Ultras Hellas
5 απαντήσεις
:: ΔΙΑΦΟΡΑ :: Διάφορα :: Γενική Συζήτηση
Σελίδα 1 από 1
Ultras Hellas
Το HFC UΛTRAS HELLAS ιδρύθηκε πριν 2 χρόνια από 2 άτομα. Ξεκίνησε σαν
μια απλή παρέα που πήγαινε γήπεδο να δει την Εθνική Ελλάδος κι όμως
κάποιοι από την παρέα το πήραν στα σοβαρά και το έφτιαξαν το θέμα. Με
μία αισθητή παρουσία σε πολλούς αγώνες της εθνικής. Πλέον αυτή η παρέα
έχει μεγαλώσει αρκετά και προσπαθεί να οργανώσει κάτι σημαντικό για την
οργανωμένη κερκίδα της εθνικής... έτσι λοιπόν αποφασίσαμε οι 3 πυρήνες
της εθνικής να οργανωθούμε καλύτερα και να φέρουμε κι άλλο κόσμο δίπλα
μας στην κερκίδα. Οι Οργανωμένοι Πυρήνες του HFC UΛTRAS HELLAS στην
Ελλάδα βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη στην Ρόδο και στην Κεφαλονιά από κει
και πέρα μέλη στο HFC UΛTRAS HELLAS είναι δεκάδες άτομα από όλη την
Ελλάδα σε αυτούς τους λίγους μήνες που αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι
σοβαρό.
www.ultrashellas.dom.gr
μια απλή παρέα που πήγαινε γήπεδο να δει την Εθνική Ελλάδος κι όμως
κάποιοι από την παρέα το πήραν στα σοβαρά και το έφτιαξαν το θέμα. Με
μία αισθητή παρουσία σε πολλούς αγώνες της εθνικής. Πλέον αυτή η παρέα
έχει μεγαλώσει αρκετά και προσπαθεί να οργανώσει κάτι σημαντικό για την
οργανωμένη κερκίδα της εθνικής... έτσι λοιπόν αποφασίσαμε οι 3 πυρήνες
της εθνικής να οργανωθούμε καλύτερα και να φέρουμε κι άλλο κόσμο δίπλα
μας στην κερκίδα. Οι Οργανωμένοι Πυρήνες του HFC UΛTRAS HELLAS στην
Ελλάδα βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη στην Ρόδο και στην Κεφαλονιά από κει
και πέρα μέλη στο HFC UΛTRAS HELLAS είναι δεκάδες άτομα από όλη την
Ελλάδα σε αυτούς τους λίγους μήνες που αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι
σοβαρό.
www.ultrashellas.dom.gr
u.h- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 3
Απ: Ultras Hellas
Και ο Γαλανόλευκος Φάρος τι είναι;
Wael90- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 1927
Επίσημος σύνδεσμος αναγνωρισμένος από την Επο. Αυτό που λέει ο τύπος ένα φόρουμ είναι, τίποτα σοβαρό.
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
Μέχρι και στην Εθνική συνδέσμους βρε παιδιά; Μαζευτείτε όλοι σε έναν να είμαστε πιο μάχιμοι!!
Wael90- Banned
Και σε έναν να πάνε, πάλι ζώα είμαστε. Οι Έλληνες δεν βλέπουν την εθνική ομάδα ζεστά, βλέπεις οι Άγγλοι, οι Ιταλοί κτλ πάνε σε όλες τις διοργανώσεις και κάνουν τις πόλεις άνω κάτω. Οι δικοί μας εδώ μέσα στα σύνορα κάνουν τους καμπόσους και μόλις βλέπουν 3 ματ τρέχουν. Σε όποια δύσκολη πόλη πήγαν δικοί μας, είτε του Παο είτε του Ολυμπιακού είτε της Αεκ, γύρισαν οι μισοί. Στη Ρώμη πριν 3 χρόνια μαχαίρωναν γαύρους και μες στα ξενοδοχεία, οι βάζελοι που πήγαν στην Πόλη με τη Φενερ το 2002 νομίζω, πήγαν οι μισοί νοσοκομείο, έβρεχε πέτρες. Στο Euro του 2008 που πήγα, ανύπαρκτοι είμασταν. Κάτι κοιλαράδες ήταν με τις γκόμενες τους.
supersergio- Banned
Ενταξει, ειχε παει και η Λαμπιρη με τη Βανδη στο Euro, δεν μπορεις να πεις ειχαμε δυνατη εξεδρα
supersergio έγραψε:Επίσημος σύνδεσμος αναγνωρισμένος από την Επο. Αυτό που λέει ο τύπος ένα φόρουμ είναι, τίποτα σοβαρό.
Ώπα ρε φίλε..και που το ξέρεις εσύ ότι είναι ένα φόρουμ απλά; τίποτα σοβαρό λέει..χαχα να 'σαι καλά έλυσα.
Μάθε πρώτα και μέτα μίλα. Εμείς οι ultras hellas θα περάσουμε την οπαδική κουλτούρα και την κερκίδα για την εθνική μας ομάδα.
u.h- Madridista
Εσυ μεγάλε που ξέρεις τι είμαι εγώ? Εγώ ούτε καν πανό ultras hellas δεν έχω δει και εχω πάει σε πολλά ματς. Το γκουπ που αναφέρεσαι έχει γραφεία που? Πόσα μέλοι έχει? Ταξιδεύει με την ομάδα? Τι σκηνικά έχει κάνει?
supersergio- Banned
u.h έγραψε:supersergio έγραψε:Επίσημος σύνδεσμος αναγνωρισμένος από την Επο. Αυτό που λέει ο τύπος ένα φόρουμ είναι, τίποτα σοβαρό.
Ώπα ρε φίλε..και που το ξέρεις εσύ ότι είναι ένα φόρουμ απλά; τίποτα σοβαρό λέει..χαχα να 'σαι καλά έλυσα.
Μάθε πρώτα και μέτα μίλα. Εμείς οι ultras hellas θα περάσουμε την οπαδική κουλτούρα και την κερκίδα για την εθνική μας ομάδα.
Κάτσε φιλαράκι, όπως έχεις καταλάβει έχεις γραφτεί σε ένα φόρουμ το οποίο έχει να κάνει με έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο ( την Ρεάλ Μαδρίτης στην περίπτωσή μας ). Ο μόνος λόγος που γράφτηκες από ότι βλέπω είναι για να διαφημίσεις ένα φόρουμ για κάτι εντελώς άσχετο από την Ρεάλ Μαδρίτης.. Δεν σε κατηγορώ για αυτό αλλά μάθε να είσαι επαγγελματίας. Αν θες να διαφημιστείς θα μιλήσεις με τους υπεύθυνους του φόρουμ ΚΑΙ ΜΟΝΟ γιατί έτσι πρέπει να γίνεται. Το συγκεκριμένο post το θεωρώ καθαρό SPAM και μόνο. Σαν να μην φτάνει αυτό όμως προσβάλλεις και ένα από τα μέλη μας (έμμεσα ή άμεσα δεν έχει σημασία). Πως θα σου φαινόταν να έμπαινα στο φόρουμ σας και να σας έβριζα; Και εγώ προσωπικά δεν ξέρω τίποτα για κανέναν σύνδεσμο της Εθνικής επειδή δεν ασχολούμαι πολύ. Τον Γαλανόλευκο Φάρο ξέρω μόνο κι αυτόν ακουστά. Τέλος πάντων.. Εύχομαι να μην κρατάς την ίδια στάση σε όσα φόρουμς γράφεσαι γιατί μόνο κακό θα κάνεις σε αυτό που πάει να δημιουργηθεί.. Φιλικά πάντα..
Wael90- Banned
Την βρήκατε πάλι την αφορμή για να ξεκινήσει άλλη μια διαμάχη πάντως...
Το παλικάρι γράφτηκε στο σαιτ και δημοσίευσε αυτό που ήθελε στην σωστή κατηγορία χωρίς να προσβάλει κανέναν. Από κει και πέρα δεν χρειάζεται να σχολιάζετε τα πάντα. Δεν σας ενδιαφέρει αφήστε το. Μην ξεκινάτε διαμάχες από το πουθενά.
Το σαίτ είναι φυσικά για την Βασίλισσα αλλά η κατηγορία Γενική Συζήτηση υπάρχει για αυτόν τον σκοπό. Είναι ένα σημείο που μπορεί ο καθένας να γράψει για θέματα που δεν αφορούν την Βασίλισσα. Μουσική, Κινηματογράφος κτλ κτλ.
Και επιπλέον ο χρήστης u.h έγραψε κάτι που αφορούσε την Ελλάδα. Μην τους αρπάζετε όλους από το λαιμό...
Το παλικάρι γράφτηκε στο σαιτ και δημοσίευσε αυτό που ήθελε στην σωστή κατηγορία χωρίς να προσβάλει κανέναν. Από κει και πέρα δεν χρειάζεται να σχολιάζετε τα πάντα. Δεν σας ενδιαφέρει αφήστε το. Μην ξεκινάτε διαμάχες από το πουθενά.
Το σαίτ είναι φυσικά για την Βασίλισσα αλλά η κατηγορία Γενική Συζήτηση υπάρχει για αυτόν τον σκοπό. Είναι ένα σημείο που μπορεί ο καθένας να γράψει για θέματα που δεν αφορούν την Βασίλισσα. Μουσική, Κινηματογράφος κτλ κτλ.
Και επιπλέον ο χρήστης u.h έγραψε κάτι που αφορούσε την Ελλάδα. Μην τους αρπάζετε όλους από το λαιμό...
Η αντίδρασή μου οφείλεται καθαρά στην απάντηση του u.h. προς τον supersergio, δεν είμαι δικηγόρος κανενός αλλά δεν μ' αρέσει κιόλας να δίνουμε την εντύπωση πως μπαίνει ο καθένας και κάτι ότι γουστάρει επειδή είμαστε "φιλελεύθερο" φόρουμ.. Από εκεί και εμπρός έδωσα μερικές προσωπικές συμβουλές στον φίλο μας γιατί υπήρξα διαχειριστής φόρουμ αρκετές φορές και θεώρησα σωστό να αναφέρω τα παραπάνω στην προηγούμενη απάντησή μου.
Wael90- Banned
supersergio έγραψε:Εσυ μεγάλε που ξέρεις τι είμαι εγώ? Εγώ ούτε καν πανό ultras hellas δεν έχω δει και εχω πάει σε πολλά ματς. Το γκουπ που αναφέρεσαι έχει γραφεία που? Πόσα μέλοι έχει? Ταξιδεύει με την ομάδα? Τι σκηνικά έχει κάνει?
Εάν διάβασες το κείμενο έχουμε 2 χρόνια δημιουργίας του group ultras hellas.
Είχαμε κάνει πιο παλιά κινήσεις οι οποίες δεν πέτυχαν. Τώρα όμως αρχίσαμε νέα προσπάθει η οποία πάει πάρα πολύ καλά και θα μας δείτε και αφρική και παντού. έχουμε 2 πανό ultras hellas. έχουμε και πυρήνες στην ρόδο,στην κεφαλονιά,στην αθήνα και στην θεσσαλονίκη. και επίσης θα δημιουργηθούν πυρήνες και σε πολλά άλλα μέρη της ελλάδας. Σε κάθε πυρήνα το καλοκαίρι θα φτιαχτεί και από ένα πανό. και σύντομα θα υπάρχει και μεγάλο κεντρικό πανί ultras hellas. για μέλη δεν μπορώ να σου πω ακριβής αριθμό αλλά είμαστε πολλά και συνεχώς αυξανόμαστε. επίσης έχουμε και συνδέσμους στην αυστραλία,στην γερμανία,στο λονδίνο,στο τορόντο και σε άλλα μέρη τα οποία έχουν όλα πανό πάλι και πάνε σε όλους τους αγώνες εντός-εκτός.
Εντάξει τώρα? γιαυτό σου είπα να μην μιλάς. Φιλικά πάντα!
Ultras Hellas,
u.h- Madridista
:: ΔΙΑΦΟΡΑ :: Διάφορα :: Γενική Συζήτηση
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης