Klaas Jan Huntelaar
+19
Madridistagr
robert.Real4ever
crazymadritista
skolix
madridismo
xabikos
billybiros
Despotaros
geoland.gr
ramissimo-4-
GVarn
W.S_HOOLS
supersergio
MaDriDisM
alex_rm9
Sergio-(4)-Ramos
Morbidas
Eladir
Sergio Ramos
23 απαντήσεις
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 4 από 11
Σελίδα 4 από 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Απ: Klaas Jan Huntelaar
Σε καλό δρόμο του Χούντελααρ
Ο ατζέντης του Κλάας-Γιάν Χούντελααρ αποκάλυψε σε ιταλικό ραδιόφωνο πως η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ολλανδού επιθετικού του Άγιαξ. Η πρωταθλήτρια Ισπανίας βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον ολλανδικό σύλλογο και είναι διατεθειμένη να δαπανήσει περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ.
Το ενδιαφέρον της Ρεάλ για τον Χούντελαρ κάθε άλλο παρά καινούριο είναι, και πραγματικά για πολλούς είναι απορίας άξιον το γιατί οι Μαδριλένοι δεν έχουν κινηθεί ακόμη επίσημα για την απόκτηση του 24χρονου φορ.
Η απάντηση σε αυτήν την απορία είναι το ότι οι "μερένγκες" θέλουν να κινηθούν για τον παίκτη όταν αυτός νιώσει έτοιμος, ήτοι αμέσως μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Τουλάχιστον έτσι λέει ο μάνατζερ του πάικτη, Βιτσέντζο Μαραβίτο. (να ανεβασει τη τιμη του θελει τη @@ μας λεει...)
Ο Χούντελαρ αυτόν τον καιρό ετοιμάζεται να πάει στα γήπεδα της Αυστρίας και τη Ελβετίας όπου και σκοπεύει να πρωταγωνιστήσει με τα χρώματα των "οράνιε", και με αυτό κατά νου αρνείται για την ώρα να μπει σε οποιεσδήποτε διαπραγματεύσεις.
Με το που επιστρέψει όμως από την αποστολή της Εθνικής Ολλανδίας, ο Χούντελαρ θα είναι διαθέσιμος προς συζήτηση με οποιαδήποτε ομάδα, και η πρώτη από όλες θα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.
goal.com
Ο ατζέντης του Κλάας-Γιάν Χούντελααρ αποκάλυψε σε ιταλικό ραδιόφωνο πως η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ολλανδού επιθετικού του Άγιαξ. Η πρωταθλήτρια Ισπανίας βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον ολλανδικό σύλλογο και είναι διατεθειμένη να δαπανήσει περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ.
Το ενδιαφέρον της Ρεάλ για τον Χούντελαρ κάθε άλλο παρά καινούριο είναι, και πραγματικά για πολλούς είναι απορίας άξιον το γιατί οι Μαδριλένοι δεν έχουν κινηθεί ακόμη επίσημα για την απόκτηση του 24χρονου φορ.
Η απάντηση σε αυτήν την απορία είναι το ότι οι "μερένγκες" θέλουν να κινηθούν για τον παίκτη όταν αυτός νιώσει έτοιμος, ήτοι αμέσως μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Τουλάχιστον έτσι λέει ο μάνατζερ του πάικτη, Βιτσέντζο Μαραβίτο. (να ανεβασει τη τιμη του θελει τη @@ μας λεει...)
Ο Χούντελαρ αυτόν τον καιρό ετοιμάζεται να πάει στα γήπεδα της Αυστρίας και τη Ελβετίας όπου και σκοπεύει να πρωταγωνιστήσει με τα χρώματα των "οράνιε", και με αυτό κατά νου αρνείται για την ώρα να μπει σε οποιεσδήποτε διαπραγματεύσεις.
Με το που επιστρέψει όμως από την αποστολή της Εθνικής Ολλανδίας, ο Χούντελαρ θα είναι διαθέσιμος προς συζήτηση με οποιαδήποτε ομάδα, και η πρώτη από όλες θα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.
goal.com
Ρεάλ: Κλείνει ο Χούντελααρ
Λεπτομέρειες μένουν για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του Κλάας Γιάν Χούντελααρ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο νεαρός Ολλανδός επιθετικός τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση της «βασίλισσας» και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να μεταβεί στην Ισπανία προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Ο μάνατζερ του Ολλανδού παίκτη, Βιντσέντσο Μοραμπίτο τόνισε σε δηλώσεις του πως το μόνο που μένει είναι οι υπογραφές. Συγκεκριμένα τόνισε: «Είμαστε πολύ κοντά στις υπογραφές. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται σε άριστο κλίμα και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει θετική έκβαση».
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ολλανδοί, το κόστος της μετεγγραφής θα φτάσει τα 20 εκατομμύρια ευρώ, με τον Άγιαξ να αναζητεί ήδη τον αντικαταστάτη του παίκτη στην γραμμή κρούσης. Η Ρεάλ Μαδρίτης από την πλευρά της, βλέπει τον Χούντελααρ ως τον ιδανικό αντικαταστάτη του Φαν Νίστελροϊ.
sportaction.gr
δεν ξέρω αν αληθέυει το παραπάνω άρθρο αλλά εμένα προσωπικά δεν με πολύ χαλάει .
εσείς τι λέτε ;
Λεπτομέρειες μένουν για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του Κλάας Γιάν Χούντελααρ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο νεαρός Ολλανδός επιθετικός τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση της «βασίλισσας» και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να μεταβεί στην Ισπανία προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Ο μάνατζερ του Ολλανδού παίκτη, Βιντσέντσο Μοραμπίτο τόνισε σε δηλώσεις του πως το μόνο που μένει είναι οι υπογραφές. Συγκεκριμένα τόνισε: «Είμαστε πολύ κοντά στις υπογραφές. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται σε άριστο κλίμα και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει θετική έκβαση».
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ολλανδοί, το κόστος της μετεγγραφής θα φτάσει τα 20 εκατομμύρια ευρώ, με τον Άγιαξ να αναζητεί ήδη τον αντικαταστάτη του παίκτη στην γραμμή κρούσης. Η Ρεάλ Μαδρίτης από την πλευρά της, βλέπει τον Χούντελααρ ως τον ιδανικό αντικαταστάτη του Φαν Νίστελροϊ.
sportaction.gr
δεν ξέρω αν αληθέυει το παραπάνω άρθρο αλλά εμένα προσωπικά δεν με πολύ χαλάει .
εσείς τι λέτε ;
20 ekatomiria einai poli liga. kati gia 30 akougontan kai me to euro nmz tha anevei i timi t
alex_rm9- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 1760
Και με τον Villa...!;
Δεν ξερω αν αληθευει παντως δε πολυ ενθουσιαζομαι...λεφτα δεν εχουμε τη 20 τι 40 ελεος!!!
Δεν ξερω αν αληθευει παντως δε πολυ ενθουσιαζομαι...λεφτα δεν εχουμε τη 20 τι 40 ελεος!!!
Proteimw villa me 1000 se sigrisi me to gataki(pou mporei,mporei leme na ginei kalos).An ali8euei kai to ar8ro gia konta sta 28 miliounia,villa kai xero pswmi.
Morbidas- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 557
Δυσκολο να εχει κανει τετοιες δηλωσεις o manager του παιχτη και να μην εχει γραφτει πουθενα αλλου τιποτα....οσο για τον παικτη δεν τον εχω δει σε ολοκρηρωμενους αγωνες αλλα απο κατι videakia φαινεται να το κατεχει το τοπι και να τη βαζει τη μπαλα στα διχτυα.
poios re villa?ego ton villa tn exo gnorisei san t paikti pou vazei goal apo faul kai penalty....o huntelaar einai polu megalos paiktis..ta exei ola.makari na tn paroume?35 goal evale fetos..o villa ta perase ta 10?min peite tin dikaiologia oti itan traumatias giati o xronos pou itan traumatias dn ksepernouse ton 1,5 mina...
geoland.gr- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 51
Aλλο Ισπανικο και αλλο Ολλανδικο πρωταθλημα (δες ποσα goal εχει ο πρωτος σκορερ σε Ισπανια και Ευρωπη!)...δε λεω καλος αλλα ο Villa μπορει να προσφερει πολυ περισσοτερα μην τα ξαναλεμε...!Απο πλευρα εμπειριας στην Ισπανια *(ειναι και Ισπανος), εμπειρια σε Ευρωπη το θεμα ειναι ποσα λεφτα ειμαστε διατεθημενοι να δωσουμε και αν συμβαδιζουμε με τα θελω της Valencia!
H καλυτερη λυση για μενα θα ηταν ο Benzema που τα εχει ολα αλλα κολαει τοσο ο ιδιος να φυγει φετος οσο και η ομαδα του να τον παραχωρισει...
Το μονο σιγουρο ειναι πως κατα πασα πυθανοτητα θα αποκτησουμε εναν επιθετικο το θεμα ειναι ποιος θα ειναι αυτος;!
H καλυτερη λυση για μενα θα ηταν ο Benzema που τα εχει ολα αλλα κολαει τοσο ο ιδιος να φυγει φετος οσο και η ομαδα του να τον παραχωρισει...
Το μονο σιγουρο ειναι πως κατα πασα πυθανοτητα θα αποκτησουμε εναν επιθετικο το θεμα ειναι ποιος θα ειναι αυτος;!
Προς το παρον μονο για Ronaldo μας βλεπω να κινουμαστε, 42 goal πετυχε φετος....κατι κανει
paidia min 3exnate kai to 6+5. prepei siga siga na gemizoume me ispanous. mexri na efarmostei auton o kanonismos den tha exoume oute raul oute guti
alex_rm9- Madridista
Καλά αυτό ακόμα κανείς δεν το κοιτάει!!! Μήπως οι 4 παίχτες της μπάρτσα που ήρθαν είναι Ισπανοί? Μόνο ο ένας ο πικέ!!!
nai omws i barca kaigete na kanei metagrafes. emeis eimaste pio iremoi
alex_rm9- Madridista
Δεν διαφωνώ αν όμως παίρνει τις εναλλακτικές μας λύσεις πίσω από τον Ρονάλντό και στο τέλος δεν έρθει ο Ρονάλντο τι θα κάνουμε πάλι χωρίς δεξιά πλευρά θα παίζουμε??
Μην σ' ακουσει ο Βilly μονο..
Γι' αυτο αναφερω τον Villa, αργα η γρηγορα θα ισχυσει αυτο το μετρο...
Γι' αυτο αναφερω τον Villa, αργα η γρηγορα θα ισχυσει αυτο το μετρο...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την .::Madrid!sta$.4::. στις Δευ 09 Ιουν 2008, 6:45 pm, 1 φορά
tha isxysei alla idi irthan de la red,granero..
geoland.gr- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 51
Χούντελααρ: «Ξέρω για Ρεάλ, αλλά είμαι παίκτης του Αγιαξ»
Την πόρτα του στην Ρεάλ Μαδρίτης άνοιξε ο Κλάας Γιαν Χούντελααρ. Ο Ολλανδός επιθετικός έχει μπει στο στόχαστρο της «βασίλισσας» και ο ίδιος είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην
Ισπανία. «Δεν ξέρω για το μέλλον μου αυτή τη στιγμή. Είναι αλήθεια ότι έχει γίνει πολύ συζήτηση για μια πιθανή μεταγραφή μου στην Ρεάλ. Είμαι εντυπωσιασμένος γιατί ενδιαφέρεται μια μεγάλη ομάδα, όμως δεν ξέρω τίποτα παραπάνω. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι παίκτης του Αγιαξ και εάν η Ρεάλ ή οποιοσδήποτε σύλλογος θέλει να με αποκτήσει, πρέπει πρώτα να μιλήσει με την ομάδα μου», ανέφερε ο νεαρός στράικερ.
sport-fm.gr
O Huntelaar απο'τι καταλαβαινω θελει πολυ Real αλλα η Real οχι και τοσο. Περισσοτερα για back-up μεταγραφη εαν δεν βγουν αλλες μου φαινεται.
den nmz na exei provlima na katsei ena xrono pagko toutos. ara kalos einia oso kai na stoixisei. e3alou me tin eleusi t fevgei saviola soldado kai pernoume kapou 15 kai gia tous 2. ara mia xara
alex_rm9- Madridista
"Πάντα μου άρεσε η Ρεάλ Μαδρίτης"
Ο επιθετικός του Αγιαξ, Κλάας- Γιαν Χούντελααρ, δεν έχει αποφασίσει ακόμα πού θα συνεχίσει την καριέρα του. Εχει συμβόλαιο με την ολλανδική ομάδα αλλά θα ήθελε να αγωνιστεί με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης,
σύμφωνα με τις δηλώσεις του στην "As".
Ο Χούντελααρ πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν στον Αγιαξ, σημειώνοντας 34 γκολ. Τα κατορθώματά του στο ολλανδικό πρωτάθλημα, "ανάγκασαν" την Ρεάλ Μαδρίτης να ενδιαφερθεί και να επιδιώξει την ένταξή του στο έμψυχο δυναμικό της.
Ο 24άχρονος άσος μίλησε στην ισπανική εφημερίδα "As" για το δίλημμά του: "Δεν ξέρω ακόμα, πού θα συνεχίσω την καριέρα μου. Ο Φαν Μπάστεν (προπονητής του Αγιαξ από 1η Ιουλίου) μου ζήτησε να μείνω. Θέλει να δημιουργήσει μία ανταγωνιστική ομάδα που θα διεκδικήσει ευρωπαϊκούς τίτλους".
"Εχω συμβόλαιο με τον Αγιαξ αλλά υπάρχουν διάφορες επιλογές. Θα περιμένω να ολοκληρωθεί το Euro και μετά θα πάρω την απόφασή μου", πρόσθεσε ο ολλανδός διεθνής.
Οι συμπαίκτες του στην Εθνική, Ρουντ Φαν Νίστελρόι, Αριεν Ρομπέν και Γουές Σνάιντερ, οι οποίοι αγωνίζονται στην Ρεάλ Μαδρίτης, τον παρότρυναν να υπογράψει στους πρωταθλητές Ισπανίας": "Μου είπαν ότι είναι ωραία η ζωή στην Μαδρίτη και ότι είναι καταπληκτικό να αγωνίζεσαι στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου".
"Η Ρεάλ είναι ένας σύλλογος που μου αρέσει και θα ήμουν χαζός αν έλεγα το αντίθετο. Πάντα μου άρεσε. Χτίζουν μία ομάδα, ικανή να κερδίσει το Champions League και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα", υποστήριξε ο διεθνής επιθετικός.
Οποια ομάδα θελήσει να τον εντάξει στο δυναμικό της, θα πρέπει να πληρώσει περίπου 28 εκ. ευρώ, αφού αυτό είναι το ποσό που τον κοστολογεί ο Αγιαξ.
sport.gr
an einai 28 o huntelaar kai 50 o villa kathara huntelaar. min trelathoume kiolas
alex_rm9- Madridista
Telika ti ginetai m'auton? Endiaferetai ka8olou h Real?
Despotaros- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 777
Τη να τον κανουμε να γεμισουμε τον παγκο...απο τα 27 του μπορει να μπαινει βασικος ετσι πως ειναι η ομαδα!
Αν θελουν ας δωσουν 50 για Villa τη σκατε εσεις θα τα δωσετε λεφτα δεν εχουν;!
Aλλιως καλυτερα να μεινουμε ετσι επιθετικα και απο του χρονου βλεπουμε...υπαρχει και η παικτουρα που λεγετε Benzema και ειναι και 19!!!
Αν θελουν ας δωσουν 50 για Villa τη σκατε εσεις θα τα δωσετε λεφτα δεν εχουν;!
Aλλιως καλυτερα να μεινουμε ετσι επιθετικα και απο του χρονου βλεπουμε...υπαρχει και η παικτουρα που λεγετε Benzema και ειναι και 19!!!
Μπενζεμά, δυσκολά!
Despotaros- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 777
Απο του χρονο ειπε και ο ιδιος πως ειναι διατεθειμενος να μπει σε διαπραγματευσεις...
Εδω ολοκληρο Ροναλντο θα φερουμε στον Benzema θα κολλησουμε!;
Εδω ολοκληρο Ροναλντο θα φερουμε στον Benzema θα κολλησουμε!;
kala benzema kai aguero einai goal apo monoi tous. den xreiazonte assist. ipothetw mporoume na meinoume me soldado kai saviola na doume p tha mas vgalei
alex_rm9- Madridista
Σελίδα 4 από 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 4 από 11
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης