Rafael van Der Vaart
+17
Wael90
madridismo
v.d vaart
ramissimo-4-
GVarn
skolix
Morbidas
MaDriDisM
RivaS_10_
W.S_HOOLS
billybiros
Despotaros
supersergio
alex_rm9
crazymadritista
Sergio Ramos
Eladir
21 απαντήσεις
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 9 από 10
Σελίδα 9 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Απ: Rafael van Der Vaart
Eladir έγραψε:Ο Vaart ειναι φυση πιο επιθετικος παιχτης απο τον Sneijder.
Λες να τον καταφέρει ο Pellegrini για εξτρέμ;
Αν και τρομακτικά δύσκολο δεν το θεωρώ απίθανο...
Wael90- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 1927
Οχι εξτρεμ ακριβως, να παιζει δηλαδη πανω στη γραμμη και να βγαζει σεντρες. Σε ενα 4-2-2-2 μπορει να παιξει "καπου" πισω απο τους επιθετικους.
Κορυφαία κίνηση να μείνει ο Φαρτ, τα χαμόγελα επιστρέφουν.
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
Σιγουρα ειναι καλο απο αγωνιστικη αποψη, όμως πως θα είναι το κλίμα στην ομάδα τωρα?? Θα πρεπει να τον βάλουν πάλι πισω στο γκρουπ.
alex_rm9- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 1760
alex_rm9 έγραψε:Σιγουρα ειναι καλο απο αγωνιστικη αποψη, όμως πως θα είναι το κλίμα στην ομάδα τωρα?? Θα πρεπει να τον βάλουν πάλι πισω στο γκρουπ.
Το κλίμα πίστεψε με μόνο χαρούμενο μπορεί να είναι.
VdV !!!
Wael90- Banned
Και εγω τον παω πολυ τον VdV! Δεν θα ξεχασω ποτε εκεινο το τακουνακι που εκανε..
https://www.youtube.com/watch?v=jLN-DmjcYFQ
https://www.youtube.com/watch?v=jLN-DmjcYFQ
Φαν ντε Φάρτ: «Πιστεύουν σε μένα»
Παραμένει τελικά στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Ραφαέλ Φαν ντε Φάρτ. «Μπορώ να παίξω σημαντικό ρόλο σε αυτή την ομάδα» δήλωσε ο Ολλανδός και συμπλήρωσε ότι «η ομάδα με διαβεβαίωσε ότι πιστεύει στην ποιότητα μου και εκτίμησε την επιθυμία μου να αγωνιστώ. Μου είπαν ότι με χρειάζονται.»
Αρκετές ομάδες κατέθεσαν προσφορές για τον Ολλανδό κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου όμως αυτός τις απέρριψε όλες δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι θέλει να μείνει στη Μαδρίτη. Η επιθυμία του τελικά πραγματοποιήθηκε και θα βρίσκεται στα πλάνα του Μανουέλ Πελεγκρίνι για τη νέα χρονιά.
sport-fm.gr
Παραμένει τελικά στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Ραφαέλ Φαν ντε Φάρτ. «Μπορώ να παίξω σημαντικό ρόλο σε αυτή την ομάδα» δήλωσε ο Ολλανδός και συμπλήρωσε ότι «η ομάδα με διαβεβαίωσε ότι πιστεύει στην ποιότητα μου και εκτίμησε την επιθυμία μου να αγωνιστώ. Μου είπαν ότι με χρειάζονται.»
Αρκετές ομάδες κατέθεσαν προσφορές για τον Ολλανδό κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου όμως αυτός τις απέρριψε όλες δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι θέλει να μείνει στη Μαδρίτη. Η επιθυμία του τελικά πραγματοποιήθηκε και θα βρίσκεται στα πλάνα του Μανουέλ Πελεγκρίνι για τη νέα χρονιά.
sport-fm.gr
v.d vaart- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 245
Για να δούμε τι θα κάνει φέτος ο Rafael..
Μακάρι να τα πάει καλά!
Μακάρι να τα πάει καλά!
madridismo- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 794
Εννοείται αυτό που λες.Απο το να μπαίνει ο Guti μέσα αλλαγή καλύτερα να μπαίνει ο VdV!
Πάντα μιλάω για τον Guti που έχουμε δει μέχρι τώρα.Αν αργότερα αρχίσει να παίζει μπάλα τότε βλέπουμε.
edit: Κοιτούσα τον πάγκο μας και τον πάγκο της φάρσα..η μέρα με τη νύχτα είναι.αντικειμενικά όμως.
Πάντα μιλάω για τον Guti που έχουμε δει μέχρι τώρα.Αν αργότερα αρχίσει να παίζει μπάλα τότε βλέπουμε.
edit: Κοιτούσα τον πάγκο μας και τον πάγκο της φάρσα..η μέρα με τη νύχτα είναι.αντικειμενικά όμως.
madridismo- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 794
Η Barcelona εχει παρει το ρισκο να συμπληρωσει την ομαδα με παιχτες απο την ακαδημια (Pedro, Jonathan dos Santos, Fontas, Muniesa, Jeffren), γι αυτο πηραν και πολυ χρονο στη προετοιμασια. Το μελλον θα δειξει αν θα τους βγει, ηδη παντως τραυματιστηκε ο Bojan για 15+ μερες.
Δεν πρόκειται να τους βγει τίποτα, η ντόπα θα σκάσει σύντομα και ο Άλβες και κάτι Μπουσκέτς θα παίζουν σαν τον Τζιόλη. Πολύ ευχάριστο που τραυματίστηκε ο Μπόχαν, έτσι για να καταλάβουν τι παιρνούσαμε εμείς πέρσυ.
En espana solo es real
En espana solo es real
supersergio- Banned
Θα πέσει πάλι η καραμέλα του ότι η Farsa παίζει με παίκτες από τις ακαδημίες της. Πιο μούφα δικαιολογία για κάποιον που δεν ξέρει μπάλα δεν μπορώ να σκεφτώ..
Wael90- Banned
Μπα, δεν παιζει αυτο. Οταν θα εχει φτασει Δεκεμβρη θα δουμε τι θα γινει, αν δεν εχει παιξει καθολου μεχρι τοτε πιθανο να φυγει.
Παιδια η As λεει οτι ο Φαν ντερ Φάαρτ πάει Αμβούργο...
raul444- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 76
raul444 έγραψε:Παιδια η As λεει οτι ο Φαν ντερ Φάαρτ πάει Αμβούργο...
Στο καλό... Ας πάρουμε τουλάχιστον ένα σεβαστό ποσό..
Wael90- Banned
Όχι κάλος είναι άλλα δεν έχει θέση στην ομάδα ...
Άκουσα θα έρθει φαμπρεγκας ...
Άκουσα θα έρθει φαμπρεγκας ...
raul444- Madridista
Είναι κρίμα να μείνει και να μην παίζει εδώ..
Ας πάει στο καλό όπου θέλει και το καλοκαίρι βρίσκεται και ο αντικαταστάτης του.
Ας πάει στο καλό όπου θέλει και το καλοκαίρι βρίσκεται και ο αντικαταστάτης του.
Μεχρι τον Ιανουαριο και πιθανοτατα μεχρι τον Ιουνιο, δεν φευγει ουτε ερχεται κανεις.
Δεν εχει πολυ νοημα να φυγει τον Ιανουαριο, η Ρεαλ ολο το καλοκαιρι τον πουλαγε κανεις δεν ενδιαφερθηκε σοβαρα. Μεχρι τον Ιανουαριο δυσκολο πολυ να εχει ανεβει η αξια του μιας και για rotation ειναι εως τωρα. Και τη Ρεαλ την βολευει να υπαρχει ενας παιχτης σαν τον Vaart ικανο να παιξει διαφορες θεσεις.
Έχεις δίκιο μα μπορούμε να τα οικονομήσουμε ...
Δεν θα ξαναμπεί να βασικος καλυτερα να πάει Αμβούργο ...
Με κακα-higuain και ronaldo-granero που να χωρέσει πείτε μου???
Δεν θα ξαναμπεί να βασικος καλυτερα να πάει Αμβούργο ...
Με κακα-higuain και ronaldo-granero που να χωρέσει πείτε μου???
raul444- Madridista
Ο παιχταράς έκλεισε στόματα προχτές και θα κλείσει και άλλα, μην υποτιμάτε αυτόν τον ποδοσφαιριστή και μην ξεχνάτε ότι πριν έρθει σε εμάς τον ζήταγε όλη η Ευρώπη.
supersergio- Banned
Και τώρα δεν τον θέλει κανείς...και μην ξεχνάτε ότι πριν έρθει σε εμάς τον ζήταγε όλη η Ευρώπη.
Σελίδα 9 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 9 από 10
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης