Προετοιμασία - Μεταγραφικός Σχεδιασμός 2013-14
+12
xabikos
katadromeas_87
billybiros
Halamadrid
marnik
angelinapaik
binix
Eladir
realchef1
MaDriDisM
alex_rm9
XDot
16 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 3
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Προετοιμασία - Μεταγραφικός Σχεδιασμός 2013-14
για μενα πρεπει να πουλησουμε coentrao,modric(τραμπα με ματα?),higuain
και να παρουμε bale,baines(αν φυγει ο κοεντραο),Gundogan(αν φυγουν modric,essien,kaka) και ενα μικρο τερματοφυλακα οπως Courtois,Stegen
επισης να παρουν περισσοτερες ευκαιριες fabinho(αν τον αγορασουμε,δεξι μπακ μαζι με καρβαχαλ),Cheryshev(αριστερο χαφ, μπορει να δουλεψει με bale), χεσε και μορατα.
επισης αλλο ενα striker αλλα αν ειναι ο σουαρεζ αυτος να ερθει με οσο πιο λιγα χρηματα γινεται.εκτος αν ερθει ο καβανι
----------------------------casillas---------------------------
carvajal--------varane(pepe)------------ramos---------baines(marcelo)
----------Gundogan(khedira)--------alonso-----------------
Ronaldo(Di Maria)-------Mata(Kaka)-----Bale(Cheryshev)
--------------------------Benzema(Morata)---------------------
αλλιως
carvajal--------varane(pepe)---------ramos---------baines(marcelo)
Ronaldo(Di Maria)------- Isco(ή Reus)----------Bale(Cheryshev)
και να παρουμε bale,baines(αν φυγει ο κοεντραο),Gundogan(αν φυγουν modric,essien,kaka) και ενα μικρο τερματοφυλακα οπως Courtois,Stegen
επισης να παρουν περισσοτερες ευκαιριες fabinho(αν τον αγορασουμε,δεξι μπακ μαζι με καρβαχαλ),Cheryshev(αριστερο χαφ, μπορει να δουλεψει με bale), χεσε και μορατα.
επισης αλλο ενα striker αλλα αν ειναι ο σουαρεζ αυτος να ερθει με οσο πιο λιγα χρηματα γινεται.εκτος αν ερθει ο καβανι
carvajal--------varane(pepe)------------ramos---------baines(marcelo)
Ronaldo(Di Maria)-------Mata(Kaka)-----Bale(Cheryshev)
αλλιως
carvajal--------varane(pepe)---------ramos---------baines(marcelo)
Ronaldo(Di Maria)------- Isco(ή Reus)----------Bale(Cheryshev)
XDot- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 743
επισης ειχε ακουστει ο Iñigo Martínez της σοσιεδαδ πριν 1-2 μηνες και τον ηθελε και η μπαρτσελονα..καλο θα ειναι να τον κλεισουμε ειδικα αν φυγει ο πεπε μιας και η μπαρτσελονα κοιταει τον david luiz..ευκαιρια ειναι
XDot- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 743
Προετοιμασία - Μεταγραφικός Σχεδιασμός 2013-14
Διαφωνώ με Baines. Οι άγγλοι απλά δεν κάνουνγια το ισπανικο πρωτάθλημα, και εξάλου έχουμε τον Coentrao και δεν καταλαβαίνω γιατί ξαφνικά όλοι θέλουν να τον πουλήσουμε. Για μένα μια χαρά χρονιά έκανε. Τώρα αν οι λόγοι είναι εξωαγωνιστικοί οκ.
Εγώ θέλω Cavani στην Ρεάλ και τον θέλω βασσικό, αλλά να γίνεται ένα μεγάλο ροτάσιον με τον Benzema. Suarez με τίποτα στην Ρεάλ. Δικαιολογίες τύπου η Αγγλία τον έκανε παλιοχαρακτήρα δεν πιστεύω. Από τότε που τον θυμάμαι στον Ajax, τετοια έκανε. Τώρα με Cavani, Benzema και Morata πιστέυω πως δεν χωρεί τέταρτος επιθετικός σε ομάδα που παίζει με το δικό μας σύστημα. Ο Jese πράγματι έκανε τρομερή χρονιά με την Castilla και του αξίζουν ευκερίες, αλλά δύσκολα θα τις βρεί φέτος. Θα πρότεινα αλλό έναν χρόνο με την Castilla και μέσα μέσα να είναι μέσα στην αποστολή της πρώτης ομάδας. Κάτι όπως έγινε και με τον Morata το 2010-2011.
Ο Modric τώρα εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, τον θεωρώ τρτομερό παίχτη και μετα τα χριστούγεννα ίσως ήταν ο καλήτερος μας παίχτης. Διαφωνώ κάθετα με το να τον δώσουν. Στον χώρο του κέντρο θέλουμε σίγουρα αλλό έναν παίχτη. Πρώτη μου επιλογή σαν διοίκηση της Ρεάλ θα ήταν ο Vidal, ο τύπος απλά είναι τρομερός. Πολύ καλή επιλογή είναι ο Gundogan, ενώ και ο Veratti δείχνει πολύ υποσχόμενος. Όμως αν ανανεώσει ο Xabi Alonso, τότε όποιον πιάσουμε θα είναι τέταρτη επιλογή, όποτε θα ήταν ηλίθιο να δώουν πολλά λεφτα. Ένας low profile παίχτης εργαλίο, όπως ήταν ο Essien θα ήταν ιδανικό, αν υπάρχει κατι τέτοιο στην Castilla ακόμα καλύτερα.
Bale πιστεύω πρέπει να έρθει, και να φύγει ο di Maria. Τις πρώτες δύο του χρονίες μου άρεσε πολύ, αλλά φέτος ήταν πολύ κακός κατά την γνώμη μου, ακόμα και αν έβαλε πολλά goal, από assist δεν εντυποσίασε και όταν έμπενε μέσα σστον παιχνίδι, προσωπικά εμένε δεν μου έμπνεε εμπιστοσύνη πως θα γυρίσει το παιχνίδι.
Αν φύγει ο Κaka, τότε μένει μόνο ο Ozil για δεκάρι, και με την αστάθεια που έχει ο Ozil, είναι επικίνδυνο να τον έχεις σαν μόνη επιλογή. Αν έρθει ο Bale, δεδομένου ότι παίζει και κέντρο στην Tottenham, και μείνει και ο Modric τότε δεν πιστεύω να έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Αν είναι όμως να κινηθούμε για δεκάρι τότε εγω λέω Isco. Ο μικρός είναι τρομερός παίχτης, μπόρει να παίξει σε όλες τις θέσεις μπροστά, καλή ηλικία, εμπειρία στην La Liga και Champions League, και δεν πιστεύω να χρειαστούν πολλά λεφτά για να τον πάρουμε. Τώρα που τα γράφω πιστεύω πως πρέπει ναι γίνει ο πρώτος στόχος μας.
O Inigo Martinez μου αρέσε πολύ φέτος, αλλά αν μέινει όπως όλα δείχνουν ο Pepe, τότε δεν υπάρχει άλλος χώρος για κεντρικό αμυντικό.
Δηλαδή έγώ προτείνω να φύγουν Carvalho, Adan, Essien, Kaka, di Maria, Higuain.
Να έρθουν Carvajal, Bale, Isco, Cavani, Essien (ή κάποιος με παρώμοια χαρακτηριστικά)
----------------------------casillas/lopez---------------------------
carvajal--------varane(pepe)------------ramos---------marcelo/coentrao
----------khedira/modric--------alonso(νεος μεσος)-----------------
Bale---------------------------Ozil----------------------Ronaldo
--------------------------Cavani(Benzema)---------------------
To υπέροχο με αυτήν την ομάδα είναι ότι Bale, Ozil, Ronaldo, Isco μπορούν να παίξουν σε όλες τις 3 θέσεις του επιθετικού μέσου, θα υπάρχει τρομερή ανάπτυξη και goals από πολλούς παίχτες.
Εγώ θέλω Cavani στην Ρεάλ και τον θέλω βασσικό, αλλά να γίνεται ένα μεγάλο ροτάσιον με τον Benzema. Suarez με τίποτα στην Ρεάλ. Δικαιολογίες τύπου η Αγγλία τον έκανε παλιοχαρακτήρα δεν πιστεύω. Από τότε που τον θυμάμαι στον Ajax, τετοια έκανε. Τώρα με Cavani, Benzema και Morata πιστέυω πως δεν χωρεί τέταρτος επιθετικός σε ομάδα που παίζει με το δικό μας σύστημα. Ο Jese πράγματι έκανε τρομερή χρονιά με την Castilla και του αξίζουν ευκερίες, αλλά δύσκολα θα τις βρεί φέτος. Θα πρότεινα αλλό έναν χρόνο με την Castilla και μέσα μέσα να είναι μέσα στην αποστολή της πρώτης ομάδας. Κάτι όπως έγινε και με τον Morata το 2010-2011.
Ο Modric τώρα εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, τον θεωρώ τρτομερό παίχτη και μετα τα χριστούγεννα ίσως ήταν ο καλήτερος μας παίχτης. Διαφωνώ κάθετα με το να τον δώσουν. Στον χώρο του κέντρο θέλουμε σίγουρα αλλό έναν παίχτη. Πρώτη μου επιλογή σαν διοίκηση της Ρεάλ θα ήταν ο Vidal, ο τύπος απλά είναι τρομερός. Πολύ καλή επιλογή είναι ο Gundogan, ενώ και ο Veratti δείχνει πολύ υποσχόμενος. Όμως αν ανανεώσει ο Xabi Alonso, τότε όποιον πιάσουμε θα είναι τέταρτη επιλογή, όποτε θα ήταν ηλίθιο να δώουν πολλά λεφτα. Ένας low profile παίχτης εργαλίο, όπως ήταν ο Essien θα ήταν ιδανικό, αν υπάρχει κατι τέτοιο στην Castilla ακόμα καλύτερα.
Bale πιστεύω πρέπει να έρθει, και να φύγει ο di Maria. Τις πρώτες δύο του χρονίες μου άρεσε πολύ, αλλά φέτος ήταν πολύ κακός κατά την γνώμη μου, ακόμα και αν έβαλε πολλά goal, από assist δεν εντυποσίασε και όταν έμπενε μέσα σστον παιχνίδι, προσωπικά εμένε δεν μου έμπνεε εμπιστοσύνη πως θα γυρίσει το παιχνίδι.
Αν φύγει ο Κaka, τότε μένει μόνο ο Ozil για δεκάρι, και με την αστάθεια που έχει ο Ozil, είναι επικίνδυνο να τον έχεις σαν μόνη επιλογή. Αν έρθει ο Bale, δεδομένου ότι παίζει και κέντρο στην Tottenham, και μείνει και ο Modric τότε δεν πιστεύω να έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Αν είναι όμως να κινηθούμε για δεκάρι τότε εγω λέω Isco. Ο μικρός είναι τρομερός παίχτης, μπόρει να παίξει σε όλες τις θέσεις μπροστά, καλή ηλικία, εμπειρία στην La Liga και Champions League, και δεν πιστεύω να χρειαστούν πολλά λεφτά για να τον πάρουμε. Τώρα που τα γράφω πιστεύω πως πρέπει ναι γίνει ο πρώτος στόχος μας.
O Inigo Martinez μου αρέσε πολύ φέτος, αλλά αν μέινει όπως όλα δείχνουν ο Pepe, τότε δεν υπάρχει άλλος χώρος για κεντρικό αμυντικό.
Δηλαδή έγώ προτείνω να φύγουν Carvalho, Adan, Essien, Kaka, di Maria, Higuain.
Να έρθουν Carvajal, Bale, Isco, Cavani, Essien (ή κάποιος με παρώμοια χαρακτηριστικά)
----------------------------casillas/lopez---------------------------
carvajal--------varane(pepe)------------ramos---------marcelo/coentrao
----------khedira/modric--------alonso(νεος μεσος)-----------------
Bale---------------------------Ozil----------------------Ronaldo
--------------------------Cavani(Benzema)---------------------
To υπέροχο με αυτήν την ομάδα είναι ότι Bale, Ozil, Ronaldo, Isco μπορούν να παίξουν σε όλες τις 3 θέσεις του επιθετικού μέσου, θα υπάρχει τρομερή ανάπτυξη και goals από πολλούς παίχτες.
alex_rm9- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 1760
Φημολογείται ότι ο Αντσελότι θέλει τον Παουλίνιο, χαφ της Κορίνθιανς και της εθνικής Βραζιλίας.
Για τον παίκτη φέρεται να ενδιαφέρεται έντονα και η Τότεναμ, η οποία έχει κάνει πρόταση περί τα 17 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει.
Για τον παίκτη φέρεται να ενδιαφέρεται έντονα και η Τότεναμ, η οποία έχει κάνει πρόταση περί τα 17 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει.
Νομιζω οτι με την ελευση του Ισκο απομακρυνεται ο Μπειλ.Ο Ισκο οπως ειπε και καποιος αλλος σε διαφορετικο post μπορει να παιξει και στα πλαγια, αν και η θεση του ηταν φετος στον αξονα. Μοιαζει πολυ με τον Οζιλ στη θεση του μεσα στο γηπεδο. Δεν ξερω τι εχει στο μυαλο του ο Ιταλος για συστημα, αλλα στην marca ελεγαν για 4-3-3. Για αυτο και η πρεμουρα για αμυντικα χαφ. Τωρα ποιοι θα ειναι αυτοι οι 3 μπροστα κανεις δεν ξερει με την ελευση του Ισκο και τα πιθανα παζαρια που θα εκανε για χρονο συμμετοχης. Εχουμε και λεμε. Οζιλ, Κακα, Ισκο, Ροναλντο, Ντι Μαρια, Μπενζεμα, Νεος επιθετικος. Βγαζω εξω τον Καγιεχον και δεν εχω βαλει Μπειλ για αυτον τον λογο ως πιθανο στοχο. Με Ροναλντο σιγουρο και τον φουνταριστο, οποιος και να ειναι, μενει μια θεση για καποιον εκ τους Οζιλ, Ντι Μαρια, Κακα, Ισκο. Που να ερθει και ο Μπειλ δηλαδη. Για αυτο για μενα αν παμε σε ενα τετοιο σχημα θα γινουμε μυλος με τον Μπειλ. Καλυτερα 2 βαρβατα κεντρικα χαφ και τον επιθετικο που θελουμε. Δεν εχω καταλαβει επισης την εμμονη μας για τον Σουαρεζ. Πολλα τα πραγματα που δεν καταλαβαινω . Ονοματα οπως Σιλβα, Αγκουερο, Τιαγκο ( γιατι οχι ),Ντε Ροσσι, Κροος δεν υπαρχουν καθολου.
Εγω δεν πιστευω οτι επειδη ηρθε ο Isco σταματαμε το κυνηγι για Bale. Απλα δεν καιγομαστε τοσο πολυ πλεον γι αυτον.
Η Τότεναμ ζητάει τρελά λεφτά για τον Μπέηλ, ενώ επί της ουσίας και η ίδια προτιμά να τον δώσει σε εμάς παρα σε αγγλική ομάδα.
Για μένα εκτός μεγάλου απροόπτου η μεταγραφή Μπέηλ δεν θα προχωρήσει.
Ο Σουάρες επίσης μάλλον απομαρκύνεται. Πιο πιθανό να έρθει ο Καβάνι και μάλλον πιο πολύ ταιριάζει.
Για μένα εκτός μεγάλου απροόπτου η μεταγραφή Μπέηλ δεν θα προχωρήσει.
Ο Σουάρες επίσης μάλλον απομαρκύνεται. Πιο πιθανό να έρθει ο Καβάνι και μάλλον πιο πολύ ταιριάζει.
Η Ρεάλ θα συμμετάσχει σε φιλικό τουρνουά στις ΗΠΑ (27/7 - 7/8) στο οποίο θα λάβουν μέρος και οι: Μίλαν, Γιουβέντους, Ίντερ, Τσέλσυ, Βαλένθια, Έβερτον, ΛΑ Γκάλαξυ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Όπως γράφουν οι Ισπανοί, πρώτο μέλημα του Αντσελότι είναι οι αποχωρήσεις. Σίγουρα οι Ιγκουαίν, Αντάν, Κακά, Καγεχόν, ίσως οι Πέπε, Ντι Μαρία και Κοεντράο και ένας πιθανός δανεισμός του Κασέμιρο.
Ο Ιγκουαίν τα έχει βρει με την Άρσεναλ και απομένει να τα βρουν μεταξύ τους οι 2 ομάδες.
Τον Καγεχόν τον κοιτάζουν Νάπολι, Λίβερπουλ και Τότεναμ.
Τον Πέπε, αν και δήλωσε ο Πέρεθ ότι δεν πωλείται, φημολογείται ότι τον θέλει ο Πελεγκρίνι και πως η Σίτυ δίνει 30 εκατομμύρια, πράγμα που αν αληθεύει εγώ θα τον έδινα!
Ο Αντάν μάλλον θα πάει σε ομάδα της Σεκούντα.
Ο Κοεντράο δήλωσε πως περιμένει να μιλήσει με τον Αντσελότι, και αν πειστεί ότι είναι χρήσιμος θα μείνει αλλιώς θα φύγει. Σε περίπτωση που φύγει πάντως, κοιτάμε τον μικρό Ροντρίγκες της Βόλσφμπουργκ.
Τον Κακά τον θέλει η Μίλαν, η Ρεντμπουλ από την MLS, καθώς και ομάδες από την Βραζιλία. Τέλος η διοίκηση θέλει να ξεφορτωθεί το ακριβό του συμβόλαιο οπότε πιστεύω πως ακόμα και αν τον έχει στα πλάνα του ο Αντσελότι, δεν θα μείνει άλλο στην ομάδα.
Ο πιθανός δανεισμός του Κασέμιρο, θα κριθεί από τον Αντσελότι.
Τέλος, ο Ντι Μαρία θα φύγει, όπως όλα δείχνουν, μόνο στην περίπτωση που προχωρήσει η μεταγραφή του Μπέιλ.
Στις προσθήκες τώρα, ο προπονητής φαίνεται να έχει δώσει προτεραιότητα στην απόκτηση ενός καλού αμυντικό χαφ, με τον Κοντόγμπια της Σεβίλλης και τον Γκουντογκάν να είναι τα ονόματα που ξεχωρίζουν, μάλιστα η Μάρκα κάνει λόγο για ανακοίνωση μεταγραφής μέσα στην εβδομάδα. Όσο για τον επιθετικό, θα γίνει συνάντηση μεταξύ Αντσελότι και Ζιντάν, για να αποφασήσουν αν θα κινηθούμε για κάποιον, ή αν θα πάρουν ευκαιρίες οι Χεσέ και Μοράτα.
Ο Ιγκουαίν τα έχει βρει με την Άρσεναλ και απομένει να τα βρουν μεταξύ τους οι 2 ομάδες.
Τον Καγεχόν τον κοιτάζουν Νάπολι, Λίβερπουλ και Τότεναμ.
Τον Πέπε, αν και δήλωσε ο Πέρεθ ότι δεν πωλείται, φημολογείται ότι τον θέλει ο Πελεγκρίνι και πως η Σίτυ δίνει 30 εκατομμύρια, πράγμα που αν αληθεύει εγώ θα τον έδινα!
Ο Αντάν μάλλον θα πάει σε ομάδα της Σεκούντα.
Ο Κοεντράο δήλωσε πως περιμένει να μιλήσει με τον Αντσελότι, και αν πειστεί ότι είναι χρήσιμος θα μείνει αλλιώς θα φύγει. Σε περίπτωση που φύγει πάντως, κοιτάμε τον μικρό Ροντρίγκες της Βόλσφμπουργκ.
Τον Κακά τον θέλει η Μίλαν, η Ρεντμπουλ από την MLS, καθώς και ομάδες από την Βραζιλία. Τέλος η διοίκηση θέλει να ξεφορτωθεί το ακριβό του συμβόλαιο οπότε πιστεύω πως ακόμα και αν τον έχει στα πλάνα του ο Αντσελότι, δεν θα μείνει άλλο στην ομάδα.
Ο πιθανός δανεισμός του Κασέμιρο, θα κριθεί από τον Αντσελότι.
Τέλος, ο Ντι Μαρία θα φύγει, όπως όλα δείχνουν, μόνο στην περίπτωση που προχωρήσει η μεταγραφή του Μπέιλ.
Στις προσθήκες τώρα, ο προπονητής φαίνεται να έχει δώσει προτεραιότητα στην απόκτηση ενός καλού αμυντικό χαφ, με τον Κοντόγμπια της Σεβίλλης και τον Γκουντογκάν να είναι τα ονόματα που ξεχωρίζουν, μάλιστα η Μάρκα κάνει λόγο για ανακοίνωση μεταγραφής μέσα στην εβδομάδα. Όσο για τον επιθετικό, θα γίνει συνάντηση μεταξύ Αντσελότι και Ζιντάν, για να αποφασήσουν αν θα κινηθούμε για κάποιον, ή αν θα πάρουν ευκαιρίες οι Χεσέ και Μοράτα.
binix- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 428
Σύμφωνα με την Μάρκα, με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η ομάδα θα έχει αυτή την σύνθεση:
Δεν μου φαίνεται λογικό σύστημα μιας και έχουμε 3 δεκάρια... Εκτός αν μετατρέπεται πιο πολύ σε 4-4-2 ρόμβο, με τον Ρονάλντο ελεύθερο πίσω από τον επιθετικό και τον δεξί παίχτη (π.χ. Οζίλ) να παίρνει θέση μπροστά από την τριάδα του κέντρου. Τέσπα, στην πράξη θα δούμε! Καλή μας αρχή και ας ελπίσουμε να βγουν οι μεταγραφές και να έχουμε μια σωστή προετοιμασία!
binix- Madridista
Φαινεται οτι και ο Ιγκουαιν πηγαινει για Ναπολι. Αρα τα κενα που πρεπει να συμπληρωθουν στην ομαδα αυξανονται. Σιγουρα πρεπει να κινηθουμε για ενα στοπερ. Με τον Καρβαλιο και τον Αλμπιολ να εχουν φυγει, εχουμε μεινει με Βαραν, Ραμος και Πεπε. Ο Νατσο που διαβαζω οτι τον υπολογιζουν στα στοπερ δεν εχει παιξει ποτε στην πρωτη ομαδα ως στοπερ. Ουτε σε φιλικο. Κατα τη γνωμη δεν ειναι καλος ουτε ως μπακ. Και ειναι πλεον 23-24 δεν τον λες και ταλεντο. Με την ευκολια που τραυματιζονται και παιρνουν καρτες οι αλλοι τρεις, σιγουρα θελουμε μεταγραφη πισω. Δεν εχω καταλαβει τι γινεται με το συστημα. Αν καποιος ειδε τον αγωνα ας μας πει τι συστημα δοκιμασε. Αν παμε σε 4-3-3 ( που δεν πιστευω ) σιγουρα θελουμε και χαφ. Αν μεινουμε σε 4-2-3-1 εγω θα ηθελα ενα πολυ καλο φορ μπροστα. Τον Μπενζεμα δεν τον ειχα ποτε σε μεγαλη εκτιμηση. Θα ηθελα στη Ρεαλ ενα φορ που να ειναι στο top 3 στον κοσμο. Ο Γαλλος δεν ειναι ουτε στην δεκαδα για μενα. Καποιον που να μπορει να σηκωσει το φορτιο του σκοραρισματος. Εχω την εντυπωση πως παμε για μια χρονια που πρεπει να κραταμε μικρο καλαθι. Μακαρι να κανω λαθος. Να δουμε καλη μπαλα ελπιζω απο την ομαδα και να δεσουν γρηγορα οι καινουργιοι ( κοουτς και παικτες ). Για να μην μπουμε σε μια Μουρινιο - μουρμουρα μεσα στη χρονια.
Για στόπερ δεν θα κινηθούμε. Θα κινηθούμε για αριστερό μπακ αν τελικά φύγει ο Κοεντράο. Όσο για επιθετικό, όπως όλα δείχνουν ο Ιγκουαίν θα φύγει, δεν νομίζω να μην αποκτήσουμε κάποιον στη θέση του...
Όσο για το σύστημα, προχτές το γράφημα έδειχνε 4-2-3-1 με Ισκο σε ρόλο δεξί εξτρέμ, αλλά στο γήπεδο παίζαμε πιο πολύ σε 4-3-3 με κέντρο Κεντίρα και μπροστά του ήταν ο Μόντριτς δεξιά και ο Ίσκο αριστερά, ενώ μπροστά ο Οζίλ έπαιζε δεξιά. Στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου αλλάξαμε σε κάτι σαν 4-4-2 με τον Οζίλ να τραβιέται στο ρόλο δεκαριού και τον Ρονάλντο με τον Μπενζεμά να εναλλάσσονται μπροστά. Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά τις αλλαγές παίξαμε ένα λίγο πιο καθαρό 4-2-3-1. Πιστεύω θα έχουμε καλύτερη άποψη όταν ξεκινήσουν τα δυνατά φιλικά.
Όσο για το σύστημα, προχτές το γράφημα έδειχνε 4-2-3-1 με Ισκο σε ρόλο δεξί εξτρέμ, αλλά στο γήπεδο παίζαμε πιο πολύ σε 4-3-3 με κέντρο Κεντίρα και μπροστά του ήταν ο Μόντριτς δεξιά και ο Ίσκο αριστερά, ενώ μπροστά ο Οζίλ έπαιζε δεξιά. Στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου αλλάξαμε σε κάτι σαν 4-4-2 με τον Οζίλ να τραβιέται στο ρόλο δεκαριού και τον Ρονάλντο με τον Μπενζεμά να εναλλάσσονται μπροστά. Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά τις αλλαγές παίξαμε ένα λίγο πιο καθαρό 4-2-3-1. Πιστεύω θα έχουμε καλύτερη άποψη όταν ξεκινήσουν τα δυνατά φιλικά.
binix- Madridista
Δεν εχει γραφτει τιποτα για stopper οποτε κατα 99% δεν θα παρουμε. Εμενα μου φαινονται αρκετοι, αν Varane ειναι οσο καλος οσο περυσι δεν νομιζω να εχουμε κανενα προβλημα. Pepe ειναι καλη λυση για rotation, για back up σε περιπτωσεις αναγκης Nacho ή Arbeloa ή καποιος απο τους αμυντικους μεσους. Αν υπαρξει προβλημα μπορουμε να παρουμε και τον Ιανουαριο παιχτη.Σιγουρα πρεπει να κινηθουμε για ενα στοπερ ... Με την ευκολια που τραυματιζονται και παιρνουν καρτες οι αλλοι τρεις, σιγουρα θελουμε μεταγραφη πισω.
Πρωτο ματς της προετοιμασιας με αρκετους παιχτες να μην εχουν καν αρχισει προπονησεις...δεν νομιζω οτι μπορουμε να βγαλουμε συμπερασματα για το βασικο συστημα που θα χρησιμοποιουμε. Τι εννοεις χαφ ? εχουμε Khedira-Alonso-Modric-Illara-Casemiro για αμ. μεσους/μεσους και Ronaldo-Ozil-Isco-Di Maria-Kaka-Morata-Benzema για επιτελικους μεσους/επιθετικους. Πιστευω αυτο το ροστερ μπορει να παιξει ολα τα συστηματα εκτος ισως απο 4-4-2 με δυο εξτρεμ πανω στη γραμμη που δεν παιζεται ποτε πλεον.Δεν εχω καταλαβει τι γινεται με το συστημα. Αν καποιος ειδε τον αγωνα ας μας πει τι συστημα δοκιμασε. Αν παμε σε 4-3-3 ( που δεν πιστευω ) σιγουρα θελουμε και χαφ.
Συμφωνω οτι ο Benzema με αυτα που εχει δειξει εως τωρα τουλαχιστον δεν μπορει να κουβαλησει την ομαδα στις πλατες του. Γι αυτο και η ομαδα ψαχνεται στο θεμα του επιθετικου, Cavani και Ibrahimovic γιοκ, οποτε μονο Suarez και Bale εχουν μεινει. To φορτιο του σκοραρισματος σχεδον σιγουρα θα το σηκωσει ο Ronaldo, το θεμα ειναι ποιος θα τον βοηθαει. Περυσι η ομαδα ειχε μεγαλα προβληματα στην αναπτυξη γιατι βασιζομασταν πολυ σε 2 παιχτες, Ozil και Di Maria που για χ ψ λογους δεν εδωσαν αυτα που μπορουσαν ή επρεπε. Φετος θα εχουμε αυτους τους 2 + Isco. Λιγοτερης σημασιας αλλα αξια αναφορας ειναι οτι τα αμ. χαφ θα ειναι πιο φρεσκα με Illara στο rotation, ο Modric θα ειναι στον 2ο χρονο του (δευτερο μισο περυσι ηταν καλος), πιθανως ο Kaka να μπορεσει να προσφερει, τα ακραια back με υγιη Marcelo και Carvajal να βοηθανε περισσοτερο.Τον Μπενζεμα δεν τον ειχα ποτε σε μεγαλη εκτιμηση. Θα ηθελα στη Ρεαλ ενα φορ που να ειναι στο top 3 στον κοσμο. Ο Γαλλος δεν ειναι ουτε στην δεκαδα για μενα. Καποιον που να μπορει να σηκωσει το φορτιο του σκοραρισματος.
Εγω ειμαι πολυ hyped για την ερχομενη χρονια. Ολα αυτα που ειπα πριν plus αλλα με κανουν αισιοδοξο. Για τον Mourinho, πιστευω δεν θα υπαρχει μουρμουρα γιατι εφυγε με τοσο κακη σεζον που δεν υπαρχει κατι να αναπολεις. Αν ειχε φυγει εχοντας κανει καλη τελευταια σεζον τοτε οντως θα υπηρχε θεμα. Το κλασσικο που θα γραφτει παντως ειναι αν δεν τα πηγαινει καλα η ομαδα οτι κανεις coach δεν μπορει να πιασει στην Ρεαλ και αν τα πηγαινει καλα οτι ειναι απο τη δουλεια του Mourinho.Εχω την εντυπωση πως παμε για μια χρονια που πρεπει να κραταμε μικρο καλαθι. Μακαρι να κανω λαθος. Να δουμε καλη μπαλα ελπιζω απο την ομαδα και να δεσουν γρηγορα οι καινουργιοι ( κοουτς και παικτες ). Για να μην μπουμε σε μια Μουρινιο - μουρμουρα μεσα στη χρονια.
Στην αρχη του καλοκαιριου ημουν πιο αγχωμενος σχετικα με τη Barcelona, πιστευα οτι 2-3 καλες κινησεις θα ηταν πολυ δυνατη φετος. Αυτα που εχω δει να κανουν ομως δεν με ανησυχουν καθολου, το αντιθετο. Εξω απο Ισπανια τα πραγματα σιγουρα θα ειναι δυσκολα, Bayern θα ειναι θηριο και στην Αγγλια φαινεται να εχουν κανει καλες κινησεις. Αλλα με αυτους θα ασχοληθουμε Φεβρουαριο στα σοβαρα οποτε εχουμε χρονο.
Στους αμυντικους και κεντρικους μεσους αναφερομουν. Με τον Αλονσο να ειναι εξω για καποιο καιρο ακομα και τον Κασεμιρο να μην ειναι ακομα ετοιμος για πολλα μενουμε με 3 παικτες σε αυτην τη θεση. Για αυτο το συνεδεσα με την επιλογη του συστηματος. Ειμαι σιγουρος οτι δε θα δοκιμασει τριαδα στα χαφ, αλλα αν γινει αυτο δε θα μιλαμε για 3 κλασσικους κεντρικους - αμυντικους μεσους, αλλα κατι που να χωραει τον Οζιλ ή τον Ντι Μαρια. Προσωπικα θα ηθελα να δω και κατι αλλο απο τη Ρεαλ φετος απο το 4-2-3-1. Επισης θα ηθελα πολυ να δω τον Ροναλντο στην κορυφη της επιθεσης ή σε εναν ρολο ελευθερο. Χωρις να εχει την ''υποχρεωση'' να εχει δουλεια στο αμυντικο κομματι, που ποτε δεν ηταν και πολυ συνεπης. Για τα στοπερ δεν ειναι ουτε ο Αρμπελοα, ουτε ο Νατσο. Ουτε καποιος απο τα χαφ. Μου μοιαζει λιγο τραβηγμενο να πας να βγαλεις ολοκληρη χρονια μονο με 3 στοπερ, ανεξαρτητα απο την ποιοτητα τους. Το εκανε η Μπαρτσα 2 συνεχομενες χρονιες, με τη μια να της βγαινει και την αλλη να τη βγαζει με αλχημειες που της στοιχησαν. Οχι απαραιτητα στοπερ πρωτης γραμμης, εναν αξιοπιστο θα ηθελα. Ποιοτητας Αλμπιολ.
Ανακοινωθηκε ανανεωση συμβολαιου του Jese με απολαβες 1.2εκ/χρονο.
Επισης ο Higuain περασε τις ιατρικες εξετασεις και θα πρεπει να θεωρειται παιχτης της Napoli. Η Ρεαλ θα εισπραξει ~37εκ. σε 3 δοσεις.
Τωρα η ομαδα βρισκεται στη Γαλλια με πολλες απουσιες και παιζει φιλικο με την Lyon.
Επισης ο Higuain περασε τις ιατρικες εξετασεις και θα πρεπει να θεωρειται παιχτης της Napoli. Η Ρεαλ θα εισπραξει ~37εκ. σε 3 δοσεις.
Τωρα η ομαδα βρισκεται στη Γαλλια με πολλες απουσιες και παιζει φιλικο με την Lyon.
Ο Μπενζεμά είναι κάθε χρόνο και χειρότερος.Χίλιες φορές ο Μοράτα. Θέλουμε οπωσδήποτε επιθετικό.
Υπάρχει ομάδα που να θέλει να αγοράσει το Μπενζεμά;;; Αυτή θα ήταν καλή πώληση. Δεν έχει να δώσει τίποτα στη Ρεάλ πλέον ο παίκτης κατά τη γνώμη μου.
Υπάρχει ομάδα που να θέλει να αγοράσει το Μπενζεμά;;; Αυτή θα ήταν καλή πώληση. Δεν έχει να δώσει τίποτα στη Ρεάλ πλέον ο παίκτης κατά τη γνώμη μου.
angelinapaik- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 755
Ο Benzema σιγουρα εχει κινηθει στη μετριοτητα απο οταν ηρθε στην ομαδα. H φετινη χρονια θα ειναι πιθανοτατα και η τελευταια του ευκαιρια να πεισει κοσμο. Η ομαδα ψαχνεται για καποιον παιχτη μπροστα, περιμενουμε να δουμε τι θα γινει.
Το σημερινο φιλικο τελειωσε 2-2 με τη Ρεαλ να ειναι πολυ μετρια. Δεν το ειδα το ματς αλλα απ'οτι διαβασα ο Ancelotti δοκιμασε διαφορα πραγματα και οι παιχτες με την καλυτερη αποδοση ηταν Casemiro, Carvajal, Modric και D.Lopez.
Το σημερινο φιλικο τελειωσε 2-2 με τη Ρεαλ να ειναι πολυ μετρια. Δεν το ειδα το ματς αλλα απ'οτι διαβασα ο Ancelotti δοκιμασε διαφορα πραγματα και οι παιχτες με την καλυτερη αποδοση ηταν Casemiro, Carvajal, Modric και D.Lopez.
Δεν ήμασταν καλοί χθες το βράδυ, αλλα ειναι ακόμα πολυ νωρίς για οτιδήποτε. Με φουλ επιθετικό σχήμα ξεκινήσαμε με μόνο κοφτή τον ιγιαραμεντι. Πηραν χρόνο πιτσιρικάδες ( κασσαδο, τσερισεφ και ως αριστερό μπακ αλλά και στα χαφ, κλπ). Πολύ θετική εντύπωση μου εκανε ο κασεμιρο. Πολύ καλή μακρινή πάσα, μαχητικός και εβγαλε και γκολ με κεφάλια. Γενικα πολλα θετικα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του. Πολλές φάσεις μας εκανε η λυον στο πρώτο μερος.
Νικη 1-0 με αντιπαλο τη Paris SG. Απ'οτι διαβασα η ομαδα επαιξε αρκετα καλυτερα απ'οτι στο προηγουμενο ματς. Το γκολ πετυχε ο Benzema:
Αυξανονται τις τελευταιες μερες τα δημοσιευματα σχετικα με Bale. Μερικες απο τις φημες ειναι προταση 100εκ, προταση 60εκ+Di Maria+Coentrao και ο παιχτης να αρνειται να κανει προπονησεις.
Μετα απο 2 εβδομαδες στη Μαδριτη, ξεκινα το δευτερο σταδιο προετοιμασιας με το τουρ στην Αμερικη και τα 4 φιλικα εκει. Επεστρεψαν απο τις διακοπες Casillas, Ramos (με ξανθο μαλλι!), Marcelo, Arbeloa και Jese. Η λιστα με ολους του παιχτες που πεταξαν για Los Angeles:
Goalkeepers: Casillas, Diego Lopez, Jesus and Tomas Mejias.
Defenders: Varane, Pepe, Ramos, Coentrão, Marcelo, Carvajal, Arbeloa, Nacho, Casado and Mateos.
Midfielders: Khedira, Kaká, Özil, Xabi Alonso, Modric, Di Maria, Illarramendi, Isco, Casemiro and Cheryshev.
Forwards: Ronaldo, Benzema, Morata and Jese.
Goalkeepers: Casillas, Diego Lopez, Jesus and Tomas Mejias.
Defenders: Varane, Pepe, Ramos, Coentrão, Marcelo, Carvajal, Arbeloa, Nacho, Casado and Mateos.
Midfielders: Khedira, Kaká, Özil, Xabi Alonso, Modric, Di Maria, Illarramendi, Isco, Casemiro and Cheryshev.
Forwards: Ronaldo, Benzema, Morata and Jese.
Μετα και το ματς με Παρι φανηκε οτι κατι παιζει με Μπειλ. Για δευτερο σερι ματς ο Ροναλντο επαιξε κορυφη για αρκετα λεπτα. Φαινεται οτι η ομαδα θελει δουλεια ακομα. Ημασταν καλυτεροι απο το προηγουμενο ματς με πολλες φασεις, αλλα και καποια κενα στην αμυνα. Βεβαια ελειπαν και οι 3 απο τους 4 βασικους στην αμυνα. Ωραια πραγματα φαινεται να εχει στο μυαλο του ο Αντσελοτι. Η πλακα ειναι οτι εκει που ελεγα οτι ο Νατσο δεν ειχε παιξει ποτε στα στοπερ στην πρωτη ομαδα, για δευτερο σερι ματς επαιξε εκει . Μακαρι να ερθει ο Μπειλ θα ειναι πολυτελεια και θα μας ανεβασει επιπεδο. Αν μπορουσα να φτιαξω ενδεκαδα θα ηθελα απο τη μεση και μπροστα να ειναι Αλονσο- Ισκο -Μοντριτς και Μπροστα Οζιλ - Ροναλντο - Μπειλ. Τουλαχιστον στα παιχνιδια με πιο ευκολους αντιπαλους. Να χαιρσεαι να βλεπεις ποδοσφαιρο. Ο βασικος λογος που ενας Ελληνας ειναι με τη Ρεαλ δηλαδη...
Δημοσιευματα σε Ισπανια ( http://futbol.as.com/futbol/2013/08/01/primera/1375313451_971150.html ) και Aγγλια ( http://www.theguardian.com/football/2013/jul/31/tottenham-gareth-bale-alvaro-morata ) δειχνουν οτι η μεταγραφη του Bale μαλλον θα προχωρησει με κοστος 100+εκ.
Σε γενικες γραμμες εχει επελθει συμφωνια αλλα μενουν να αποσαφηνιστουν λεπτομερειες οπως ο τροπος πληρωμης και αν θα υπαρξει καποιος παιχτης ανταλλαγη (Coentra, Di Maria, Morata τα ονοματα που εχουν παιξει). Επισης η Totenham θελει να κινηθει για μεταγραφες πριν ανακοινωσει την αποχωρηση του Bale.
Σε γενικες γραμμες εχει επελθει συμφωνια αλλα μενουν να αποσαφηνιστουν λεπτομερειες οπως ο τροπος πληρωμης και αν θα υπαρξει καποιος παιχτης ανταλλαγη (Coentra, Di Maria, Morata τα ονοματα που εχουν παιξει). Επισης η Totenham θελει να κινηθει για μεταγραφες πριν ανακοινωσει την αποχωρηση του Bale.
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Σελίδα 1 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης