Pepe Lima
+22
cutter
Madridistagr
mariatsili
ramissimo-4-
crazymadritista
Nem
Morbidas
madridismo
Despotaros
W.S_HOOLS
el nino
alex_rm9
skolix
GVarn
supersergio
Eladir
Lucas
Nh04
MaDriDisM
beckham
Sergio Ramos
billybiros
26 απαντήσεις
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές
Σελίδα 1 από 5
Σελίδα 1 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: Pepe Lima
Είμαι απο αυτούς που κατέκριναν αυτή τη μεταγραφή λόγο του κόστους της. Μετά απο αυτήν την εμφάνιση πιστεύω οτι ήταν λίγα τα 30
Κάτσε να δούμε στην συνέχεια τι θα κάνει!!! Έκανε ένα πάρα πολύ καλό ματσάκι και το έκανε και με την μπάρτσα Να δούμε αν συνεχίσει να κάνει ανάλογες εμφανίσεις τότε πραγματικά αποκτήσαμε κάτι που δεν έχουμε καιρό τώρα!!! Ένα πολύ κάλο κεντρικό αμυντικό!!!!!!!!
paiktaras e?? mpravo re pepe ton esvises apo ton xarti ton patatakia
beckham- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 405
Σιγουρα ανεβασε τις μετοχες του,αλλα θα πρεπει να κανει πολλες τετοιες εμφανισεις για να πουμε οτι αξιζε τα λεφτα του.
Θα συμφωνήσω...MaDriDisM έγραψε:Σιγουρα ανεβασε τις μετοχες του,αλλα θα πρεπει να κανει πολλες τετοιες εμφανισεις για να πουμε οτι αξιζε τα λεφτα του.
Αψογη εμφανιση (του Πεπε), αψογο βιντεο και αψογο τραγουδι!
Lucas- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 605
Ξανά ο τραυματίας ο Πέπε
Δεν είναι γραφτό να κάνει ένα μεγάλο σερί συμμετοχών στη φετινή σεζόν ο Πέπε. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ τραυματίστηκε στο δεξί πόδι κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της Μαδρίτης και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τον επόμενη μήνα.
Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Πέπε τη Δευτέρα απέδειξε ότι η ζημιά είναι αρκετά σοβαρή. Μετά από αυτήν την εξέλιξη η συμμετοχή του Πορτογάλου στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρόμα για τους «16» της διοργάνωσης.
www.contra.gr
Δεν είναι γραφτό να κάνει ένα μεγάλο σερί συμμετοχών στη φετινή σεζόν ο Πέπε. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ τραυματίστηκε στο δεξί πόδι κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της Μαδρίτης και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τον επόμενη μήνα.
Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Πέπε τη Δευτέρα απέδειξε ότι η ζημιά είναι αρκετά σοβαρή. Μετά από αυτήν την εξέλιξη η συμμετοχή του Πορτογάλου στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρόμα για τους «16» της διοργάνωσης.
www.contra.gr
Χάνει τον Πέπε η Ρεάλ
Εκτός δράσης για τρεις με τέσσερις εβδομάδες θα μείνει ο Πέπε. Ο Πορτογάλος αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, που αποχώρησε τραυματίας στο ξεκίνημα του ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στην Ατλέτικο (αντικαταστάθηκε από τον Μίτσελ Σαλγάδο), υπέστη θλάση στη δεξιά γάμπα.
Πλέον η συμμετοχή του νεοαποκτηθέντος άσου στην πρώτη αναμέτρηση της φάσης των «16» του Champions League κόντρα στη Ρόμα στις 13 Φεβρουαρίου στο «Ολίμπικο» είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Ο 25χρονος διεθνής έχει τη φετινή περίοδο εννέα συμμετοχές στο πρωτάθλημα και δύο στο Champions League, καθώς είχε ταλαιπωρηθεί και στο ξεκίνημα της περιόδου από τραυματισμό.
sport-fm.gr
To sovarotero gia mena provlima den einai oti 8a leipei o Pepe apo tin amina alla to oti o Ramos 8a pezei stin 8esi tou kai den 8a pezei stin fisiologiki tou 8esi (deksi back), kai xwris ton Ramos apo ta deksia eimaste aniparktoi apo ekeini tin pleura epi8etika. Elpizw kapoios apo tous Hainze, Metzelder na boresoun na anaplirwsoun to keno stous epomenous agwnes.
Φίλε Τζίμη το ένα πρόβλημα φέρνει το άλλο... Και εγώ όσες φορές είδα τον Ράμος Σέντερ Μπακ δεν μου άρεσε και τόσο... Είναι καθαρόαιμος δεξής!!! Η Λύση στο πρόβλημα Πέπε είναι ο Χάινζε ο οποίος φέτος στο κέντρο έκανε καλή δουλειά όσες φορές χρειάστηκε να παίξει εκεί....
o ramos einai poli kalos san senter back. apla deksia einai kaliteros. metzelder me exei apogoiteuseu ligo. o heinze girnaei 2-3 bdomades swsta?? ara me torres deksia, marcelo aristera, ramos kai cannavaro stoper twra. toulaxiston na girisei o heinze gia ta mats tou ch. league
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
WTF? Βραζιλιανος ειναι με πορτογαλικο διαβατηριο..Εκτός δράσης για τρεις με τέσσερις εβδομάδες θα μείνει ο Πέπε. Ο Πορτογάλος αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, που αποχώρησε τραυματίας στο ξεκίνημα του ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στην Ατλέτικο (αντικαταστάθηκε από τον Μίτσελ Σαλγάδο), υπέστη θλάση στη δεξιά γάμπα.
κριμα παντως για τον τραυματισμο του..
Πέπε: «Πάρτε τον Κριστιάνο Ρονάλντο»
SOS εξέπεμψε προς την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης –Πέπε- όσον αφορά την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Μετά τον αποκλεισμό της «βασίλισσας» απΆ το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Βραζιλιάνος αμυντικός ρωτήθηκε αν πρέπει η ομάδα του νΆ αποκτήσει κάποια μεγάλα ονόματα το καλοκαίρι.
«Νιώθω ευτυχής για τους συμπαίκτες μου γιατί διαθέτουν εξαιρετική ποιότητα. Καταλαβαίνω, απΆ την άλλη, και κάποιους που λένε στο δρόμο πως θα πρέπει νΆ αποκτήσουμε ή τον Κριστιάνο Ρονάλντο ή τον Κακά. Εγώ, πάντως, θα προτιμούσα τον Ρονάλντο ως συμπαίκτη παρά ως αντίπαλο…», κατέληξε ο 25χρονος.
sport-fm.gr
Etsi einai, prepei na apokti8ei deksi haf gia na eimaste ligotero provlepsimoi stin epi8esi. Ronaldo einai o kaliteros se autin tin 8esi kai poli aksiopistos (elaxistous traumatismous). Alla diskolo ews adinato na er8ei twra pia. Kai o Quaresma kalos einai kai pio eukolos na apokti8ei (~30 million). To palikari ton eida sto Porto-Schalke kai ekane papades san aristero haf pou epaize. Kai i fisiki tou 8esi einai deksio haf.
Λίγος, κατ' εμέ, ο Pepe. Θα ήταν μια καλή εναλλακτική λύση, αλλά όχι βασικός. Σίγουρα και τα λεφτά που δαπανήθηκαν για χάρη του είναι αδικαιολόγητα πολλά. Θα ήθελα να τον δω και του χρόνου για πιο ασφαλή συμπεράσματα, αλλά σε πρώτη φάση δε με πείθει ιδιαίτερα.
skolix- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 44
mono kat ese einai ligos o pepe. o pepe einai apla paixtaras. o
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
Καλώς όρισες φίλε skolix... Βλέπω φόλα αριανός.
Και εγώ περιμένω να δω πως θα τα πάει του χρόνου αν και πιστεύω ότι θα κάνει καλή καριέρα στην Ρεάλ!!! Δεν είναι και λίγο που τον θέλει η Μίλαν!!!
Και εγώ περιμένω να δω πως θα τα πάει του χρόνου αν και πιστεύω ότι θα κάνει καλή καριέρα στην Ρεάλ!!! Δεν είναι και λίγο που τον θέλει η Μίλαν!!!
Καλώς σας βρήκα όλους! Φόλα αριανός και super-φόλα Ζidanikos!!! Εϊναι άλλωστε ένα απός τους λόγους που έγινα Real!!
Τη γνώμη μου εξέφρασα. Βέβαια, σε συζητήσεις με φιλαράκια μου κι άλλοι είχαν την ίδια άποψη. Αλλά επισημαίνω ξανά ότι θέλω να τον δω και του χρόνου.
by supersergio on 21/3/2008, 19:30mono kat ese einai ligos o pepe. o pepe einai apla paixtaras. o
Τη γνώμη μου εξέφρασα. Βέβαια, σε συζητήσεις με φιλαράκια μου κι άλλοι είχαν την ίδια άποψη. Αλλά επισημαίνω ξανά ότι θέλω να τον δω και του χρόνου.
skolix- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 44
egw pistevw pws o pepe tha meinei polla xronia stin real kai tha kanei pragmata kai thavmata.
kalosorises kai apo mena skolix
kalosorises kai apo mena skolix
alex_rm9- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 1760
Emena mou aresei poli giati to palikari pera tou oti kanei tin douleia tou ws centre-back kserei kai bala. Diladi katexei texniki kai panta mou aresoun tetoioi paixtes. Katevainei kai sta corners gia kefalies....exei poli mellon, arkei vevaia na exei girw tou aksiologous paiktes (Gago, Ramos....)
Σελίδα 1 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές
Σελίδα 1 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης