Off Topic
+14
Despotaros
ramissimo-4-
madridismo
geoland.gr
Eladir
W.S_HOOLS
Sergio-(4)-Ramos
mariatsili
Morbidas
MaDriDisM
Sergio Ramos
alex_rm9
RivaS_10_
billybiros
18 απαντήσεις
:: ΔΙΑΦΟΡΑ :: Διάφορα :: Γενική Συζήτηση
Σελίδα 2 από 9
Σελίδα 2 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Απ: Off Topic
gia gimnastiki akadimia to paw re...exw k 30% bonus..eixame vgei defteroi perisi stin ellada me ti mikti irakliou(podosfairo)...vasika 9,501 moria thelw kai mpainw,einai efkolo sxetika giati pairnw arista(4000 moria)sta athlimata logw tou bonus...exw diavasei k arketa fetos(2i fora pou dinw)...perisi den eixa aggiksei...epeidi einai prwti fora pou diavazw exw psiloagxwthei...ante na doumeeeeeeeeeeeee!!!!k gia kipro den poliendiaferomai...exw pollous logous pou thelw thesaloniki...
Sergio-(4)-Ramos- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 439
ma den nmz na exoume tetio klado stin kipro. koita3e egw edosa tis pagkipries persi kai eno mas fovizan oli tin xronia pws einai diskola kai blabla tlk itan olo malakies. min agxonese. mono ligo diavasam xreiazetai. kali epitixia pantos
alex_rm9- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 1760
Sergio-(4)-Ramos καλη επιτυχια!!!Εγω του χρονου δινω...και αστα...Αν και φετος δε διαβαζα και πολυ(πολυ περιεργο...)το χρονου θελωντας και μη πρεπει να ξεσκιστω!Ενας χρονος ειναι θα τη παλεψω που θα μου παει...οπως και να 'χει καλη επιτυχια!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την .::Madrid!sta$.4::. στις Κυρ 11 Μάης 2008, 1:56 pm, 1 φορά
Πωπω τώρα είδα τις Φώτος από το γκολφάκι σου Morbidas!!! Απλά τέλειο!!!! Πολύ όμορφο και το λευκό χρώμα!!! αναμένουμε και φώτος από μέσα να δούμε να γουστάρουμε!! Και καλή η τιμή του για αυτήν την έκδοση!!! Το όνειρο μου είναι το R32 αλλά όπως είπα είναι όνειρο...
Παίδες εύχομαι καλή επιτυχία σε όσους δίνουν εξετάσεις και σε όσους θα δώσουν στο μέλλον!!! Δεν κρίνονται όλα όμως από αυτές τις εξετάσεις έτσι!!!
Sergio-(4)-Ramos μακάρι να περάσεις εκεί που γουστάρεις και να κάνεις μια φοιτητική ζωή ζάχαρη!!!!
Παίδες εύχομαι καλή επιτυχία σε όσους δίνουν εξετάσεις και σε όσους θα δώσουν στο μέλλον!!! Δεν κρίνονται όλα όμως από αυτές τις εξετάσεις έτσι!!!
Sergio-(4)-Ramos μακάρι να περάσεις εκεί που γουστάρεις και να κάνεις μια φοιτητική ζωή ζάχαρη!!!!
E ama perasei thessaloniki,zaxari 8a perasei...
Morbidas- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 557
Να ευχηθω και εγω με την σειρα μου καλη επιτυχια σε οσα παλικαρια δινουν πανελληνιες σε λιγες μερες.
Εγω εδωσα περυσι και οντως ειναι μεγαλο πακετο αλλα η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ κακο για το τιποτα, το ασχημο ειναι οτι δεν το καταλαβαινεις αυτο εως οτου να πας για πρωτη φορα στην σχολη. Δικη μου συμβουλη ειναι να προσπαθησετε να μπειτε καπου των θετικων επιστημων και συγκεκριμενα τμηματα ηλεκτρολογιας, μηχανολογιας, αυτοματισμου, ηλεκτρονικης κτλ. Ειτε ΑΕΙ για αυτους που διαβασαν παρα πολυ, ειτε ΤΕΙ για αυτους που διαβασαν λιγοτερο. Αυτα ειναι που εχουν μελλον και οχι τα πολυ θεωρητικα. Αφηστε τους γονεις σας να λενε για δικηγορους και γιατρους, εκει μπαινουν 200ατομα απο τους 100.000.
Εγω εδωσα περυσι και οντως ειναι μεγαλο πακετο αλλα η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ κακο για το τιποτα, το ασχημο ειναι οτι δεν το καταλαβαινεις αυτο εως οτου να πας για πρωτη φορα στην σχολη. Δικη μου συμβουλη ειναι να προσπαθησετε να μπειτε καπου των θετικων επιστημων και συγκεκριμενα τμηματα ηλεκτρολογιας, μηχανολογιας, αυτοματισμου, ηλεκτρονικης κτλ. Ειτε ΑΕΙ για αυτους που διαβασαν παρα πολυ, ειτε ΤΕΙ για αυτους που διαβασαν λιγοτερο. Αυτα ειναι που εχουν μελλον και οχι τα πολυ θεωρητικα. Αφηστε τους γονεις σας να λενε για δικηγορους και γιατρους, εκει μπαινουν 200ατομα απο τους 100.000.
ntaksei gia mena tetoies sxoles einai apiasto oneiro...exw diavasei arketa alla den exw katholou vaseis apo alles xronies..na sou pw tin alitheia pio poli thelw na perasw gia na figw apo to iraklio kai na kanw mia foititiki zwi zaxari opws lene ta paidia....to ti tha ginei me ti sxoli tha arxisw na to skeftomai argotera...
se ti sxoli eisai esy eladir???
se ti sxoli eisai esy eladir???
Τμημα Ηλεκτρονικης ΤΕΙ Πειραια. Εγω οταν εδινα ομως το ειχα παρει αποφαση οτι θα μεινω Αθηνα καθως δεν με "επαιρνε" οικονομικα να παω εκτος. Εκτος και ολας ειναι μεγαλυτερη η πιεση να τελειωσεις την σχολη γρηγορα και αμα ειναι καμια δυσκολη σχολη....τρως πακετο.
egw skopevw na figw apo iraklio mias k tha vrw omada na mou dinei arketa lefta wste na ti vgazw xwris na epivarinw tous dikous m opote to oikonomiko einai entaksei...anteeeeeeee 8 + simera....
ante re morbidas vale fotos apo eswteriko na trelathoume....k i ekdosi 1,4 170hp einai poli kali se afto to golf...paei poli kala,to exei enas filos m se mavro...alla pio poli marese to aspro twra pou to da...
exei golf 1,4 170hp???? les gia to GTI?
alex_rm9- Madridista
katse re sergio. to golf gt 1,4 fsi den vgazei 140hp?
alex_rm9- Madridista
FSI Βγαίνει πλέον μόνο 2λιτρό...
Τα μοντέλα είναι από ότι γνωρίζω αυτά
1,4 με 80 άλογα
1,4 TSI με 122 άλογα
1,4 TSI με 140 άλογα (O Morbidas έχει αυτό την GT SPORT EDITION)
1.4 GT με 170 άλογα (αυτό λες εσύ)
2.0 FSI με 150 άλογα
2.0 TDI με 140 άλογα
2.0 GTI με 200 άλογα
2.0 GTI ΕDITION 30 με 230 άλογα (είναι η επετειακή έκδοση για τα 30 χρόνια)
3.2 με 250 άλογα (Το γνωστό Golf R32 που είπα ότι είναι το όνειρο μου!)
Τα μοντέλα είναι από ότι γνωρίζω αυτά
1,4 με 80 άλογα
1,4 TSI με 122 άλογα
1,4 TSI με 140 άλογα (O Morbidas έχει αυτό την GT SPORT EDITION)
1.4 GT με 170 άλογα (αυτό λες εσύ)
2.0 FSI με 150 άλογα
2.0 TDI με 140 άλογα
2.0 GTI με 200 άλογα
2.0 GTI ΕDITION 30 με 230 άλογα (είναι η επετειακή έκδοση για τα 30 χρόνια)
3.2 με 250 άλογα (Το γνωστό Golf R32 που είπα ότι είναι το όνειρο μου!)
Loipon paides idou:
Simera tis travixa...idou enas kinitos sindesmos tis real,mesa exw.Proskiniste tin leuki vasilisa,tin Golfw!
Simera tis travixa...idou enas kinitos sindesmos tis real,mesa exw.Proskiniste tin leuki vasilisa,tin Golfw!
Morbidas- Madridista
Magkes,ta oneira ginontai pragamtikotita mono me douleia kai ypomoni...egw apo ta 5 mou oneireuomai na parw Mercedes!Kai 8a tin parw!8a xeskistw alla 8a tin parw tin atimi!Einai oneiro zwis kai oxi to supercar...if you know what i mean...
Morbidas- Madridista
Tην SLR την McLaren λες φιλε Morbidas ε? Αυτη που κανει περι τα €475,000.....αυτη που ο Ronaldo την αγοραζει σε 2 βδομαδες και κατι μερες ?
Mpa oxi,kai tin C class na eixa...egw oneireuomai kati pou mporw na parw isws sto mellon.Enas stoxos pio swsta...enas stoxos kai oneiro zwis!Oxi epeidi einai toso kalo amaxi,alla i euxaristisi oti isoun ergatikos kai noikokiris kai apektises me tin axia sou eite auto legetai Mercedes,eite BMW eite Jaguar...
Oso gia tin SLR......
Oso gia tin SLR......
Morbidas- Madridista
emena oi bmw mou aresoun....asxeto alla egw ena apo ta oneira zwhs mou to pragmatopoihsa prin 3 evdomades k auto htan na paw sto bernabeu...twra o epomenos mou stoxos einai oxi na to episkeftw apla alla na dw k agwna ths omadas mas!
mariatsili- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 456
Αυτα ειναι! Για μενα, οπως πιστευω και για ολους τους φιλαθλους της Real, ειναι να παρακολουθησω El Clasico live στο Βernabeu....μονο που το σκεφτομαι μου σηκωνεται η τριχα!
el classico, meta fiesta kai meta cibeles. twra malista. auto einai oneiro!!!
alex_rm9- Madridista
Ε η ομαδα μας τα κανει, εμεις τα χανουμε γαμωτο! και καθομαστε και ασχολουμαστε με τον Γκαγκατση και τον ΟΣΦΠ...Ας ελπισουμε να τα σαρωσει ολα η Εθνικη μας και να ξαναβγουμε στο δρομο!
to idanikotero el clasico pistevw itan to fetino...logw "passilo" k logw score....adiaforo vaivea vathmologika alla ti na kaneis..ama einai anikanoi...
Σελίδα 2 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
:: ΔΙΑΦΟΡΑ :: Διάφορα :: Γενική Συζήτηση
Σελίδα 2 από 9
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης