O Φαρ$ελονισμός σε όλο του το μεγαλείο
+2
supersergio
billybiros
6 απαντήσεις
:: ΔΙΑΦΟΡΑ :: Διάφορα :: Antibar$elona
Σελίδα 1 από 1
O Φαρ$ελονισμός σε όλο του το μεγαλείο
Για σκάνδαλο με τη σημερινή διαιτησία και το γκολ της ισοφάρισης από τη Ρεάλ Μαδρίτης μιλάει σήμερα ο αθλητικός τύπος της Βαρκελώνης και φυσικά κάποιοι οπαδοί της ομάδας του Λαπόρτα και του πρωθυπουργού.
Σε μια χρονιά γεμάτη διαιτητικά όργια, κάτι τέτοιο αποτελεί αν μη τι άλλο το άκρον άωτον της υποκρισίας και του Φαρ$ελονισμού.
Οι οπαδοί της ομάδος του Λαπόρτα και φυσικά ο προσκείμενος σε αυτή την ομάδα (ο θεός να την κάνει ομάδα - μιας και είναι περισσότερο κόμμα και κίνημα) τύπος μιλάνε για σκάνδαλο στην παρακάτω φάση, όπου ο παίκτης για να προστατευτεί βάζει το χέρι του μπροστά από τα γεννητικά του όργανα.
Αν μη τι άλλο οι περισσότεροι από μας γνωρίζαμε για τι πράγμα μιλάμε.
Μιλάμε για αυτούς που τιμούσαν με χρυσά μετάλλια τον Φράνκο, φτιάχνανε γήπεδο με ειδικές αποφάσεις του δικτάτορα και μετά το "παίζανε αντιστασιακοί" !!!
Τέτοιους τύπους έχουμε συναντήσει αρκετούς και εδώ στην Ελλάδα (μου θυμίζουν πραγματικά κάποιους συμφεροντολογους Ελληνες πολιτικούς) επομένως δεν μου κάνει κατάπληξη που υπάρχουν αρκετοί οπαδοί της Μπαρτσελονα εδώ στην Ελλάδα.
Ευτυχώς πάντα που υπάρχει και η εικόνα και ξέρουμε για το τι ακριβώς μιλάμε.
Μιλάμε για αυτούς που βάφτισαν τα παραπάνω "φανταστικό ποδόσφαιρο" ...
υποτιμάνε τη νοημοσύνη μας ...
και είναι και "υπερήφανοι" για αυτό.
Μιλάμε πολύ απλά για την Μπαρτσελόνα !!!
Σε μια χρονιά γεμάτη διαιτητικά όργια, κάτι τέτοιο αποτελεί αν μη τι άλλο το άκρον άωτον της υποκρισίας και του Φαρ$ελονισμού.
Οι οπαδοί της ομάδος του Λαπόρτα και φυσικά ο προσκείμενος σε αυτή την ομάδα (ο θεός να την κάνει ομάδα - μιας και είναι περισσότερο κόμμα και κίνημα) τύπος μιλάνε για σκάνδαλο στην παρακάτω φάση, όπου ο παίκτης για να προστατευτεί βάζει το χέρι του μπροστά από τα γεννητικά του όργανα.
Αν μη τι άλλο οι περισσότεροι από μας γνωρίζαμε για τι πράγμα μιλάμε.
Μιλάμε για αυτούς που τιμούσαν με χρυσά μετάλλια τον Φράνκο, φτιάχνανε γήπεδο με ειδικές αποφάσεις του δικτάτορα και μετά το "παίζανε αντιστασιακοί" !!!
Τέτοιους τύπους έχουμε συναντήσει αρκετούς και εδώ στην Ελλάδα (μου θυμίζουν πραγματικά κάποιους συμφεροντολογους Ελληνες πολιτικούς) επομένως δεν μου κάνει κατάπληξη που υπάρχουν αρκετοί οπαδοί της Μπαρτσελονα εδώ στην Ελλάδα.
Ευτυχώς πάντα που υπάρχει και η εικόνα και ξέρουμε για το τι ακριβώς μιλάμε.
Μιλάμε για αυτούς που βάφτισαν τα παραπάνω "φανταστικό ποδόσφαιρο" ...
υποτιμάνε τη νοημοσύνη μας ...
και είναι και "υπερήφανοι" για αυτό.
Μιλάμε πολύ απλά για την Μπαρτσελόνα !!!
Απ: O Φαρ$ελονισμός σε όλο του το μεγαλείο
Κοταλανοί βολευτείτε με καμιά τσικουδιά που δεν έδωσε 10 πέναλντι πέρσυ για να πάρετε Ευρωπαϊκό, θα μιλήσετε εσείς για διατησία τελειωμένη ομαδίτσα
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
Τα offside δεν τα ειδε κανεις ε ? Ronaldo και Higuain κοπηκανε τζαμπα απο τον εποπτη.
Εμένα δεν μου κάνει εντύπωση, ο Γκέμπελς ωχριά μπροστά στους οπαδούς του Φαρ$ελόνα.
Το άσπρο μάυρο θα κάνουν, αρκεί να περάσουν την προπαγάνδα τους.
Αλλά μάλλον είναι ατυχής η σύγκριση, διότι η πόντια πόρνη απλά το έκανε τσάμπα, αυτοί εδώ πληρώνουν κι από πάνω.....
Το άσπρο μάυρο θα κάνουν, αρκεί να περάσουν την προπαγάνδα τους.
Έτσι είναι, και μετά βαφτίζουν όποιον δεν γουστάρουν "ομάδα του Φράνκο" και νομίζουν ότι καθάρισαν οι βρωμιές τους. Αλλά η βρωμιά σας κύριοι γκεμπελίσκοι δεν ξεπλένεται με τίποτα και όσο κι αν προσπαθήσετε να διαστρεβλώσετε την ιστορία.billybiros έγραψε:Αν μη τι άλλο οι περισσότεροι από μας γνωρίζαμε για τι πράγμα μιλάμε.
Τουλάχιστον να το κάναν από συμφέρον πάει στο καλό, αλλά αυτοί είναι σαν το ανέκδοτο με την πόντια πόρνη, αυτή που αυτοκτόνησε όταν έμαθε ότι οι υπόλοιπες πληρώνονταν.....billybiros έγραψε:Τέτοιους τύπους έχουμε συναντήσει αρκετούς και εδώ στην Ελλάδα (μου θυμίζουν πραγματικά κάποιους συμφεροντολογους Ελληνες πολιτικούς) επομένως δεν μου κάνει κατάπληξη που υπάρχουν αρκετοί οπαδοί της Μπαρτσελονα εδώ στην Ελλάδα.
Αλλά μάλλον είναι ατυχής η σύγκριση, διότι η πόντια πόρνη απλά το έκανε τσάμπα, αυτοί εδώ πληρώνουν κι από πάνω.....
Αχ ρε κοτούλες....
Wael90- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 1927
Η παραγκα σε ολο της το μεγαλειο!!!!
Σάλος έχει προκληθεί στην Ισπανία, λόγω μία αμφισβητούμενης φάσης στο Σεβίλλη-Μπαρτσελόνα. Την ώρα που το σκορ ήταν 3-2 υπέρ των «μπλαουγκράνα», ο διαιτητής του αγώνα (Ουνδιάνο Μαγιένκο) αρνήθηκε να καταλογίσει πέναλτι, όταν ο Ζεράρ Πικέ φέρεται να έσπρωξε τον Φρεντερίκ Κανουτέ.
Ο ρέφερι έκρινε ότι το μαρκάρισμα δεν ήταν αντικανονικό και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. «Υπάρχει επαφή, είναι φάουλ και ο διαιτητής θα μπορούσε να είχε δώσει πέναλτι», δήλωσε ο επιθετικός των Ανδαλουσιανών.
https://www.youtube.com/watch?v=cIa7fFUriy0&feature=player_embedded#at=21
Σάλος έχει προκληθεί στην Ισπανία, λόγω μία αμφισβητούμενης φάσης στο Σεβίλλη-Μπαρτσελόνα. Την ώρα που το σκορ ήταν 3-2 υπέρ των «μπλαουγκράνα», ο διαιτητής του αγώνα (Ουνδιάνο Μαγιένκο) αρνήθηκε να καταλογίσει πέναλτι, όταν ο Ζεράρ Πικέ φέρεται να έσπρωξε τον Φρεντερίκ Κανουτέ.
Ο ρέφερι έκρινε ότι το μαρκάρισμα δεν ήταν αντικανονικό και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. «Υπάρχει επαφή, είναι φάουλ και ο διαιτητής θα μπορούσε να είχε δώσει πέναλτι», δήλωσε ο επιθετικός των Ανδαλουσιανών.
https://www.youtube.com/watch?v=cIa7fFUriy0&feature=player_embedded#at=21
Halamadrid- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 451
:: ΔΙΑΦΟΡΑ :: Διάφορα :: Antibar$elona
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης