Brokeback Mountain 2 - Hard Team Work
+4
Despotaros
MaDriDisM
angelinapaik
Sergio Ramos
8 απαντήσεις
:: ΔΙΑΦΟΡΑ :: Διάφορα :: Antibar$elona
Σελίδα 1 από 1
Brokeback Mountain 2 - Hard Team Work
Το 2010, δύο καταξιωμένοι ποδοσφαιριστές, ο Ζεράρ και ο Ζλαταν, που αγωνίζονται στην Καταλανική ομάδα Μπαρτσελόνα έρχονται σε ερωτική επαφή μεταξύ τους. Παρότι στη συνέχεια κάνουν οικογένειες, η ανάμνηση αυτού του γεγονότος θα σημαδέψει ανεξίτηλα τα επόμενα χρόνια της ζωής τους, μέσα στα οποία θα προσπαθούν μάταια να εξορκίσουν τον απαγορευμένο τους έρωτα. Η φλόγα αυτού του έρωτα είναι τόσο δυνατή που οι κατακραυγές του κόσμου και τον μέσων μαζικής ενημέρωσης δεν μπορούν να την σβήσουν.
''Η αγάπη είναι δύναμη της φύσης''
Coming Soon ''Summer 2010''
Directed by Zoan Laporta
Teaser TrailersComing Soon ''Summer 2010''
Directed by Zoan Laporta
Απ: Brokeback Mountain 2 - Hard Team Work
Αποκλειστικά ένα βιντεάκι από τα γυρίσματα της νέα ταινίας.
Φωτορεπορτάζ από τα Στούντιο των γυρισμάτων.
Επίσημο Soundtrack της ταινίας.
Φωτορεπορτάζ από τα Στούντιο των γυρισμάτων.
Επίσημο Soundtrack της ταινίας.
Μπαρτσα ενα τεραστιο κρεββατι.
angelinapaik- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 755
Κορυφαιο .
angelinapaik- Madridista
Ανέβηκε η σελίδα στο facebook! (Να γίνει και ποιο γνωστό το φόρουμ) ;)! Sergio Ramos απλά δεν υπάρχεις!!!
Despotaros- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 777
Ανέβασα κι εγώ την σελίδα.. Henry παιδεραστής λοιπόν..! Το αστείο είναι πως οι οπαδοί του κινήματος απαιτούν απομάκρυνση των Zlatan, Bojan, Henry μόνο..
Wael90- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 1927
Αμα διωξουν και τον Πικε, ποιος ξερει και ποιον αλλον .... θα μεινουν χωρις παικτες.
angelinapaik- Madridista
Ε ναι δεν έχουν άλλους αμυντικούς.. Σιγά μην τους διώξουν όμως.. Έτσι κι αλλιώς αυτό το στυλ αρμόζει στο κωλοχανείο τους..
Wael90- Banned
Ωξο π**στηδες και ασχημοι!!! Πλεον το "μπατσελονα = ομαδα της πουστιας"
επιβεβαιωνεται και κυριολεκτικα...
επιβεβαιωνεται και κυριολεκτικα...
Lucas- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 605
Χαλαρώστε ρε, κουτσομπολιά και αστείες ιστορίες είναι.
καλά για καζούρα...
... αλλά όχι και να τα παίρνουμε σοβαρά.
καλά για καζούρα...
... αλλά όχι και να τα παίρνουμε σοβαρά.
Εδώ το παίρνουν σοβαρά οι οπαδοί τους ρε Billy...
Wael90- Banned
το νεο ονομα της φαρσας. gayrcelona
Halamadrid- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 451
Επίσημη ανακοίνωση: Τα χρώματα των gay παγκοσμίως από πολύχρωμα θα πάνε στα χρώματα της Far$a...!
Wael90- Banned
FC: Το γράμμα του Ιμπραΐμοβιτς στον Πικέ
Μη ρωτάτε «γιατί». Μην ψάχνετε να βρείτε το «πως».
Μικρή σημασία έχουν τα μέσα όταν ο σκοπός είναι τόσο «άγιος».
Όταν το ντοκουμέντο που έρχεται απΆ αυτήν εδώ την στήλη στο φως είναι τέτοιας ιστορικής σημασίας, αλλά και τόσο πολύ επίκαιρο ταυτοχρόνως.
Ρόδο της αυγής,
Δεν περνούν οι μέρες, δεν περνούν οι ώρες. Εδώ στη μακρινή Στοκχόλμη απΆ όπου σου γράφω, η συννεφιά είναι ασορτί με τον ψυχικό μου κόσμο. Γκρίζο και μαύρο έξω, μαύρο και γκρίζο μέσα μου.
Έχει περάσει ένας μήνας από τότε που ολοκληρώθηκαν οι κοινές αγωνιστικές μας υποχρεώσεις και υποχρεώθηκα να σε αποχωριστώ γιατί έπρεπε να ξεκινήσεις προετοιμασία με την εθνική. Κι όλο αυτό, γιατί; Για να πας σε μία διοργάνωση απΆ την οποία θα έλειπα εγώ. Στην αρχή σκεφτόμουν ότι ο καιρός θα περάσει πιο εύκολα. Κι ότι παρακολουθώντας σε από την τηλεόραση θα λειαινόταν ο πόνος της καρδιάς μου. Πίστευα ότι θΆ αντέξω, αλήθεια, κι ότι η εικόνα σου και μόνο, έστω και από απόσταση, θα με όπλιζε με κουράγιο νΆ αντέξω μέχρι να σε ξαναδώ.
Έκατσα να σε καμαρώσω στο παιχνίδι με την Ελβετία. Και, θεέ μου, ανατρίχιασα με το πάθος και την αγωνιστικότητά σου. Κράταγες όλη την άμυνα μόνος σου, εσύ μοναχικέ φρουρέ του ισπανικού κάστρου. Κι όμως, κάτι μέσα μου δεν με άφηνε να χαρώ. Σαν να είχα ένα προαίσθημα, φως μου, ότι κάτι κακό θα σου συμβεί. Και είχα δίκιο. Όταν στη φάση του γκολ σε είδα να γλυστράς και να πέφτεις, άπλωσα ασυναίσθητα τα χέρια προς την τηλεόραση για να σε προστατέψω από τα εχθρικά βέλη. Δεν πρόλαβα όμως. Η σκαριά του Ντερντιγιόκ στο μηνίγγι σου μπήχτηκε στην καρδιά μου σαν μαχαίρι.
Και μετά; Χριστέ μου... Σε παρακολούθησα με αγωνία να σωριάζεσαι στο χορτάρι και το αίμα να τρέχει στο πλάι του προσώπου σου. Ποιος γιατρός και ποιο βαμβάκι, ακριβέ μου... και τι δεν θα ΅δινα για να μπορούσα να
διακτινιστώ, να βρεθώ στο πλάι σου εκείνη τη στιγμή και να σφουγγίσω την κατάρα από την ανοιχτή πληγή σου με τα χείλη μου...
Λίγες μέρες αργότερα πείστηκα ότι το σχέδιο είναι πιο σκοτεινό απΆ όσο φανταζόμουν, όταν στον αγώνα με την Ονδούρα είδα να σε ξαναχτυπάνε. Όχι μία, αλλά δύο φορές. Σε είδα ξανά να ποτίζεις με αίμα και τίμιο
ιδρώτα τη νοτιοαφρικανική γη. Είδα τον αιμοστατικό επίδεσμο στο στόμα σου, σαν ξένη αγκαλιά που αδυνατεί να σου δώσει παρηγοριά.
Κι έτσι κατάλαβα τελικά ότι αυτοί που μας ζηλεύουν -επειδή ξέρουν ότι δεν μπορούν να σε έχουν- το έβαλαν στόχο να χαλάσουν την ομορφιά σου. Να σε πληγώσουν, να σε ασχημίσουν, να σε κάνουν (νόμισαν, οι ανόητοι) λιγότερο ποθητό, σαν κάτι νταβατζήδες που χαράζουν τις πουτάνες τους στο πρόσωπο. Μάταια όμως. Γιατί εγώ ξέρω. Και τώρα σε θέλω περισσότερο από ποτέ.
Δικός σου, Ζλάταν
sport-fm.gr
Μικρή σημασία έχουν τα μέσα όταν ο σκοπός είναι τόσο «άγιος».
Όταν το ντοκουμέντο που έρχεται απΆ αυτήν εδώ την στήλη στο φως είναι τέτοιας ιστορικής σημασίας, αλλά και τόσο πολύ επίκαιρο ταυτοχρόνως.
Ρόδο της αυγής,
Δεν περνούν οι μέρες, δεν περνούν οι ώρες. Εδώ στη μακρινή Στοκχόλμη απΆ όπου σου γράφω, η συννεφιά είναι ασορτί με τον ψυχικό μου κόσμο. Γκρίζο και μαύρο έξω, μαύρο και γκρίζο μέσα μου.
Έχει περάσει ένας μήνας από τότε που ολοκληρώθηκαν οι κοινές αγωνιστικές μας υποχρεώσεις και υποχρεώθηκα να σε αποχωριστώ γιατί έπρεπε να ξεκινήσεις προετοιμασία με την εθνική. Κι όλο αυτό, γιατί; Για να πας σε μία διοργάνωση απΆ την οποία θα έλειπα εγώ. Στην αρχή σκεφτόμουν ότι ο καιρός θα περάσει πιο εύκολα. Κι ότι παρακολουθώντας σε από την τηλεόραση θα λειαινόταν ο πόνος της καρδιάς μου. Πίστευα ότι θΆ αντέξω, αλήθεια, κι ότι η εικόνα σου και μόνο, έστω και από απόσταση, θα με όπλιζε με κουράγιο νΆ αντέξω μέχρι να σε ξαναδώ.
Έκατσα να σε καμαρώσω στο παιχνίδι με την Ελβετία. Και, θεέ μου, ανατρίχιασα με το πάθος και την αγωνιστικότητά σου. Κράταγες όλη την άμυνα μόνος σου, εσύ μοναχικέ φρουρέ του ισπανικού κάστρου. Κι όμως, κάτι μέσα μου δεν με άφηνε να χαρώ. Σαν να είχα ένα προαίσθημα, φως μου, ότι κάτι κακό θα σου συμβεί. Και είχα δίκιο. Όταν στη φάση του γκολ σε είδα να γλυστράς και να πέφτεις, άπλωσα ασυναίσθητα τα χέρια προς την τηλεόραση για να σε προστατέψω από τα εχθρικά βέλη. Δεν πρόλαβα όμως. Η σκαριά του Ντερντιγιόκ στο μηνίγγι σου μπήχτηκε στην καρδιά μου σαν μαχαίρι.
Και μετά; Χριστέ μου... Σε παρακολούθησα με αγωνία να σωριάζεσαι στο χορτάρι και το αίμα να τρέχει στο πλάι του προσώπου σου. Ποιος γιατρός και ποιο βαμβάκι, ακριβέ μου... και τι δεν θα ΅δινα για να μπορούσα να
διακτινιστώ, να βρεθώ στο πλάι σου εκείνη τη στιγμή και να σφουγγίσω την κατάρα από την ανοιχτή πληγή σου με τα χείλη μου...
Λίγες μέρες αργότερα πείστηκα ότι το σχέδιο είναι πιο σκοτεινό απΆ όσο φανταζόμουν, όταν στον αγώνα με την Ονδούρα είδα να σε ξαναχτυπάνε. Όχι μία, αλλά δύο φορές. Σε είδα ξανά να ποτίζεις με αίμα και τίμιο
ιδρώτα τη νοτιοαφρικανική γη. Είδα τον αιμοστατικό επίδεσμο στο στόμα σου, σαν ξένη αγκαλιά που αδυνατεί να σου δώσει παρηγοριά.
Κι έτσι κατάλαβα τελικά ότι αυτοί που μας ζηλεύουν -επειδή ξέρουν ότι δεν μπορούν να σε έχουν- το έβαλαν στόχο να χαλάσουν την ομορφιά σου. Να σε πληγώσουν, να σε ασχημίσουν, να σε κάνουν (νόμισαν, οι ανόητοι) λιγότερο ποθητό, σαν κάτι νταβατζήδες που χαράζουν τις πουτάνες τους στο πρόσωπο. Μάταια όμως. Γιατί εγώ ξέρω. Και τώρα σε θέλω περισσότερο από ποτέ.
Δικός σου, Ζλάταν
sport-fm.gr
Πλακα κανεις .
angelinapaik- Madridista
Ωραίο αυτό το άρθρο, όπως και εκείνα για Μέσι και Καναβάρο.
Το ζευγαράκι της Βαρκελώνης μπόρεσε επιτέλους να ξαναενωθεί.
Να κι ένα επιπλέον καλό που εχουν τα ματς του Τσ. Λιγκ....βοηθάνε τους ερωτευμένους να ξανασυναντήσουν το ταίρι τους.
Τελικά, οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο...
Να κι ένα επιπλέον καλό που εχουν τα ματς του Τσ. Λιγκ....βοηθάνε τους ερωτευμένους να ξανασυναντήσουν το ταίρι τους.
Τελικά, οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο...
:: ΔΙΑΦΟΡΑ :: Διάφορα :: Antibar$elona
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης