Ruben de la Red
+11
crazymadritista
geoland.gr
W.S_HOOLS
billybiros
Eladir
Sergio-(4)-Ramos
alex_rm9
Sergio Ramos
supersergio
Morbidas
MaDriDisM
15 απαντήσεις
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 5 από 5
Σελίδα 5 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: Ruben de la Red
Που τα ειδε το contra αυτα ?
Εγω διαβασα οτι οι γιατροι δεν βρηκαν τιποτα και μενουν μονο γενετικα τεστ να κανουν για να επιστρεψει.
Εγω διαβασα οτι οι γιατροι δεν βρηκαν τιποτα και μενουν μονο γενετικα τεστ να κανουν για να επιστρεψει.
Το contra πάντως δεν είναι και τόσο αξιόπιστη πηγή.
Τα ισπανικά μμε δεν μιλάνε για κάποιο εύρημα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι ο παίκτης θα επιστρέψει άμεσα...ίδωμεν!
Τα ισπανικά μμε δεν μιλάνε για κάποιο εύρημα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι ο παίκτης θα επιστρέψει άμεσα...ίδωμεν!
Δεν ξέρω παιδιά και εγώ εύχομαι να είναι ψέματα γιατί θα είναι μεγάλη αδικία για το παιδί! Την είδηση την έχει και το Sportaction
xabikos- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 267
σε ένα φιλικό παιχνίδι έπαιξε ο Ρουμπεν ντε λα Ρέντ
ήταν η πρώτη φορά που έπαιξε μετά το γνωστό επεισόδιο
περισσότερα εδώ
ήταν η πρώτη φορά που έπαιξε μετά το γνωστό επεισόδιο
περισσότερα εδώ
Αν ξέρεις κάνε και μία μετάφραση...
μακάρι να επιστρέψει!!!
μακάρι να επιστρέψει!!!
mariatsili- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 456
Εύχομαι ολόψυχα να μπορέσει να επιστρέψει γιατί τον πιστεύω τον συγκεκριμένο παίχτη πάρα πολύ!
xabikos- Madridista
egw ton goustarw trela auton ton paikti,kai ton 8elw vasiko ta epomena xronia,elpizw na epistrepsei...panw apo ola omws na mi pa8ei zimia san an8rwpos!
Morbidas- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 557
Πρόωρο τέλος για τον Ντε λα Ρεδ
Επέστρεψε με μεγάλες προσδοκίες στην Ρεάλ Μαδρίτης (από τον επιτυχημένο δανεισμό του στην Χετάφε), αλλά φαίνεται ότι οι συχνοί τραυματισμοί προαναγγέλλουν τους τίτλους τέλους στην καριέρα του Ρούμπεν Ντε λα Ρεδ. Όπως έγινε γνωστό, ο Ισπανός μέσος δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί ούτε στην σεζόν που έρχεται.
Ο 24χρονος μέσος είχε χτυπήσει σοβαρά τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά η συχνή επιρροή που έχει στους τραυματισμούς, κάνουν την επιστροφή του να μοιάζει σχεδόν αδύνατη. Ακόμη και τώρα, δεν είναι ξεκάθαρο πότε θα μπορέσει να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, καθώς και οι γιατροί των «μερένχες» σηκώνουν τα χέρια ψηλά.
Σε συνάντηση που είχαν οι φυσικοθεραπευτές της ομάδας με τον Χόρχε Βαλντάνο και τον Ντε λα Ρεδ, γνωστοποίησαν στον νεαρό άσο, πως ούτε τη φετινή σεζόν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός, θα ακολουθεί ειδική θεραπεία και θα επανεξετάζεται η κατάσταση του κάθε δύο μήνες, αν και φαίνεται πως η αρχή του τέλους για το πρόωρο αντίο του ποδοσφαιριστή, έχει ήδη ξεκινήσει. Παρά την απογοήτευση του, ο Ντε λα Ρεδ εξέφρασε στον αθλητικό διευθυντή της Ρεάλ, την επιθυμία του να βοηθήσει τον σύλλογο από οποιοδήποτε πόστο μπορεί.
www.sport-fm.gr
να ναι καλά το παιδί και το ποδόσφαιρο έρχεται σε δεύτερη μοίρα
ήταν είναι και θα είναι μέλος της Μαδριλένικης οικογένειας
εμείς τον μεταφέρουμε στους δανεικούς (δεν είναι δανεικός)
αλλά όλοι ελπίζουμε ότι θα επιστρέψει κάποια στιγμή στην ομάδα.
Επέστρεψε με μεγάλες προσδοκίες στην Ρεάλ Μαδρίτης (από τον επιτυχημένο δανεισμό του στην Χετάφε), αλλά φαίνεται ότι οι συχνοί τραυματισμοί προαναγγέλλουν τους τίτλους τέλους στην καριέρα του Ρούμπεν Ντε λα Ρεδ. Όπως έγινε γνωστό, ο Ισπανός μέσος δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί ούτε στην σεζόν που έρχεται.
Ο 24χρονος μέσος είχε χτυπήσει σοβαρά τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά η συχνή επιρροή που έχει στους τραυματισμούς, κάνουν την επιστροφή του να μοιάζει σχεδόν αδύνατη. Ακόμη και τώρα, δεν είναι ξεκάθαρο πότε θα μπορέσει να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, καθώς και οι γιατροί των «μερένχες» σηκώνουν τα χέρια ψηλά.
Σε συνάντηση που είχαν οι φυσικοθεραπευτές της ομάδας με τον Χόρχε Βαλντάνο και τον Ντε λα Ρεδ, γνωστοποίησαν στον νεαρό άσο, πως ούτε τη φετινή σεζόν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός, θα ακολουθεί ειδική θεραπεία και θα επανεξετάζεται η κατάσταση του κάθε δύο μήνες, αν και φαίνεται πως η αρχή του τέλους για το πρόωρο αντίο του ποδοσφαιριστή, έχει ήδη ξεκινήσει. Παρά την απογοήτευση του, ο Ντε λα Ρεδ εξέφρασε στον αθλητικό διευθυντή της Ρεάλ, την επιθυμία του να βοηθήσει τον σύλλογο από οποιοδήποτε πόστο μπορεί.
www.sport-fm.gr
να ναι καλά το παιδί και το ποδόσφαιρο έρχεται σε δεύτερη μοίρα
ήταν είναι και θα είναι μέλος της Μαδριλένικης οικογένειας
εμείς τον μεταφέρουμε στους δανεικούς (δεν είναι δανεικός)
αλλά όλοι ελπίζουμε ότι θα επιστρέψει κάποια στιγμή στην ομάδα.
Πάρα πολύ κρίμα αν και το περίμενα. Κρίμα γιατί έχει πολύ ταλέντο! Πραγματικά κρίμα...
Τώρα το "η συχνή επιρροή που έχει στους τραυματισμούς, κάνουν την επιστροφή του να μοιάζει σχεδόν αδύνατη" καλύτερα να μην το σχολιάσω ...
αλλά ας είναι.
αλλά ας είναι.
"αλλά φαίνεται ότι οι συχνοί τραυματισμοί",''η συχνή επιρροή που έχει στους τραυματισμούς'',''Σε συνάντηση που είχαν οι φυσικοθεραπευτές ''!
Ρε σεις,τι @@ ειναι αυτες?Προβλημα στην καρδια εχει το παιδι,ποιους τραυματισμους και φυσικοθεραπευτες λεει?κανενα αλλο σιτε καταρχας δν εγραψε κατι,περιμενω επισιμη ανακοινωση!ολα τα αλλα ειναι ραδιο αρβυλα,αντε γτ με εχουν τσατισει οι μαλακες διθεν δημοσιογραφοι!
Ρε σεις,τι @@ ειναι αυτες?Προβλημα στην καρδια εχει το παιδι,ποιους τραυματισμους και φυσικοθεραπευτες λεει?κανενα αλλο σιτε καταρχας δν εγραψε κατι,περιμενω επισιμη ανακοινωση!ολα τα αλλα ειναι ραδιο αρβυλα,αντε γτ με εχουν τσατισει οι μαλακες διθεν δημοσιογραφοι!
Morbidas- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 557
Είναι επίσημο, απλά ο σπορ fm το μετέφρασε λάθος (για την ακρίβεια ο δημοσιογράφος έβαλε λίγη σάλτσα).
«Δεν μπορώ να παίξω, αλλά γιατί…;»
«Δεν μπορώ να παίξω, αλλά γιατί…;»
Δεν είναι σε θέση ακόμα οι γιατροί να εξηγήσουν στο μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης, Ρούμπεν Ντε λα Ρεντ σε τι οφείλονται οι ενοχλήσεις στην καρδιά, με αποτέλεσμα να έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Οκτώβρη σεζόν, όταν στη διάρκεια του παιχνιδιού με την Ρεάλ Ουνιόν, στο πλαίσιο του Κόπα ντελ Ρέι έχασε τις αισθήσεις του και δεν είχε καμία επαφή με το περιβάλλον για σχεδόν 30 δευτερόλεπτα.
Ο 24χρονος μέσος αν και έχει περάσει από άπειρα ιατρικά τεστ δεν έχει λάβει μια πειστική απάντηση για το είδος όπως και το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει στην καρδιά. «Και η μόνο η ιδέα ότι μπορεί να μην ξαναπαίξω ποδόσφαιρο με “σκοτώνει”. Το μόνο που θέλω είναι να μάθω μια μέρα τί πραγματικά έχω και στη συνέχεια να βρεθεί μια “φόρμουλα” για να επιστρέψω στους αγωνιστικούς χώρους» δήλωσε εμφανώς προβληματισμένος στην «As» o Ντε λα Ρεντ.
«Το ιδανικό θα ήταν να ερχόταν κάποιος και να μου έλεγε τι ακριβώς μου συμβαίνει. Και να μου πει είτε ότι θα ξαναπαίξω, είτε όχι εξηγώντας μου παράλληλα το λόγο. Προς το παρόν, συνεχίζω να ελπίζω…». Οι γιατροί πρόσφατα τον ενημέρωσαν ότι βρίσκονται κοντά στη λύση του «γρίφου», ωστόσο παραμένει στην αναμονή για την τελευταία διάγνωσή τους. «Σύμφωνα με ένα γιατρό η περίπτωσή μου είναι πολύ σπάνια, επειδή οι εξετάσεις ήταν “καθαρές”. Πρέπει να βεβαιωθώ όμως ότι δεν αντιμετωπίσω κάτι ανάλογο στο μέλλον. Δεν μπορώ να πάρω τέτοιο ρίσκο. Η όλη κατάσταση έχει φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή μου!»
www.sport-fm.gr
Δεν είναι σε θέση ακόμα οι γιατροί να εξηγήσουν στο μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης, Ρούμπεν Ντε λα Ρεντ σε τι οφείλονται οι ενοχλήσεις στην καρδιά, με αποτέλεσμα να έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Οκτώβρη σεζόν, όταν στη διάρκεια του παιχνιδιού με την Ρεάλ Ουνιόν, στο πλαίσιο του Κόπα ντελ Ρέι έχασε τις αισθήσεις του και δεν είχε καμία επαφή με το περιβάλλον για σχεδόν 30 δευτερόλεπτα.
Ο 24χρονος μέσος αν και έχει περάσει από άπειρα ιατρικά τεστ δεν έχει λάβει μια πειστική απάντηση για το είδος όπως και το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει στην καρδιά. «Και η μόνο η ιδέα ότι μπορεί να μην ξαναπαίξω ποδόσφαιρο με “σκοτώνει”. Το μόνο που θέλω είναι να μάθω μια μέρα τί πραγματικά έχω και στη συνέχεια να βρεθεί μια “φόρμουλα” για να επιστρέψω στους αγωνιστικούς χώρους» δήλωσε εμφανώς προβληματισμένος στην «As» o Ντε λα Ρεντ.
«Το ιδανικό θα ήταν να ερχόταν κάποιος και να μου έλεγε τι ακριβώς μου συμβαίνει. Και να μου πει είτε ότι θα ξαναπαίξω, είτε όχι εξηγώντας μου παράλληλα το λόγο. Προς το παρόν, συνεχίζω να ελπίζω…». Οι γιατροί πρόσφατα τον ενημέρωσαν ότι βρίσκονται κοντά στη λύση του «γρίφου», ωστόσο παραμένει στην αναμονή για την τελευταία διάγνωσή τους. «Σύμφωνα με ένα γιατρό η περίπτωσή μου είναι πολύ σπάνια, επειδή οι εξετάσεις ήταν “καθαρές”. Πρέπει να βεβαιωθώ όμως ότι δεν αντιμετωπίσω κάτι ανάλογο στο μέλλον. Δεν μπορώ να πάρω τέτοιο ρίσκο. Η όλη κατάσταση έχει φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή μου!»
www.sport-fm.gr
Για αυτόν τον παίχτη ότι και να πούμε είναι περιττό... Ένα απλό Κρίμα!!!
Είχε απίστευτες προοπτικές να γίνει τεράστιος παίχτης για μένα. Ακόμα καλύτερος και από Φάμπρεγας-Τσάβι-Αλόνσο...
Κρίμα...
Είχε απίστευτες προοπτικές να γίνει τεράστιος παίχτης για μένα. Ακόμα καλύτερος και από Φάμπρεγας-Τσάβι-Αλόνσο...
Κρίμα...
Γενικός μετά την τελευταία του συνέντευξη υπάρχει ένα κλίμα συμπαράστασης προς τον παίκτη απο σύσσωμους τους οπαδούς της Ρεάλ.
Στο επίσημο σάιτ της Ρεάλ έχουνε φτάσει πάνω απο 500 mail συμπαράστασης.
Στο επίσημο σάιτ της Ρεάλ έχουνε φτάσει πάνω απο 500 mail συμπαράστασης.
Ο συγκεκριμένος παίκτης είναι και δική μου μεγάλη συμπάθεια. Μακάρι να είναι καλά το παλικάρι και να επανέλθει στην ομάδα μας μιας και έχει όλα τα στοιχεία του σύγχρονου μέσου. Βέβαια είναι πολύ δύσκολο να βρει την προηγούμενη φόρμα μετά από τόσο καιρό απραξίας.
xabikos- Madridista
Αφου δεν ειναι 100% σιγουροι για το τι εχει καλυτερα να μην ξανα αγωνιστει σε επαγγελματικο επιπεδο. Αλλα η Ρεαλ ωφειλει να τον φροντισει και να τον κρατησει με καποιο τροπο κοντα στο συλλογο.
Τσιγκουνιές της Ρεάλ σε ζητήματα ανθρωπιάς
Από τη Ρεάλ Μαδρίτης, μια εκ των πιο πλούσιων συλλόγων στον κόσμο, και από τον Φλορεντίνο Πέρεθ, που έχει αποδείξει ότι δεν φείδεται χρημάτων, δεν περίμενες μια τέτοια κίνηση… Οι ιθύνοντες της ισπανικής ομάδας αποφάσισαν να… συνταξιοδοτήσουν πρόωρα τον Ρούμπεν ντε λα Ρεδ, κρίνοντας τον «ανίκανο» να ξεπεράσει το πρόβλημα στην καρδιά του, που βάζει πρόωρο τέλος στην καριέρα του.
Ίσως η οικονομική κρίση να…άγγιξε και τους ιθύνοντες της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ακόμη και σε αυτή την περίπτωση ουδείς περίμενε η διοίκηση να αποφασίσει να δίνει μόλις… 1.500 ευρώ μέχρι το τέλος του συμβολαίου του. Σίγουρα, ο Ντε λα Ρεδ γίνεται από τους λιγότερο καλά αμειβόμενους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές παγκοσμίως, μετά την κίνηση… απανθρωπιάς που του κάνει ο σύλλογος του.
Όλα ξεκίνησαν όταν μια μέρα πριν την επίσημη παρουσίαση του Αλμπιόλ, ανακοινώθηκε ότι ο Ρούμπεν ντε λα Ρεδ θα μείνει εκτός όλη τη σεζόν λόγω του καρδιακού προβλήματος που αντιμετώπιζε. Στη «βασίλισσα»
τότε, ασχολούνταν με τα 300 εκατ. ευρώ που έδωσε ο Πέρεθ για να ενισχύσει την ομάδα και το μόνο που πρόλαβε ήταν να δώσει το Νο18 του Ρούμπεν ντε λα Ρεδ στον Ραούλ Αλμπιόλ. Η συνέχεια βέβαια ήταν
απογοητευτική! Έπειτα από το διάστημα των έξι μηνών και όταν η κατάσταση της υγείας του 25χρονου που ανδρώθηκε στα φυτώρια της Ρεάλ Μαδρίτης, δεν παρουσίασε κάποια εξέλιξη (αντ’ αυτού υποχρεούται κάθε
δύο μήνες να ακολουθεί εξονυχιστικές εξετάσεις, έπειτα από προσεκτικό πρόγραμμα αποθεραπείας), οι «μερένχες» αποφάσισαν να του κόψουν το συμβόλαιο και να του δίνουν μηνιαία αναπηρική σύνταξη του… γενναίου ποσού των 1.500 ευρώ! Και αυτό φυσικά, μέχρι να λήξει το συμβόλαιο του!
sport-fm.gr
Τσιγκουνιές στα μούτρα σας σπορτ-φμ τσιράκια του Λαπόρτα, άντε μάθετε λίγη μπάλα
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
Ο,τι να'ναι γραφτηκε σχετικα με αυτη τη ειδηση.
Σιγα μην μεινει ο De la Red με 1.500/μηνα. Η Ρεαλ του εχει προσφερει εδω και καιρο θεση στον συλλογο και μενει να δουμε τι θα αποφασισει ο παιχτης.
Σιγα μην μεινει ο De la Red με 1.500/μηνα. Η Ρεαλ του εχει προσφερει εδω και καιρο θεση στον συλλογο και μενει να δουμε τι θα αποφασισει ο παιχτης.
Μα δεν υπάρχει ομάδα που να τον πάρει. Έχει πρόβλημα καρδιάς ποιος να τον πάρει??? 1.500 ευρά και να έχει κάποιο πόστο στην ομάδα ναι.Σιγα μην μεινει ο De la Red με 1.500/μηνα. Η Ρεαλ του εχει προσφερει
εδω και καιρο θεση στον συλλογο και μενει να δουμε τι θα αποφασισει ο
παιχτης.
Μια νέα ζωή ετοιμάζεται να ξεκινήσει ο Ρουμπέν Ντε Λα Ρεδ. Ο 25χρονος παίκτης έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αλλά θα αναλάβει πόστο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, οι «μερένχες» προσέφεραν νέο συμβόλαιο στον πρώην διεθνή άσο για τη νέα του ιδιότητα.
Υπενθυμίζεται ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ είχε υποσχεθεί ότι δεν αφήσει στην τύχη του τον Ντε Λα Ρεδ, ύστερα από το πρόβλημα που είχε με τη καρδιά του πριν από δύο χρόνια. Πλέον ο πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου ψάχνει που να τοποθετήσει τον 25χρονο παίκτη.
Υπενθυμίζεται ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ είχε υποσχεθεί ότι δεν αφήσει στην τύχη του τον Ντε Λα Ρεδ, ύστερα από το πρόβλημα που είχε με τη καρδιά του πριν από δύο χρόνια. Πλέον ο πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου ψάχνει που να τοποθετήσει τον 25χρονο παίκτη.
Halamadrid- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 451
Σελίδα 5 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 5 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης