Real Madrid GR Forum
+11
W.S_HOOLS
alex_rm9
Madridistagr
Nh04
beckham
Raul
Lucas
MaDriDisM
Sergio Ramos
GaGo
billybiros
15 απαντήσεις
:: ΔΙΑΦΟΡΑ :: Σχετικά με το site
Σελίδα 2 από 3
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Real Madrid GR Forum
Αυτό Raul μου το βγάζει και εμένα αλλά πολύ σπάνια και δεν πιστεύω να
είναι κάτι το σοβαρό με μια ανανεωσούλα είναι οκ!!!
είναι κάτι το σοβαρό με μια ανανεωσούλα είναι οκ!!!
Οχι καλά κάνετέ και τα λέτε.
Απλά να βρούμε τη λύση.
Γιατί εμένα δεν μου τα κάνει .
Για δοκιμάστε λίγο να καθαρίσετε την cache.
Στον firefox - tools--> Clear private data
στον ie - internet options --> delete temporary internet files.
Απλά να βρούμε τη λύση.
Γιατί εμένα δεν μου τα κάνει .
Για δοκιμάστε λίγο να καθαρίσετε την cache.
Στον firefox - tools--> Clear private data
στον ie - internet options --> delete temporary internet files.
Να καλωσορίσω κι εγώ το νέο μέλος της παρέας μας chiliharalas και να του ευχηθώ καλή διαμονή στο Φόρουμ.
Τις τελευταίες 6 ημέρες είχαμε 10 νέα μέλη στο Φόρουμ μας και αυξανόμαστε συνεχώς.
προς τα νέα μέλη μας θέλω να πω πως είμαστε χαρούμενοι που ήρθαν κοντά μας και μεγαλώνουν την Μαδριλενοπαρέα μας.
Μπορούν να αναπτήσουν οποιοδήποτε θέμα θέλουν αυτοί και τους ενδιαφέρει (πέραν της ομάδας μας).
Και τους εύχομαι καλή διαμονή και πολλά ποστ.
Τέλος και για το Προφίλ χρήστη διορθώθηκε το λάθος (κατακλάθος μπήκε ως υποχρεωτικό πεδίο στο Προφίλ του χρήστη να συμπληρώνει ιστοσελίδα και χιούμορ) δεν είχε κάποιο νόημα .
Τις τελευταίες 6 ημέρες είχαμε 10 νέα μέλη στο Φόρουμ μας και αυξανόμαστε συνεχώς.
προς τα νέα μέλη μας θέλω να πω πως είμαστε χαρούμενοι που ήρθαν κοντά μας και μεγαλώνουν την Μαδριλενοπαρέα μας.
Μπορούν να αναπτήσουν οποιοδήποτε θέμα θέλουν αυτοί και τους ενδιαφέρει (πέραν της ομάδας μας).
Και τους εύχομαι καλή διαμονή και πολλά ποστ.
Τέλος και για το Προφίλ χρήστη διορθώθηκε το λάθος (κατακλάθος μπήκε ως υποχρεωτικό πεδίο στο Προφίλ του χρήστη να συμπληρώνει ιστοσελίδα και χιούμορ) δεν είχε κάποιο νόημα .
Το προβλημα που ειχα αναφερει στον explorer δεν εμφανιζεται πλεον!!!
Lucas- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 605
Παιδιά θέλω να εκφράσω το πόσο ευτυχισμένος είμαι που συμμετέχω σε αυτό το φόρουμ της αγαπημένης μας ομάδας ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ... της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ της Ευρώπης... ευχαριστώ που με δεχτήκατε στην παρέα
σας... Σας αισθάνομαι ήδη σαν κολλητούς μου... να είστε καλά παιδιά.
σας... Σας αισθάνομαι ήδη σαν κολλητούς μου... να είστε καλά παιδιά.
Εσύ να σαι καλά φίλε μου για τα καλά σου λόγια!
Δεν χρειάζεται να μας ευχαριστείς για τίποτα το Φόρουμ ανήκει στα μέλη της!! Είμαστε σας μια Μαδριλένικη οικογένεια!!
Δεν χρειάζεται να μας ευχαριστείς για τίποτα το Φόρουμ ανήκει στα μέλη της!! Είμαστε σας μια Μαδριλένικη οικογένεια!!
pragmatika kai egw otan anakali4a to forum xarika poli. eida to link apo ena comment t eladir sto sport 24 kai mpika na dw ti exei. kai enthousiastika poli. kanate tromeri douleia. me ta nea tis omadas, to live match, ta highlights kai kirios to forum opou exei para polla themata kai ginonte foveres sizitiseis. na ste kala p to dimiourgisate
alex_rm9- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 1760
Ενοείτε πως το Φόρουμ ανοίκει στα μέλη του (Ολους ακόμα και αυτούς που δηλώνουν οπαδοί της Μπαρτσελόνα).
Αν κάποιος θέλει περισσότερες αρμοδιότητες (Moderator ή Admin) ή έστω έχει κάποιες προτάσεις για το Φόρουμ ας τις πέι.
Το ιδανικό θα ήταν το Πόρταλ να το γράφουμε μόνοι μας.
Δηλαδή να μην παίρνουμε έτοιμα κείμενα απο το SportFm.
Κάτι τέτοιο όμως απαιτεί χρόνο (που δυστυχώς εγώ δεν έχω)
Οποιος όμως θέλει να γράφει κείμενα στο Πορταλ ας το πει ώστε να του δοθούν τα κατάλληλα δικαιώματα στην ενότητα.
Αν κάποιος θέλει περισσότερες αρμοδιότητες (Moderator ή Admin) ή έστω έχει κάποιες προτάσεις για το Φόρουμ ας τις πέι.
Το ιδανικό θα ήταν το Πόρταλ να το γράφουμε μόνοι μας.
Δηλαδή να μην παίρνουμε έτοιμα κείμενα απο το SportFm.
Κάτι τέτοιο όμως απαιτεί χρόνο (που δυστυχώς εγώ δεν έχω)
Οποιος όμως θέλει να γράφει κείμενα στο Πορταλ ας το πει ώστε να του δοθούν τα κατάλληλα δικαιώματα στην ενότητα.
Και εγώ δεν έχω πολύ χρόνο και επιπλέον δεν έχω δημοσιογραφική φλέβα... Γιαυτό παίρνουμε ετοιματζήδικα...
Καλή όμως η ιδέα του Μπίλυ για να γράφουμε εμείς τα άρθρα... Άμα θέλει κανείς να ασχοληθεί ας το πει
Καλή όμως η ιδέα του Μπίλυ για να γράφουμε εμείς τα άρθρα... Άμα θέλει κανείς να ασχοληθεί ας το πει
Εγω μπορω να γραφω καποια αρθρα αλλα δεν εχω χρονο. Θα προσπαθησω οποτε βρισκω χρονο να το κανω. Αλλωστε και τα σαιτ απο οπου παιρνουμε τα κειμενα απο ισπανικα σαιτ τα παιρνουν και κανουν μεταφραση.
ΥΓ. Να 'στε καλα Madridistagr και alex_rm9. Ειναι χαρα μας που σας εχουμε στην παρεα μας.
ΥΓ. Να 'στε καλα Madridistagr και alex_rm9. Ειναι χαρα μας που σας εχουμε στην παρεα μας.
egw persi zitisa kai apo tin lesxi filwn tis real na grafw arthra kai na tous ta stellw. omws twra me to panepistimio diskola vriskw xrono. e3alou to gra4imo m apo oti tha exete prose3ei den einai kai to kalitero
alex_rm9- Madridista
Γίναμε 100ηδες!
Το forum ''μας'' μετράει πια 100 μέλη και εύχομαι πολύ γρήγορα να τα 1000σουμε!!!
Μια τεράστια Μαδριλένικη οικογένεια εχει αρχίσει να δημιουργείτε οπως αρμόζει σε μία ομάδα σαν τη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ευχομαι κάποια μέρα η κοινότητα μας να μετράει 1000αδες ενεργούς χρήστες σε όλοι την Ελλάδα μη παύοντας να υπάρχει ποτέ...!
madRidIstas.4
Μια τεράστια Μαδριλένικη οικογένεια εχει αρχίσει να δημιουργείτε οπως αρμόζει σε μία ομάδα σαν τη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ευχομαι κάποια μέρα η κοινότητα μας να μετράει 1000αδες ενεργούς χρήστες σε όλοι την Ελλάδα μη παύοντας να υπάρχει ποτέ...!
madRidIstas.4
Έχει επεξεργασθεί από τον/την madRidIstas.4 στις Τρι 07 Οκτ 2008, 1:20 am, 1 φορά
Ωραίο θέμα άνοιξες Madridistas.4!!!
Εύχομαι και εγώ με την σειρά μου ότι καλύτερο για το Φόρουμ και να γεμίσουμε Μαδριλένικο Λαό!!!!!!
Εύχομαι και εγώ με την σειρά μου ότι καλύτερο για το Φόρουμ και να γεμίσουμε Μαδριλένικο Λαό!!!!!!
Πρίν από λίγο τελείωσα και κάτι μικροαλλαγές (κυρίως στο Φορουμ).
Ολα αυτά κυρίως στα μικρά εικονίδια.
Ελπίζω να είναι βολικά και να σας αρέσουν.
Ολα αυτά κυρίως στα μικρά εικονίδια.
Ελπίζω να είναι βολικά και να σας αρέσουν.
na zhseis realgr.net kai xronia polla...happy birthday to you!mas ekane dwro kai o vdv ena takounaki.ante na ta xiliasoume.m aresei pragmatika p eimai melos edw...
crazymadritista- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 835
Γεια σας κι από εδώ !
Τη Μαδρίτη την υποστηρίζω από το 1983 περίπου,όταν ήμουν 13 χρονών και στην τότε κρατική τηλεόραση βλέπαμε τα ματς που έδινε στο Ουέφα,με κάτι απίθανες ανατροπές στο ναό.
Θυμάμαι ένα Borrusia Moenghengladbach - Real Madrid που έληξε 5-1...στο ναό το γυρίσαμε 4-0 με γκολ του Santillana στο 90' με κεφαλιά ...αξέχαστες στιγμές !
Στο διπλό τελικό με την Κολωνία,πρώτο ματς στο Μπερναμπέου,προηγείται η Κολωνία με 0-1...μέχρι το τέλος το είχαμε πάει στο 5-1 και κάναμε διαδικαστικό το δεύτερο στη Γερμανία.
Τότε έπαιζαν μορφές όπως οι Butragueno (ΘΕΟΣ !),Michel (ΑΛΛΟΣ ΘΕΟΣ !!),Gordillo,Santillana,Gallego,Hugo Sanchez,Martin Vasquez,Chendo,Camacho,ένας Γερμανός,ο Stilke,τέρμα ο Buyo...φοβερές αναμνήσεις !
Μία δεκαετία και κάτι χρόνια μετά,είχα την τύχη να βρεθώ στον τελικό του Amsterdam με τη Juventus,που σηκώσαμε ξανά τη μέγιστη κούπα με το γκολ του Miyatovic.
Στο ναό έχω πάει δύο φορές και το αίσθημα δε συγκρίνεται με τίποτα.
Πολύ χάρηκα που σας βρήκα λοιπόν (χάρη στον billybiros,κολλημένος Madridista κι αυτός )
Ελπίζω κι εύχομαι να βρεθούμε κάποια φορά όλοι μαζί να δούμε έναν τελικό (που δεν θα αργήσει,φέτος θα είναι !)
Τη Μαδρίτη την υποστηρίζω από το 1983 περίπου,όταν ήμουν 13 χρονών και στην τότε κρατική τηλεόραση βλέπαμε τα ματς που έδινε στο Ουέφα,με κάτι απίθανες ανατροπές στο ναό.
Θυμάμαι ένα Borrusia Moenghengladbach - Real Madrid που έληξε 5-1...στο ναό το γυρίσαμε 4-0 με γκολ του Santillana στο 90' με κεφαλιά ...αξέχαστες στιγμές !
Στο διπλό τελικό με την Κολωνία,πρώτο ματς στο Μπερναμπέου,προηγείται η Κολωνία με 0-1...μέχρι το τέλος το είχαμε πάει στο 5-1 και κάναμε διαδικαστικό το δεύτερο στη Γερμανία.
Τότε έπαιζαν μορφές όπως οι Butragueno (ΘΕΟΣ !),Michel (ΑΛΛΟΣ ΘΕΟΣ !!),Gordillo,Santillana,Gallego,Hugo Sanchez,Martin Vasquez,Chendo,Camacho,ένας Γερμανός,ο Stilke,τέρμα ο Buyo...φοβερές αναμνήσεις !
Μία δεκαετία και κάτι χρόνια μετά,είχα την τύχη να βρεθώ στον τελικό του Amsterdam με τη Juventus,που σηκώσαμε ξανά τη μέγιστη κούπα με το γκολ του Miyatovic.
Στο ναό έχω πάει δύο φορές και το αίσθημα δε συγκρίνεται με τίποτα.
Πολύ χάρηκα που σας βρήκα λοιπόν (χάρη στον billybiros,κολλημένος Madridista κι αυτός )
Ελπίζω κι εύχομαι να βρεθούμε κάποια φορά όλοι μαζί να δούμε έναν τελικό (που δεν θα αργήσει,φέτος θα είναι !)
el buitre7- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 17
Καλώς ήρθες κλυσμαν κι από δω και καλές μαδριλένικες συζητήσεις να έχουμε....
kalos ton madrileno
alex_rm9- Madridista
Την καλημέρα μου σε όλους τους Madridistas,εντός κι εκτός Ελλάδος!
el buitre7- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 17
geia xara filos kai kalh diamonh edw.crazymadritista edw,panagiotis to onoma mou.o griniarhs ths pareas....
crazymadritista- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 835
Καλως ηρθες φιλε el buitre7! αλλος ενας λαρισαιος μαδριλενος ομο'ι'δεατης!!
Lucas- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 605
Αισχος πάντως οι διαφημίσεις.
Τεράστιες και πολύ απατεωνίστικες.
Θα κοιτάξω να πάρω κανα κάρτα ... να τις ξαποστείλουμε για κανα μήνα ακόμη.
Τεράστιες και πολύ απατεωνίστικες.
Θα κοιτάξω να πάρω κανα κάρτα ... να τις ξαποστείλουμε για κανα μήνα ακόμη.
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» Atletico de Madrid - Real Madrid (2-0)
» Real Madrid - Atletico de Madrid (2-2)
» Real Madrid - Atletico de Madrid (1-1)
» Atletico de Madrid - Real Madrid (1-0)
» Atletico de Madrid - Real Madrid (1-1)
» Real Madrid - Atletico de Madrid (2-2)
» Real Madrid - Atletico de Madrid (1-1)
» Atletico de Madrid - Real Madrid (1-0)
» Atletico de Madrid - Real Madrid (1-1)
:: ΔΙΑΦΟΡΑ :: Σχετικά με το site
Σελίδα 2 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης