Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Klaas Jan Huntelaar

+19
Madridistagr
robert.Real4ever
crazymadritista
skolix
madridismo
xabikos
billybiros
Despotaros
geoland.gr
ramissimo-4-
GVarn
W.S_HOOLS
supersergio
MaDriDisM
alex_rm9
Sergio-(4)-Ramos
Morbidas
Eladir
Sergio Ramos
23 απαντήσεις

Σελίδα 6 από 11 Επιστροφή  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Klaas Jan Huntelaar - Σελίδα 6 Empty Ο Χούντελαρ και επίσημα στη Βασίλισσα!

Δημοσίευση από MaDriDisM Τρι 02 Δεκ 2008, 11:27 pm

Klaas Jan Huntelaar - Σελίδα 6 9gvcas
Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε και επίσημα την οριστική συμφωνία για τη μετεγγραφή του Κλας Γιαν Χούντελαρ από τον Άγιαξ, για τα επόμενα 4,5 χρόνια. Το κόστος της μετεγγραφής δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, ωστόσο σύμφωνα με τον ισπανικό τύπο φτάνει τα 20 εκατ. ευρώ και μπορεί να αυξηθεί κατά 7 εκατ. ανάλογα με την απόδοση του παίκτη. Από αυτά, τα 2,5 εκατ. ευρώ θα πάνε στην Χέρενφεν, λόγω ειδικής συμφωνίας που είχε γίνει μεταξύ Άγιαξ και Χέρενφεν το 2005. Ο παίκτης θα εισπράττει κάθε χρόνο 3,8 εκατ. ευρώ και το μόνο που απομένει είναι να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις.

Ο Χούντελαρ αυτή τη στιγμή είναι τραυματίας στον αριστερό αστράγαλο και θα απουσιάσει μέχρι τις αρχές του νέου έτους. Έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Τσ. Λιγκ, καθώς ο Άγιαξ αγωνίζεται στο Κύπελλο Ουέφα. Ο 25χρονος είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Ολλανδίας και είχε κινήσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων της Βασίλισσας από το περασμένο καλοκαίρι. Πέρυσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο ολλανδικό πρωτάθλημα με 33 γκολ. Συνολικά έχει πετύχει 167 γκολ σε 224 αγώνες. Με την εθνική Ολλανδίας έχει πετύχει 10 γκολ σε 18 αγώνες. Έχει αναδειχθεί 2 φορές πρώτος σκόρερ στο ολλανδικό πρωτάθλημα.
MaDriDisM
MaDriDisM
Madrileños Locos
Madrileños Locos

Αριθμός μηνυμάτων : 3479

http://www.RealGR.tk/

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Klaas Jan Huntelaar - Σελίδα 6 Empty Απ: Klaas Jan Huntelaar

Δημοσίευση από Eladir Τρι 02 Δεκ 2008, 11:27 pm

5 τωρα, 15 στα επομενα τρια χρονια και 7 υπο ορους. Αρκετα λεφτα κοστισε η μεταγραφη. Ο μισθος βεβαια 3εκ/χρονο ειναι αρκετα χαμηλος.

Τεσπα, μικρη σημασια εχουν αυτα. Το θεμα ειναι να ταιριαξει στην ομαδα. Να δουμε ποιος θα του βγαζει σεντρες για κεφαλια.

Παντως δεν θυμαμαι προσφατα να ανακοινωνουμε μεταγραφη σε μη μεταγραφικη περιοδο. Δειχνει οτι τραβαει λιγο ζορι η διοικηση. Παρτε και τον Di Maria τωρα να γουσταρουμε.
Eladir
Eladir
Administrator
Administrator

Αριθμός μηνυμάτων : 5722

http://sport-fm.gr

Δημοσίευση από Sergio Ramos Τρι 02 Δεκ 2008, 11:43 pm

3εκ/χρονο ειναι αρκετα χαμηλος.

:offtopic: Ο Ράμος παίρνει 2+ το ίδιο και ο Ρομπίνιο πέρσι.

Τέσπα, Καλώς όρισε και από μένα στην Βασίλισσα ο Κλάς! Τον ήθελα στην Ρεάλ σαν αντί-Ρούντ και ελπίζω να κάνει τους παπάδες που έκανε ο Ρούντ όταν πήγε στην Μάντσεστερ και πιστεύω θα σκοράρει φέτος 10 γκολάκια μέχρι το τέλος της σεζόν!

Ο Παίχτης μπορούσε ανετότατα να αποκτηθεί το καλοκαίρι και με λιγότερα λεφτά αλλά ^$)%^#*(&!!!
Sergio Ramos
Sergio Ramos
Μηχανικάριος
Μηχανικάριος

Αριθμός μηνυμάτων : 7247

https://realgr.forumgreek.com/

Δημοσίευση από Sergio Ramos Τρι 02 Δεκ 2008, 11:51 pm

Αν και αυτό που θα πω δεν γίνεται, πρέπει να δωθεί το 9άρι στον Χούντελααρ! Ποιος Σαβιόλα ρε παίδες τώρα.. 9άρι είναι ο Σαβιόλα!

Έπρεπε να το πάρει ο Ρούντ από την αρχή της σεζόν βασικά αλλά μιας και δεν θα το χρειαστεί ας δωθεί στον Χούντελααρ και ας πάρει ο Σαβιόλα το 19!
Sergio Ramos
Sergio Ramos
Μηχανικάριος
Μηχανικάριος

Δημοσίευση από xabikos Τρι 02 Δεκ 2008, 11:57 pm

Και εγώ πιστεύω πως είναι αρκετά σωστή κίνηση που θα έπρεπε να είχε γίνει από το καλοκαίρι. Ας ελπίσουμε να προσαρμοστεί γρήγορα το παλικάρι και να μπορέσει να προσφέρει στο μέλλον σύμφωνα με τις δυνατότητές του.
xabikos
xabikos
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 267

Δημοσίευση από Eladir Τετ 03 Δεκ 2008, 12:05 am

Sergio Ramos έγραψε::offtopic: Ο Ράμος παίρνει 2+ το ίδιο και ο Ρομπίνιο πέρσι.
Ναι αλλα αυτοι υπεγραψαν το συμβολαιο αρκετα χρονια πριν. Αν υπεγραφαν τωρα νεο συμβολαιο θα παιρνανε τα διπλασια χαλαρα.
Sergio Ramos έγραψε:Ο Παίχτης μπορούσε ανετότατα να αποκτηθεί το καλοκαίρι και με λιγότερα λεφτά αλλά ^$)%^#*(&!!!
Ναι αλλα αν αποκτιονταν το καλοκαιρι, δεν ειχε τραυματιστει ο Nistelrooy και ο Robinho ειχε μεινει, ο Huntelaar θα ετρωγε τον παγκο της ζωης του.

Οσο για τα νουμερα, και εγω το σκευτηκα αυτο, το 9αρι πρεπει να το παρει καποιος αλλος. Αλλα δεν νομιζω να γινονται αλλαγες στη μεση της season οποτε απο το επομενο καλοκαιρι θα φτιαχτει αυτο. Προς το παρων κανα 19αρι θα παρει ευκολα.
Eladir
Eladir
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από madridismo Τετ 03 Δεκ 2008, 12:50 am

Γνωρίζει κάποιος τι ακριβώς τραυματισμό έχει και απο πότε?
madridismo
madridismo
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 794

Δημοσίευση από Eladir Τετ 03 Δεκ 2008, 1:18 am

Eιχε τραυματισμο στον αστραγαλο, τον επαθε στις 9 Νοεμβριου απέναντι στη Sparta
Rotterdam. Ο ακριβής τραυματισμός ηταν "torn ligament in his
left ankle" και η διαρκεια αποθεραπειας τουλαχιστον 6 βδομαδες.

Απο προηγουμενες season παντως δεν βλεπω να ταλαιπωρειται ιδιαιτερα απο τραυματισμους.
Eladir
Eladir
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από Sergio Ramos Τετ 03 Δεκ 2008, 1:27 am

Έχει Φούλ σεζόν στο παρελθόν.. Ελπίζω να είναι προσωρινός ο τραυματισμός του γιατί δεν αντέχω άλλη απώλεια...
Sergio Ramos
Sergio Ramos
Μηχανικάριος
Μηχανικάριος

Δημοσίευση από supersergio Τετ 03 Δεκ 2008, 1:08 pm

Και εγώ το ίδιο ελπίζω.
supersergio
supersergio
Banned
Banned

Αριθμός μηνυμάτων : 2206

Δημοσίευση από skolix Τετ 03 Δεκ 2008, 1:34 pm

Ωραια η παικτουρα! Τον ηθελα πολυ στη Ρεαλ. Πιστευω οτι θα βοηθησει πολυ. Εχει τα φοντα να γινει μεγαλος striker.
skolix
skolix
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 44

Δημοσίευση από MaDriDisM Τετ 03 Δεκ 2008, 2:28 pm

Δεν είναι πολυ σοβαρό το πρόβλημα που έχει στον αστράγαλο.
Έχει πάθει στην ουσία ένα βαρύ διάστρεμμα στον αστράγαλο, το οποίο πιθανόν οφείλεται σε κάποια απότομη κίνηση που έκανε. Αυτό περνάει, αρκεί βέβαια να υπάρχει ακινησία. Αν έχει ακολουθηθεί σωστά το χρονοδιάγραμμα στην αποθεραπεία του, δεν υπάρχει κανένα θέμα.
MaDriDisM
MaDriDisM
Madrileños Locos
Madrileños Locos

Klaas Jan Huntelaar - Σελίδα 6 Empty Χούντελαρ: «Δεν είμαι ο αντι-Φαν Νίστελροϊ»

Δημοσίευση από Sergio Ramos Τετ 03 Δεκ 2008, 5:43 pm

Klaas Jan Huntelaar - Σελίδα 6 154711
Αρνείται να αναλάβει το ρόλο του διαδόχου του Ρουντ Φαν Νίστελροϊ στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Γιαν Κλας Χούντελαρ. Ο 25χρονος επιθετικός, που θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών με τη «βασίλισσα», δήλωσε πως είναι διαφορετικός παίκτης από τον «Φαν-Γκολ», ο οποίος λόγω τραυματισμού θα χάσει το υπόλοιπο της περιόδου.

«Είμαι διαφορετικός. Εγώ είμαι ο Χούντελαρ κ εκείνος ο Φαν Νίστελροϊ, αλλά αυτό που μας συνδέει είναι πως υπηρετούμε την ίδια ομάδα. Ο Ρουντ είναι φανταστικός παίκτης και τον γνωρίζω πολύ καλά από τη θητεία μας στην εθνική Ολλανδίας. Ήταν πάντα από τα πρότυπά μου, είναι εξαιρετικός σκόρερ και είναι κρίμα που του έτυχε αυτός ο σοβαρός τραυματισμός. Θέλω κι εγώ να πετύχω πολλά γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ, όπως κι εκείνος», δήλωσε, ενώ για τη μεταγραφή του από τον Άγιαξ στη Ρεάλ, είπε: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Είμαι πανευτυχής και θα είμαι ακόμη περισσότερο χαρούμενος όταν πάω στη Μαδρίτη και ενταχθώ στην ομάδα. Στη Ρεάλ θα έχω την ευκαιρία να μεγαλώσω σαν παίκτης και θα αγωνίζομαι σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ελπίζω να δώσω χαρά στους φιλάθλους της νέας μου ομάδας πετυχαίνοντας πολλά γκολ και κατακτώντας πολλούς τίτλους».

sport-fm.gr
Sergio Ramos
Sergio Ramos
Μηχανικάριος
Μηχανικάριος

Klaas Jan Huntelaar - Σελίδα 6 Empty Πετυχημένες Ιατρικές Εξετάσεις

Δημοσίευση από Sergio Ramos Τετ 03 Δεκ 2008, 6:04 pm

Ο Χούντελααρ πέρασε επιτυχώς από τις ιατρικές εξετάσεις που του υποβλήθηκαν και θα παρουσιαστεί αύριο από την ομάδα με το συμβόλαιο του να είναι μέχρι το 2013.

''Είναι ένα όνειρο μου που γίνεται πραγματικότητα. Οι τελευταίες δύο μέρες ήταν πολύ κουραστικές αλλά νοιώθω υπέροχα.''

''Το μόνο που σκεφτόμουν τον τελευταίο καιρό ήταν να υπογράψω για την Βασίλισσα. Θέλω να κερδίσω πολλούς τίτλους με αυτή τη φανέλα!''

Φωτογραφίες από τις ιατρικές εξετάσεις:

Klaas Jan Huntelaar - Σελίδα 6 R1yj2u

Klaas Jan Huntelaar - Σελίδα 6 Nzgmsx

Klaas Jan Huntelaar - Σελίδα 6 Efscap
Sergio Ramos
Sergio Ramos
Μηχανικάριος
Μηχανικάριος

Δημοσίευση από crazymadritista Τετ 03 Δεκ 2008, 7:22 pm

Κι άλλος κούνελος μας βρήκε...
crazymadritista
crazymadritista
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 835

Δημοσίευση από MaDriDisM Πεμ 04 Δεκ 2008, 1:39 pm

Χούντελαρ: «Είπα όχι στη Σίτι»
Klaas Jan Huntelaar - Σελίδα 6 130257

Πίσω από κάθε μεγάλο όνομα, κρύβεται εσχάτως ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτησή του. Ο Κλας Γιαν Χούντελαρ, τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Ρεάλ Μαδρίτης, αποκάλυψε πως το περασμένο καλοκαίρι απέρριψε πρόταση των «πολιτών» για την απόκτησή του.

«Υπήρχε ενδιαφέρον από τη Σίτι το καλοκαίρι, αλλά δεν ήταν ανάμεσα στις ομάδες που είχα στο μυαλό μου να πάω. Δεν ανταποκρινόταν στις φιλοδοξίες μας», δήλωσε ο 25χρονος πρώην-πλέον-επιθετικός του Άγιαξ, ενώ ερωτηθείς για το ποια θα ήταν η απάντησή του αν η κρούση ερχόταν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απάντησε: «Ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα».

sportfm.gr
MaDriDisM
MaDriDisM
Madrileños Locos
Madrileños Locos

Klaas Jan Huntelaar - Σελίδα 6 Empty Klaas-Jan Huntelaar Compilation

Δημοσίευση από Sergio Ramos Πεμ 04 Δεκ 2008, 5:01 pm

Ένα βιντεάκι με πολλά και καλά γκολάκια του αποκτήματος μας!!! Καλώς ήρθες Μαδρίτη Χούντελααρ!!!

');}//]]>