Hamit Altintop
+7
Sergio Ramos
Lucas
binix
XDot
Eladir
Halamadrid
billybiros
11 απαντήσεις
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Hamit Altintop
Για συμφωνία της Ρεάλ με τον Άλτιντοπ κάνουν λόγο οι Ισπανοί
Στη Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χαμίτ Αλτιντόπ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου.
Η "βασίλισσα" φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία για την απόκτηση του Αλτιντόπ από την Μπάγερν Μονάχου, με τον 28χρονο Τούρκο διεθνή μέσο να μείνει ελεύθερος από το βαυαρικό σύλλογο στο τέλος της σεζόν.
Υπενθυμίζεται ότι η Ρεάλ έχει έρθει ήδη σε συμφωνία για την απόκτηση του 22χρονου Νούρι Σαχίν, επίσης τουρκικής καταγωγής, από τη Ντόρτμουντ.
Ο Χαμίτ Άλτιντοπ τιμήθηκε με το βραβείο "Φέρεντς Πούσκας" για το γκολ που σημείωσε με τη φανέλα της Εθνικής Τουρκίας απέναντι στο Καζακστάν, σε αγώνα για τα προκριματικά του Euro 2012.
www.contra.gr
Στη Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χαμίτ Αλτιντόπ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου.
Η "βασίλισσα" φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία για την απόκτηση του Αλτιντόπ από την Μπάγερν Μονάχου, με τον 28χρονο Τούρκο διεθνή μέσο να μείνει ελεύθερος από το βαυαρικό σύλλογο στο τέλος της σεζόν.
Υπενθυμίζεται ότι η Ρεάλ έχει έρθει ήδη σε συμφωνία για την απόκτηση του 22χρονου Νούρι Σαχίν, επίσης τουρκικής καταγωγής, από τη Ντόρτμουντ.
Ο Χαμίτ Άλτιντοπ τιμήθηκε με το βραβείο "Φέρεντς Πούσκας" για το γκολ που σημείωσε με τη φανέλα της Εθνικής Τουρκίας απέναντι στο Καζακστάν, σε αγώνα για τα προκριματικά του Euro 2012.
www.contra.gr
Απ: Hamit Altintop
Μακάρι να πιάσει το παιδί και να τα πάει καλά.
Αλλά εγώ "ο αφελής" ο "αμπαλος" και "ο κομπλεξικός" έχω να κάνω τα εξής ερωτήματα:
Η ομάδα την πρώτη χρονιά του Πέρεθ, αγόρασε 3 παίκτες στη μεσσία γραμμή.
Πέρυσι ο Μουρίνιο "που ξέρει ο άνθρωπος" αγόρασε άλλους 5 παίκτες στη μεσαία γραμμή.
Και φέτος (αν ευσταθούν πάντα τα δημοσιεύματα) έχει πριν τελειώσει η χρονιά αποκτήσει άλλα δύο χάφ (Σαχίν και Αλτιντόπ).
Πώς μπορεί και υπάρχει λοιπόν σωστός μεταγραφικός σχεδιασμός (από τον άνθρωπο που ξέρει) όταν αγοράζουμε μέσα σε δυο χρόνια 8 χαφ και το πρώτο πράγμα που χρειαζόμαστε είναι άλλα δύο χαφ;
Πώς μπορεί δηλαδή οι επιλογές να ήταν σωστές - όταν το πρώτο πράγμα που κάνεις τη νέα σεζόν είναι να αλλάξεις τις ίδιες τις επιλογές σου;
Πώς κρατάς τον ίδιο κορμό (και δεν φταις πάντα εσύ) που η ομάδα δεν έχει σταθερό κορμό - αφού εσύ ο ίδιος πας και μου παίρνεις 7 συνολικά παίκτες για τη μεσαία γραμμή και μετά σου φταίει το γεγονός ότι αυτοί οι παίκτες δεν έχουν καιρό μαζί;
Εγώ μπορεί να είμαι και "αφελής" και "αμπαλος" και όπως πέρυσι έλεγα οτι η ομάδα χρειάζεται έναν επιθετικό (αφού είχε μόνο δύο) και αντ αυτού αγόρασε 5 χαφ (έχοντας 12 συνολικά παίκτες στη μεσσία γραμμή μερικοί εκ των οποίων δεν παίξανε καθόλου) - μπορεί να είμαι "αφελής" και φέτος.
Όντως τυχαίως, οι παίκτες που χρειαζόμασταν (και έχουμε πραγματική ανάγκη κατά τον Μουρίνιο) - έχουν κοινό μάνατζερ.
http://www.transfermarkt.de/de/international-soccer-management/details/berater_79.html
Δεν είναι όμως κατά τα άλλα θέμα μάνατζερ - άλλα σωστών ενεργειών του προπονητή - ο οποίος τα κάνει όλα σωστά και στο τέλος φταίνε οι άλλοι.
Σορρυ αλλά εγώ "ο αμπαλος" δυσκολεύομαι να τα καταλάβω όλα αυτά!
Αλλά εγώ "ο αφελής" ο "αμπαλος" και "ο κομπλεξικός" έχω να κάνω τα εξής ερωτήματα:
Η ομάδα την πρώτη χρονιά του Πέρεθ, αγόρασε 3 παίκτες στη μεσσία γραμμή.
Πέρυσι ο Μουρίνιο "που ξέρει ο άνθρωπος" αγόρασε άλλους 5 παίκτες στη μεσαία γραμμή.
Και φέτος (αν ευσταθούν πάντα τα δημοσιεύματα) έχει πριν τελειώσει η χρονιά αποκτήσει άλλα δύο χάφ (Σαχίν και Αλτιντόπ).
Πώς μπορεί και υπάρχει λοιπόν σωστός μεταγραφικός σχεδιασμός (από τον άνθρωπο που ξέρει) όταν αγοράζουμε μέσα σε δυο χρόνια 8 χαφ και το πρώτο πράγμα που χρειαζόμαστε είναι άλλα δύο χαφ;
Πώς μπορεί δηλαδή οι επιλογές να ήταν σωστές - όταν το πρώτο πράγμα που κάνεις τη νέα σεζόν είναι να αλλάξεις τις ίδιες τις επιλογές σου;
Πώς κρατάς τον ίδιο κορμό (και δεν φταις πάντα εσύ) που η ομάδα δεν έχει σταθερό κορμό - αφού εσύ ο ίδιος πας και μου παίρνεις 7 συνολικά παίκτες για τη μεσαία γραμμή και μετά σου φταίει το γεγονός ότι αυτοί οι παίκτες δεν έχουν καιρό μαζί;
Εγώ μπορεί να είμαι και "αφελής" και "αμπαλος" και όπως πέρυσι έλεγα οτι η ομάδα χρειάζεται έναν επιθετικό (αφού είχε μόνο δύο) και αντ αυτού αγόρασε 5 χαφ (έχοντας 12 συνολικά παίκτες στη μεσσία γραμμή μερικοί εκ των οποίων δεν παίξανε καθόλου) - μπορεί να είμαι "αφελής" και φέτος.
Όντως τυχαίως, οι παίκτες που χρειαζόμασταν (και έχουμε πραγματική ανάγκη κατά τον Μουρίνιο) - έχουν κοινό μάνατζερ.
http://www.transfermarkt.de/de/international-soccer-management/details/berater_79.html
Δεν είναι όμως κατά τα άλλα θέμα μάνατζερ - άλλα σωστών ενεργειών του προπονητή - ο οποίος τα κάνει όλα σωστά και στο τέλος φταίνε οι άλλοι.
Σορρυ αλλά εγώ "ο αμπαλος" δυσκολεύομαι να τα καταλάβω όλα αυτά!
κεντρικος μεσος ο σαχιν.Αλλα δεν μπορεις να πεις ειναι παικταρας ο τουρκος
ο αλτιντοπ λιγος για την ρεαλ.ελπιζω να μην ευσταθουν
επισης πειραμε και τον καγιεχον
ο αλτιντοπ λιγος για την ρεαλ.ελπιζω να μην ευσταθουν
επισης πειραμε και τον καγιεχον
Halamadrid- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 451
Και αυτοί που φύγαν τα τελευταία χρόνια "παικταράδες ήταν".
Ποτέ δεν μας ελλειψαν οι καλοί παίκτες.
και το ξαναλέω - δεν είναι θέμα παικτών.
Δεν υπάρχει σωστός σχεδιασμός.
Εμείς πιθανότατα θα αγοράσουμε και άλλο μέσο (τον Παρέχο).
Χρόνος συμμετοχής για τους νεαρούς της Καστίγια (βλ Σαράμπια) δεν θα υπάρξει.
Η Μπαρτσελόνα θα κάνει πάλι μια κίνηση (πιθανότατα τον Φαμπρεγκας) και η μεσαία γραμμή της θα γίνει άπαιχτη.
Και η ιστορία θα επαναληφθεί.
Ξέρουμε από τώρα και τις δικαιολογίες που θα υπάρξουν την άλλη χρονιά.
Η "ατυχία" και ότι "κάποιοι δεν άφησαν τον Μουρίνιο".
Ποτέ δεν μας ελλειψαν οι καλοί παίκτες.
και το ξαναλέω - δεν είναι θέμα παικτών.
Δεν υπάρχει σωστός σχεδιασμός.
Εμείς πιθανότατα θα αγοράσουμε και άλλο μέσο (τον Παρέχο).
Χρόνος συμμετοχής για τους νεαρούς της Καστίγια (βλ Σαράμπια) δεν θα υπάρξει.
Η Μπαρτσελόνα θα κάνει πάλι μια κίνηση (πιθανότατα τον Φαμπρεγκας) και η μεσαία γραμμή της θα γίνει άπαιχτη.
Και η ιστορία θα επαναληφθεί.
Ξέρουμε από τώρα και τις δικαιολογίες που θα υπάρξουν την άλλη χρονιά.
Η "ατυχία" και ότι "κάποιοι δεν άφησαν τον Μουρίνιο".
Για μενα δεν εχει πολυ νοημα αν οντως παρουμε τον Altintop. Aλλα το ιδιο πιστευα και για τον Khedira. Το μελλον θα δειξει.
εχεις δικαιο.δεν θα παρουν ευκαιριες οι μικροι και δυστυχως οχι ο παρεχο οποτε τον βλεπω μου αρεσει το στυλ παιχνιδιου του.
να περιμενουμε επισημες αναοικωσεις...
τωρα που ξανασκεφτηκα χρειαζεται ο σαχιν.μπορει να παιξει και σαν αμυντικο χαφ. και αν προυποθεσουμε την φυγη του γκακο θα εχουμε μονο 2 αμυντικα χαφ(κεντριρα,λασσανα).3ος χρειαζεται και μπορει να παιξει και την θεση του αλονσο
να περιμενουμε επισημες αναοικωσεις...
τωρα που ξανασκεφτηκα χρειαζεται ο σαχιν.μπορει να παιξει και σαν αμυντικο χαφ. και αν προυποθεσουμε την φυγη του γκακο θα εχουμε μονο 2 αμυντικα χαφ(κεντριρα,λασσανα).3ος χρειαζεται και μπορει να παιξει και την θεση του αλονσο
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Halamadrid στις Σαβ 07 Μάης 2011, 8:51 pm, 1 φορά
Halamadrid- Madridista
σιγα μη παρουμε τον αμπαλο..
XDot- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 743
Δεν ξέρω αν θα τον πάρουμε - όπως δεν μπορώ να γνωρίζω ποια είναι τα μεταγραφικά πλάνα του Μουρίνιο.
Αλλά είμαι πλέον της λογικής - πες μου τον μάνατζερ σου - να σου πω αν κάνεις για τη Ρεάλ.
Η ομάδα πχ φεύγοντας το καλοκαίρι ο Ντουντεκ πιθανότατα θα κινηθεί για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα.
Στην Ρεάλ ανήκουν τα δικαιώματα του Codina που παίζει βασικός στην Χετάφε. Δεν έχει όμως γνωστό μανατζερ.
Ο Μέντες έχει ένα τερματοφύλακα στα 35 του (τον Ιλάριο) που μένει ελεύθερος και έχει παίξει ένα ματς φέτος - κάτι που σημάνει ότι δύσκολα βρίσκει σοβαρό συμβόλαιο. Δεν λέω ότι θα γίνει κάτι - δεν έχει ακουστεί κάτι (και ούτε μπορώ να είμαι σίγουρος) - αλλά αν ακούσω κάτι πχ για τον Ιλάριο θα το θεωρήσω υπαρκτό σενάριο.
Εγώ πάντως αν ήμουν στη θέση του Μέντες - θα τον έσπρωχνα στη Ρεάλ.
Αλλά είμαι πλέον της λογικής - πες μου τον μάνατζερ σου - να σου πω αν κάνεις για τη Ρεάλ.
Η ομάδα πχ φεύγοντας το καλοκαίρι ο Ντουντεκ πιθανότατα θα κινηθεί για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα.
Στην Ρεάλ ανήκουν τα δικαιώματα του Codina που παίζει βασικός στην Χετάφε. Δεν έχει όμως γνωστό μανατζερ.
Ο Μέντες έχει ένα τερματοφύλακα στα 35 του (τον Ιλάριο) που μένει ελεύθερος και έχει παίξει ένα ματς φέτος - κάτι που σημάνει ότι δύσκολα βρίσκει σοβαρό συμβόλαιο. Δεν λέω ότι θα γίνει κάτι - δεν έχει ακουστεί κάτι (και ούτε μπορώ να είμαι σίγουρος) - αλλά αν ακούσω κάτι πχ για τον Ιλάριο θα το θεωρήσω υπαρκτό σενάριο.
Εγώ πάντως αν ήμουν στη θέση του Μέντες - θα τον έσπρωχνα στη Ρεάλ.
Μακάρι να μην είναι όπως τα λες Billy, τώρα ο χρόνος θα δείξει... Εγώ πιστεύω θέλουμε 3-4 παίχτες και να φύγουν αντίστοιχοι, για μένα θα ταν καλά να παίρναμε έναν αμυντικό, ένα αριστερό μπακ, ένα αμυντικό χαφ και έναν επιθετικό. Να φύγουν Αλμπιόλ ή Γκαράυ, Γκάγκο, Λεόν (έτσι κι αλλιώς δεν παίζει) και Αντεμπαγιόρ. Για άμυνα θα πρότεινα τον Κιελίνι, ή σε κάτι πιο ακριβό και μάλλον ακατόρθωτο τον Βίντιτς. Για μπακ τον Κοεντράο (αλλά πολύ ακριβός) ή Κόουλ (μια απ'τά ίδια), για χαφ Σβάινστάιγκερ ή Φάμπρεγκας (και με τους δύο να μοιάζουν απλησίαστοι) και επίθεση για μένα μας λείπει ένας σε στυλ Ντρογκμπά (όχι τον ίδιο μιας και 32 πλέον), π.χ. Λουκάκου (αν και δεν ξέρουμε τι θα κάνει σε μεγάλη ομάδα) ή κάτι ανάλογο.
binix- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 428
αν παει δανεικος ο καναλες ή φυγει ο γκρανερο τοτε ο αλτιντοπ θα ειναι καλη αλλαγη..το θεμα ειναι ακομα δε ξερουμε τι θα γινει..
επισης λογικα αν ερθει θα ερθει τσαμπα.
επισης λογικα αν ερθει θα ερθει τσαμπα.
XDot- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 743
περσυ που επαιζε βασικος ο γκρανερο ηταν πολυ καλος.γιατι να φυγει?
ο αλτιτοπ βραζει παγκο γερμανια.Τι να τον κανουμε???????
ο αλτιτοπ βραζει παγκο γερμανια.Τι να τον κανουμε???????
Halamadrid- Madridista
Ο Γκρανέρο είναι από τους πλέον ουσιαστικούς μας παίχτες (και από τους αγαπημένους μου προσωπικά), το παιδί δεν χαραμίζει ούτε λεπτό από τα όσα του δίνονται στο γήπεδο, και είναι χρήσιμος και για το ροτέσιον. Εγώ ξαναλέω, είμαι της άποψης να πάρεις 3-4 και να διώξεις άλλους τόσους, ο Άλτιντοπ δεν μας χρειάζεται (άποψή μου), όσο για επίθεση, παίρνεις τον Γιορέντε! Ισπανός, μικρός, ξέρει το Ισπανικό πρωτάθλημα, τρέχει, έχει ωραίο σουτ, ψηλός που τσιμπάει ωραία τις κεφαλιές, μια χαρά πιστεύω θα μας είναι!
binix- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 428
H κατασταση που επικρατει στη μεσαια γραμμη της Ρεαλ ειναι πολυπλοκη. Σιγουρα εκει θα επικεντρωθουν οι περισσοτερες αλλαγες στο roster, πιστευω ομως κανεις δεν ξερει ακομη ποιο ακριβως ειναι το πλανο.
Το σιγουρο ειναι οτι αυριο ανακοινωνεται ο Sahin, απο'κει και περα υπομονη να δουμε.
Το σιγουρο ειναι οτι αυριο ανακοινωνεται ο Sahin, απο'κει και περα υπομονη να δουμε.
Η αληθεια ειναι οτι πολλα ακουγονται οταν πλησιαζουν οι μεταγραφες και λιγα ισχυουν πραγματικα. Κατα την γνωμη μου ομως τοσο ο Λαμπαρντ που ακουστηκε αυτες τις μερες (για τραμπα με Κακα) οσο και ο Αλτιντοπ δεν ειναι τιποτα σπουδαιες επιλογες απ την στιγμη που εχουμε πλεον ενα σεβαστο κεντρο (Lass,Khedira,Alonso,Ozil,Granero).
Απ την αλλη ο Σαχιν ειναι 22 χρονων και αν τον παρουμε μονο με 10 εκ. ευρω νομιζω ειναι καλο deal (σε διαφορα site που κοιταξα λενε για πολυ μικρη τιμη για την αξια του, οσοι τον εχουν παρακολουθησει). Απλα μετα πιστευω δεν μενει χωρος για αλλους ακομα και αν φυγει ο Κακα και ο Γκαγκο.
Edit: Mολις ειδα οτι βγηκε επισημη ανακοινωση απ το site της Ρεαλ για την αποκτηση Σαχιν, οπως σωστα ειπε ο Εladir.
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330056916847/noticia/ComunicadoOficial/Official_Announcement:_Nuri_Sahin,_new_Real_Madrid_player.htm
Απ την αλλη ο Σαχιν ειναι 22 χρονων και αν τον παρουμε μονο με 10 εκ. ευρω νομιζω ειναι καλο deal (σε διαφορα site που κοιταξα λενε για πολυ μικρη τιμη για την αξια του, οσοι τον εχουν παρακολουθησει). Απλα μετα πιστευω δεν μενει χωρος για αλλους ακομα και αν φυγει ο Κακα και ο Γκαγκο.
Edit: Mολις ειδα οτι βγηκε επισημη ανακοινωση απ το site της Ρεαλ για την αποκτηση Σαχιν, οπως σωστα ειπε ο Εladir.
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330056916847/noticia/ComunicadoOficial/Official_Announcement:_Nuri_Sahin,_new_Real_Madrid_player.htm
Lucas- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 605
REAL MADRID WITH NURI SAHIN - the possible line-ups goal.com
SUBSTITUTE
Casillas
Ramos - Carvalho - Pepe - Marcelo
Khedira or Sahin - Alonso or Sahin
Di Maria - Ozil/Kaka - Ronaldo
Higuain
STARTER IN 4-3-3
Casillas
Khedira - Alonso - Sahin
Di Maria - Higuain - Ronaldo
δυσκολα τα πραγματα.τωρα λεν οτι συμφωνησε και ο αλντιντοπ.που θα μπει και αυτος?
κεντρικοι μεσοι:alonso,khedira,lass,kaka,canales,gago,ozil,granero,sahin.
9 μεσοι στο υπαρχον ροστερ χωρις τους μικρους απο την καστιγια. Πρεπει να φυγει ο Γκακο(μεγαλο λαθος που δεν τον δωσαμε στην σιτυ 13εκ τον γεναρη!) και δανεικο τον καναλες.Να μην χαραμιστει αυτο το ταλεντο!Τι θα κανεις μουρινιο?
SUBSTITUTE
Casillas
Khedira or Sahin - Alonso or Sahin
Di Maria - Ozil/Kaka - Ronaldo
Higuain
STARTER IN 4-3-3
Casillas
Khedira - Alonso - Sahin
Di Maria - Higuain - Ronaldo
δυσκολα τα πραγματα.τωρα λεν οτι συμφωνησε και ο αλντιντοπ.που θα μπει και αυτος?
κεντρικοι μεσοι:alonso,khedira,lass,kaka,canales,gago,ozil,granero,sahin.
9 μεσοι στο υπαρχον ροστερ χωρις τους μικρους απο την καστιγια. Πρεπει να φυγει ο Γκακο(μεγαλο λαθος που δεν τον δωσαμε στην σιτυ 13εκ τον γεναρη!) και δανεικο τον καναλες.Να μην χαραμιστει αυτο το ταλεντο!Τι θα κανεις μουρινιο?
Halamadrid- Madridista
Βασικά Λαςς-Γκάγκο-Κακά-Κανάλες φεύγουν σίγουρα δανεικοί ή με πώληση. Δεν ξέρω αν γίνει και με τον Γκρανέρο τίποτα.
Οπότε βαδίζουμε όπως όλα δείχνουν με Αλόνσο-Κεντίρα-Αλτιντοπ-Σαχίν για κόφτες και σε ανάγκη Πέπε. Ντάξει είναι πιστεύω σαν αριθμός παιχτών τώρα για τους Άλτιντοπ και Σαχίν δεν ξέρω πως θα αποδώσουν.
Οπότε βαδίζουμε όπως όλα δείχνουν με Αλόνσο-Κεντίρα-Αλτιντοπ-Σαχίν για κόφτες και σε ανάγκη Πέπε. Ντάξει είναι πιστεύω σαν αριθμός παιχτών τώρα για τους Άλτιντοπ και Σαχίν δεν ξέρω πως θα αποδώσουν.
Τον Σαχιν ενταξει. Αλλα αυτον τι να τον κανουμε. Αμα ητανε καλος θα τον αφημε η Μπαγερν να φυγει;;; Μονο προβληματα θα δημιουργησει αυτη η μεταγραφη. Θα φυγει ενας πολυ καλος παικτης για να ερθει αυτος. Εχουμε στη θεση του εκτος των αλλων και Γκρανερο, Λας, Καναλες και ευχομαι να μη φυγει κανεις απο τους τρεις γατι αυτοι ειναι που κινδυνευουν με τον ερχομο του Αλτιντοπ. Ο Γκαγκο θα φυγει σιγουρα, αλλα ελπιζω να μην αγγιξουν τους αλλους. Ακαταλαβιστικη μεταγραφη και δεν θα χαρει κανεις αν τον παρουμε. Μηπως μπορει να παιξει στην αμυνα , σεντερ μπακ για εναλλακτικη λυση;;; γιατι αλλιως δεν βλεπω καμμια λογικη....
angelinapaik- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 755
Και συμπληρωνω οτι αμα φυγει ειδικα ο Λας ,θα κτυπαμε το κεφαλι μας. Θα ειναι εγκλημα.
angelinapaik- Madridista
Εγώ πάλι πιστεύω πως σειρά έχουν οι Ιγκουάιν και Μαρσέλο (αφού πρώτα βρεθούν οι αντικαταστάτες τους).angelinapaik έγραψε:Και συμπληρωνω οτι αμα φυγει ειδικα ο Λας ,θα κτυπαμε το κεφαλι μας. Θα ειναι εγκλημα.
Για τον Λάς είμαι σχεδόν σίγουρος - για τους άλλους δύο "απλά έρχεται η σειρά τους".
Όπως ο Καλντερόν έδιωξε μέσα σε δυο χρόνια όλους του παίκτες που έφερε ο Πέρεθ (μόνος ένας ο Ράμος την γλίτωσε) έτσι 1ας ή 2 το πολύ θα την γλιτώσουν.
Μακάρι να βγω ψεύτης (και πολλοί το ξέρω πως με περιμένουν στην γωνία) αλλά κράτα αυτό το ποστ.
Θα έχει πολύ πλάκα αν η ιστορία επαναληφθεί.
Δεν ξέρω αν εννοείς εμένα ότι "περιμένω στην γωνία", αλλά όπως σου είπα και σε άλλο τόπικ εδώ δεν κάνουμε διαγωνισμό προβλέψεων.
Ο Λας είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, αλλά αντιμετωπίζει και ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του, που οι περισσότεροι το αγνοούν. Πάσχει από μικροδρεπανοκυτταρική αναιμία. Ψάξε λίγο στο γκουγκλ και θα βρεις ποιες είναι οι επιπλοκές που μπορεί να προκαλέσει αυτή η ασθένεια.
Ο Λας είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, αλλά αντιμετωπίζει και ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του, που οι περισσότεροι το αγνοούν. Πάσχει από μικροδρεπανοκυτταρική αναιμία. Ψάξε λίγο στο γκουγκλ και θα βρεις ποιες είναι οι επιπλοκές που μπορεί να προκαλέσει αυτή η ασθένεια.
Απ'οτι διαβαζω στον ισπανικο τυπο, ο λογος αποκτησης του Altintop θα ειναι οτι καλυπτει πολλες θεσεις.
σιγα τωρα μην μας τον κανουν και πολυσυνθετη
Halamadrid- Madridista
Πολυσουγιας , πολυεργαλειο , οπως λεμε. Καλα να πω οτι χαιρομαι που θα τον παρουμε, ψεμματα θα πω.
angelinapaik- Madridista
Eιλικρινα δεν μπορω να καταλαβω ποσα περισσοτερα μπορει να προσφερει αυτος ο παιχτης απο τον Γκρανερο πχ. Ας ελπισουμε να χαλασει αν και ολοι μιλανε για κλεισμενη μεταγραφη και μενει η ανακοινωση.
Το μονο "καλο" αν τελικως ερθει, θα ειναι οτι δεν θα πληρωσουμε για την μεταγραφη του καθως ερχεται ως ελευθερος.
Το μονο "καλο" αν τελικως ερθει, θα ειναι οτι δεν θα πληρωσουμε για την μεταγραφη του καθως ερχεται ως ελευθερος.
Lucas- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 605
Αυτο ειναι που με προβληματιζει εμενα. Το οτι ειναι ελευθερος. Το οτι τον αφησαν ελευθερο , παει να πει οτι τους ηταν "αχρηστος". Και πηγαμε και τον μαζεψαμε εμεις. Γιατι;;; Αυτην την μεταγραφη δεν θα την καταλαβω ποτε.
angelinapaik- Madridista
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης