Music
+12
Wael90
supersergio
Morbidas
W.S_HOOLS
Eladir
Lucas
MaDriDisM
beckham
Nh04
Sergio Ramos
billybiros
Admin
16 απαντήσεις
:: ΔΙΑΦΟΡΑ :: Διάφορα :: Γενική Συζήτηση
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Music
billybiros
amethystium ena katapliktiko sigrotima pou anakalipsa prin apo ligo kairo.
to site tous http://www.amethystium.com/
gia opoion tou aresei i abient musiki einai must.
katapliktikos hxos kai melodies - me epiroes apo enigma kai delerium (pantote pros to abient)
pistebo pos aksizei na tous akousete
tha tous latrepsete (opos ego)
MaDriDisM
Εγω παντως πιο πολυ ακουω ροκ ;D
luke
Egw goustarw perissotero Metal !!! \m/
Admin- Global Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 102
Απ: Music
Sarah Brightman
η καλύτερη φωνή που έχω ακούσει ποτέ
και Harem tour Live
το καλύτερο live που έχω ακούσει ποτέ
η καλύτερη φωνή που έχω ακούσει ποτέ
και Harem tour Live
το καλύτερο live που έχω ακούσει ποτέ
Ontws einai poly kali i sarah!!!!! Tin exw akousei kai egw ligo kai i tipisa exei tromeri fwnara!!!!! Eidika to harem otan to eixa prwtoakousei eixa kiriolektika kollisei!!!!!!
Επειδή τα έχω όλα (22 albums) και τα έχω ακούσει όλα
Αυτά που για μένα αξίζουν
(1986) The Phantom Of The Opera
το κλασσικό
(1998) Eden - must
πολύ καλό
(2000) La Luna
πολύ καλό - πιό κλασσικό
(2003) Harem
(2004) Harem World Tour
(2006) Diva & (2006) Classics - συλλογές
Αυτά που για μένα αξίζουν
(1986) The Phantom Of The Opera
το κλασσικό
(1998) Eden - must
πολύ καλό
(2000) La Luna
πολύ καλό - πιό κλασσικό
(2003) Harem
(2004) Harem World Tour
(2006) Diva & (2006) Classics - συλλογές
Den exw akousei poly rammstein... Siggekrimena ektos apo to du hast kai to feur frei den exw akousei kanena allo.
Nai re fisika exw akoysei VOR AS
ta spane
to 24/7 gamaei
ta spane
to 24/7 gamaei
Nh04- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 504
Emma Shapplin - "Etterna"
Ακόμα καλύτερος δίσκος απο τον προηγούμενο...
Μιλάμε παιδιά - για καταπληκτική Όπερα...
και κάτι ακόμα.
Το Βήμα αυτές τις μέρες δίνει DVD με το "Phantom of the Opera".
Νομίζω το παλιό (το κλασσικό) με την Sarah Brightman.
Πιστεύω πως αξίζει...
Ακόμα καλύτερος δίσκος απο τον προηγούμενο...
Μιλάμε παιδιά - για καταπληκτική Όπερα...
και κάτι ακόμα.
Το Βήμα αυτές τις μέρες δίνει DVD με το "Phantom of the Opera".
Νομίζω το παλιό (το κλασσικό) με την Sarah Brightman.
Πιστεύω πως αξίζει...
και το link για όποιον θέλει να το κατεβάσει.
Emma Shapplin - Etterna (2002)
Tracklist:
1 Un Sospir`di Voi 4:13
2 Aedeus 4:10
3 Da Me Non Venni 4:23
4 La Notte Etterna 5:47
5 Leonora 3:57
6 Celtica 5:07
7 La Silente Riva 3:52
8 Spesso, Sprofondo 5:58
9 Mai Piu Serena 4:15
10 Nell` Aria Brunna 5:15
11 Finale 1:15
12 La Notte Etterna (bonus) 3:40
http://rs103.rapidshare.com/files/32428153/emma_shapplin-etterna.rar
Emma Shapplin - Etterna (2002)
Tracklist:
1 Un Sospir`di Voi 4:13
2 Aedeus 4:10
3 Da Me Non Venni 4:23
4 La Notte Etterna 5:47
5 Leonora 3:57
6 Celtica 5:07
7 La Silente Riva 3:52
8 Spesso, Sprofondo 5:58
9 Mai Piu Serena 4:15
10 Nell` Aria Brunna 5:15
11 Finale 1:15
12 La Notte Etterna (bonus) 3:40
http://rs103.rapidshare.com/files/32428153/emma_shapplin-etterna.rar
Αν θελετε να ακουσετε κατι σιγουρα διαφορετικο και πρωτοτυπο τσεκαρετε τους Φινλανδους Αpocalyptica!! Προκειτε για μια μπαντα που παιζει Metal χρησιμοποιωντας μονο Cellos!!!
Το καταπληκτικο βιντεο αυτο ειναι απο τον περσινο διαγωνισμο της eurovision. Πολυ κριμα, εμεις εδω στην Ελλαδα δεν τους ειδαμε γιατι την ωρα που παιζαν οι Αpocalyptica ηταν η ωρα της ψηφοφοριας και η κρατικη τηλεοραση θεωρησε πως ενα 10λεπτο διαφημησεις ειναι προτιμοτερο απο ενα 10λεπτο μουσικου πολιτισμου...
--------------------------------------------------------
APOCALYPTICA
Οι Apocalyptica σχηματίστηκαν στο Ελσίνκι της Φινλανδίας, πριν από δέκα περίπου χρόνια, και από την πρώτη στιγμή της ύπαρξής τους αποτέλεσαν μία πολύ ιδιαίτερη περίπτωση για τη σύγχρονη μουσική σκηνή.
Πρόκειται για ένα συγκρότημα που αποτελείται από, τέσσερεις αρχικά και πλέον τρεις, τσελίστες, απόφοιτους της περίφημης Μουσικής Σχολής “Sibelius Academy”, το οποίο κατάφερε να συνδυάσει με μοναδικό τρόπο την κλασσική παιδεία των μελών του με τη heavy metal μουσική, έχοντας ως βασική πεποίθηση πως το rock’n’roll έχει πολύ περισσότερο να κάνει με τη τη στάση που κρατάς σαν άτομο, παρά με το όργανο που παίζεις.
Το 1996, κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο album τους “Plays Metallica By Four Cellos”, εντυπωσιάζοντας κοινό και κριτικούς με τον ατμοσφαιρικό και επιβλητικό τρόπο που διασκεύασαν μερικά από τα γνωστότερα κομμάτια των αμερικάνων Metallica, του διασημότερου metal group των 90’s (“Enter Sandman”, “Sad But True”), σε μια εξ’ ολοκλήρου instrumental δουλειά, η οποία έφτασε σχεδόν το ένα εκατομύριο αντίτυπα παγκοσμίως.
Ακολούθησαν τρία ακόμα albums, μέσα στα επόμενα επτά χρόνια, τα “Inquisition Symphony” (1998), “Cult” (2000) και “Reflections” (2003), όπου οι Apocalyptica συνέχισαν να παρουσιάζουν τις δικές τους εκδοχές σε τραγούδια άλλων συγκροτημάτων, όπως οι Faith No More, οι Sepultura, οι Pantera και – εκ νέου - οι Metallica, μαζί πλέον και με δικές τους συνθέσεις, που σταδιακά γίνονταν όλο και περισσότερες.
Ένα ακόμα καινούργιο στοιχείο είναι η προσθήκη φωνητικών, σε ορισμένα κομμάτια, από διάφορους guest vocalists, όπως η Nina Hagen και η Sandra Nasic των Guano Apes.
Στις αρχές του 2005, κυκλοφόρησε το νέο τους album, απλά τιτλοφορημένο “Apocalyptica”, προπομπός του οποίου υπήρξε το hit-single “Bittersweet”, όπου τραγουδούν μαζί ο Ville Valo των H.I.M. και ο Lauri Ylonen των Rasmus. Στα drums συμμετέχει και ο περίφημος Dave Lombardo των Slayer, πέρα από τη μόνιμη προσθήκη του συμπατριώτη τους Mikko Siren στο συγκεκριμένο όργανο, που προσέδωσε μία καινούργια διάσταση στη μουσική του group.
Οι κριτικοί θεωρούν ότι οι Apocalyptica έφτασαν στο peak της καλλιτεχνικής τους δημιουργίας με αυτή την πέμπτη τους δουλειά, ενώ, απ’ ότι φαίνεται το ίδιο θα συμβεί και από εμπορικής απόψεως. Πέραν αυτών, η ουσία είναι πως οι ίδιοι συνεχίζουν να προοδεύουν σα συγκρότημα, κινούμενοι με επιτυχία ανάμεσα σε δύο, φαινομενικά ασύμβατους, μουσικούς κόσμους, κερδίζοντας την εκτίμηση όλο και περισσότερων οπαδών, οι οποίοι προέρχονται τόσο από το rock / metal χώρο, όσο κι από εκείνον της κλασσικής μουσικής.
“Prokofiev & Pantera”, “Shostakovich & Slayer”, “Heavy Cello Thunder”, “The Symphony Of Destruction”, είναι ορισμένοι από τους χαρακτηρισμούς που κατά καιρούς έχουν χρησιμοποιηθεί για να περιγράψουν τη μουσική των Apocalyptica. Οι ίδιοι προτιμούν το πολύ απλότερο “Cello Rock”, αλλά, ούτως ή άλλως, οι “ταμπέλες” και οι “ετικέτες” ελάχιστη σημασία έχουν, πέρα από το να διευκολύνουν τον τύπο στο να κατηγοριοποιεί και να προσδιορίζει κάποια πράγματα που φαίνεται να διαφέρουν από τ’ άλλα.
www.gagarin205.gr
Το καταπληκτικο βιντεο αυτο ειναι απο τον περσινο διαγωνισμο της eurovision. Πολυ κριμα, εμεις εδω στην Ελλαδα δεν τους ειδαμε γιατι την ωρα που παιζαν οι Αpocalyptica ηταν η ωρα της ψηφοφοριας και η κρατικη τηλεοραση θεωρησε πως ενα 10λεπτο διαφημησεις ειναι προτιμοτερο απο ενα 10λεπτο μουσικου πολιτισμου...
--------------------------------------------------------
APOCALYPTICA
Οι Apocalyptica σχηματίστηκαν στο Ελσίνκι της Φινλανδίας, πριν από δέκα περίπου χρόνια, και από την πρώτη στιγμή της ύπαρξής τους αποτέλεσαν μία πολύ ιδιαίτερη περίπτωση για τη σύγχρονη μουσική σκηνή.
Πρόκειται για ένα συγκρότημα που αποτελείται από, τέσσερεις αρχικά και πλέον τρεις, τσελίστες, απόφοιτους της περίφημης Μουσικής Σχολής “Sibelius Academy”, το οποίο κατάφερε να συνδυάσει με μοναδικό τρόπο την κλασσική παιδεία των μελών του με τη heavy metal μουσική, έχοντας ως βασική πεποίθηση πως το rock’n’roll έχει πολύ περισσότερο να κάνει με τη τη στάση που κρατάς σαν άτομο, παρά με το όργανο που παίζεις.
Το 1996, κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο album τους “Plays Metallica By Four Cellos”, εντυπωσιάζοντας κοινό και κριτικούς με τον ατμοσφαιρικό και επιβλητικό τρόπο που διασκεύασαν μερικά από τα γνωστότερα κομμάτια των αμερικάνων Metallica, του διασημότερου metal group των 90’s (“Enter Sandman”, “Sad But True”), σε μια εξ’ ολοκλήρου instrumental δουλειά, η οποία έφτασε σχεδόν το ένα εκατομύριο αντίτυπα παγκοσμίως.
Ακολούθησαν τρία ακόμα albums, μέσα στα επόμενα επτά χρόνια, τα “Inquisition Symphony” (1998), “Cult” (2000) και “Reflections” (2003), όπου οι Apocalyptica συνέχισαν να παρουσιάζουν τις δικές τους εκδοχές σε τραγούδια άλλων συγκροτημάτων, όπως οι Faith No More, οι Sepultura, οι Pantera και – εκ νέου - οι Metallica, μαζί πλέον και με δικές τους συνθέσεις, που σταδιακά γίνονταν όλο και περισσότερες.
Ένα ακόμα καινούργιο στοιχείο είναι η προσθήκη φωνητικών, σε ορισμένα κομμάτια, από διάφορους guest vocalists, όπως η Nina Hagen και η Sandra Nasic των Guano Apes.
Στις αρχές του 2005, κυκλοφόρησε το νέο τους album, απλά τιτλοφορημένο “Apocalyptica”, προπομπός του οποίου υπήρξε το hit-single “Bittersweet”, όπου τραγουδούν μαζί ο Ville Valo των H.I.M. και ο Lauri Ylonen των Rasmus. Στα drums συμμετέχει και ο περίφημος Dave Lombardo των Slayer, πέρα από τη μόνιμη προσθήκη του συμπατριώτη τους Mikko Siren στο συγκεκριμένο όργανο, που προσέδωσε μία καινούργια διάσταση στη μουσική του group.
Οι κριτικοί θεωρούν ότι οι Apocalyptica έφτασαν στο peak της καλλιτεχνικής τους δημιουργίας με αυτή την πέμπτη τους δουλειά, ενώ, απ’ ότι φαίνεται το ίδιο θα συμβεί και από εμπορικής απόψεως. Πέραν αυτών, η ουσία είναι πως οι ίδιοι συνεχίζουν να προοδεύουν σα συγκρότημα, κινούμενοι με επιτυχία ανάμεσα σε δύο, φαινομενικά ασύμβατους, μουσικούς κόσμους, κερδίζοντας την εκτίμηση όλο και περισσότερων οπαδών, οι οποίοι προέρχονται τόσο από το rock / metal χώρο, όσο κι από εκείνον της κλασσικής μουσικής.
“Prokofiev & Pantera”, “Shostakovich & Slayer”, “Heavy Cello Thunder”, “The Symphony Of Destruction”, είναι ορισμένοι από τους χαρακτηρισμούς που κατά καιρούς έχουν χρησιμοποιηθεί για να περιγράψουν τη μουσική των Apocalyptica. Οι ίδιοι προτιμούν το πολύ απλότερο “Cello Rock”, αλλά, ούτως ή άλλως, οι “ταμπέλες” και οι “ετικέτες” ελάχιστη σημασία έχουν, πέρα από το να διευκολύνουν τον τύπο στο να κατηγοριοποιεί και να προσδιορίζει κάποια πράγματα που φαίνεται να διαφέρουν από τ’ άλλα.
www.gagarin205.gr
Lucas- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 605
Xtes akousa to neo album onomati Iconoclast twn Heaven Shall Burn kai aksizei, oi fan tou eidous (death metal ktl.) as tou riksoun mia matia .
Ναι εχω ακουσει κατι ψιλα απο την συγκεκριμενη μπαντα αλλα οχι αυτο που λες.. Ακους metal Eladir?
Lucas- Madridista
Akouw ta panta (ektos apo elliniki mousiki pou apex8anomai). Kiriws omws nai metal, alternative rock ktl, parakolou8w sigkekrimena sigkrotimata pou mou aresoun.
Eladir έγραψε:Akouw ta panta (ektos apo elliniki mousiki pou apex8anomai). Kiriws omws nai metal, alternative rock ktl, parakolou8w sigkekrimena sigkrotimata pou mou aresoun.
Ωραιος... Αν γνωριζεις κανενα καλο συγκροτημα σε πλαισια rock-metal μη διστασεις να μας το προτεινεις!!
Lucas- Madridista
Eχει κανείς σας να προτείνει κανένα καινούριο δίσκο (2008-2009);
Eχω οργανώσει όλη τη μουσική μου (150 GB) με mp3 πρίν απο 2 χρόνια.
Εξώφυλλα - tags - χρονολογίες - κατηγορίες - λίστες (γενικός τα πάντα)
Αλλα έχω ψιλοχάσει το τι γίνεται τα 2 τελευταία χρόνια.
Εκτός απο το symfony της Brightman δεν εχω ακούσει κάτι πιο πρόσφατο.
Εχει κανείς απο εσάς να προτείνει κάτι καινούριο αλλά να αξίζει;
Eχω οργανώσει όλη τη μουσική μου (150 GB) με mp3 πρίν απο 2 χρόνια.
Εξώφυλλα - tags - χρονολογίες - κατηγορίες - λίστες (γενικός τα πάντα)
Αλλα έχω ψιλοχάσει το τι γίνεται τα 2 τελευταία χρόνια.
Εκτός απο το symfony της Brightman δεν εχω ακούσει κάτι πιο πρόσφατο.
Εχει κανείς απο εσάς να προτείνει κάτι καινούριο αλλά να αξίζει;
Για άκου το ''Miami Contact 09'' Είναι επιλογές του Τσιλιχρίστου και του Χριστόπουλου.
Έχει τα εξής κομμάτια:
01- BIG WORLD - MORNING LIGHT (Feel The Vibe Mix)
02- MARK BROWN feat. Sarah Cracknell - THE JOURNEY CONTINUES
03 - ESTE - READY FOR LOVE (Miami 2008 Mix)
04- DAVID VENDETTA feat. Rachel Starr - BLEEDING HEART (Cosanostra Mix)
05 AXWELL-I FOUND YOU (Dubfire Mix)
06- BIONIK PHUNK vs MARTIN BRODIN - PERSONAL JESUS
07- ARMANDO JUNIOR - OTHER SIDE
08- FEDDE LE GRANDE & FUNKERMAN - 3 MINUTES TO EXPLAIN
09- SIA - THE GIRL YOU LOST TO COCAINE
10- CHANCE - TRAIN BETWEEN TWO STATIONS
11- TIESTO presents Allure - SOMEWHERE INSIDE
12 ARMIN VAN BUUREN - IF YOU SHOULD GO
Έχω την εντύπωση ότι ακούς τέτοια κομμάτια...
Εκτός από αυτό το cd αξίζει και το καινούριο του Buuren! Έχει κάνει πάταγο ειδικά με τα κομμάτια In and out of love και unforgivable!!!
Έχει τα εξής κομμάτια:
01- BIG WORLD - MORNING LIGHT (Feel The Vibe Mix)
02- MARK BROWN feat. Sarah Cracknell - THE JOURNEY CONTINUES
03 - ESTE - READY FOR LOVE (Miami 2008 Mix)
04- DAVID VENDETTA feat. Rachel Starr - BLEEDING HEART (Cosanostra Mix)
05 AXWELL-I FOUND YOU (Dubfire Mix)
06- BIONIK PHUNK vs MARTIN BRODIN - PERSONAL JESUS
07- ARMANDO JUNIOR - OTHER SIDE
08- FEDDE LE GRANDE & FUNKERMAN - 3 MINUTES TO EXPLAIN
09- SIA - THE GIRL YOU LOST TO COCAINE
10- CHANCE - TRAIN BETWEEN TWO STATIONS
11- TIESTO presents Allure - SOMEWHERE INSIDE
12 ARMIN VAN BUUREN - IF YOU SHOULD GO
Έχω την εντύπωση ότι ακούς τέτοια κομμάτια...
Εκτός από αυτό το cd αξίζει και το καινούριο του Buuren! Έχει κάνει πάταγο ειδικά με τα κομμάτια In and out of love και unforgivable!!!
Το τελευταιο που κατεβασα ειναι το soundtrack μιας σειρας, ωραιο album.
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Wire:_And_All_the_Pieces_Matter_--_Five_Years_of_Music_from_The_Wire
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Wire:_And_All_the_Pieces_Matter_--_Five_Years_of_Music_from_The_Wire
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
:: ΔΙΑΦΟΡΑ :: Διάφορα :: Γενική Συζήτηση
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης