David Moreno
+6
W.S_HOOLS
Morbidas
Nh04
beckham
Sergio Ramos
billybiros
10 απαντήσεις
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 1 από 1
Απ: David Moreno
Απίστευτος ο μικρός!!! Ας τον πάρει στην αποστολή για το μας με την αλικάντε για το κύπελλο να τον βάλει αλλαγή να τον δούμε!!! Μπορεί να βγάλουμε κ εμείς ένα μέσσι!!!
έχουν άλλοι προτεραιότητες φίλε
πότε θα παίξουν οι Ντρέντε - Σαβιόλα και Σολδάδο.
Για αυτό λέω 22 παίκτες - να φύγουν 3
πότε θα παίξουν οι Ντρέντε - Σαβιόλα και Σολδάδο.
Για αυτό λέω 22 παίκτες - να φύγουν 3
Τα σπάει ρε ο μικρός , αντε σε λίγα χρόνια θα μιλάει γιαυτόν η Ευρώπη
και κάτι ακόμα
μη λέτε Νέος Μέσσι αλλα νέος Ραούλ
και κάτι ακόμα
μη λέτε Νέος Μέσσι αλλα νέος Ραούλ
Nh04- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 504
Nai ton xerw ton Moreno apo to Championship manager.
Ekei ton exei kalo paiktako.
8a deixei an ontws einai...
Ante na vgaloume kai kana paikti tis prokopis apo tis akadimies giati an perimenoume apo M.Torres...
Ekei ton exei kalo paiktako.
8a deixei an ontws einai...
Ante na vgaloume kai kana paikti tis prokopis apo tis akadimies giati an perimenoume apo M.Torres...
Morbidas- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 557
Και εγώ στο μάνατζερ όταν είχα πάρει την Ρεάλ πρόσφατα τον ανέβασα από την Real C 16 χρονών και τον έβαζα σε αγώνες κυπέλλου και κανά πρωτάθλημα...
Ρε παίδες... Τι γίνεται μαυτό το παιχτάκι??? Γιατί δεν τον παίρνει ακόμα στην πρώτη ομάδα??? Πόσο χρονών είναι?? Θέλω πολύ να γίνει το μελλοντικό μας 10άρι!!!
17 ειναι...και εγω αυτο λεω καποιοι αλλοι π.χ Torres κτλ ποιο πολυ αξιζουν να βρισκονται στην ομαδα;!
Που να χωρεσει, Guti/Sneijder εκαναν πολυ καλη χρονια και θα την παιζουν αυτη τη θεση του χρονου, θα επιστρεψει και ο Granero, μπορει να αποκτηθει και ακριβος παικτης σε αυτη τη θεση.....δεν βλεπω χωρο.
siga min epistrepsei o granero
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
Ποτε μη λες ποτε...κακα τα ψεματα ειναι και αρκετα μικρος ο Moreno εχει ολο το μελλον μπροστα του,αργα η γρηγορα θα ερθει η ωρα που θα ανεβει(εξαλου παρακολουθειτε το παλικαρι δεν τον χανουμε!)...
mexri na erthei kanenas wenger i pustoferguison kai mas ton kle4ei. e3alou o wenger eidika einai eidikotita t auti
alex_rm9- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 1760
Εγώ στην θέση του Σούστερ θα τον έπαιρνα στην προετοιμασία φέτος!!! Και θα τον δοκίμαζα στο κύπελλο ή στα φιλικά!!!
Σημερα τυχαια βρηκα ενα ξεχασμενο βιντεο του στο σκληρο μου και αναρωτήθηκα τι μπορει να κανει τωρα αυτο το παιχτακι.. Σε κατι comments στο youtube λενε παντως οτι τον εχουμε διωξει απ την ομαδα. Ξερει καποιος να μας πει τι παιχτηκε ακριβως μαζι του?
Lucas- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 605
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης