Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Pedro Leon

+11
Ronaldo4ever
alex_rm9
kaka
angelinapaik
Halamadrid
XDot
Eladir
supersergio
Sergio Ramos
Wael90
billybiros
15 απαντήσεις

Σελίδα 1 από 3 1, 2, 3  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Pedro Leon Empty Pedro Leon

Δημοσίευση από billybiros Σαβ 03 Ιουλ 2010, 12:32 pm

Pedro Leon 1278140652_0

Ο Χοσε Μουρίνιο φαίνεται να έδωσε την έγκριση του για την απόκτηση του 23χρονου μεσοεπιθετικού της Χετάφε και η συμφωνία είναι κλειστή σύμφωνα με τον Ισπανικό τύπο.

Ο Pedro Leon αγωνίζεται στη Χετάφε
είναι 23 χρονών με ύψος 182 και αγωνίζεται στη θέση του δεξιού χαφ.
Η συμφωνία φαίνεται κλειστή στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Περισσότερος Pedro Leon στο παρακάτω video.

Παιδιά, το παιδί σπέρνει ότι και να λέμε.. Μας το κάρφωσε κιόλας...
Wael90
Wael90
Banned
Banned

Αριθμός μηνυμάτων : 1927

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Pedro Leon Empty Απ: Pedro Leon

Δημοσίευση από Eladir Σαβ 03 Ιουλ 2010, 2:25 pm

Απ'οτι καταλαβα απο τα Ισπανικα site, η Ρεαλ τα βρηκε με την Getafe και ο Mourinho θα αποφασισει αν τον θελει στην ομαδα. Οποτε δεν ειναι σιγουρη η μεταγραφη.

Τον εχω δει τον παιχτη μερικες φορες, οντως κανει τη διαφορα στις μικρες ομαδες. Αν η θεση του ειναι δεξι χαφ, αξιζει να τον παρουμε εστω και back-up που θα ειναι τωρα. Αλλα πρεπει να ξεκαθαρισει η κατασταση στη μεσαια γραμμη με Canales κτλ. υπαρχουν παρα πολλοι παιχτες και θελει προσοχη ποιοι θα φυγουν. Παιχτες πχ. οπως V.d.Vaart θα ειναι κριμα να φυγουν.
Eladir
Eladir
Administrator
Administrator

Αριθμός μηνυμάτων : 5722

http://sport-fm.gr

Δημοσίευση από Wael90 Σαβ 03 Ιουλ 2010, 2:26 pm

Και στην Marca που κοίταξα λέει πως ο Mourinho έδωσε το πράσινο φως.
Wael90
Wael90
Banned
Banned

Δημοσίευση από billybiros Σαβ 03 Ιουλ 2010, 3:14 pm

Το θετικό είναι, ένας ακόμη Ισπανός στην ομάδα.
Τα στατιστικά του (γιατί δεν τον έχω δει πέρα από κάποια βίντεο στο youtube) είναι πολύ καλά.
8 γκολ και 8 ασίστ πέρυσι με την Χετάφε.

Το μείον είναι ότι θα προτιμούσα να δοθεί περισσότερος χρόνος στον Γκρανέρο και ότι γεμίζει η μεσαία γραμμή στην οποία θα ήθελα να παραμείνει ο Φάαρτ (μετά τα περυσινά πιστεύω πως το αξίζει) και αν παραμείνει ο Κανάλες θα ήθελα να πάρει και αυτός ευκαιρίες.

Τέλος για μια ομάδα σαν τη Ρεάλ θα προτιμούσα λίγο πιο έτοιμους παίκτες (στα 24-25) και με λίγη περισσότερη εμπειρία. Πάντως από περιπτώσεις Τζέραρντ κοκ που έχουν ακουστεί φυσικά τον προτιμώ.
billybiros
billybiros
Member
Member

Αριθμός μηνυμάτων : 4512

https://realgr.forumgreek.com

Δημοσίευση από Wael90 Σαβ 03 Ιουλ 2010, 3:24 pm

billybiros έγραψε:Το θετικό είναι, ένας ακόμη Ισπανός στην ομάδα.
Τα στατιστικά του (γιατί δεν τον έχω δει πέρα από κάποια βίντεο στο youtube) είναι πολύ καλά.
8 γκολ και 8 ασίστ πέρυσι με την Χετάφε.

Νομίζω πως έβγαλε την Getafe στο Europa League.. Μαζί με Soldado βέβαια..

billybiros έγραψε:Το μείον είναι ότι θα προτιμούσα να δοθεί περισσότερος χρόνος στον Γκρανέρο και ότι γεμίζει η μεσαία γραμμή στην οποία θα ήθελα να παραμείνει ο Φάαρτ (μετά τα περυσινά πιστεύω πως το αξίζει) και αν παραμείνει ο Κανάλες θα ήθελα να πάρει και αυτός ευκαιρίες.

Είναι πιστεύω θέμα προπονητή αυτό, θα συμφωνήσω πως δίνει βάθος στο κέντρο μας.

billybiros έγραψε:Τέλος για μια ομάδα σαν τη Ρεάλ θα προτιμούσα λίγο πιο έτοιμους παίκτες (στα 24-25) και με λίγη περισσότερη εμπειρία.

Το θετικό είναι πως δείχνει εξελίσσιμος και είναι καλό που τον πέρνουμε στα 23 του, ανάλογα τις ευκαιρίες που θα πάρει μπορεί να μην κάνει την καλή χρονιά (βέβαια παίζει ρόλο και το πόσο θα παίξει) αλλά σίγουρα είναι μια πολύ καλή και φθηνή επένδυση για το μέλλον. Τον θέλουν ένα σωρό ομάδες, μια από τις οποίες είναι και η Bayern νομίζω.

billybiros έγραψε:Πάντως από περιπτώσεις Τζέραρντ κοκ που έχουν ακουστεί φυσικά τον
προτιμώ.

Σωστός. Εννοείται αυτό το πράγμα.
Wael90
Wael90
Banned
Banned

Δημοσίευση από supersergio Σαβ 03 Ιουλ 2010, 7:29 pm

billybiros έγραψε:Τέλος για μια ομάδα σαν τη Ρεάλ θα προτιμούσα λίγο πιο έτοιμους παίκτες (στα 24-25) και με λίγη περισσότερη εμπειρία. Πάντως από περιπτώσεις Τζέραρντ κοκ που έχουν ακουστεί φυσικά τον προτιμώ.

Προτιμάς τον Λεόν από τον Τζέραρντ? Με ποια λογική?
supersergio
supersergio
Banned
Banned

Αριθμός μηνυμάτων : 2206

Δημοσίευση από Sergio Ramos Σαβ 03 Ιουλ 2010, 7:36 pm

Εγώ πλέον για το κέντρο προτιμώ έναν εκ τον Κεντίρα ή Σβαινστάιγκερ.
Sergio Ramos
Sergio Ramos
Μηχανικάριος
Μηχανικάριος

Αριθμός μηνυμάτων : 7247

https://realgr.forumgreek.com/

Δημοσίευση από Wael90 Σαβ 03 Ιουλ 2010, 7:38 pm

supersergio έγραψε:Προτιμάς τον Λεόν από τον Τζέραρντ? Με ποια λογική?

Ισπανός, νέος, εξελίσσιμος...

Gerrard: Άγγλος (άμπαλοι εκτός νησιού), Loser και στην Liverpool και στην Αγγλία, είδαμε τι έκανε και στο Mundial.. 1 γκολ, 1 assist που για το όνομά του δεν είναι ούτε τσιχλόφουσκες.. Δεν κάνει για Ρεάλ και δεν ταιριάζει με την ομάδα είναι η γνώμη μου.. Επίσης είναι μεγάλος και αν έρθει θα κρατήσει 2 χρόνια το πάρα πολύ κι άμα παίξει καλά..

Εγώ προσωπικά αρνούμε η ομάδα μου να σπαταλήσει €30Μ για να αναστήσει οικονομικά την πεθαμένη Liverpool και την καριέρα του Gerrard..

Khedira όντως τρέχει πολύ και βρίσκεται παντού, είπαν κάτι σωστό σήμερα..
Schweingsteiger είναι τοπ κλάση ότι και να κάνουμε. Αυτός ναι, αξίζει και €30Μ και €40Μ..
Wael90
Wael90
Banned
Banned

Δημοσίευση από supersergio Σαβ 03 Ιουλ 2010, 8:38 pm

Wael90 έγραψε:

Ισπανός, νέος, εξελίσσιμος...

Gerrard: Άγγλος (άμπαλοι εκτός νησιού), Loser και στην Liverpool και στην Αγγλία, είδαμε τι έκανε και στο Mundial.. 1 γκολ, 1 assist που για το όνομά του δεν είναι ούτε τσιχλόφουσκες.. Δεν κάνει για Ρεάλ και δεν ταιριάζει με την ομάδα είναι η γνώμη μου.. Επίσης είναι μεγάλος και αν έρθει θα κρατήσει 2 χρόνια το πάρα πολύ κι άμα παίξει καλά..

Εγώ προσωπικά αρνούμε η ομάδα μου να σπαταλήσει €30Μ για να αναστήσει οικονομικά την πεθαμένη Liverpool και την καριέρα του Gerrard..

Khedira όντως τρέχει πολύ και βρίσκεται παντού, είπαν κάτι σωστό σήμερα..
Schweingsteiger είναι τοπ κλάση ότι και να κάνουμε. Αυτός ναι, αξίζει και €30Μ και €40Μ..

Και εγώ ξέρω έναν ισπανό, 21 ετών είναι, νέος και κάνει πυγμαχία και θεωρείται πολύ εξελλίξιμος. Να τον πάρουμε να παίξει μπάλα? Όταν λέω με ποια λογική, εννοώ ποδοσφαιρική. Και εγώ νέος είμαι, έλληνας και εξελλίξιμος, να με πάρει η Αεκ ας πούμε? Σε αυτά που λες για τον Τζέραρντ συμφωνώ στο ότι οι Άγγλοι δεν αποδίδουν πολύ καλά εκτός νησιού απλά θεωρώ ότι η ποιότητα του Τζέραρντ είναι τόσο μεγάλη που στην Ισπανία θα παίζει σε ένα καλό επίπεδο. Θεωρώ πάντως ότι η φιλοσοφία του ταιριάζει με την ομάδα γιατί είναι παίκτης νικητής και τα δίνει όλα στο γήπεδο. Το ότι θα παίξει 2-3 χρόνια είναι σίγουρα μειονέκτημα αλλά τα 30εκ για την αξία του είναι λίγα.
supersergio
supersergio
Banned
Banned

Δημοσίευση από Wael90 Σαβ 03 Ιουλ 2010, 8:50 pm

Εντάξει ρε 'συ, τα 3 που ανέφερα τα είπα έτσι στα γρήγορα και εννοείται πως τα εννοώ από ποδοσφαιρικής άποψης.. Πάντα ποδοσφαιρικά μιλάω.. Το παιδί φαίνεται πως ξέρει μπάλα από χιλιόμετρα.

Για το ότι τα δίνει όλα στο γήπεδο ο Gerrarg θα διαφωνήσω.. Ίσως ναι πριν 2 χρόνια.. Από πέρυσι που άρχισε να ξενερρώνει όμως δεν βλέπεται με τίποτα..

Να ο νικητής και αρχηγός σημαία για την ομάδα του που κι αυτή με την σειρά της άνοιξε τα πόδια για να μην πάρει η United το πρωτάθλημα.

Wael90
Wael90
Banned
Banned

Δημοσίευση από supersergio Κυρ 04 Ιουλ 2010, 2:11 am

Αν γινόταν το ίδιο στη Ισπανία θα γούσταρα να κάνει ο Ραούλ μια ασίστ στον Μπαράχα ας πούμε, για να το πάρει η Βαλένθια και όχι η Φαρσα.
supersergio
supersergio
Banned
Banned

Δημοσίευση από Wael90 Κυρ 04 Ιουλ 2010, 2:16 am

supersergio έγραψε:Αν γινόταν το ίδιο στη Ισπανία θα γούσταρα να κάνει ο Ραούλ μια ασίστ στον Μπαράχα ας πούμε, για να το πάρει η Βαλένθια και όχι η Φαρσα.

Καταρχάς ο Raul ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο.. Αν το έκανε θα τον έκραζα αιωνίως!
Τέλος πάντων αναμένουμε εξελίξεις στο θέμα Λεόν.
Wael90
Wael90
Banned
Banned

Δημοσίευση από billybiros Κυρ 04 Ιουλ 2010, 3:40 am

supersergio έγραψε:Προτιμάς τον Λεόν από τον Τζέραρντ? Με ποια λογική?
Με τη λογική οτι είναι πιο νέος (23 αντί για 30) η μεταγραφή του θα στοιχίσει πολύ πιο φθηνά (10 αντί για 30) και οτι είναι 10φορές πιο φθηνός του Τζέραρντ (συμβόλαιο).

Με τη λογική ότι η ομάδα έχει αστέρια, και αυτό που χρειάζεται δεν είναι ένα ακόμα αστέρι - βεντέτα και ότι είναι και Ισπανός. Το Ισπανός από μόνο του δεν είπε κανείς ότι λέει κάτι (Ισπανός και ότι νάνε) - αλλά δοκιμασμένος στο Ισπανικό πρωτάθλημα και με πολύ καλή απόδοση. Φυσικά και θα προτιμούσα κάποιον πιο δοκιμασμένο (πχ Σιλβα) αλλά από πάικτες τύπου Τζέραρντ (ας μην ξεχνάμε επίσης οτι κανένας Αγγλος δεν έπιασε αγωνιστικά στη Ρεάλ) - φυσικά και τον προτιμώ. Το αν η μεταγραφή του θα πετύχει - θα δείξει.

Το θέμα είναι οτι η διοίκηση δεν αφήνει (και πολύ καλά κάνει) στον Μουρίνιο να κάνει τα δικά του.
Αυτό με την απόρριψη του Σίλβα δεν μου άρεσε καθόλου, αν τον αφήνανε να κάνει οτι θέλει θα έφερνε όλοι τους παίκτες του Μέντες.
billybiros
billybiros
Member
Member

Αριθμός μηνυμάτων : 4512

https://realgr.forumgreek.com

Δημοσίευση από Wael90 Κυρ 04 Ιουλ 2010, 3:53 am

[quote="billybiros"Το θέμα είναι οτι η διοίκηση δεν αφήνει (και πολύ καλά κάνει) στον Μουρίνιο να κάνει τα δικά του. Αυτό με την απόρριψη του Σίλβα δεν μου άρεσε καθόλου, αν τον αφήνανε να κάνει οτι θέλει θα έφερνε όλη τους παίκτες του Μέντες.[/quote]

Δεν νομίζω πως ισχύει κάτι τέτοιο.. Δεν έχει λόγο να κάνει κάτι τέτοιο ο Mourinho. Ίσα ίσα, είχαμε μια λίστα πιθανών μεταγραφών, είχε και ο Jose την δικιά του, ο Di Maria ακουγόταν πριν έρθει, μπήκε και ο Maicon στο κόλπο με την άφιξη Jose και από εκεί και μπρος τα ΜΜΕ οργιάζουν ακατάπαυστα. Στην Inter έφερε ένα σωρό παίκτες που δεν είχαν σχέση με τον Mendes, κι αν κοιτάξεις και τα ονόματα που ακούγονται περισσότερο, κανείς σχεδόν δεν έχει σχέση με τον Mendes. Απλά τα Αγγλικά μέσα λένε πως θέλει τους μισούς Άγγλους παίκτες και τα Ιταλικά πως θέλει τους μισούς παίκτες της Inter. Όσο για τον Silva πιστεύω πως απλά η Valencia δεν ήθελε να τον πουλήσει συγκεκριμένα σε εμάς.. Εγώ πάντως έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή μας και ευελπιστώ να πάνε όλα καλά...
Wael90
Wael90
Banned
Banned

Δημοσίευση από Eladir Κυρ 04 Ιουλ 2010, 1:06 pm

billybiros έγραψε:(ας μην ξεχνάμε επίσης οτι κανένας Αγγλος δεν έπιασε αγωνιστικά στη Ρεάλ)
O McManaman ειχε πιασει στη Ρεαλ, ισως να'ναι και ο μονο Αγγλος που πετυχε εξω απο το νησι.
Eladir
Eladir
Administrator
Administrator

Αριθμός μηνυμάτων : 5722

http://sport-fm.gr

Δημοσίευση από XDot Κυρ 04 Ιουλ 2010, 9:29 pm

γιατι ο beckham δεν επιασε?και αγωνιστικα και απο πωλησεις.
XDot
XDot
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 743

Δημοσίευση από Halamadrid Δευ 05 Ιουλ 2010, 2:13 am

billybiros έγραψε:
Το θέμα είναι οτι η διοίκηση δεν αφήνει (και πολύ καλά κάνει) στον Μουρίνιο να κάνει τα δικά του.
Αυτό με την απόρριψη του Σίλβα δεν μου άρεσε καθόλου, αν τον αφήνανε να κάνει οτι θέλει θα έφερνε όλοι τους παίκτες του Μέντες.

Απο του παικτες που εχουν μανατζερ τον Μεντες θα θελα στην ρεαλ τους Miguel Veloso,Fábio Coentrão παικταραδες αυτοι οι 2.

Α, ξεχασα τον Seitaridis smile
Halamadrid
Halamadrid
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 451

Δημοσίευση από Wael90 Δευ 05 Ιουλ 2010, 2:18 am

Halamadrid έγραψε:
Απο του παικτες που εχουν μανατζερ τον Μεντες θα θελα στην ρεαλ τους Miguel Veloso,Fábio Coentrão παικταραδες αυτοι οι 2.

Σωστοοοοός.. Παίζεις FM;
Wael90
Wael90
Banned
Banned

Σελίδα 1 από 3 1, 2, 3  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης