντερ μπακ και ετσι να μετατοπιστει ο Ραμος ως δεξιος μπακ παλι, στην θεση του Αρμπελοα. Σχετικα καλη κινηση νομιζω στο οριο της ληξης των μεταγραφων.
Η αληθεια ειναι πως εχω καιρο να τον παρακολουθησω και λενε πως εχει πεσει σε αποδοση μετα τους τραυματισμους που ειχε αλλα ειναι καθησυχαστικο το γεγονος οτι ο Μουρινιο γνωριζει πολυ καλα τον παιχτη και λογικα θα μπορεσει να τον ενταξει ευκολα στην ομαδα και να του βγαλει τον καλο του εαυτο. Ας το ελπισουμε τουλαχιστον.
Το καλο ειναι οτι ο Εσιεν μπορει να παιξει και ως σεντερ μπακ και ετσι να μετατοπιστει ο Ραμος ως δεξιος μπακ παλι, στην θεση του Αρμπελοα. Σχετικα καλη κινηση νομιζω στο οριο της ληξης των μεταγραφων.
Η αληθεια ειναι πως εχω καιρο να τον παρακολουθησω και λενε πως εχει πεσει σε αποδοση μετα τους τραυματισμους που ειχε αλλα ειναι καθησυχαστικο το γεγονος οτι ο Μουρινιο γνωριζει πολυ καλα τον παιχτη και λογικα θα μπορεσει να τον ενταξει ευκολα στην ομαδα και να του βγαλει τον καλο του εαυτο. Ας το ελπισουμε τουλαχιστον.
Lucas- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 605
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 3 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης