Juan Villalonga
+4
mariatsili
Despotaros
Sergio Ramos
billybiros
8 απαντήσεις
:: REAL MADRID CF :: Ιστορία - Διοικητικά :: Διοικητικά
Σελίδα 1 από 1
Juan Villalonga
Θέλει τη Ρεάλ ο Βιγιαλόνγκα
Αντίπαλο απέκτησε ο Ραμόν Καλντερόν. Ο Χουάν Βιγιαλόνγκα εξέφρασε την επιθυμία να αναλάβει την προεδρία της Ρεάλ Μαδρίτης και προτίθεται να θέσει υποψηφιότητα για τις εκλογές που θα γίνουν το καλοκαίρι του 2010. Ο νέος μνηστήρας για την προεδρία της «βασίλισσας» δεν είναι άγνωστος στο ποδοσφαιρικό κοινό, αφού το περασμένο καλοκαίρι είχε αποπειραθεί να αποκτήσει τη Βαλένθια, ενώ παλαιότερα είχε ενδιαφερθεί για την αγορά της Λίβερπουλ. Και στις δύο περιπτώσεις, ωστόσο, έμεινε με άδεια χέρια.
www.sport-fm.gr
Απ: Juan Villalonga
Δεν τον ξέρω τον κύριο... Αλλά δεν μαρέσει που ακούω ότι ήθελε άλλους συλλόγους. Τι ομάδα να είναι και ότι να ναι???
Άμα είναι να φύγει ο Καλντερόν θέλω τον Παλάσιος που έχω ακούσει τόσο καλά λόγια γαυτόν!
Άμα είναι να φύγει ο Καλντερόν θέλω τον Παλάσιος που έχω ακούσει τόσο καλά λόγια γαυτόν!
Στο χαλαρό! Ούστ!
Despotaros- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 777
όλοι έχουν δικαίωμα στα όνειρα!απλά τα δικά του δεν θα γίνουν πραγματικότητα!!
mariatsili- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 456
Με το τέτοιο του στο χέρι θα μείνει...
crazymadritista- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 835
Ο καθε ασχετος βγαινει και μιλαει για προεδριες..
Πιο βαθια στα σκατα γινετε τουλαχιστον η τωρινη διοικηση ειναι Ρεαλ(τουλαχιστον ετσι πιστευουμε..)
PS:Eλα και παρε τον ΠΑΟΚ να μας φυγουν τα μυαλα..
Πιο βαθια στα σκατα γινετε τουλαχιστον η τωρινη διοικηση ειναι Ρεαλ(τουλαχιστον ετσι πιστευουμε..)
PS:Eλα και παρε τον ΠΑΟΚ να μας φυγουν τα μυαλα..
Αν κατέβω για πρόεδρος θα με υποστηρίξετε?Θα σας φέρω Ροναλντίνιο
Θα σας φέρω όποιον Ρονι θέλετε παιδιά μου
Δηλωσεις του Juan Villalonga στον ραδιοφωνικο σταθμο COPE Radio (σε ποιον αλλον):
Ελπιζω παντως να μην τον παιρνει κανεις στα σοβαρα γιατι αλλιως βλεπω να το σπαμε ανετα το προηγουμενο ρεκορ του Perez με τα 3 χρονια χωρις τιτλοPlayers such as Lionel Messi, Cristiano Ronaldo or Kaká should be at Real Madrid. I will copy the model that Florentino used. I have called Florentino and I expressed my desire to stand and use his ideas, but it will be on my own terms. I have a lot of respect and admiration for Florentino and I think we should continue the good work that he did. If I do win then I would like to introduce a system of Zidanes and Butragueños. We have to call upon the talent from the youth teams and combine them with world class players.
Άμα είναι να σπάμε τα ρεκόρ του Πέρεθ με 2 τσου λου και άλλα 2-3 πρωταθλήματα και να ξανα δημιουργηθούν οι γαλάκτικος τότε να έρθει..Ελπιζω παντως να μην τον παιρνει κανεις στα σοβαρα γιατι αλλιως βλεπω
να το σπαμε ανετα το προηγουμενο ρεκορ του Perez με τα 3 χρονια χωρις
τιτλο
Άμα όμως είναι ο κλασικός ''υπόσχομαι και δεν φέρνω τίποτα'' τότε μακριά το ζούμε live δεν σε χρειαζόμαστε..
:: REAL MADRID CF :: Ιστορία - Διοικητικά :: Διοικητικά
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης