Ανακοινώσεις
+17
Wael90
XDot
xabikos
madridismo
Admin
mariatsili
crazymadritista
alex_rm9
W.S_HOOLS
Sergio Ramos
Eladir
Lucas
GVarn
Nh04
Raul
billybiros
MaDriDisM
21 απαντήσεις
:: ΔΙΑΦΟΡΑ :: Σχετικά με το site
Σελίδα 6 από 6
Σελίδα 6 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Απ: Ανακοινώσεις
Μα banned εξαιτίας του Cannavaro; Απλά δεν αξίζει βρε αδερφέ..
Wael90- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 1927
Όχι για την προτίμηση του για τον Καναβάρο αλίμονο όλοι εδώ έχουμε προτίμηση σε κάποιους παίχτες λογικό είναι. Αλλά για τον χαρακτηρισμό του Madridism σαν ''Abalism''.
Ντάξει άμα δεις εγώ την κόντρα που έχω όχι μόνο για τον Καναβάρο με τον Άρη (Supersergio) ποτέ δεν τον αποκάλεσα κάπως αλλιώς. Ή Άρη τον αποκαλώ όπως είναι το όνομα του ή Supersergio. Είναι πιο σωστό πιστεύω. Τώρα βέβαια μπορεί ο Άρης να το είπε αυτό για πλάκα πιστεύοντας ότι δεν θα παρεξηγηθεί ο Κλέων.
Δεν πρέπει τώρα να μαλώνουμε για τον Καναβάρο και τον κάθε Καναβάρο.
Χαλαρά παιδιά Μουντιάλ έχουμε...
Ντάξει άμα δεις εγώ την κόντρα που έχω όχι μόνο για τον Καναβάρο με τον Άρη (Supersergio) ποτέ δεν τον αποκάλεσα κάπως αλλιώς. Ή Άρη τον αποκαλώ όπως είναι το όνομα του ή Supersergio. Είναι πιο σωστό πιστεύω. Τώρα βέβαια μπορεί ο Άρης να το είπε αυτό για πλάκα πιστεύοντας ότι δεν θα παρεξηγηθεί ο Κλέων.
Δεν πρέπει τώρα να μαλώνουμε για τον Καναβάρο και τον κάθε Καναβάρο.
Χαλαρά παιδιά Μουντιάλ έχουμε...
Sergio Ramos έγραψε:
Δεν πρέπει τώρα να μαλώνουμε για τον Καναβάρο και τον κάθε Καναβάρο
Αυτό εννοώ :P Είδα πως τον χαρακτήρισε και περίμενα αντίδραση :P
Wael90- Banned
Η ανοχή σε απρεπείς συμπεριφορές και η συνεχής συζήτηση σε χιλιοειπωμένα πράγματα κάνει το θέμα πλέον κουραστικό.
Πριν από μερικές μέρες κάτι έγραψα και μερικοί από εσάς με γράψατε κανονικά.
Έχω φτάσει στο σημείο μερικές φορές να μην έχω όρεξη να μπω και να γράψω κάτι στο φόρουμ που ο ίδιος (και με τη βοήθεια φυσικά κάποιον παλιών μελών) δημιουργήσαμε.
Τα περί μιας μέρας και η δημόσια συζήτηση με παρατηρήσεις αυτού του είδους δεν πρόκειται να συνεχιστούν.
Όποιος από εδώ και πέρα ξεφεύγει θα γίνεται ban για ένα μήνα και αν το επαναλαμβάνει θα γίνεται οριστικά.
Το θέμα και οι λόγοι δεν αφορούν τη δημόσια συζήτηση και υπάρχουν τα pm και τα mail για αυτό.
Όποιο μέλος έχει κάποιο θέμα ή κάποιο πρόβλημα με κάποιο ποστ ή συμπεριφορά κάποιου άλλου μέλους συνίσταται να επικοινωνεί με τον ίδιο μέσω pm. Αν το θέμα δεν επιλύεται μέσω pm τότε θα πρέπει να απευθύνεται σε κάποιον από τους admins και αν το θέμα πάλι δεν επιλυθεί με ένα δεύτερο admin ή εμένα προσωπικά. Μετά την τελευταία επικοινωνία το θέμα θα θεωρείτε πλέον λήξαν.
Πριν από μερικές μέρες κάτι έγραψα και μερικοί από εσάς με γράψατε κανονικά.
Έχω φτάσει στο σημείο μερικές φορές να μην έχω όρεξη να μπω και να γράψω κάτι στο φόρουμ που ο ίδιος (και με τη βοήθεια φυσικά κάποιον παλιών μελών) δημιουργήσαμε.
Τα περί μιας μέρας και η δημόσια συζήτηση με παρατηρήσεις αυτού του είδους δεν πρόκειται να συνεχιστούν.
Όποιος από εδώ και πέρα ξεφεύγει θα γίνεται ban για ένα μήνα και αν το επαναλαμβάνει θα γίνεται οριστικά.
Το θέμα και οι λόγοι δεν αφορούν τη δημόσια συζήτηση και υπάρχουν τα pm και τα mail για αυτό.
Όποιο μέλος έχει κάποιο θέμα ή κάποιο πρόβλημα με κάποιο ποστ ή συμπεριφορά κάποιου άλλου μέλους συνίσταται να επικοινωνεί με τον ίδιο μέσω pm. Αν το θέμα δεν επιλύεται μέσω pm τότε θα πρέπει να απευθύνεται σε κάποιον από τους admins και αν το θέμα πάλι δεν επιλυθεί με ένα δεύτερο admin ή εμένα προσωπικά. Μετά την τελευταία επικοινωνία το θέμα θα θεωρείτε πλέον λήξαν.
billybiros έγραψε:
Νομίζω πως ο ένας μήνας δεν απέχει και πολύ με το "οριστικά".. Έτσι κι αλλιώς ο τιμωρημένος θα ξεχάσει πως υπάρχει το forum μετά τον ένα μήνα.. Δική σου άποψη όμως και την σέβομαι πλήρως, στο κάτω κάτω ένα ευχάριστο περιβάλλον θέλουμε όλοι μια παρέα είμαστε εδώ μέσα..
Wael90- Banned
Με ολο τον σεβασμο θα το παιξω δικηγορος του διαβολου,αντε και καποιος εφαγε 1 μηνα μπαν η και οριστικο,τι μου λεει πως δεν μπορει να φτιαξει αλλο προφιλ?Δεν νομιζω να ειναι η λυση το μπαν,νομιζω πως ειναι καθαρα θεμα παιδειας.....αμα ο αλλος (ο οποιοσδηποτε για να μην παρεξηγηθω) ειναι ντουγανι και τσομπανοβλαχος,ενα μπαν δεν θα τον σταματησει......
Morbidas- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 557
Από την στιγμή που κάποιοι αποδεικνύουν ότι δεν έχουν την παιδεία να κάνουν μια ήρεμη και πολιτισμένη συζήτηση, μόνη λύση είναι το μπαν. Διότι η ανοχή σε τέτοιες συμπεριφορές μόνο κακό μπορεί να κάνει.
Είναι και θέμα ηθικής τάξης πέραν όλων των άλλων.
Είναι και θέμα ηθικής τάξης πέραν όλων των άλλων.
Εσύ τι διέλυσες τι κουβέντα μεγάλε με ένα άκυρο ποστ όχι εγώ.
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
To συγκεκριμένο thread είναι αποκλειστικά για τις ανακοινώσεις του φόρουμ.
Παρακαλώ αν θέλετε να γράψετε κάτι άλλο να το κάνετε στο κατάλληλο νήμα.
Παρακαλώ αν θέλετε να γράψετε κάτι άλλο να το κάνετε στο κατάλληλο νήμα.
Σελίδα 6 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
:: ΔΙΑΦΟΡΑ :: Σχετικά με το site
Σελίδα 6 από 6
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης