Klaas Jan Huntelaar
+19
Madridistagr
robert.Real4ever
crazymadritista
skolix
madridismo
xabikos
billybiros
Despotaros
geoland.gr
ramissimo-4-
GVarn
W.S_HOOLS
supersergio
MaDriDisM
alex_rm9
Sergio-(4)-Ramos
Morbidas
Eladir
Sergio Ramos
23 απαντήσεις
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 8 από 11
Σελίδα 8 από 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Απ: Klaas Jan Huntelaar
Φορ ονομα παντως εγω δεν βλεπω να'ρχεται. Raul, Higuain, Nistelrooy, Huntelaar δεν νομιζω να πειραχτουν.
Και ο Ruud(λέμε τώρα..) και ο Saviola(σίγουρα) να φύγουν δεν μένουμε χωρίς επιθετικούς.
Raul,Higuain,Huntelaar και πέρνουμε άλλον έναν(Benzema π.χ) και είμαστε κομπλέ.
5 είναι κατα τη γνώμη μου πολλοί.4 είναι μια χαρά.
Και όπως είμαστε να μείνουμε(με Raul,Higuain,Huntelaar,Ruud) παλι οκ είμαστε.
Αν και το 1ο σενάριο με τον Benzema μου αρέσει πιο πολύ.
Raul,Higuain,Huntelaar και πέρνουμε άλλον έναν(Benzema π.χ) και είμαστε κομπλέ.
5 είναι κατα τη γνώμη μου πολλοί.4 είναι μια χαρά.
Και όπως είμαστε να μείνουμε(με Raul,Higuain,Huntelaar,Ruud) παλι οκ είμαστε.
Αν και το 1ο σενάριο με τον Benzema μου αρέσει πιο πολύ.
madridismo- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 794
Εννοείτε!!! Χούντελααρ βασικός Ιγκουαίν του χρόνου βασικός εκτός αν έρθει κανένα μεγάλο όνομα οπυ θα φάει πάγκο. Και Ραούλ κλασικά οπότε ο Ρούντ πιστεύω είναι περιττός. Ανεβάζεις και ένα μικρό όπως έχουμε τον Μπουένο ή φέρνουμε πίσω Νεγρέδο και είμαστε υπερπλήρης!!
Και εγώ νομίζω πως είναι πολλοί και οι τέσσερις και θα έχουμε γκρίνιες γιατί δεν θα μπορούν να παίζουν. Αν μπορέσουμε να πουλήσουμε τον Ρούντ και φέρουμε πίσω έναν πιτσιρίκο, π.χ. Νεγρέδο είμαστε καλυμμένοι για την θέση του φορ για την επόμενη χρονιά. Τέσσερις πρωτοκλασάτοι είναι πολλοί για μια ομάδα.
xabikos- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 267
Εγω παντως απο αυτους που εχουμε, τον Nistelrooy θα ειχα τον μονο αναντικαταστατο. Ο υγιης Ruud δεν εχει αντιπαλο.Sergio Ramos έγραψε:..οπότε ο Ρούντ πιστεύω είναι περιττός.
Ο Van-goal δεν πάει πουθενά. Στην τελική αν είναι να αποκτηθεί άλλος ή ας μείνουμε με 5 σεντερ φορ ή ας στείλουν το φλωράκι τον Ιγκουαϊν για σερβιτόρο στο Realcafe.
Για τον αν υπάρχουν κόντρες στην ομάδα και διαφωνίες σε προσωπικά θέματα μεταξύ των παικτών δεν ευθύνεται ο τεχνικός διευθυντής. Όταν υπάρχουν προσωπικά ζητήματα στη μέση (η κόντρα Ρομπεν-Χουντελαρ είναι των ΜΜΕ) το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να φύγουν οι παίκτες. Δηλαδή αν υπάρχει η κόντρα τι να κάνει ο Ραμος και ο Μιγιάτοβιτς να τους βάλουν πρόστιμο ή να τους βάλουν να κάθονται όρθιοι με το ένα πόδι? Ενήλικες είναι όχι παιδάκια.
Για τον αν υπάρχουν κόντρες στην ομάδα και διαφωνίες σε προσωπικά θέματα μεταξύ των παικτών δεν ευθύνεται ο τεχνικός διευθυντής. Όταν υπάρχουν προσωπικά ζητήματα στη μέση (η κόντρα Ρομπεν-Χουντελαρ είναι των ΜΜΕ) το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να φύγουν οι παίκτες. Δηλαδή αν υπάρχει η κόντρα τι να κάνει ο Ραμος και ο Μιγιάτοβιτς να τους βάλουν πρόστιμο ή να τους βάλουν να κάθονται όρθιοι με το ένα πόδι? Ενήλικες είναι όχι παιδάκια.
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
Τίποτα αν δεν μπορεί ο Ράμος να επιβάλει πειθαρχία σε μερικούς παίχτες τότε δεν υπάρχει άλλη λύση. Τα πρόστιμα κτπ μόνο περισσότερα θα φέρουν!!!
Πάντως θεωρώ μεγάλη βλακεία να έχουμε 5 επιθετικούς και να διώξουμε τον πρώτο μας σκόρερ και πολύ εξελίξημο για να κρατήσουμε τον Ρούντ που δεν ξέρεις αν θα βγάλει την επόμενη χρονιά...! Και γενικά ο Ιγκουαίν έχει δείξει στοιχεία ότι δεν τραυματίζετε εύκολα.
Πάντως θεωρώ μεγάλη βλακεία να έχουμε 5 επιθετικούς και να διώξουμε τον πρώτο μας σκόρερ και πολύ εξελίξημο για να κρατήσουμε τον Ρούντ που δεν ξέρεις αν θα βγάλει την επόμενη χρονιά...! Και γενικά ο Ιγκουαίν έχει δείξει στοιχεία ότι δεν τραυματίζετε εύκολα.
Εμένα ο Ιγκουαϊν δεν μου αρέσει σαν παίκτης για αυτό λέω να τον διώξουμε. Η αλήθεια είναι πάντως πως αν πάρουμε κανάν παικταρά μπροστά ο Φαν Γκολ είναι 1ος υποψήφιος για αποχώρηση.
supersergio- Banned
Kατραχάς ο Νεγρέδο για μένα είναι για "πάρα πολλά"...
και μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ σπουδαίο παίκτη.
Απο εκεί και πέρα ο Ρουντ αντέχει όχι ένα αλλά και 4 χρόνια στην ομάδα (και δεν θα με χαλούσε καθόλου σαν νέα περίπτωση Ινζάγκι) να μπαίνει μέσα σαν αλλαγή.
Απλά η ομάδα χρειάζεται να απολλανδοποιειθεί κάπως και φυσικά χρειάζεται λίγο πιο γρήγορους παίκτες στην επίθεση.
Αν αποκτηθέι ο Ρονάλντο - τότε μιλάμε για έναν ακόμη "κατα συνθήκη" επιθετικό άρα είμαστε πάλι υπερπλήρης.
Τέλος οταν αναφέρομαι στον τεχνικό διευθυντή - δεν μιλάω για την γκρίνια και τις δηλώσεις (που δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει αν έγιναν με αυτόν τον τρόπο) . Μιλάω για την ουσία και η ουσία είναι οτι αυτά που είπε (η φέρεται οτι είπε ο Χουντελαρ) είναι αλήθεια.
και μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ σπουδαίο παίκτη.
Απο εκεί και πέρα ο Ρουντ αντέχει όχι ένα αλλά και 4 χρόνια στην ομάδα (και δεν θα με χαλούσε καθόλου σαν νέα περίπτωση Ινζάγκι) να μπαίνει μέσα σαν αλλαγή.
Απλά η ομάδα χρειάζεται να απολλανδοποιειθεί κάπως και φυσικά χρειάζεται λίγο πιο γρήγορους παίκτες στην επίθεση.
Αν αποκτηθέι ο Ρονάλντο - τότε μιλάμε για έναν ακόμη "κατα συνθήκη" επιθετικό άρα είμαστε πάλι υπερπλήρης.
Τέλος οταν αναφέρομαι στον τεχνικό διευθυντή - δεν μιλάω για την γκρίνια και τις δηλώσεις (που δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει αν έγιναν με αυτόν τον τρόπο) . Μιλάω για την ουσία και η ουσία είναι οτι αυτά που είπε (η φέρεται οτι είπε ο Χουντελαρ) είναι αλήθεια.
Για μένα ο Φαν Νίστελρου ό,τι είχε να προσφέρει το πρόσφερε.
Εγώ θέλω Μπενζεμά, αλλά το κατά πόσο θα γίνει αυτό τελικά είναι άλλο θέμα.
Εγώ θέλω Μπενζεμά, αλλά το κατά πόσο θα γίνει αυτό τελικά είναι άλλο θέμα.
Φωτιά έχει πάρει ο μικρός...Καίει.......!!!!!!!!!!!!!!!
madridismo- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 794
Τα highlights απο το χθεσινο παιχνιδι της Ολλανδιας:
Για μια ακομη φορα, πρωταγωνιστησαν παιχτες της Ρεαλ.
Για μια ακομη φορα, πρωταγωνιστησαν παιχτες της Ρεαλ.
Vdv και Sneijder έγλειψαν πάγκο πάντως.
supersergio- Banned
Δεν το ειδα το ματς για να πω τι επαιξε ο καθενας τους ακριβως αλλα ο Sneijder μπηκε στο 64' αλλαγη και εδωσε τη πασα στο Ηuntelaar στο 3ο γκολ που κερδισε το πεναλτυ.
Για τους αλλους παιχτες της Ρεαλ, ο Cannavaro ειχε μετριο παιχνιδι, ο Ηeinze καλος, ο Pepe το ιδιο αν και επαιξε στο κεντρο, o Casillas δεν χρειαστηκε να κανει τιποτα, ο S.Ramos ηταν εκ των καλυτερων της Ισπανιας ειχε και αssisst στο γκολ, L.Diarra και Gago μετριοι, ο τελευταιος ειχε και μια assisst. Οσο για Marcelo πιθανον να παιξει σημερα για τη Βραζιλια.
Για τους αλλους παιχτες της Ρεαλ, ο Cannavaro ειχε μετριο παιχνιδι, ο Ηeinze καλος, ο Pepe το ιδιο αν και επαιξε στο κεντρο, o Casillas δεν χρειαστηκε να κανει τιποτα, ο S.Ramos ηταν εκ των καλυτερων της Ισπανιας ειχε και αssisst στο γκολ, L.Diarra και Gago μετριοι, ο τελευταιος ειχε και μια assisst. Οσο για Marcelo πιθανον να παιξει σημερα για τη Βραζιλια.
Ένας Ρόμπεν έκανε πάλι την δουλεία. Αυτόν και τον Χούντελααρ πιστεύω πρέπει να κρατήσουμε. Όλοι οι άλλοι Ολλανδοί με ελαφράαα.
Ο Sneijder και ο Vdv είναι παικταράδες. Πρέπει να μείνουν
supersergio- Banned
Ε και ο Ρόμπεν και ο Χούντελααρ είναι παιχταράδες.. Πρέπει όμως κάποια στιγμή να πάρουμε παίχτες Ισπανούς που να μπορούν να πρωταγωνιστίσουν τσου λου. Και αν έρθουν αυτοί που λέει ο Πέρεθ τότε οι Ολλανδοί έρχονται δεύτεροι.
Και το θέμα είναι ότι ο Νέος πρόεδρος όποιος και να είναι θα θέλει να αλλάξει το σχέδιο του Καλντερόν που ήταν οι Ολλανδοί και να εφαρμόσει το δικό του σχέδιο.
Πως έκανε ο Καλντερόν που σιγά σιγά έδωσε όλους τους Βραζιλιάνους και τους παίχτες που έφερε ο Πέρεθ και κράτησε τους δικούς του?? Ε κάτι τέτοιο θα γίνει και τώρα..
Και το θέμα είναι ότι ο Νέος πρόεδρος όποιος και να είναι θα θέλει να αλλάξει το σχέδιο του Καλντερόν που ήταν οι Ολλανδοί και να εφαρμόσει το δικό του σχέδιο.
Πως έκανε ο Καλντερόν που σιγά σιγά έδωσε όλους τους Βραζιλιάνους και τους παίχτες που έφερε ο Πέρεθ και κράτησε τους δικούς του?? Ε κάτι τέτοιο θα γίνει και τώρα..
Δεν ειναι ακριβως το ιδιο ομως. Αλλη η κατασταση οταν εγινε η μεταβαση απο Perez σε Calderon και αλλη θα ειναι αυτη απο Calderon σε Perez, αν τελικα εξελιχτουν ετσι τα πραγματα.
Στα τελευταια χρονια του Perez η ομαδα παρα τις προσπαθειες ειχε αποτυχει παντου. Δεν ηταν η ποιοτητα παιχτων ο κυριος λογος, γενικα δεν "τραβουσε" η ομαδα, κατι ελλειπε και στη μεση καθε χρονιας κατερεε. Γι αυτο και ειχε μια λογικη οι μεγαλες αλλαγες στο roster που εγιναν.
Αντιθετως, η νεα δοικηση τωρα θα παρει μια ομαδα που ειχε 2 συνεχομενα πρωταθληματα (το 2ο περιπατο) ενω ακομη και φετος, παρα τα πολλα προβληματα (και σε τραυματισμους και διοικητικα) δεν παραδιδεται. Και ολα αυτα ενω καθε χρονο Σεπτεμβριο η Barcelona δινονταν φαβορι απο ολους. Μονο αγκαθι τα τελευταια χρονια ηταν οι αποκλεισμοι νωρις στο CL.
Tωρα πιο συγκεκριμενα για Sneijder και V.d.Vaart, αν ειναι να ερθει καποιος καλυτερος καλως να φυγουν. Αλλα να φυγουν μονο και μονο για να φυγουν θα ειναι εγκλημα.
Στα τελευταια χρονια του Perez η ομαδα παρα τις προσπαθειες ειχε αποτυχει παντου. Δεν ηταν η ποιοτητα παιχτων ο κυριος λογος, γενικα δεν "τραβουσε" η ομαδα, κατι ελλειπε και στη μεση καθε χρονιας κατερεε. Γι αυτο και ειχε μια λογικη οι μεγαλες αλλαγες στο roster που εγιναν.
Αντιθετως, η νεα δοικηση τωρα θα παρει μια ομαδα που ειχε 2 συνεχομενα πρωταθληματα (το 2ο περιπατο) ενω ακομη και φετος, παρα τα πολλα προβληματα (και σε τραυματισμους και διοικητικα) δεν παραδιδεται. Και ολα αυτα ενω καθε χρονο Σεπτεμβριο η Barcelona δινονταν φαβορι απο ολους. Μονο αγκαθι τα τελευταια χρονια ηταν οι αποκλεισμοι νωρις στο CL.
Tωρα πιο συγκεκριμενα για Sneijder και V.d.Vaart, αν ειναι να ερθει καποιος καλυτερος καλως να φυγουν. Αλλα να φυγουν μονο και μονο για να φυγουν θα ειναι εγκλημα.
Ε δεν νομίζω να γίνει το λάθος που έκανε ο Καλντερόν που έδιωξε Ρομπίνιο και δεν έφερε άλλον...Αλλα να φυγουν μονο και μονο για να φυγουν θα ειναι εγκλημα.
Χούντελααρ: «Θέλω τίτλους με τη Ρεάλ»!
Η πρώτη του χρονιά δεν ήταν η καλύτερη. Ο Κλάας Γιαν Χούντελααρ έκανε το μεγάλο άλμα της καριέρας του, περνώντας μεταγραφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης, στην πιο περιπετειώδη σεζόν της «Βασίλισσας» τα τελευταία χρόνια. Πέραν των αγωνιστικών και διοικητικών (με την παραίτηση του προέδρου Ραμόν Καλντερόν) προβλημάτων, ο Ολλανδός επιθετικός έμεινε εκτός λίστας των ματς του Τσάμπιονς Λιγκ και έπρεπε να ξεκινήσει από το «μηδέν» την προσπάθεια να πείσει ότι αξίζει μια ευκαιρία. Με δηλώσεις
του, ωστόσο, φάνηκε ανεπηρέαστος από όλα τα παραπάνω γεγονότα και γεμάτος όρεξη να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες του…
«Θέλω να κερδίσω πολλούς τίτλους. Έχω πολλά χρόνια μπροστά μου εδώ και θέλω να κερδίσω αρκετά πρωταθλήματα ενώ και το Τσάμπιονς Λιγκ παραμένει όνειρο μου», τόνισε αρχικά ο διεθνής άσος και συνέχισε αναφερόμενος στην στιγμή που αποφάσισε να αφήσει τον Άγιαξ για χάρη των «μερένχες»: «Δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά όταν μου έγινε η πρόταση. Είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο και πιστεύω πως δεν υπάρχει παίκτης που αν τον καλέσουν θα το σκεφτεί για δεύτερη φορά. Ο Άγιαξ είναι ένα φανταστικό
σωματείο αλλά η Ρεάλ είναι καλύτερη. Ακόμη μου αρέσει πάρα πολύ η λευκή εμφάνιση γιατί σημαίνει πολλά για εμένα».
Κλείνοντας, ο Χούντελααρ σχολίασε και τη μέχρι τώρα ζωή του στη Μαδρίτη: «Μου αρέσει η κουλτούρα της Μαδρίτης και τα παλιά κτίρια της πόλης. Δεν είχα την ευκαιρία να κάνω περίπατους στην πόλη αλλά πριν ένα χρόνο είχα έρθει με την οικογένεια μου για διακοπές και είδα μερικά αξιοθέατα».
sport-fm.gr
Να τος ο Χούντελαρ που για πολλούς πριν κάτι μέρες ήθελε να φύγει. Τα ίδια γίνονται και με τον Φαν Ντερ Φαρτ τώρα.
supersergio- Banned
Σίγουρα ο μικρός είναι σε φόρμα τώρα και είναι λογικό να ασχολούνται μαζί του. Όπως και να έχει το ξεκίνημα του είναι εντυπωσιακό σε μας αλλά δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε. Η διάρκεια της απόδοσης τους σε υψηλό επίπεδο είναι αυτή που θα τον κάνει να ξεχωρίσει.
xabikos- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 267
Αμα θελει τιτλους, ηρθε στη καταληλη ομαδα. Φετος την εχει σιγουρη τη θεση βασικου. Απο του χρονου ομως θα υπαρχει περισσοτερος ανταγωνισμος, θα ειναι και πιθανοτατα διαφορετικος προπονητης οποτε θα πρεπει να δειξει στο γηπεδο την αξια του.
Εννοείται ότι ήρθε και για τους τίτλους. Άλλωστε στον Άγιαξ δεν θα είχε και σπουδαία εξέλιξη.
Σελίδα 8 από 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 8 από 11
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης