Klaas Jan Huntelaar
+19
Madridistagr
robert.Real4ever
crazymadritista
skolix
madridismo
xabikos
billybiros
Despotaros
geoland.gr
ramissimo-4-
GVarn
W.S_HOOLS
supersergio
MaDriDisM
alex_rm9
Sergio-(4)-Ramos
Morbidas
Eladir
Sergio Ramos
23 απαντήσεις
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 6 από 11
Σελίδα 6 από 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Ο Χούντελαρ και επίσημα στη Βασίλισσα!
Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε και επίσημα την οριστική συμφωνία για τη μετεγγραφή του Κλας Γιαν Χούντελαρ από τον Άγιαξ, για τα επόμενα 4,5 χρόνια. Το κόστος της μετεγγραφής δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, ωστόσο σύμφωνα με τον ισπανικό τύπο φτάνει τα 20 εκατ. ευρώ και μπορεί να αυξηθεί κατά 7 εκατ. ανάλογα με την απόδοση του παίκτη. Από αυτά, τα 2,5 εκατ. ευρώ θα πάνε στην Χέρενφεν, λόγω ειδικής συμφωνίας που είχε γίνει μεταξύ Άγιαξ και Χέρενφεν το 2005. Ο παίκτης θα εισπράττει κάθε χρόνο 3,8 εκατ. ευρώ και το μόνο που απομένει είναι να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις.
Ο Χούντελαρ αυτή τη στιγμή είναι τραυματίας στον αριστερό αστράγαλο και θα απουσιάσει μέχρι τις αρχές του νέου έτους. Έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Τσ. Λιγκ, καθώς ο Άγιαξ αγωνίζεται στο Κύπελλο Ουέφα. Ο 25χρονος είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Ολλανδίας και είχε κινήσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων της Βασίλισσας από το περασμένο καλοκαίρι. Πέρυσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο ολλανδικό πρωτάθλημα με 33 γκολ. Συνολικά έχει πετύχει 167 γκολ σε 224 αγώνες. Με την εθνική Ολλανδίας έχει πετύχει 10 γκολ σε 18 αγώνες. Έχει αναδειχθεί 2 φορές πρώτος σκόρερ στο ολλανδικό πρωτάθλημα.
Απ: Klaas Jan Huntelaar
5 τωρα, 15 στα επομενα τρια χρονια και 7 υπο ορους. Αρκετα λεφτα κοστισε η μεταγραφη. Ο μισθος βεβαια 3εκ/χρονο ειναι αρκετα χαμηλος.
Τεσπα, μικρη σημασια εχουν αυτα. Το θεμα ειναι να ταιριαξει στην ομαδα. Να δουμε ποιος θα του βγαζει σεντρες για κεφαλια.
Παντως δεν θυμαμαι προσφατα να ανακοινωνουμε μεταγραφη σε μη μεταγραφικη περιοδο. Δειχνει οτι τραβαει λιγο ζορι η διοικηση. Παρτε και τον Di Maria τωρα να γουσταρουμε.
Τεσπα, μικρη σημασια εχουν αυτα. Το θεμα ειναι να ταιριαξει στην ομαδα. Να δουμε ποιος θα του βγαζει σεντρες για κεφαλια.
Παντως δεν θυμαμαι προσφατα να ανακοινωνουμε μεταγραφη σε μη μεταγραφικη περιοδο. Δειχνει οτι τραβαει λιγο ζορι η διοικηση. Παρτε και τον Di Maria τωρα να γουσταρουμε.
3εκ/χρονο ειναι αρκετα χαμηλος.
Ο Ράμος παίρνει 2+ το ίδιο και ο Ρομπίνιο πέρσι.
Τέσπα, Καλώς όρισε και από μένα στην Βασίλισσα ο Κλάς! Τον ήθελα στην Ρεάλ σαν αντί-Ρούντ και ελπίζω να κάνει τους παπάδες που έκανε ο Ρούντ όταν πήγε στην Μάντσεστερ και πιστεύω θα σκοράρει φέτος 10 γκολάκια μέχρι το τέλος της σεζόν!
Ο Παίχτης μπορούσε ανετότατα να αποκτηθεί το καλοκαίρι και με λιγότερα λεφτά αλλά ^$)%^#*(&!!!
Αν και αυτό που θα πω δεν γίνεται, πρέπει να δωθεί το 9άρι στον Χούντελααρ! Ποιος Σαβιόλα ρε παίδες τώρα.. 9άρι είναι ο Σαβιόλα!
Έπρεπε να το πάρει ο Ρούντ από την αρχή της σεζόν βασικά αλλά μιας και δεν θα το χρειαστεί ας δωθεί στον Χούντελααρ και ας πάρει ο Σαβιόλα το 19!
Έπρεπε να το πάρει ο Ρούντ από την αρχή της σεζόν βασικά αλλά μιας και δεν θα το χρειαστεί ας δωθεί στον Χούντελααρ και ας πάρει ο Σαβιόλα το 19!
Και εγώ πιστεύω πως είναι αρκετά σωστή κίνηση που θα έπρεπε να είχε γίνει από το καλοκαίρι. Ας ελπίσουμε να προσαρμοστεί γρήγορα το παλικάρι και να μπορέσει να προσφέρει στο μέλλον σύμφωνα με τις δυνατότητές του.
xabikos- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 267
Ναι αλλα αυτοι υπεγραψαν το συμβολαιο αρκετα χρονια πριν. Αν υπεγραφαν τωρα νεο συμβολαιο θα παιρνανε τα διπλασια χαλαρα.Sergio Ramos έγραψε: Ο Ράμος παίρνει 2+ το ίδιο και ο Ρομπίνιο πέρσι.
Ναι αλλα αν αποκτιονταν το καλοκαιρι, δεν ειχε τραυματιστει ο Nistelrooy και ο Robinho ειχε μεινει, ο Huntelaar θα ετρωγε τον παγκο της ζωης του.Sergio Ramos έγραψε:Ο Παίχτης μπορούσε ανετότατα να αποκτηθεί το καλοκαίρι και με λιγότερα λεφτά αλλά ^$)%^#*(&!!!
Οσο για τα νουμερα, και εγω το σκευτηκα αυτο, το 9αρι πρεπει να το παρει καποιος αλλος. Αλλα δεν νομιζω να γινονται αλλαγες στη μεση της season οποτε απο το επομενο καλοκαιρι θα φτιαχτει αυτο. Προς το παρων κανα 19αρι θα παρει ευκολα.
Γνωρίζει κάποιος τι ακριβώς τραυματισμό έχει και απο πότε?
madridismo- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 794
Eιχε τραυματισμο στον αστραγαλο, τον επαθε στις 9 Νοεμβριου απέναντι στη Sparta
Rotterdam. Ο ακριβής τραυματισμός ηταν "torn ligament in his
left ankle" και η διαρκεια αποθεραπειας τουλαχιστον 6 βδομαδες.
Απο προηγουμενες season παντως δεν βλεπω να ταλαιπωρειται ιδιαιτερα απο τραυματισμους.
Rotterdam. Ο ακριβής τραυματισμός ηταν "torn ligament in his
left ankle" και η διαρκεια αποθεραπειας τουλαχιστον 6 βδομαδες.
Απο προηγουμενες season παντως δεν βλεπω να ταλαιπωρειται ιδιαιτερα απο τραυματισμους.
Έχει Φούλ σεζόν στο παρελθόν.. Ελπίζω να είναι προσωρινός ο τραυματισμός του γιατί δεν αντέχω άλλη απώλεια...
Και εγώ το ίδιο ελπίζω.
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
Ωραια η παικτουρα! Τον ηθελα πολυ στη Ρεαλ. Πιστευω οτι θα βοηθησει πολυ. Εχει τα φοντα να γινει μεγαλος striker.
skolix- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 44
Δεν είναι πολυ σοβαρό το πρόβλημα που έχει στον αστράγαλο.
Έχει πάθει στην ουσία ένα βαρύ διάστρεμμα στον αστράγαλο, το οποίο πιθανόν οφείλεται σε κάποια απότομη κίνηση που έκανε. Αυτό περνάει, αρκεί βέβαια να υπάρχει ακινησία. Αν έχει ακολουθηθεί σωστά το χρονοδιάγραμμα στην αποθεραπεία του, δεν υπάρχει κανένα θέμα.
Έχει πάθει στην ουσία ένα βαρύ διάστρεμμα στον αστράγαλο, το οποίο πιθανόν οφείλεται σε κάποια απότομη κίνηση που έκανε. Αυτό περνάει, αρκεί βέβαια να υπάρχει ακινησία. Αν έχει ακολουθηθεί σωστά το χρονοδιάγραμμα στην αποθεραπεία του, δεν υπάρχει κανένα θέμα.
Χούντελαρ: «Δεν είμαι ο αντι-Φαν Νίστελροϊ»
Αρνείται να αναλάβει το ρόλο του διαδόχου του Ρουντ Φαν Νίστελροϊ στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Γιαν Κλας Χούντελαρ. Ο 25χρονος επιθετικός, που θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών με τη «βασίλισσα», δήλωσε πως είναι διαφορετικός παίκτης από τον «Φαν-Γκολ», ο οποίος λόγω τραυματισμού θα χάσει το υπόλοιπο της περιόδου.
«Είμαι διαφορετικός. Εγώ είμαι ο Χούντελαρ κ εκείνος ο Φαν Νίστελροϊ, αλλά αυτό που μας συνδέει είναι πως υπηρετούμε την ίδια ομάδα. Ο Ρουντ είναι φανταστικός παίκτης και τον γνωρίζω πολύ καλά από τη θητεία μας στην εθνική Ολλανδίας. Ήταν πάντα από τα πρότυπά μου, είναι εξαιρετικός σκόρερ και είναι κρίμα που του έτυχε αυτός ο σοβαρός τραυματισμός. Θέλω κι εγώ να πετύχω πολλά γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ, όπως κι εκείνος», δήλωσε, ενώ για τη μεταγραφή του από τον Άγιαξ στη Ρεάλ, είπε: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Είμαι πανευτυχής και θα είμαι ακόμη περισσότερο χαρούμενος όταν πάω στη Μαδρίτη και ενταχθώ στην ομάδα. Στη Ρεάλ θα έχω την ευκαιρία να μεγαλώσω σαν παίκτης και θα αγωνίζομαι σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ελπίζω να δώσω χαρά στους φιλάθλους της νέας μου ομάδας πετυχαίνοντας πολλά γκολ και κατακτώντας πολλούς τίτλους».
sport-fm.gr
Πετυχημένες Ιατρικές Εξετάσεις
Ο Χούντελααρ πέρασε επιτυχώς από τις ιατρικές εξετάσεις που του υποβλήθηκαν και θα παρουσιαστεί αύριο από την ομάδα με το συμβόλαιο του να είναι μέχρι το 2013.
''Είναι ένα όνειρο μου που γίνεται πραγματικότητα. Οι τελευταίες δύο μέρες ήταν πολύ κουραστικές αλλά νοιώθω υπέροχα.''
''Το μόνο που σκεφτόμουν τον τελευταίο καιρό ήταν να υπογράψω για την Βασίλισσα. Θέλω να κερδίσω πολλούς τίτλους με αυτή τη φανέλα!''
Φωτογραφίες από τις ιατρικές εξετάσεις:
''Είναι ένα όνειρο μου που γίνεται πραγματικότητα. Οι τελευταίες δύο μέρες ήταν πολύ κουραστικές αλλά νοιώθω υπέροχα.''
''Το μόνο που σκεφτόμουν τον τελευταίο καιρό ήταν να υπογράψω για την Βασίλισσα. Θέλω να κερδίσω πολλούς τίτλους με αυτή τη φανέλα!''
Φωτογραφίες από τις ιατρικές εξετάσεις:
Κι άλλος κούνελος μας βρήκε...
crazymadritista- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 835
Χούντελαρ: «Είπα όχι στη Σίτι»
Πίσω από κάθε μεγάλο όνομα, κρύβεται εσχάτως ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτησή του. Ο Κλας Γιαν Χούντελαρ, τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Ρεάλ Μαδρίτης, αποκάλυψε πως το περασμένο καλοκαίρι απέρριψε πρόταση των «πολιτών» για την απόκτησή του.
«Υπήρχε ενδιαφέρον από τη Σίτι το καλοκαίρι, αλλά δεν ήταν ανάμεσα στις ομάδες που είχα στο μυαλό μου να πάω. Δεν ανταποκρινόταν στις φιλοδοξίες μας», δήλωσε ο 25χρονος πρώην-πλέον-επιθετικός του Άγιαξ, ενώ ερωτηθείς για το ποια θα ήταν η απάντησή του αν η κρούση ερχόταν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απάντησε: «Ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα».
sportfm.gr
Πίσω από κάθε μεγάλο όνομα, κρύβεται εσχάτως ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτησή του. Ο Κλας Γιαν Χούντελαρ, τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Ρεάλ Μαδρίτης, αποκάλυψε πως το περασμένο καλοκαίρι απέρριψε πρόταση των «πολιτών» για την απόκτησή του.
«Υπήρχε ενδιαφέρον από τη Σίτι το καλοκαίρι, αλλά δεν ήταν ανάμεσα στις ομάδες που είχα στο μυαλό μου να πάω. Δεν ανταποκρινόταν στις φιλοδοξίες μας», δήλωσε ο 25χρονος πρώην-πλέον-επιθετικός του Άγιαξ, ενώ ερωτηθείς για το ποια θα ήταν η απάντησή του αν η κρούση ερχόταν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απάντησε: «Ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα».
sportfm.gr
Klaas-Jan Huntelaar Compilation
Ένα βιντεάκι με πολλά και καλά γκολάκια του αποκτήματος μας!!! Καλώς ήρθες Μαδρίτη Χούντελααρ!!!
Gia tis tripies ollandikes amines kalos einai,as ton doume kai se ena antagwnistiko prwta8lima twra.Huntelaar sou euxomai ygeia kai polla tropaia me tin omada mas agori mou!
Morbidas- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 557
paidia 8a pe3i sto kiriakatiko ntermpi???
robert.Real4ever- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 30
Οχι, καταρχάς είναι τραυματίας.
Αλλά και πάλι έχει δικαίωμα να πάιξει στην Ισπανική Λίγκα απο 1/1/2009.
Αν είναι έτοιμος ίσος πάιξει στο τουρνουά που διοργανώνει η Ρεάλ κάθε Χριστούγεννα.
Αλλά και πάλι έχει δικαίωμα να πάιξει στην Ισπανική Λίγκα απο 1/1/2009.
Αν είναι έτοιμος ίσος πάιξει στο τουρνουά που διοργανώνει η Ρεάλ κάθε Χριστούγεννα.
Ανυπομονώ να των δω στο Ντεμπούτο του!!!!!
Άντε να δούμε πόσα γκολάκια θα βάλει σε μισό χρόνο...
Άντε να δούμε πόσα γκολάκια θα βάλει σε μισό χρόνο...
Εξαρτάται και σε τι κατάσταση θα είναι και οι υπόλοιποι παίκτες...δεν παίζει μόνος του. Πάντως καμιά 10αρια πιστεύω ότι τα έχει.
Και εγώ πιστεύω θα βάλει πάνω από 10. Φτάνει φυσικά να παίξει σε όλο το δεύτερο γύρο και να μην απουσιάσει αρκετό καιρό και τότε..
Εγω παντως πιστευω θα ειναι (απο πλευρας επιλογης) πισω απο τους Raul-Higuain ισως και του Robben αν ειναι καλα. Οποτε αν παιζουμε με 2 επιθετικους και ενα εξτρεμ (οπως τον Drenthe το τελευταιο καιρο) δεν νομιζω να παιξει πολλα παιχνιδια. Αν το γυρισει ομως σε 4-3-3 ή 4-2-3-1 αλλαζει το θεμα. Ειδικα το τελευταιο συστημα θεωρω οτι θα ειναι ιδανικο, εφοσον βεβαια υπαρχει και καποιο αλλο αμ.χαφ περα απο τον Gago.
Tεσπα εχουμε ακομη ~1μηνα μεχρι να μπορεσει να αγωνιστει και αν μεχρι τοτε δεν εχουμε παρει αρκετους βαθμους, τα πραγματα θα ειναι πολυ δυσκολα για τη Λιγκα και Ronaldo-Kaka-Gerrard να φερουμε.
Tεσπα εχουμε ακομη ~1μηνα μεχρι να μπορεσει να αγωνιστει και αν μεχρι τοτε δεν εχουμε παρει αρκετους βαθμους, τα πραγματα θα ειναι πολυ δυσκολα για τη Λιγκα και Ronaldo-Kaka-Gerrard να φερουμε.
Σελίδα 6 από 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 6 από 11
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης