Julio Baptista
+11
Morbidas
alex_rm9
W.S_HOOLS
supersergio
MaDriDisM
GVarn
beckham
Nh04
Eladir
billybiros
Sergio Ramos
15 απαντήσεις
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 6 από 6
Σελίδα 6 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Απ: Julio Baptista
ο ρομπινιο κ ο μαρσελο θα παιζουν με εμας η με τη βραζιλια???
Sergio-(4)-Ramos- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 439
H Ρόμα κέρδισε με 1-0 τη Λάτσιο και το γκολ ποιος άλλος;
Ο Ζουλιο που δεν έκανε για την Ρεάλ.
Η για την ακρίβεια δεν είχε μάνατζερ τον Βέκιτς.
Ο Ζουλιο που δεν έκανε για την Ρεάλ.
Η για την ακρίβεια δεν είχε μάνατζερ τον Βέκιτς.
Ήταν σίγουρα μεγάλο λάθος η αποχώρηση του Χουλιο. Πάντα είχα και θα έχω αυτόν τον παίκτη στην καρδιά μου. julio keep walking
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
spoudaios paixtis o baptista. omws o vdv p ton antikatestise nmz einai kaliteros t.
alex_rm9- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 1760
Ο Baptista φετος αν και εχει πολλες ατυχιες (τραυματισμους κτλ.) τα παει καλα στην Roma. Οχι τιποτα σπουδαιο αλλα δεν δεν μπορεις να κανεις και πολλα οταν γενικα η ομαδα παει τοσο χαλια, οπως η Roma φετος.
Ο Μπαπτίστα στη Ρεάλ χαραμίστηκε γιατί δεν τον βάζαν σαν φορ. Δεν είναι χαφ ο Χούλιο, στη Σεβίλλη σαν φορ καθιερώθηκε. Αν τον είχαμε τώρα βέβαια θα ήταν μια πολύ αξιοπιστη λύση για την επίθεση. Όπως αξιόπιστη λύση θα ήταν και ο Σολδάδο που κάποιοι βιάστηκαν να τον πουλήσουν όσο-όσο το καλοκαίρι.
Στην Getafe παντως που πηγε ο Soldado δεν βγαζει και ματια. Λιγες εμφανισεις και 1 γκολ εχει, αν και οι αριθμοι δεν λενε παντα την αληθεια.
Ο Negredo μετα απο την περσινη καλη season τα παει καλα και φετος. Οπως και ο Mata.
Ο Negredo μετα απο την περσινη καλη season τα παει καλα και φετος. Οπως και ο Mata.
Αν και off-topic, με την Οσασούνα θυμάσαι τι είχε κάνει όμως?
Δεν μπορεί να είναι τυχαίο αυτό. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω παρακολουθήσει τον Σολδάδο φέτος, αλλά αν ήταν τώρα στη Ρεάλ δεν θα ψάχναμε τους Κρέσπους κλπ αζήτητους.
Πολύ σωστά τα λες και για Νεγρέδο.
Δεν μπορεί να είναι τυχαίο αυτό. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω παρακολουθήσει τον Σολδάδο φέτος, αλλά αν ήταν τώρα στη Ρεάλ δεν θα ψάχναμε τους Κρέσπους κλπ αζήτητους.
Πολύ σωστά τα λες και για Νεγρέδο.
Σελίδα 6 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 6 από 6
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης