Eden Hazard
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Eden Hazard
«Έτοιμος για το επόμενο βήμα ο Αζάρ»
Έτοιμος να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Εντέν Αζάρ, όπως δήλωσε ο Ζον Μπικό στην ισπανική εφημερίδα «Marca». Τις τελευταίες μέρες έχει κυκλοφορήσει η πληροφορία πως ο Ζινεντίν Ζιντάν παρακολουθεί τον 20χρονο μεσοεπιθετικό της Λιλ και ο μάνατζερ του Βέλγου τόνισε πως ο πελάτης του είναι αρκετά ώριμος για να αγωνιστεί στην Primera Division.
«Έχει δείξει απ’ το ξεκίνημά του ότι μπορεί να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης», ανέφερε αρχικά ο ατζέντης του διεθνούς ποδοσφαιριστή και πρόσθεσε:
«Είναι ξεκάθαρο ότι έχει ωριμάσει πολύ και μοιάζει έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Είναι αλήθεια ότι η Ρεάλ Μαδρίτης τον παρακολουθεί εδώ και καιρό. Βέβαια, δεν νομίζω ότι η παρουσία του Ζιντάν, ο οποίος μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Εντέν, αρκεί για να γίνει η μεταγραφή».
sport-fm.gr
Έτοιμος να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Εντέν Αζάρ, όπως δήλωσε ο Ζον Μπικό στην ισπανική εφημερίδα «Marca». Τις τελευταίες μέρες έχει κυκλοφορήσει η πληροφορία πως ο Ζινεντίν Ζιντάν παρακολουθεί τον 20χρονο μεσοεπιθετικό της Λιλ και ο μάνατζερ του Βέλγου τόνισε πως ο πελάτης του είναι αρκετά ώριμος για να αγωνιστεί στην Primera Division.
«Έχει δείξει απ’ το ξεκίνημά του ότι μπορεί να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης», ανέφερε αρχικά ο ατζέντης του διεθνούς ποδοσφαιριστή και πρόσθεσε:
«Είναι ξεκάθαρο ότι έχει ωριμάσει πολύ και μοιάζει έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Είναι αλήθεια ότι η Ρεάλ Μαδρίτης τον παρακολουθεί εδώ και καιρό. Βέβαια, δεν νομίζω ότι η παρουσία του Ζιντάν, ο οποίος μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Εντέν, αρκεί για να γίνει η μεταγραφή».
sport-fm.gr
Απ: Eden Hazard
Τρελος παίκτης τον θέλω με χίλια, τον παρακολουθώ από πέρυσι στην γαλλία και ο τύπος απλά δεν παίζεται. Απίστευτες ικανότητες και πολύ καλό σουτ. Πιστεύω πως είναι ο πιο υποσχόμενος νέος ποδοσφαιριστής αυτή την στιγμή. Μακάρι..
katadromeas_87- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 129
Σιγα σιγά θα αρχίσει και η μεταγραφολογία. Πολλές ομάδες θα περιμένουν να δουν και κάποιον παίχτη που μπορεί να ξεπεταχτεί στο euro. πάντως όσο αφορά εμάς ο μουρινιο μίλησε για δύο μόλις πρσθήκες. Πάντως έναν παίχτη που θα ήθελα πολύ να πάρουμε είναι ο χάβι μαρτίνεζ απο μπιλμπάο. Πολύ "ξύπνιος" παίχτης και το πιο βασικό είναι οτι παίζει άνετα και στο κέντρο άμυνας και 6άρι. Πάντως θέλω να δώ ποιοι θα φύγουν. Επίσης θέλω πολύ να δω και αν θα ανέβουν παίκτες απο την καντέρα. Υπάρχουν δυο τρεις πολλά υποσχόμενοι.
gio.io- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 16
Μετα απ το τραγικο σκηνικο που εκανε στον αγωνα με μας ας μεινει στην Μπιλμπαο ο Μαρτινεθ. Μεγαλο το ζορι του που βγηκαμε πρωταθλητες μεσα στην εδρα τους. Μακρυα.
Lucas- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 605
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης