Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Mundial 2010

+17
madridismo
Nem
Halamadrid
angelinapaik
v.d vaart
casillas
Wael90
billybiros
xabikos
Despotaros
supersergio
W.S_HOOLS
RivaS_10_
Morbidas
Sergio Ramos
Eladir
MaDriDisM
21 απαντήσεις

Σελίδα 19 από 19 Επιστροφή  1 ... 11 ... 17, 18, 19

Πήγαινε κάτω

Ποιος θα κατακτήσει το Μουντιάλ;

Mundial 2010 - Σελίδα 19 Vote_lcap13%Mundial 2010 - Σελίδα 19 Vote_rcap 13% 
[ 1 ]
Mundial 2010 - Σελίδα 19 Vote_lcap87%Mundial 2010 - Σελίδα 19 Vote_rcap 87% 
[ 7 ]

Σύνολο Ψήφων : 8

Η Ψηφοφορί έκλεισε

Mundial 2010 - Σελίδα 19 Empty Απ: Mundial 2010

Δημοσίευση από XDot Δευ 12 Ιουλ 2010, 6:21 pm

γινανε ολοι φαρσελονα..γτ οποιος λεει οτι δεν ευνοησε την ισπανια χτες τοτε τι να πω..
σε καθε πεσιμο φαουλ και κιτρινη εδινε..
ο πουγιολ επρεπε να ειχε φαει κοκκινη εκει που κρατησε το ρομπεν..
οπως και ο ινιεστα..
ναι ισως και ο ντε γιονγκ θα μπορουσε αν και δε νομιζω να ηταν απο προθεση.
οπως επισης και το γκολ του ινιεστα δε θα επρεπε να μετραει γιατι στην αμεσως προηγουμενη σεντρα ηταν οφσαιντ και δε το εδωσε..ξερω θα πειτε οτι την εκοψε ο αμυντικος αλλα μετα η μπαλα παει παλι σε ισπανο οποτε εχει πλεονεκτημα..
για μενα επαιζε 60-40

ο ινιεστα δεν εκανε τιποτα σχεδον σε ολο τον αγωνα και ξαφνικα απο το 60-70 και μετα αρχισε τις κουρσες..το ειδαμε και αυτο..
XDot
XDot
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 743

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από Sergio Ramos Δευ 12 Ιουλ 2010, 7:03 pm

ο ινιεστα δεν εκανε τιποτα σχεδον σε ολο τον αγωνα και ξαφνικα απο το
60-70 και μετα αρχισε τις κουρσες..το ειδαμε και αυτο..
Σαυτό θα συμφωνήσω.. Αλλά στους τελικού που κρίνεται από ένα γκολ αυτός που το βάζει είναι αυτομάτος και ο ήρωας και ας ήταν χαμένος σε όλο τον αγώνα.

Όσο για το off-side δεν υπήρχε ούτε στην σέντρα του Τόρρες.

Mundial 2010 - Σελίδα 19 Nfn08

Mundial 2010 - Σελίδα 19 Faykjr
Sergio Ramos
Sergio Ramos
Μηχανικάριος
Μηχανικάριος

Αριθμός μηνυμάτων : 7247

https://realgr.forumgreek.com/

Δημοσίευση από alex_rm9 Δευ 12 Ιουλ 2010, 7:12 pm

Καλά ναι το γκόλ ήταν πεντακάθαρο, αλλά δεν μπόρείς να αρνηθείς πως την Ισπανία αυτό που την πήρε στον τελικό ΚΑΙ στον τίτλο ήταν πότε ο Βίγια και όταν ούτε αυτός δεν μπορούσε τότε αναλάμβανε ο διαιτητής.
alex_rm9
alex_rm9
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 1760

Δημοσίευση από Eladir Δευ 12 Ιουλ 2010, 7:53 pm

Ε ναι, χρυση μπαλα εννοω αυτη που δινεται τον Δεκεμβρη και λαμβανει υπ'οψην και τι εγινε σε συλλογικο επιπεδο. Αν το επαιρνε η Ολλανδια θα το επαιρνε κανας Sneijder, τωρα ειναι μπερδεμα γιατι δεν ξεχωριζει καποιος.

Τωρα για τα σχολια του Sneijder, ενταξει λογικο ειναι αμεσως μετα το παιχνιδι να εχει πικρα ο αλλος μεσα του και να λεει αυτα που ειπε. Το οτι εχασε ο Robben το τετ-α-τετ δεν σημαινει κατι, και ο Ronaldo στο Nou Camp ειχε ακομη πιο ευκολο γκολ και το εχασε...και αν ειχε μπει εκεινο το γκολ ολα θα ηταν διαφορετικα φετος. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν ειναι ο καλυτερος.
Eladir
Eladir
Administrator
Administrator

Αριθμός μηνυμάτων : 5722

http://sport-fm.gr

Δημοσίευση από Wael90 Δευ 12 Ιουλ 2010, 8:36 pm

XDot έγραψε:γινανε ολοι φαρσελονα..γτ οποιος λεει οτι δεν ευνοησε την ισπανια χτες τοτε τι να πω..

Επιδή φίλε μου δεν σ' αρέσει η Ισπανία δεν σημαίνει πως σε κάποιους που αρέσει, πχ εμένα, έγινα Φαρσελόνα, μην ξαναπείς κάτι τέτοιο γιατί είναι το πιο προσβλητικό πράγμα που μπορεί να μου πεί κάποιος μετά την οικογένεια και την θρησκεία. Πιο πολύ ασχολείσαι με την βρωμοΚοταλονία παρά με εμάς μου φαίνεται.
Wael90
Wael90
Banned
Banned

Αριθμός μηνυμάτων : 1927

Δημοσίευση από alex_rm9 Δευ 12 Ιουλ 2010, 10:22 pm

Mundial 2010 - Σελίδα 19 1278888513026
alex_rm9
alex_rm9
Madridista
Madridista

Δημοσίευση από alex_rm9 Δευ 12 Ιουλ 2010, 10:24 pm

Nα την Ισπανία που υποστηρίζετε μερικοί. Υπάρχουν και άλλα χειρότερα όπως Καταλανική σημαία στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης και μπροστά από 7 εκ Ισπανούς, ή καταλανό ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ να σηκώνει το τρόπαιο που πήραν οι Κασίγιας, Βίγια και Φίφα κ.α
alex_rm9
alex_rm9
Madridista
Madridista

Δημοσίευση από alex_rm9 Δευ 12 Ιουλ 2010, 10:35 pm

Για να προλάβω την παρεξήγηση. Δεν θέλω να προσβάλω κανένα, ούτε λέω σε οποιονδήποτε πως είναι καταλανόφιλος. Απλά αυτό που γίνεται σε αυτή την εθνική ομάδα είναι απαράδεκτο. Από τους 23 μακάρι να έιχε 8-10 ισπανούς. Γεμάτο Καταλανούς και Βάσκους ήταν.
Το μόνο καλό είναι πως στην ιστορία θα γραφτεί Πρωταθλήτρια Κόσμου 2010 ΙΣΠΑΝΙΑ και από κάτω μια μεγάλη φωτογραφία του Κασίγιας με το τρόπαιο.
alex_rm9
alex_rm9
Madridista
Madridista

Δημοσίευση από Wael90 Δευ 12 Ιουλ 2010, 10:37 pm

Αυτή είναι η κα*λα όμως ρε φίλε, ένα σωρό Κοταλανούς με ηγέτη έναν Ισπανό Μαδριλένο γέννημα-θρέμμα ΡΕΑΛ! Και ο καλύτερος του Mundial ήταν ο άλλος Μαδριλένος, Ramos. Και ο προπονητής και αυτός Μαδριλένος..
Wael90
Wael90
Banned
Banned

Δημοσίευση από alex_rm9 Δευ 12 Ιουλ 2010, 10:46 pm

Δεν είναι αρκετό. στην 11αδα οι μόνοι που δεν ήταν καταλανοί ή παίζουν για την Φαρσα είναι ο Ικερ, Ράμος και Αλόνσο ο οποίος είναι Βάσκος. Ποιό γκόλ να πανυγηρίσω? Του Βίγια που απο Σεπτεμβρη θα βάζει 2 καθε βδομάδα για την πλάκα και εμέις να μετρούμε την διαφορά από την κορυφή?? Του Ινιέστα?? Ή του Πουγιόλ που δεν δέχθηκε καν να πανηγυρίσει ως Ισπανός??
Να χαρώ που παίχτες σαν τον Μπούσκετς που να τρέξουν 3 μέτρα με την μπάλα δεν μπορούν παίρνουν Μουντιάλ και ολα τα πρακτορία λένε αυτό το αρνί τον καλήτερο ανασταλτικό μέσο??
Σίγουρα έχω και πολύ κίστημα τώρα εγώ, αλλά αν είμουν Ισπανός δεν ξέρω αν θα πανηγύριζα αυτή την νίκη.
alex_rm9
alex_rm9
Madridista
Madridista

Δημοσίευση από Wael90 Δευ 12 Ιουλ 2010, 10:52 pm

alex_rm9 έγραψε:Ποιό γκόλ να πανυγηρίσω? Του Βίγια που απο Σεπτεμβρη θα βάζει 2 καθε βδομάδα για την πλάκα και εμέις να μετρούμε την διαφορά από την κορυφή??

Για αυτήν την απαισιοδοξία έφαγα ban 7 ημερών. Δεν βλέπεις το θέμα ποδοσφαιρικά αλλά αχολείσαι συνέχεια με το τι κάνει η Φάρσα και οι παίκτες της. Δεν ξανασχολούμαι πλέον.

alex_rm9 έγραψε:Σίγουρα έχω και πολύ κίστημα τώρα εγώ, αλλά αν είμουν Ισπανός δεν ξέρω αν θα πανηγύριζα αυτή την νίκη.

Δεν χρειάζεται, την πανηγυρίσαμε εγώ από το σπίτι και άλλοι 25 εκατομμύρια τουλάχιστον στην Μαδρίτη.
Wael90
Wael90
Banned
Banned

Δημοσίευση από xabikos Δευ 12 Ιουλ 2010, 10:53 pm

Δικιά μου άποψη είναι πως σε αυτό το μουντιάλ η Γερμανία αδίκησε τον εαυτό της. Οι δυο ομάδες που έφτασαν στον τελικό για μένα δεν ήταν οι καλύτερες με τίποτα. Αυτό που παρουσίασαν χθες δεν ήταν ποδόσφαιρο. Σίγουρα το άγχος ήταν πολύ μεγάλο και η σκοπιμότητα πάνω από όλα αλλά το χθεσινό ήταν σαν ηρεμιστικό χάπι για ύπνο. Αν δεν έπεφταν και οι κλωτσιές τότε το ματς θα ήταν τελείως ανιαρό. Επίσης το ότι χάθηκαν δυο τετ α τετ από αυτά που δεν χάνονται από αυτούς τους παίκτες μου φαίνεται πολύ περίεργο. Λες και ήθελαν να το βγάλουν με το ζόρι 0-0.
Και για να επανέλθω η ομάδα που παρουσίασε κάτι καινούριο και όμορφο είναι η Γερμανία. Έπαιξε το πιο καλό ποδόσφαιρο. Βέβαια το ότι δεν είχε το άγχος την ευνόησε αλλά αυτό δεν αλλάζει το αποτέλεσμα. Στον ημιτελικό φοβήθηκε το ματς περισσότερο από όσο έπρεπε και αν διατηρούσε το ίδιο στυλ πιστεύω ότι θα είχε περισσότερες πιθανότητες να περάσει. Και τα λέω όλα αυτά παρ' όλο που δεν συμπαθώ καθόλου τους Γερμανούς.

Τώρα μετά την κατάκτηση και του μουντιάλ νομίζω πως ο Τσάβι είναι ο πιο πετυχημένος ποδοσφαιριστής της τελευταίας πενταετίας. Ούτε Ροναλντίνιο, ούτε Μέσι, ούτε Ρονάλντο. Είναι καταπληκτικός παίκτης που τα τελευταία πέντε χρόνια είναι σταθερά σε πολύ υψηλό επίπεδο και έχει κατακτήσει τα πάντα. Τέτοιοι παίκτες είναι σπάνιοι πλέον και μακάρι να μπορέσουμε να έχουμε και εμείς έναν τέτοιο στην ομάδα μας.
xabikos
xabikos
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 267

Δημοσίευση από Sergio Ramos Δευ 12 Ιουλ 2010, 11:02 pm

Ντάξει αφού όλοι ξέρουμε ότι όταν λένε Καταλονία στα λόγια το λένε γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι δεν πρόκειται να ανεξαρτητοποιηθούν ποτέ οπότε κάνουν τουμπεκι φοράνε την φανέλα με το Εθνόσημο και ότι θα καταφέρουν όχι μόνο αυτοί αλλά και αυτοί που θα ακολουθήσουν θα το καταφέρουν φορώντας την Ισπανική φανέλα. Όλα τα άλλα είναι Μπούρδες.

Καθαρά αγωνιστικά να το δούμε που οι περισσότεροι είναι από την Μπαρτσελόνα τι να κάνουμε αφού το αξίζουν. Και με Αραγονιες και με Ντελ Μπόσκε έπαιζαν όσοι άξιζαν και το αποτέλεσμα το είδατε...

Και στην Ελλάδα οι μισοί και πλέον ήταν από τον Παναθηναικό και λογικό αφού έχει καλύτερους Έλληνες σε γενικές γραμμές τι να κάνουμε.
Sergio Ramos
Sergio Ramos
Μηχανικάριος
Μηχανικάριος

Αριθμός μηνυμάτων : 7247

https://realgr.forumgreek.com/

Mundial 2010 - Σελίδα 19 Empty Ανάλυση Αποκλεισμού Αγλλίας (Επεισόδιο 2)

Δημοσίευση από Cristiano Τρι 13 Ιουλ 2010, 12:53 am

Αν θέλετε να καταλάβετε καλύτερα θα ήταν να βλέπατε το άλλο
Ποστ μου στο Μεταγραφές-Στόχοι (2010-2011)
Συγνώμη για το ότι
δεν συνέχισα στο πόστ του βίντις αλλά δεν ταίριαζε οπότε ……
Για να μπαίνουμε στο Ψητό όμως η Αγγλία εκτός από το ότι ήταν
κουρασμένη έφταιγε και ο καπέλο. Από τον Καπέλο δεν το περίμενα αυτό, ένας τόσο
μεγάλος στην ηλικία αλλά και στο Ποδόσφαιρο να κάνει τέτοιο λάθος, μιλάω βέβαια
για το πείσμα του να βάζει τον Τζέραρντ μαζί με τον λάμπαρντ στην ίδια εντεκάδα
σε σύστημα 4-4-2, εεεεεντάξει τα είδαμε όλα!!!!!. Για να τους χωρέσει έβαλε τον
Τζέραρντ πλάγια και τον Λάμπαρντ στον άξονα πίσω από τους Σέντερ φορ. Για να γίνει
απειλητικός ο Τζέραρντ πρέπει να είναι στον άξονα, στα πλάγια τι να σε κάνει.
Στο μόνο σύστημα που μπορούσαν να παίξουν αυτοί οι δύο ήταν
σε 4-3-3 ως 8άρια και οι δύο. Ο καπέλο δεν ξέρει να το διδάσκει όμως αυτό το σύστημα
οπότε….
Τι να πω, είναι γνωστών ότι οι μεγάλοι σε ηλικία έχουν πείσμακαι κολλήματα. Mundial 2010 - Σελίδα 19 11821
Cristiano
Cristiano
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 90

http://kostasversion.blogspot.com

Δημοσίευση από Eladir Τρι 13 Ιουλ 2010, 7:55 am

^Για την Αγγλια συμφωνω οτι ο Capelo εκανε λαθη, αλλα παραυτα με τετοια τρυπα στην αμυνα απο την απουσια του Ferdinand και με τοσο αθλιο Rooney, οτι και να κανε ο coach δεν θα φτανε μακρια.

^^Σε γενικες γραμμες επαιζαν οι καλυτεροι γιατι σε κανα 2 θεσεις εγιναν αδικιες, οπως η θεση του αμ.χαφ που ο Senna ειναι κλασεις ανωτερος απο Busquets και οποιοσδηποτε επιθετικος θα ηταν καλυτερος απο αυτον τον αθλιο Torres. Επισης ο Fabregas να μπαινει 5 λεπτα πριν το τελος ειναι καπως γελοιο.

PS: Ο Iniesta παντως για την ιστορια δεν ειναι Καταλανος, σε πολη της
Castile εχει γεννηθει.
Eladir
Eladir
Administrator
Administrator

Αριθμός μηνυμάτων : 5722

http://sport-fm.gr

Δημοσίευση από angelinapaik Τρι 13 Ιουλ 2010, 8:05 am

Εγω μια ζωη Ισπανια υπιστηριζα. Και φετος. Αλλα αν δεν επαιζαν οι τρεις δικοι μας φετος με πολυ δυσκολια θα το εκανα. Και δεν με πειραζει που ειναι καταλανοι, αλλα που ειναι ποικτες της Μπαρτσελονα. Οσο γι αυτο που εκαναν ο Πουγιολ και ο Τσαβι να τριγυρνουν με σημαια της καταλανιας ηταν τελειως ακυρο. Ηταν σαν να το επαιρνε η Γερμανια, λεμε, και να τριγυρνουσε ο Οζιλ με σημαια της Τουρκιας. Εκεινη τη στιγμη εκπροσωπεις τη χωρα για την οποια παιζεις, και πρεπει να τη σεβεσαι . Αμα τους χαλαγε να μην πηγαιναν με την Ισπανια.
angelinapaik
angelinapaik
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 755

Δημοσίευση από Halamadrid Τρι 13 Ιουλ 2010, 12:32 pm

εβλεπα τους παναγυρισμους στην Ισπανια.Οι Καταλανοι γιατι πανηγυριζαν?! :hmmm:
Halamadrid
Halamadrid
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 451

Δημοσίευση από MaDriDisM Τρι 13 Ιουλ 2010, 2:07 pm

Κατ' αρχήν η Καταλωνία είναι επαρχία της Ισπανίας, όπως επαρχίες της Ισπανίας είναι η Αραγονία, η Ναβάρα, η Γαλικία, η Εστρεμαδούρα κοκ.
Δεν κατανοώ την λογική "παίζουν πολλοί Καταλανοί στην εθνική Ισπανίας". Εφόσον η Καταλωνία είναι επαρχία της Ισπανίας, γιατί να μην παίζουν στην εθνική ομάδα;;;
Εκτός εάν γίναμε σαν τους γνωστούς χιουμορίστες συντρόφους "δημοκρατες" που θεωρούν ότι η Καταλωνία είναι ξεχωριστό κράτος, οπότε πάσο.

Από κει και ύστερα εγώ θεωρώ ότι καλό είναι να υποστηρίζουμε, αλλά να μην παθιαζόμαστε με ξένες εθνικές ομάδες.
Η Ισπανία είναι μια χώρα φιλική προς την Ελλάδα, που την υποστηρίζει σε όλα τα εθνικά της θέματα και επομένως δεν βλέπω πού είναι το πρόβλημα όταν ένας Έλληνας θέλει να υποστηρίξει την εθνικη Ισπανίας (αρκεί βέβαια να μην παθιάζεται).

Όσο τώρα για το αγωνιστικό κομμάτι, που βγήκαν οι μικρές ολλανδέζες να διαμαρτυρηθουν για τη διαιτησία, ας βάλουν τα βίντεο των προηγούμενων αγώνων που έδωσαν και να μου πουν πόσες κόκκινες έπρεπε να έχει φάει ο Φαν Βρώμελ και μερικοί άλλοι. Μιλάει για αντιαθλητικό παιχνίδι η ομάδα με τους πιο βρώμικους παίκτες;;;;
Έλεος δλδ.
MaDriDisM
MaDriDisM
Madrileños Locos
Madrileños Locos

Αριθμός μηνυμάτων : 3479

http://www.RealGR.tk/

Σελίδα 19 από 19 Επιστροφή  1 ... 11 ... 17, 18, 19

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή