Mahamadou Diarra
+13
crazymadritista
Despotaros
W.S_HOOLS
madridismo
Sergio-(4)-Ramos
ramissimo-4-
MaDriDisM
supersergio
alex_rm9
Eladir
Nh04
billybiros
Sergio Ramos
17 απαντήσεις
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 1 από 4
Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Mahamadou Diarra
Χωρίς τον Μαχαμαντού Ντιαρά θα χρειαστεί να πορευθεί η Ρεάλ Μαδρίτης από την αρχή του 2008 και τουλάχιστον για τον Ιανουάριο. Ο μέσος των μερένγκες θα ακολουθήσει την Εθνική Ομάδα του Μάλι στο Κόπα Αφρικα του 2008, γεγονός που σημαίνει ότι θα αφήσει την ομάδα της Μαδρίτης τουλάχιστον από τις 6 Ιανουαρίου μέχρι το τέλος του μήνα, σε περίπτωση που η χώρα του αποκλειστεί στην πρώτη φάση, δηλαδή για 24 ημέρες. Αυτό μεταφράζεται σε 9 "χαμένα" παιχνίδια για τον Ντιαρά.
Η απουσία του άσου από το Μάλι αφήνει τον Μπερντ Σούστερ ουσιαστικά με μόνο έναν καθαρό κεντρικό μέσο, τον Φερνάντο Γκάγκο που, όπως φαίνεται, θα αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι της αρχικής εντεκάδας, τουλάχιστον για όσο καιρό θα απουσιάζει ο Ντιαρά.
Ο άσος από το Μάλι ήταν αναντικατάστατος τον τελευταίο χρόνο, έχοντας χάσει μόλις 5 αναμετρήσεις από τον Αύγουστο του 2006, όταν και ήρθε στη Μαδρίτη.
Παρ` όλα αυτά, ο Ντιαρά δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να απουσιάσει από την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, καθώς έχει δηλώσει ότι το να παίζει για τη χώρα του "είναι το πιο σημαντικό" για εκείνον, σε σημείο που την περσινή χρονιά ήταν έτοιμος να χάσει την τελευταία κρίσιμη αναμέτρηση πρωταθλήματος απέναντι στη Μαγιόρκα για να ενισχύσει το Μάλι, που έπαιζε για την πρόκρισή του στο Κόπα Αφρικα.
sport.gr
Στην πορτα της εξοδου ο Ντιαρα;
Μέρες φαίνεται ότι μετράει ο Μαχαμαντού Ντιαρά στη Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca», ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ δεν υπολογίζεται από τον Μπερντ Σούστερ και αναμένεται να φύγει από τον ισπανικό σύλλογο, ίσως και στην επόμενη μεταγραφική περίοδο.
Ο διεθνής μέσος από το Μάλι έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις για να συνεχίσει την καριέρα του στη Serie Α και συγκεκριμένα την Ίντερ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «μερένχες» είχαν δώσει το καλοκαίρι του 2006 το ποσό των 26 εκατ. ευρώ για να πάρουν τον 26χρονο ποδοσφαιριστή από τη Λιόν.
sport-fm.gr
Απ: Mahamadou Diarra
me 20ara miria ton dinei sigura
Nh04- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 504
Πολύ καλά είναι 20 μυριάκια!!! και με αυτά να πάρουμε κάποιον καλύτερο για την ίδια θέση!!!
Μιγιάτοβιτς: «Δεν φεύγει ο Ντιαρά...»
Τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Μαχαμαντού Ντιαρά να αποχωρεί από την Ρεάλ Μαδρίτης, έβαλε σε δηλώσεις του ο αθλητικός διευθυντής της «Βασίλισσας», Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς. Ο πάλαι ποτέ αστέρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα μετακίνησης του μέσου από το Μάλι, μιας και: «είμαστε ευχαριστημένοι μαζί του».
«Δεν είναι αλήθεια πως ο Ντιαρά πωλείται, είμαστε ευχαριστημένοι μαζί του. Οι έξι τελευταίοι μήνες ήταν αποφασιστικοί. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από εκείνον και ο ίδιος από την Ρεάλ Μαδρίτης» τόνισε κλείνοντας ο Μιγιάτοβιτς.
sport-fm.gr
etsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!
Nh04- Moderator
Ντιαρα:"Δεν θελω να φυγω απο τη Ρεαλ"
Ο Μοχαμαντού Ντιαρά εξομολογήθηκε στα μέσα ότι τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να φεύγει από την Ρεάλ τον Γενάρη του έχουν αποσπάσει την προσοχή στην προσπάθεια του να συγκεντρωθεί στο παιχνίδι με την Βέρντερ.
Το όνομα του Ντιαρά είναι ένα από αυτά που παίζουν δυνατά στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο ίδιος αρνείται τα δημοσιεύματα και δηλώνει πιστός στην ομάδα.
“Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον σύλλογο, μόνο φήμες κυκλοφορούν για δυσαρέσκεια μου με την ομάδα τίποτε άλλο. Η Ρεάλ για όποιο θέμα προκύψει με καλεί και το συζητάμε μαζί προτού κανείς μάθει το οτιδήποτε”.
“Την προηγούμενη χρονιά για παράδειγμα είχα κάποια προβλήματα με τον Φάμπιο Καπέλο, η διοίκηση με κάλεσε να συζητήσουμε το θέμα λέγοντας μου ότι δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε έτσι”.
“Όλα πάνε περίφημα για εμένα φέτος, είμαι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου και δεν βλέπω τι πρόβλημα θα μπορούσε να υπάρχει με αυτό. Ελπίζω η ομάδα να είναι ικανοποιημένη μαζί μου όπως εγώ με αυτούς”.
“Όλοι έχουν μια επιλογή στην ζωή τους, δεν ανησυχώ καθόλου όσο η ομάδα και το προπονητικό team δεν με καλούν να συζητήσουμε για το συμβόλαιο μου, είμαι πολύ ήρεμος με αυτό το γεγονός, έτσι είναι το ποδόσφαιρο".
“Είμαι τυχερός που παίζω σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας, εκτός από τα δυο τελευταία που ήμουν τραυματίας, και να σας πω κάτι; εάν δεν ήμουν απαραίτητος στον προπονητή δεν θα αγωνιζόμουν και τόσο πολύ”.
“Ξέρω τον εαυτό μου καλύτερα από τον καθένα, όπως ξέρω να κάνω και την αυτοκριτική μου, είναι αλήθεια ότι δεν αγωνίζομαι τόσο καλά φέτος όπως τους τελευταίους έξι μήνες της περσινής σεζόν, μπορώ να τα πάω πολύ καλύτερα και να είστε σίγουροι ότι θα δείτε τον πραγματικό Ντιαρά σύντομα”.
Nh04- Moderator
Γιατί το λες και δεν το κάνεις παλικάρι μου??? Άντε ποτέ δεν είναι αργά, περιμένουμε :-) :μπορώ να τα πάω πολύ καλύτερα και να είστε σίγουροι ότι θα δείτε τον πραγματικό Ντιαρά σύντομα”.
Καλή αρχή είναι το ματσάκι με την Βέρντερ θα έλεγα
Μαλουντά: «Η Τσέλσι δεν είναι σαν την Λιόν»
Παράπονα εξέφρασε ο Φλοράν Μαλουντά για την διοίκηση της Τσέλσι. Συγκεκριμένα ο Γάλλος μέσος είπε πως οι διοικούντες της ομάδας του είναι... τσιγκούνηδες και πως ξεχωρίζουν τους παίκτες.
«Η Τσέλσι δεν είναι σαν την Λιόν ή την Άρσεναλ, δεν στέλνει αεροπλάνα για να παραλάβουν τους παίκτες της μετά από διεθνή ματς» είπε ο Μαλουντά και συνέχισε: «Όταν έπαιξα με αντίπαλο τη Λιθουανία στις 17 Οκτώβρη στην πόλη της Ναντ, το αεροπλάνο της Άρσεναλ ήταν γεμάτο και αναγκάστηκα να πάρω ταξί για το Παρίσι, κάνοντας ένα ταξίδι τεσσάρων ωρών». Το μαρτύριο όμως του Γάλλου πρώην παίκτη της Λιόν δεν σταμάτησε εκεί: «Φτάσαμε στις 4.30 το πρωί στο αεροδρόμιο, πήρα την πρώτη πτήση για Λονδίνο, κοιμήθηκα μόλις τρεις ώρες και μετά πήγα για προπόνηση. Δεν μπορούσα να λείψω από την προπόνηση αν ήθελα να παίξω το Σαββατοκύριακο».
Ο καταιγισμός του Μαλουντά κατά την διοίκηση της Τσέλσι δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε λέγοντας πως η διοίκηση των «μπλε» ξεχωρίζει τους παίκτες: «Ο σύλλογος δεν σε βοηθάει πολύ, εκτός υποθέτω αν είσαι σταρ. Είμαι σίγουρος πως όταν έφτασε ο Αντρέι Σεβτσένκο εδώ τα πάντα θα ήταν έτοιμα για αυτόν»
Χμ.........
Για κάτι τέτοιο δεν θα έλεγα οχι.
κι αν ήταν να τον ανταλάσσαμε με τον Ρόμπεν.
Ακόμα καλύτερα.
Λίγο απίθανο.
αλλα
Παράπονα εξέφρασε ο Φλοράν Μαλουντά για την διοίκηση της Τσέλσι. Συγκεκριμένα ο Γάλλος μέσος είπε πως οι διοικούντες της ομάδας του είναι... τσιγκούνηδες και πως ξεχωρίζουν τους παίκτες.
«Η Τσέλσι δεν είναι σαν την Λιόν ή την Άρσεναλ, δεν στέλνει αεροπλάνα για να παραλάβουν τους παίκτες της μετά από διεθνή ματς» είπε ο Μαλουντά και συνέχισε: «Όταν έπαιξα με αντίπαλο τη Λιθουανία στις 17 Οκτώβρη στην πόλη της Ναντ, το αεροπλάνο της Άρσεναλ ήταν γεμάτο και αναγκάστηκα να πάρω ταξί για το Παρίσι, κάνοντας ένα ταξίδι τεσσάρων ωρών». Το μαρτύριο όμως του Γάλλου πρώην παίκτη της Λιόν δεν σταμάτησε εκεί: «Φτάσαμε στις 4.30 το πρωί στο αεροδρόμιο, πήρα την πρώτη πτήση για Λονδίνο, κοιμήθηκα μόλις τρεις ώρες και μετά πήγα για προπόνηση. Δεν μπορούσα να λείψω από την προπόνηση αν ήθελα να παίξω το Σαββατοκύριακο».
Ο καταιγισμός του Μαλουντά κατά την διοίκηση της Τσέλσι δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε λέγοντας πως η διοίκηση των «μπλε» ξεχωρίζει τους παίκτες: «Ο σύλλογος δεν σε βοηθάει πολύ, εκτός υποθέτω αν είσαι σταρ. Είμαι σίγουρος πως όταν έφτασε ο Αντρέι Σεβτσένκο εδώ τα πάντα θα ήταν έτοιμα για αυτόν»
Χμ.........
Για κάτι τέτοιο δεν θα έλεγα οχι.
κι αν ήταν να τον ανταλάσσαμε με τον Ρόμπεν.
Ακόμα καλύτερα.
Λίγο απίθανο.
αλλα
Ντιαρά: “Δεν φεύγω από την Ρεάλ”
Τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης τον Ιανουάριο, λόγω της δυσφορίας για το μικρό χρόνο συμμετοχής του μέχρι τώρα, έβαλε με δηλώσεις του ο διεθνής με την Εθνική του Μάλι, Μοχαμαντού Ντιάρα.
Ο 26χρονος αμυντικός χαφ τόνισε ότι ποτέ δεν είπε ότι θέλει να αποχωρήσει από τους Mαδριλένους δείχνοντας να καταλαβαίνει ότι ο ανταγωνισμός σε υψηλού επιπέδου ομάδες είναι πολύ σκληρός.
“Ποτέ δε δήλωσα ότι θα φύγω από τη Ρεάλ Μαδρίτης, που είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στο κόσμο. Αποφάσισα να έρθω εδώ γνωρίζοντας ότι θα αντιμετωπίσω δύσκολες καταστάσεις. Θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να εξαντλήσω το συμβόλαιο μου με την ομάδα” τόνισε σχετικά.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λιόν αναφέρθηκε επίσης και στο προσεχές el classico τονίζοντας ότι στόχος είναι να αυξηθεί ακόμα πιο πολύ η βαθμολογική διαφορά από τη Μπαρτσελόνα.
“Εχουμε μια διαφορά τεσσάρων βαθμών από τη Μπαρτσελόνα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει πίεση ή ότι θα είναι εύκολο παιχνίδι. Αντίθετα, είναι ένας αγώνας που θέλουμε να κερδίσουμε για να αυξήσουμε και άλλο την διαφορά που μας χωρίζει”.
Contra.gr
Τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης τον Ιανουάριο, λόγω της δυσφορίας για το μικρό χρόνο συμμετοχής του μέχρι τώρα, έβαλε με δηλώσεις του ο διεθνής με την Εθνική του Μάλι, Μοχαμαντού Ντιάρα.
Ο 26χρονος αμυντικός χαφ τόνισε ότι ποτέ δεν είπε ότι θέλει να αποχωρήσει από τους Mαδριλένους δείχνοντας να καταλαβαίνει ότι ο ανταγωνισμός σε υψηλού επιπέδου ομάδες είναι πολύ σκληρός.
“Ποτέ δε δήλωσα ότι θα φύγω από τη Ρεάλ Μαδρίτης, που είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στο κόσμο. Αποφάσισα να έρθω εδώ γνωρίζοντας ότι θα αντιμετωπίσω δύσκολες καταστάσεις. Θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να εξαντλήσω το συμβόλαιο μου με την ομάδα” τόνισε σχετικά.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λιόν αναφέρθηκε επίσης και στο προσεχές el classico τονίζοντας ότι στόχος είναι να αυξηθεί ακόμα πιο πολύ η βαθμολογική διαφορά από τη Μπαρτσελόνα.
“Εχουμε μια διαφορά τεσσάρων βαθμών από τη Μπαρτσελόνα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει πίεση ή ότι θα είναι εύκολο παιχνίδι. Αντίθετα, είναι ένας αγώνας που θέλουμε να κερδίσουμε για να αυξήσουμε και άλλο την διαφορά που μας χωρίζει”.
Contra.gr
Nh04- Moderator
06. Mahamadou Diarra
Προς την έξοδο οδεύει ο Ντιαρά…
Αβέβαιο είναι το μέλλον του Μαχαμαντού Ντιαρά στην Ρεάλ Μαδρίτης μετά τις τελευταίες κακές εμφανίσεις του παίκτη. Στο διάστημα που ο 26χρονος άσσος από το Μαλί απουσίαζε στην Γκάνα για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας στο Κόπα Άφρικα, ο αντικαταστάτης του στην μεσαία γραμμή των «μερένχες», Φερνάντο Γκάγκο, έπεισε πολύ περισσότερο με την απόδοσή του και αναμένεται να παραγκωνίσει τον Ντιαρά από την ενδεκάδα της «βασίλισσας».
Ο Μπερντ Σούστερ και η διοίκηση της Ρεάλ, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, δεν θα είχαν πρόβλημα να πουλήσουν τον παίκτη και να απαλλαχθούν από το «μεγάλο» του συμβόλαιο, αφού κοστολογείται περίπου στα 26 εκατομμύρια ευρώ και εισπράττει ετησίως σχεδόν τα διπλάσια χρήματα από τον Γκάγκο…
Φήμες, πάντως, που είδαν το φως της δημοσιότητας το περασμένο καλοκαίρι έκαναν λόγο για απόρριψη πρότασης ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ από πλευράς Ρεάλ, για την πώληση του Ντιαρά, που κατατέθηκε από ευρωπαϊκή ομάδα, της οποίας το όνομα, ωστόσο, δεν αναφέρεται από την εφημερίδα «Sport».
sport-fm.gr
Αβέβαιο είναι το μέλλον του Μαχαμαντού Ντιαρά στην Ρεάλ Μαδρίτης μετά τις τελευταίες κακές εμφανίσεις του παίκτη. Στο διάστημα που ο 26χρονος άσσος από το Μαλί απουσίαζε στην Γκάνα για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας στο Κόπα Άφρικα, ο αντικαταστάτης του στην μεσαία γραμμή των «μερένχες», Φερνάντο Γκάγκο, έπεισε πολύ περισσότερο με την απόδοσή του και αναμένεται να παραγκωνίσει τον Ντιαρά από την ενδεκάδα της «βασίλισσας».
Ο Μπερντ Σούστερ και η διοίκηση της Ρεάλ, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, δεν θα είχαν πρόβλημα να πουλήσουν τον παίκτη και να απαλλαχθούν από το «μεγάλο» του συμβόλαιο, αφού κοστολογείται περίπου στα 26 εκατομμύρια ευρώ και εισπράττει ετησίως σχεδόν τα διπλάσια χρήματα από τον Γκάγκο…
Φήμες, πάντως, που είδαν το φως της δημοσιότητας το περασμένο καλοκαίρι έκαναν λόγο για απόρριψη πρότασης ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ από πλευράς Ρεάλ, για την πώληση του Ντιαρά, που κατατέθηκε από ευρωπαϊκή ομάδα, της οποίας το όνομα, ωστόσο, δεν αναφέρεται από την εφημερίδα «Sport».
sport-fm.gr
Δεν ξέρω ποιος τα γράφει αυτά - αλλά κάτι μου βρωμάει.
Μουσουλμάνος και μαυρος ίσος κάποιους σε κάποια εφημερίδα να τους ενοχλέι!!!
Αν ισχύει κάτι τέτοιο ... (Μακελελέ - Ετό - Βιειρά) να πάνε να γαμ...
Δεν νομίζω να φύγει.
Απλά κάποιος μαλάκας δημοσιογράφος στην Ισπανία δεν τον πάει. (δική μου εκτίμηση)
Μουσουλμάνος και μαυρος ίσος κάποιους σε κάποια εφημερίδα να τους ενοχλέι!!!
Αν ισχύει κάτι τέτοιο ... (Μακελελέ - Ετό - Βιειρά) να πάνε να γαμ...
Δεν νομίζω να φύγει.
Απλά κάποιος μαλάκας δημοσιογράφος στην Ισπανία δεν τον πάει. (δική μου εκτίμηση)
kai egw etsi pistevw. den einai kai eukolo na vrethei paixtis san ton diarra. isos o gago na ginei kaliteros tou xronou, alla posa na kanei monos t? xreiazete kai o diarra
alex_rm9- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 1760
Ναι ρε σεις και εμένα μου φαίνεται περίεργο που λέει ότι έχει κάνει κακές εμφανίσεις στους τελευταίους αγώνες... Που τις είδε τις κακές... Ξέχασε μου φαίνεται τι έκανε στο κάμπ νου ε...?
Μάλλον ισχύει αυτό που λέει Μπίλυ...
Μάλλον ισχύει αυτό που λέει Μπίλυ...
Elpizw aurio na doume Gago. Oson afora ton Diarra, pisteuw oti einai enas xrisimos paiktis pou sini8ws kanei kali douleia sto kentro katastrefwntas tin anaptiksi tis adipalis omadas. Parolauta egw perimena perissotera fetos apo auton (26miria einai polla lefta gia amintiko haf). Oson afora to na figei i oxi....an vre8ei kaliteros to kalokari giati oxi ?
den tha figei o diarra. kaliteros kai diathesimos den iparxei.
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
Ίσως ο Πίρλο να είναι διαθέσιμος αλλά δύσκολα.... Και δεν ξέρω αν είναι και καλύτερος από τον Ντιαρά..den tha figei o diarra. kaliteros kai diathesimos den iparxei.
st organotiko omws einia safos kaliteros. kai oi ekteleseis t einai ola ta lefta
alex_rm9- Madridista
Kalos o Pirlo alla plisiazei ta 29...diladi 2 xronia megaliteros tou diarra. Egw eimai iper tou Gago, pou exei deiksei poli en8arintika stoixeia tis teleutaies vdomades. Oute 22 den exei kleisei kai exei kali texniki. Einai ligo "mikroswmos" gia amintiko haf alla kaneis den einai teleios. To kalo einai oti o Schuster ton ipologizei kai ton exei valei arktes fores vasiko fetos.
Θα συμφωνίσω με τον Eladir για τον Gago.... Το θέμα είναι αν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ισπανία και Ευρώπη..? Αν μπει για τα καλά στο κλίμα της ομάδος τότε δεν το συζητώ είναι πολύ καλός... Και εγώ είμαι υπέρ του Gago αν και δεν ξέρω κατά πόσο μπορούμε να πάρουμε το Τσού λου με αυτόν αμυντικό Χαφ...
kai o gago kai o diarra einai mia xara. poia omada exei 2 kaliterous amintikous half apo emas? auta ta peri pirlo einai anekdota.
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
Gattuso, Pirlo stin Milan einai gia mena o kaliteros sindiasmos...alla kai autous pou exoume emeis mia xara einai, einai kai nea paidia se sxesi me tous ~30arides tis milan. Prin merika xronia eixame ston ...pagko Cambiasso pou twra exei paei Inter kai kanei papades . Sauti tin 8esi eimaste ligo autokatastrofikoi opote mia fora as kratisoume autous pou exoume
to megalitero lathos omws itan p afisame ton makelele na figei. 3ereis kaneis tin istoria me ton makelele na m tin pei? dioti egw den 3erw gt efige. ithele lefta o perez?
alex_rm9- Madridista
Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 1 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης