Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Η Οικονομική κατάσταση της ομάδας

+13
realara7
Morbidas
supersergio
Spyros.kill
madridismo
billybiros
Spike
Sergio Ramos
W.S_HOOLS
MaDriDisM
alex_rm9
Eladir
Madridistagr
17 απαντήσεις

Σελίδα 4 από 5 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Η Οικονομική κατάσταση της ομάδας - Σελίδα 4 Empty Απ: Η Οικονομική κατάσταση της ομάδας

Δημοσίευση από billybiros Τρι 22 Σεπ 2009, 2:45 am

Ο καλός ο λογιστής μπορεί να κάνει τα οικονομικά δεδομένα να φαίνεται όπως γουστάρει το αφεντικό.

Η μόνη ουσία είναι ο ισολογισμός (στο τέλος της χρονιάς) και το πραγματικό κέδρος...
... και αυτό θα το μάθουμε (αν το μάθουμε) στο τέλος της χρονιάς.
billybiros
billybiros
Member
Member

Αριθμός μηνυμάτων : 4512

https://realgr.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Η Οικονομική κατάσταση της ομάδας - Σελίδα 4 Empty Απ: Η Οικονομική κατάσταση της ομάδας

Δημοσίευση από Lucas Κυρ 04 Οκτ 2009, 3:05 am

Συμφωνία-μαμούθ για Ρεάλ Μαδρίτης

Η ακριβότερη χορηγία φανέλας για την ακριβότερη ομάδα του κόσμου! Η Ρεάλ Μαδρίτης θα καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Περίπου 93.000.000 ευρώ θα πληρώσει η εταιρεία Bwin για να παραμείνει το λογότυπο της επάνω στις λευκές φανέλες της "βασίλισσας". Η συμφωνία θα ανανεωθεί για τέσσερα ακόμα χρόνια.

Να σημειώσουμε ότι ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ είχε ζητήσει 18.500.000 ευρώ ετησίως από την εταιρεία, αλλά οι διοικούντες την τελευταία του... έδειξαν την πόρτα.

Όπως και να έχει η συμφωνία του ισπανικού συλλόγου υπερβαίνει κατά πολύ τα 55.000.000 ευρώ που εξασφάλισαν η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον ίδιο σκοπό.

(sport24.gr)

----------------------------------------------------

Δεν ξερω ποσοι το ξερατε το παραπανω, αλλα νομιζω αρκετα σημαντικη ειδηση για τα οικονομικα μας...
Lucas
Lucas
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 605

Δημοσίευση από MaDriDisM Κυρ 04 Οκτ 2009, 2:14 pm

Πολύ σημαντικό, θα πρέπει να αυξηθούν οι χορηγίες δεδομένων των μεταγραφών που έγιναν.
MaDriDisM
MaDriDisM
Madrileños Locos
Madrileños Locos

Αριθμός μηνυμάτων : 3479

http://www.RealGR.tk/

Δημοσίευση από Wael90 Κυρ 04 Οκτ 2009, 2:43 pm

Όχι πως την χάλασε την Bwin.. Έχε χάρη που έχουν ωραίο λογότυπο αλλιώς δεν θα τους ήθελα στην φανέλα μας... :giggle:

Τώρα μένει να ανανεώσει και η Adidas αλλιώς μας βλέπω για Nike.
Wael90
Wael90
Banned
Banned

Αριθμός μηνυμάτων : 1927

Δημοσίευση από Eladir Πεμ 05 Νοε 2009, 1:50 am

Η Ισπανικη κυβερνηση σκεφτεται να αλλαξει τον φορολογικο νομο που ισχύει στην χωρα και να αυξησει το φορο στα συμβολαια των ξενων ποδοσφαιριστων που αμοιβονται με πανω απο 600.000€/χρονο απο 24% που ειναι τωρα σε 43%. Ετσι οπως ειναι τωρα ο νομος, ειναι ενας απο τους λογους που οι ξενοι ποδοσφαιριστες προσελκυονται στο Ισπανικο πρωταθλημα. Υπαρχουν αντιδρασεις ομως σε αυτην την ενδεχομενη αλλαγη και αναμενουμε την συνεχεια.

Αν οντως εφαρμοστει, θα επιρρεασει και τη Ρεαλ που εχει πολυ μεγαλα συμβολαια.
Eladir
Eladir
Administrator
Administrator

Αριθμός μηνυμάτων : 5722

http://sport-fm.gr

Δημοσίευση από XDot Πεμ 05 Νοε 2009, 1:38 pm

οχι..εγω διαβασα πως ο λαπορτα ειχε αντιδρασεις..ενταξει και εμεις θα εχουμε οπως και ολες οι ομαδες..και πως αυτος ο νομος θα ισχυει για τους καινουριους παικτες και οχι για αυτους που ηδη εχουν ερθει..δε ξερω αν αληθευει παντως.
XDot
XDot
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 743

Δημοσίευση από Wael90 Πεμ 05 Νοε 2009, 1:40 pm

Εντάξει δεν πιστεύω να το κάνουν έτσι και αν είναι να το κάνουν τότε θα πρέπει να γίνει όπως το λέει ο ΧDot επάνω, να ισχύει για τους καινούριους παίχτες... Εννοείται πως ο Laporta θα αντιδρούσε, ήδη έχει αρκετά χρέη...
Wael90
Wael90
Banned
Banned

Δημοσίευση από billybiros Πεμ 05 Νοε 2009, 2:58 pm

Αν η κυβέρνηση πάρει την απόφαση να αυξήσει το φόρο - τότε αυτό θα αφορά όλους τους ξένους ποδοσφαιριστές.

Η αύξηση του φόρου απο 24 σε 43% με απλά μαθηματικά συνεπάγεται μείωση (1-57/76)=25% των καθαρών χρημάτων που παίρνουν οι ξένοι ποδοσφαιριστές και αυτό αφορά πρωτίστως του παίκτες και όχι την ομάδα.

Οι παίκτες θα πάρουν καταρχάς λιγότερα χρήματα (3/4) απο αυτά που κέρδιζαν (εκτός και αν η αρχική συμφωνία) ατομική για τον καθένα προβλέπει κάτι διαφορετικό. Φυσικά κάτι τέτοιο επηρεάζει και τις ομάδες και το ερώτημα είναι τι γίνεται με τους ξένους που έχουν ισπανική υπηκοότητα (πχ Μέσι).
billybiros
billybiros
Member
Member

Δημοσίευση από Eladir Πεμ 05 Νοε 2009, 6:57 pm

Νομιζω διαβασα οτι η "αυξηση" θα παει στις ομαδες και οτι οι παιχτες θα συνεχισουν να παιρνουν καθαρα οσα επαιρναν. Δηλαδη θα επιβαρυνθουν παραπανω οι ομαδες. Τεσπα, αν οντως εφαρμοστει θα μαθουμε και περισσοτερες λεπτομερειες.
Eladir
Eladir
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από Eladir Τετ 23 Δεκ 2009, 11:42 pm

Τέλος ο «νόμος Μπέκαμ», τώρα πληρώστε!

Μέχρι το τέλος του έτους θα έχουν οι ισπανικές ομάδες το δικαίωμα να υπογράφουν συμβόλαια με ποδοσφαιριστές κάνοντας χρήση του «νόμου Μπέκαμ». Σύμφωνα με αυτόν, που τέθηκε σε ισχύ το 2005 λίγο πριν την μετακίνηση του Άγγλου στη Ρεάλ Μαδρίτης, κάθε ξένος παίκτης που έπαιρνε μεταγραφή για ομάδα της χώρας και είχε συμβόλαιο πάνω από 600.000 ευρώ τον χρόνο, κατέβαλε το 24% στην εφορία αντί του 43% που πλήρωναν οι υπόλοιποι.

Με το νόμο αυτό οι υπεύθυνοι της Primera Division θέλησαν και κατάφεραν να προσελκύσουν τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου. Σύμφωνα με τα στοιχεία, 43 παίκτες έκαναν χρήση του νόμου, μεταξύ των οποίων και τα τελευταία αποκτήματα της «βασίλισσας», Κακά και Ρονάλντο. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «AS», από την 1η Ιανουαρίου 2010 επανέρχεται το προηγούμενο φορολογικό καθεστώς που προβλέπει παρακράτηση του 43% των ετήσιων αποδοχών.

Πάντως, η ως τώρα κοινή πρακτική θέλει η πληρωμή της εφορίας να γίνεται από τους συλλόγους με τους ποδοσφαιριστές να μην επιβαρύνονται καθόλου.

πηγη: sport-fm.gr
Eladir
Eladir
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από Sergio Ramos Τετ 23 Δεκ 2009, 11:53 pm

Κακό αυτό παίδες.. Άντε τώρα να δελεάσεις αστέρια να έρθουν Ισπανία..
Sergio Ramos
Sergio Ramos
Μηχανικάριος
Μηχανικάριος

Αριθμός μηνυμάτων : 7247

https://realgr.forumgreek.com/

Δημοσίευση από Eladir Πεμ 24 Δεκ 2009, 1:24 am

Το καλο ειναι οτι τους περισσοτερους προλαβαμε να τους φερουμε ηδη.
Eladir
Eladir
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από billybiros Πεμ 24 Δεκ 2009, 2:26 am

Ευκαιρία να κινηθούμε για περισσότερους Ισπανούς (ούτως ή άλλως το ίδιο θα στοιχίζουν).
billybiros
billybiros
Member
Member

Δημοσίευση από Sergio Ramos Πεμ 24 Δεκ 2009, 3:56 pm

Σωστό αυτό. Βοηθάει στην Ισπανοποίηση της ομάδος. Υπάρχουν αρκετοί ενδιαφέρον Ισπανοί. Λίγο στην άμυνα τα χαλάμε που υπάρχουν πάρα πολύ καλοί αμυντικοί στην Ευρωπαική αγορά αλλά τι να κάνεις. Δεν πρόλαβαν όταν τους κάναμε πρόταση...
Sergio Ramos
Sergio Ramos
Μηχανικάριος
Μηχανικάριος

Η Οικονομική κατάσταση της ομάδας - Σελίδα 4 Empty Ένα δισ. για να πάρει τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Δημοσίευση από Sergio Ramos Κυρ 27 Δεκ 2009, 1:25 pm

Η Οικονομική κατάσταση της ομάδας - Σελίδα 4 122516
Το ποσό του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ προτίθεται να προσφέρει ο Σείχης Μανσούρ Μπιν Ζαγιεντ Αλ Ναγιάν για να αγοράσει τη Ρεάλ Μαδρίτης! Όπως αποκαλύπτει η «AS», το μέλος της βασιλικής οικογενείας στο Αμπού Ντάμπι και ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι θέλει να κάνει δική του και τη «βασίλισσα», έχοντας εξουσιοδοτήσει κάποια άτομα να κάνουν την παραπάνω προσφορά για να αποκτήσει τις μετοχές των «μερένχες».

Μάλιστα, οι διαμεσολαβητές του Μανσούρ έχουν ρυθμίσει τις λεπτομέρειες για να υπάρξει συνάντηση με τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Το ραντεβού των δύο πλευρών αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2010.

Ωστόσο, το καταστατικό των Μαδριλένων απαγορεύει την αγοραπωλησία της ομάδας, αλλά οι Άραβες θα συζητήσουν το παραπάνω ενδεχόμενο και μάλιστα εμφανίζονται διατεθειμένοι να αγοράσουν όλα τα χρέη που
υπάρχουν μέχρι σήμερα. Το ενδιαφέρον του Μανσούρ να αγοράσει τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι μεγάλο και παρουσιάζεται αποφασισμένος να την κάνει δική του.

sport-fm.gr
Sergio Ramos
Sergio Ramos
Μηχανικάριος
Μηχανικάριος

Δημοσίευση από v.d vaart Κυρ 27 Δεκ 2009, 1:39 pm

Εγώ πάντως δεν θέλω να μας πάρουν οι Άραβες δεν είμαστε καμιά μικρή ομάδα που θέλουμε λεφτά, υποτίθεται ως Ρεάλ έχουμε ένα όνομα και θεωρώ ντροπή να μας αγοράσει ένας Άραβας.
v.d vaart
v.d vaart
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 245

Δημοσίευση από Wael90 Κυρ 27 Δεκ 2009, 1:55 pm

Α δηλαδή αν ήταν ο Abramovic δεν θα σε πείραζε ε;
Που την βλέπεις την ντροπή; Η Liverpool και η Manchester ήταν μικρές ομάδες όταν της πήραν οι Αμερικανοί; Ούτε εγώ θέλω να μας αγοράσει κανείς γιατί η Ρεάλ ανήκει σε εμάς και σε κανέναν άλλον...

Κι εγώ Άραβας είμαι και αν είχα τόσα λεφτά θα ενδιαφερόμουν κι εγώ... Και δεν βλέπω που είναι η ντροπή.
Wael90
Wael90
Banned
Banned

Δημοσίευση από v.d vaart Κυρ 27 Δεκ 2009, 2:21 pm

Wael90 έγραψε:Α δηλαδή αν ήταν ο Abramovic δεν θα σε πείραζε ε;
Που την βλέπεις την ντροπή; Η Liverpool και η Manchester ήταν μικρές ομάδες όταν της πήραν οι Αμερικανοί; Ούτε εγώ θέλω να μας αγοράσει κανείς γιατί η Ρεάλ ανήκει σε εμάς και σε κανέναν άλλον...

Κι εγώ Άραβας είμαι και αν είχα τόσα λεφτά θα ενδιαφερόμουν κι εγώ... Και δεν βλέπω που είναι η ντροπή.

Καταρχάς εγώ δεν κατακρίνω τον Άραβα, καλά κάνει και θέλει να μας αγοράσει. Εγώ θεωρώ ντροπή ΑΝ θα μας έπαιρνε ένας Άραβας γιατί όπως πολύ σωστά το τονίζεις η Ρεάλ ανήκει σε εμάς και σε κανέναν άλλον. Και τέλος εγώ δε βάζω στο ίδιο σακί Άραβες και Αμερικανούς ή ότιδήποτε, οι Άραβες είναι διαφορετικοί άνθρωποι και δεν έχουν καμία απολύτως ταύτιση με έναν Ευρωπαίο, τώρα γίνομαι λίγο ρατσιστής σε αυτό που λέω γιατί όμως κάποτε ένα κοντινό μου πρόσωπο έχει πάθει κάτι από έναν Άραβα και από τότε δεν τα έχω καλά μαζί τους, εσύ αυτό μπορεί να το θεωρείς τελείως τρελό ή χαζό και οτιδήποτε τέτοιο άλλα αυτήν είναι η άποψη μου δεν γίνεται να έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις.
v.d vaart
v.d vaart
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 245

Δημοσίευση από Morbidas Κυρ 27 Δεκ 2009, 2:30 pm

Ουτε για αστειο....ουτε τον Αμπραμοβιτς ουτε καποιον Αραβα ουτε κανεναν.....η Ρεαλ εχει δυνατο προεδρο,και ακομα πιο δυνατο καταστατικο!
Morbidas
Morbidas
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 557

Δημοσίευση από Wael90 Κυρ 27 Δεκ 2009, 2:47 pm

v.d vaart έγραψε:τώρα γίνομαι λίγο ρατσιστής σε αυτό που λέω γιατί όμως κάποτε ένα κοντινό μου πρόσωπο έχει πάθει κάτι από έναν Άραβα και από τότε δεν τα έχω καλά μαζί τους, εσύ αυτό μπορεί να το θεωρείς τελείως τρελό ή χαζό και οτιδήποτε τέτοιο άλλα αυτήν είναι η άποψη μου δεν γίνεται να έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις.

Αυτό όμως που λες δεν συμβαδίζει καθόλου με την συζήτηση... Δεν είναι σωστό να κρίνεις έναν ολόκληρο λαό που δεν γνωρίζεις από ένα πρόσωπο αλλά εγώ δεν είμαι κανένας που θα σου πεί τι να κάνεις ή τι είναι σωστό, γνώμη σου είναι και μπράβο που παραμένεις σταθερός. Αν δεν σ' αρέσει το ενδεχόμενο αγοράς από Άραβα είναι δικό σου θέμα φίλε μου.

Τέλος πάντων για να μην ξεφεύγουμε άλλο, απλές φήμες θα είναι αυτές και δεν πιστεύω πως θα γίνει καμία τέτοια κίνηση. Δεν έχουμε ανάγκη από χρήματα και εφόσον το λέει και το καταστατικό μας δεν παίζει να γίνει τίποτα.
Wael90
Wael90
Banned
Banned

Δημοσίευση από Sergio Ramos Κυρ 27 Δεκ 2009, 4:00 pm

Οι Άραβες άμα έρθουν το μόνο καλό που θα κάνουν είναι να μας ξεχρεώσουν όσα χρέη έχουμε.

Απο κει και πέρα τι θα μας κάνουν? Ομάδα? Πιο θα φέρουν? Τον Κακά και τον Ρονάλντο? Τι θα μας χτίσουν νέο γήπεδο?

Θα μας κάνουν ξακουστή ομάδα και υπολογίσιμη στην Ευρώπη?

Μα τα έχουμε όλα...
Sergio Ramos
Sergio Ramos
Μηχανικάριος
Μηχανικάριος

Δημοσίευση από Wael90 Κυρ 27 Δεκ 2009, 4:28 pm

Κοίτα έναν Ferdinand στην άμυνα τον γούσταρα με 10000 αλλά δεν πιστεύω πως χρειάζεται να μας αγοράσει κάποιος για να γίνει αυτό.. :Ρ
Wael90
Wael90
Banned
Banned

Δημοσίευση από billybiros Δευ 28 Δεκ 2009, 2:53 am

Δεν νομίζω πως έχει κάποιο ουσιαστικό νόημα (πάρα μόνο φιλολογικό) μια τέτοια συζήτηση.
Άλλωστε το καταστατικό της Ρεάλ απαγορεύει ρητά κάτι τέτοιο.

Πάντως μιας και μιλάμε "καθαρά φιλολογικά" -
1000 φορές να παίσει στην Β' Εθνική η ομάδα παρά να την πάρει ο Άραβας !!!!
billybiros
billybiros
Member
Member

Δημοσίευση από Eladir Δευ 28 Δεκ 2009, 9:28 am

Sorry Αραβες αλλα η Ρεαλ δεν ειναι σαν τα αλλα μαγαζια που πουλιουνται. Πηγαινετε στο νησι να παρετε καμια Newcastle!
Eladir
Eladir
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από Wael90 Τρι 29 Δεκ 2009, 3:04 pm

Η απόλυτη διάψευση.

Manchester City Owner Sheikh Mansour Not In Talks To Buy Real Madrid - Report

Eladir έγραψε:Sorry Αραβες αλλα η Ρεαλ δεν ειναι σαν τα αλλα μαγαζια
που πουλιουνται
. Πηγαινετε στο νησι να παρετε καμια Newcastle!

To ξαναλέω, το σκεπτικό δεν είναι αυτό. Άραβας είμαι και ξέρω, το σκεπτικό δεν είναι να αγοράσουν κάτι ως επιχείριση, έχουν τρελά λεφτά έτσι κι αλλιώς απλώς αυτοί οι τύποι λατρεύουν το ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα Αγγλία και Ισπανία φυσικά η οποία έχει πολλά Αραβικά στοιχεία..
Wael90
Wael90
Banned
Banned

Σελίδα 4 από 5 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης