Gonzalo Higuain
+15
Madridistagr
billybiros
raul444
Wael90
madridismo
Despotaros
crazymadritista
Sergio-(4)-Ramos
GVarn
MaDriDisM
supersergio
Sergio Ramos
Eladir
alex_rm9
W.S_HOOLS
19 απαντήσεις
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές
Σελίδα 2 από 5
Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: Gonzalo Higuain
Τα 3 του Χιγκουαιν θα πάρει η Ιντερ.Ουυυυυυυυυσττ
crazymadritista- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 835
Νεος προπονητης στην Εθνικη Αργεντινης ο Diego Armando Maradona!
Μεγαλη εκπληξη, δεν το περιμενα και δεν το βλεπω να δουλευει το πραγμα. Για να δουμε τα σχεδια του Diegito για την Εθνικη και ποιους θα καλεσει στα επομενα προκριματικα. Who knows, μπορει να ειναι και ο Pipita σ'αυτους.
Μεγαλη εκπληξη, δεν το περιμενα και δεν το βλεπω να δουλευει το πραγμα. Για να δουμε τα σχεδια του Diegito για την Εθνικη και ποιους θα καλεσει στα επομενα προκριματικα. Who knows, μπορει να ειναι και ο Pipita σ'αυτους.
Καημένη Αργεντινή...
crazymadritista- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 835
Αυτός σε συνεργασία με τον Μέσσι θα διδάξουν πως παίζετε το σύγχρονο βόλει στους υπόλοιπους.
Παρά ένα... ρεκόρ ο Ιγκουαΐν
Τα τέσσερα γκολ που σημείωσε ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με 4-3 επί της Μάλαγα τον έφεραν μία ανάσα από ένα ιστορικό ρεκόρ για το σύλλογο. Αυτό των πέντε γκολ σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, το οποίο εξακολουθεί να κρατά ο Φερνάντο Μοριέντες, ο οποίος είχε σκοράρει πέντε φορές στη νίκη επί της Λας Πάλμας με 7-0 την περίοδο 2001/02. Καρέ είχαν πετύχει επίσης στο πρωτάθλημα ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ (1-4 επί της Οσασούνα το 2006/07), ο Φερνάντο Ιέρο (7-0 επί της Εσπανιόλ το 1991/92) και ο Χόρχε Βαλντάνο (6-1 επί της Έλτσε το 1984/85).
«Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που πετυχαίνω τέσσερα γκολ και χαίρομαι ιδιαίτερα που τα κατάφερα στο ‘Σαντιάγκο Μπερναμπέου’ και βοήθησα την ομάδα μου να πάρει μία τόσο σημαντική νίκη», δήλωσε ο
Ιγκουαΐν, ενώ αποκάλυψε ότι «… οι συμπαίκτες μου θα υπογράψουν στην μπάλα και θα μου τη χαρίσουν. Είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ».
sport-fm.gr
makari na min einai kai i teleutea s fora dioti fetos mono esi tha vazeis goals
alex_rm9- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 1760
Την παιχτούρα θέλει λέει ο Guardiola.
madridismo- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 794
Γελάτε γελάτε... Νομίζεται ότι ο Πέρεθ θα τον κρατήσει;;;
Despotaros- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 777
Γιατί λες να τον δώσει στους άλλους?Εγω πιστεύω θα μείνει..
madridismo- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 794
madridismo έγραψε:Γιατί λες να τον δώσει στους άλλους?Εγω πιστεύω θα μείνει..
Στους άλλους μπορεί όχι αλλά σε καμιά Ίντερ ή Μίλαν γιατί όχι;;;
Despotaros- Madridista
Θα δειξει...δεν νομιζω παντως να τον κανει και πολυ δημοφιλη στο κοσμο το να πουλησει τον Ηiguain.
Άμα είναι να φέρει Μπενζεμά η πώληση του Ιγκουαίν δεν θα τον βλάψει καθόλου...Θα δειξει...δεν νομιζω παντως να τον κανει και πολυ δημοφιλη στο κοσμο το να πουλησει τον Ηiguain.
Sergio Ramos έγραψε:Άμα είναι να φέρει Μπενζεμά η πώληση του Ιγκουαίν δεν θα τον βλάψει καθόλου...Θα δειξει...δεν νομιζω παντως να τον κανει και πολυ δημοφιλη στο κοσμο το να πουλησει τον Ηiguain.
Με κάλυψες...
Despotaros- Madridista
Γιατι τι εχει να ζηλεψει ο Higuain απο τον Βenzema ακριβως ? Το μονο συν του Γαλλου ειναι οτι εχει εμπειρια απο Εθνικη Γαλλιας, λογικο μιας και εκει εχουν κριση στους επιθετικους εδω και χρονια ενω στην Αργεντινη δεν ξερουν ποιον να πρωτοδιαλεξουν.Sergio Ramos έγραψε:Άμα είναι να φέρει Μπενζεμά η πώληση του Ιγκουαίν δεν θα τον βλάψει καθόλου...
Στην Παρούσα φάση ο Μπενζεμά είναι σαφώς καλύτερος από τον Ιγκουαίν. Σε όλους τους τομείς. Τώρα στο μέλλον αν ο Ιγκουαίν εξελιχθεί και γίνει μεγάλος σκόρερ αυτό δεν το ξέρω.
Δηλαδη αν διναμε 20εκ+Higuain για Benzema εσυ θα το θεωρουσες καλο deal? Εγω θα θεωρουσα οτι μας πιασανε κοροιδα.
Ο Βenzema μπορει να σκοραρει διπλασια γκολ αλλα μην ξεχνας οτι παιζει και σε πολυ κατωτερο πρωταθλημα. Eπισης παιζει στην ομαδα που κανει παρτι καθε χρονο στη Γαλλια (lyon) και μαλιστα σαν μοναδικος επιθετικος..
Ο Βenzema μπορει να σκοραρει διπλασια γκολ αλλα μην ξεχνας οτι παιζει και σε πολυ κατωτερο πρωταθλημα. Eπισης παιζει στην ομαδα που κανει παρτι καθε χρονο στη Γαλλια (lyon) και μαλιστα σαν μοναδικος επιθετικος..
Οχι και πάρτυ. Φέτος ίσως να μην το πάρει. Πάντως ούτε εμένα μου φαίνεται τρομερή συμφωνία.
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
Και μένα μου φείνεται καλή συμφωνία. Δηλαδή ουσιαστικά να τον πάρουμε με 40 μύρια. Καλά είναι
Θα προτιμούσα 40 μίρια παρά 20+Higuain!
Despotaros- Madridista
Καλά ναι και εγώ... Τον θέλω τον Ιγκουαίν στην ομάδα... Αλλά τον Μπενζεμά τον θέλω περισσότερο.
raul, ruud, higuain, klaas, benzema???
kapoios prepei na figei. den mporeis na paizeis me 5 epithetikous gia 2 theseis
kapoios prepei na figei. den mporeis na paizeis me 5 epithetikous gia 2 theseis
alex_rm9- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 1760
Αν ειναι ολοι τους υγιεις, ναι θα εχεις προβλημα. Εκτος και αν παιζεις με 3 επιθετικους (4-3-3) πχ:
Gago-Sneijder-Lass
Higuain-RvN-Benzema
Gago-Sneijder-Lass
Higuain-RvN-Benzema
Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές
Σελίδα 2 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης