Pablo Garcia
+10
xabikos
MADRILENOS
GVarn
supersergio
Eladir
RivaS_10_
Morbidas
W.S_HOOLS
MaDriDisM
Sergio Ramos
14 απαντήσεις
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε ο Γκαρσία
Μόνο τα τυπικά απέμεναν για να επισημοποιηθεί η απόκτηση του Πάμπλο Γκαρσία από τον ΠΑΟΚ, μετά τη χθεσινή άφιξη του παίκτη στην Θεσσαλονίκη. Την Πέμπτη, ο «δικέφαλος του Βορρά» ανακοίνωσε την απόκτηση του. «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δυο ετών με τον Ουρουγουανό διεθνή μέσο Pablo Garcia», αναφέρει η ανακοίνωση.
sport-fm.gr
Απ: Pablo Garcia
Πολυ καλη προσθηκη στον Παοκ ειναι..
Εχει και τον τσαμπουκα και τα καλα ανασταλτικα χαρισματα...
Βοηθαει πολυ..
Στον ΠΑΟ βεβαια δεν θα τον ηθελα.. αλλα το Αεκακι σιγουρα θα τον χρειαζοταν με αυτους τους αμπαλους που εμπλεξε.. :P
Εχει και τον τσαμπουκα και τα καλα ανασταλτικα χαρισματα...
Βοηθαει πολυ..
Στον ΠΑΟ βεβαια δεν θα τον ηθελα.. αλλα το Αεκακι σιγουρα θα τον χρειαζοταν με αυτους τους αμπαλους που εμπλεξε.. :P
Σε έφτασε στους 2 πόντους το Αεκακι όμως...
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
Pablo alani,gro8ia mes sto limani,autos o papas me vaftise leventes!
Morbidas- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 557
Sergio Ramos έγραψε:AAAAAAAAA Τι λες τώρα... Γεια σου Παπά, Παπά μαμώ τον Πειραιά...
ΤρελοΠαόκι ο Παπάς δείτε τα βιντεάκια
malista....tha lega ti tha mas ekane o gerotragos ke mas ke tou PEIRAIA ala exe xari pou den thelo na ekfrasto asxima. ke sas pirakse prin kati meres pou ixe grapsi kapios kati gia ton paok ke tou kanate ke proidopiisi . mamiste kamia palami lipon ke poli sas ine
MADRILENOS- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 68
Sergio έχει δίκαιο ο φίλος από πάνω. Και εγώ Παοκτσής είμαι αλλά δεν μ αρέσει και εμένα αυτό που έγραψες. Δε χρειάζεται να βριζόμαστε μεταξύ μας.
xabikos- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 267
supersergio έγραψε:Σε έφτασε στους 2 πόντους το Αεκακι όμως...
ΛΟΛ
Αι καλα,
Και περσυ μας περασε τι παει να πει αυτο?
Εφαγε τις 4αρες της και ηρεμησε..
Αιντε!
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΩΡΕ?.....Κ ΑΦΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΠΕΙΡΑΙΑ,ΤΗΑ ΒΡΙΣΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΑ ΔΩ ΑΠΛΑ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ!!ΩΩΩΩ ****** Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΩΩΩΩ ΣΟΥ ****** ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ,ΣΟΥ ****** ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ,ΣΟΥ ****** ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ........ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΠΕΙΡΑΙΑ!
ModEdit: Ελεος με τα βρισιδια.
ModEdit: Ελεος με τα βρισιδια.
Madridistas7- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 16
Είμαστε μετρημένοι άνθρωποι που γράφουμε εδώ μέσα. Ειλικρινά κερδίζουμε κάτι αν βρίζουμε ο ένας τον άλλο;
xabikos- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 267
Καθήστε ρε παίδες τώρα!!! Πλάκα κάνετε? Είπα εγώ σε κανένα ποστ την λέξη ''γαμιέτε''??? Και μην μου πείτε ότι είναι το ίδιο με το μαμιέτε. Εγώ τα βιντεάκια τα έβαλα για να δείξω τον Παπα και όχι τα συνθήματα και δεν υπάρχει σε κανένα βίντεο ο Παπάς χωρίς να ακούγετε από πίσω σύνθημα! Και δεν πιστεύω να συγκρίνονται τα πόστς με του Madridistas7 όταν εγώ σε 4000 ποστ δεν έδωσα ούτε μια αφορμή και ο madridistas7 στο πρώτο του ποστ μας είπε ''βούλγαρους''! Οπότε μάλλον άκυρο το όλο θέμα!
Ωστωσο αν πείραξε η λέξη που είπα σε κάποιους ζητώ συγνώμη και φυσικά το σβήνω.
Ωστωσο αν πείραξε η λέξη που είπα σε κάποιους ζητώ συγνώμη και φυσικά το σβήνω.
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι σας αρέσει να βρίζεστε μεταξύ σας.
Και επίσης δεν καταλαβαίνω τι βρίσκετε ωραίο, όταν ένας παίκτηςπαίζει ξύλο με έναν άλλο. Δηλαδή ποδόσφαιρο θέλετε να βλέπετε ή πυγμαχία?
Από κει και πέρα, δύο επιλογές υπάρχουν.
Η μία είναι να συνεχίσετε να συζητάτε ή να κάνετε και να δέχεστε πλάκα για τις ομάδες σας στο ελληνικό πρωτάθλημα πολιτισμένα.
Η άλλη είναι να κλειδώσουν όλα τα θέματα που αναφέρονται στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Διαλέγετε και παίρνετε.
Και επίσης δεν καταλαβαίνω τι βρίσκετε ωραίο, όταν ένας παίκτηςπαίζει ξύλο με έναν άλλο. Δηλαδή ποδόσφαιρο θέλετε να βλέπετε ή πυγμαχία?
Από κει και πέρα, δύο επιλογές υπάρχουν.
Η μία είναι να συνεχίσετε να συζητάτε ή να κάνετε και να δέχεστε πλάκα για τις ομάδες σας στο ελληνικό πρωτάθλημα πολιτισμένα.
Η άλλη είναι να κλειδώσουν όλα τα θέματα που αναφέρονται στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Διαλέγετε και παίρνετε.
Εγω διαλέγω να κλειδώσουν όλα τα θέματα που αναφέρονται στο ελληνικό πρωτάθλημα.Έχει καταντήσει κουραστικό το θέμα.
ΜΟΝΟ ΡΕΑΛ!!!
ΜΟΝΟ ΡΕΑΛ!!!
madridismo- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 794
Τελευταία προειδοποίηση, αν συνεχιστεί το ίδιο η συζήτηση θα κλειδώσει χωρίς άλλη προειδοποίηση.
Επίσης ο χρήστης Madridistas7 γίνεται ban και δεν του επιτρέπεται να συμμετάσχει επιπλέον στη συζήτηση.
Επίσης ο χρήστης Madridistas7 γίνεται ban και δεν του επιτρέπεται να συμμετάσχει επιπλέον στη συζήτηση.
Admin- Global Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 102
madridismo πες τα ρε. Είστε σοβαρόι??? Τι ΠΑΟΚ? Τί Ολυμπιακός? Μιλάμε για ομάδες αστείες τώρα! Θα καθόμαστε να μιλάμε για τον Ολυμπιακό? Ομάδα που στην Ευρώπη γελάει και ο κάθε πικραμένος ή με τον ΠΑΟΚ που δεν μπορεί να γελάσει κάθε πικραμένος γιατί δεν τον ξέρει? Ένα είναι το αφεντικό η Ρεάλ, πάρτε το χαμπάριιιι!!! HALA MADRIIIIIIIID!
Despotaros- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 777
Καλά θα συμφωνήσω και εγώ ότι στην Ελλάδα ήμαστε όλοι ελλέινοι!!
Αν σου αρέσει όμως η μπάλα και το ποδόσφαιρο (όπως εμένα) δεν γίνεται να μιλάς κάθε φορά για Ευρωπαικό και Ρεάλ γιατί πολύ απλά είσαι στην Ελλάδα και όλοι ασχολούνται με την Greek soypa league!
Αν σου αρέσει όμως η μπάλα και το ποδόσφαιρο (όπως εμένα) δεν γίνεται να μιλάς κάθε φορά για Ευρωπαικό και Ρεάλ γιατί πολύ απλά είσαι στην Ελλάδα και όλοι ασχολούνται με την Greek soypa league!
Sergio Ramos έγραψε:είσαι στην Ελλάδα και όλοι ασχολούνται με την Greek soypa league!
Δυστυχώς...
Despotaros- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 777
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης