Mesut Ozil
+4
Ronaldo4ever
Wael90
XDot
Sergio Ramos
8 απαντήσεις
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές
Σελίδα 1 από 1
Απ: Mesut Ozil
Σίγουρα μια από τις καλύτερες μεταγραφές του καλοκαιριού.
Ωραίο το πρώτο video, στο 2ο φυσικά έμεινα μα*άκας..
Ωραίο το πρώτο video, στο 2ο φυσικά έμεινα μα*άκας..
Wael90- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 1927
Αυτο με την τσίχλα ρε παιδιά μα το θεό προσπαθώ τόσα χρόνια να το κάνω και δεν μπορώ... Αν μπορέσω κάποτε θα αυτοπροταθώ στην Ρεάλ.
χαχα κοίτα πόσο εύκολα το κάνει
Wael90- Banned
Παιδια αυτο που κανει ο Οζιλ απλως δεν υπαρχει!!!!!
Ronaldo4ever- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 66
Θα αφιερώσω την υπόλοιπη ζωή μου στο να το κάνω κι εγώ! Θα νιώσω ολοκληρωμένος μετά από αυτό!!
Wael90- Banned
Ειδα σημερα τον Οζιλ και με την εθνικη Γερμανιας. Μεγαλη παικτουρα ο ανθρωπος. Μακαρι να συνεχισει ετσι. Θα γινει ο κορυφαιος.
angelinapaik- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 755
angelinapaik έγραψε:Ειδα σημερα τον Οζιλ και με την εθνικη Γερμανιας. Μεγαλη παικτουρα ο ανθρωπος. Μακαρι να συνεχισει ετσι. Θα γινει ο κορυφαιος.
Πραγματικα ο ανθρωπος ειναι ολα τα λεφτα.....Η καλυτερη μας φετινη μεταγραφη για μενα.....
Ronaldo4ever- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 66
Ρε παιδιά είναι τραυματίας ο Ozil? Γιατί δεν τον είδα στην αποστολή της Γερμανίας.Μόνο ο Khedira ήταν.Μήπως θα ξεκουραστεί και δεν θα παει στην Εθνική?
madridismo- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 794
«Μπορούμε το τρεμπλ»!
Σίγουρος ότι η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να κατακτήσει το ισπανικό πρωτάθλημα, το Κύπελλο Ισπανίας και το Champions League εμφανίστηκε ο Μεσούτ Εζίλ, μιλώντας στο γερμανικό περιοδικό «Kicker». «Πλέον ξέρουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον και είμαστε πιο δυνατοί. Έχουμε κάνει ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με την περσινή σεζόν», τόνισε ο Γερμανός μεσοεπιθετικός.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εζίλ
Η Γερμανία αντιμετωπίζει την Αυστρία και ελπίζει να περάσει στα τελικά του Euro 2012.
«Εάν είμαστε καλοί μέσα στο γήπεδο, τότε θα πάρουμε σίγουρα τους τρεις βαθμούς. Ωστόσο, η Αυστρία είναι δύσκολος αντίπαλος και είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο».
Η σεζόν για τη Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε με την εντυπωσιακή νίκη (6-0) επί της Σαραγόσα, ενώ παίξατε καλό ποδόσφαιρο. Ποια είναι η άποψή σου για τα όσα γράφηκαν για εσένα;
«Είμαι χαρούμενος που έπαιξα καλά σε αυτό το παιχνίδι. Ωστόσο, πρέπει να πω μπράβο στους συμπαίκτες μου, οι οποίοι με στηρίζουν όλη την ώρα. Δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερα για εμένα στην ομάδα».
Πώς εξηγείς την εξαιρετική κατάσταση της ομάδας, αν και η σεζόν μόλις ξεκίνησε;
«Είμαστε σε καλή κατάσταση, επειδή κάναμε πολύ καλή προετοιμασία. Την προηγούμενη σεζόν είχαμε το Παγκόσμιο Κύπελλο και τα πράγματα ήταν περίεργα. Φέτος όλα είναι διαφορετικά. Ήταν δύσκολη η περσινή αγωνιστική περίοδος».
Είσαι πιο ώριμος από την εμπειρία σου στο εξωτερικό;
«Είχα μάθει πολλά στη Βέρντερ Βρέμης και τη Σάλκε, αλλά αυτό είναι κάτι διαφορετικό. Είμαι χαρούμενος για την εξέλιξή μου. Νιώθω πολύ καλά στη Μαδρίτη και περισσότερο που αγωνίζομαι στη Ρεάλ. Οι άνθρωποι είναι πολύ φιλικοί και τα πηγαίνω καλύτερα με τη γλώσσα».
Χάσατε το Σούπερ Καπ Ισπανίας από την Μπαρτσελόνα; Θα είναι και φέτος ο μεγαλύτερος αντίπαλός σας;
«Δεν νομίζω. Θέλαμε να κερδίσουμε το Σούπερ Καπ, αλλά στα δύο παιχνίδια είδαμε ότι μπορούμε να τους κοντράρουμε στα ίσα. Θα ήθελα να τους ανταγωνιστούμε στο πρωτάθλημα και το Champions League. Θέλουμε να κερδίσουμε τους τρεις τίτλους και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας».
Από πού προκύπτει η αισιοδοξία σου;
«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι παίκτες της Μπαρτσελόνα παίζουν μαζί αρκετά χρόνια. Σε αυτά τα δύο χρόνια η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάνει πολλές μεταγραφές, αλλά τώρα πλέον ξέρουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον και είμαστε πιο δυνατοί. Έχουμε κάνει ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με την περσινή σεζόν».
Εάν έπρεπε να επιλέξεις έναν τίτλο, ποιο θα επέλεγες να κατακτήσετε φέτος;
«Θέλω όλα τα τρόπαια».
sport-fm.gr
γνωρίζει κανείς αν όλα αυτά που ακούγονται τον τελευταίο καιρό περί φυγής του ισχύουν;μου φαίνεται πολύ παράξενο μιας και ο ίδιος δήλωνε πολύ ευτυχισμένος
Cr9- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 48
Εκανε δηλωσεις ο Mesut λεγοντας οτι οντως υπηρξαν προτασεις αλλα θα παραμεινει στην ομαδα.
http://goo.gl/vfAuiO
http://espnfc.com/news/story/_/id/1536251/mesut-ozil-staying-real-madrid?cc=5739
http://goo.gl/vfAuiO
http://espnfc.com/news/story/_/id/1536251/mesut-ozil-staying-real-madrid?cc=5739
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης