Euro 2012
+9
Lucas
Wael90
Halamadrid
Ronaldo4ever
XDot
supersergio
billybiros
Eladir
MaDriDisM
13 απαντήσεις
:: ΔΙΑΦΟΡΑ :: Ελληνικό Ποδόσφαιρο :: Εθνική Ελλάδος
Σελίδα 2 από 3
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Euro 2012
Ξεχνάς τι έκανε ο Τόρες στη Λίβερπουλ? Στην Τσέλσι ναι είχε πρόβλημα (το οποίο πιστεύω ότι θα λυθεί), αλλά δεν ξέχασε την μπάλα, γι'αυτό έδωσε η Τσέλσι 50 μύρια, γιατί στη Λίπβερπουλ έβγαζε μάτια. Ο Ντρογκμπά είναι παικτάρα, παγκόσμια κλάση αλλά είναι 35, οπότε δεν μας κάνει, ούτε σε μας ούτε σε κανέναν μεγάλο σύλλογο που δεν αγοράζει παίκτη για ένα χρόνο.
Αλλά βγαίνουμε off topic, οπότε σορρυ από τη μεριά μου.
Αλλά βγαίνουμε off topic, οπότε σορρυ από τη μεριά μου.
marnik- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 195
Η ένστασή μου για τον Τόρες δεν είναι ότι δεν ξέρει μπάλα.
Η ένστασή μου είναι ότι δεν μπορεί να πάρει στις πλάτες του μια ομάδα (τουλάχιστον από όσες παίζουν σε κορυφαίο επίπεδο) και ότι δεν έχει τόσο εύκολο το γκολ. Σίγουρα βοηθάει το παιχνίδι μιας ομάδας, διότι δημιουργεί χώρους και βοηθάει την κυκλοφορία της μπάλας, αλλά δεν μπορεί μια ομάδα να βασιστεί πάνω του.
Κακά τα ψέμματα, η Ισπανία σε άλλους βασίζεται και βασιζόταν, όχι στον Τόρες. Ακόμα και στην επίθεση πιο σημαντικός για την ομάδα της Ισπανίας είναι πχ ο Βίγια (και αυτό φάνηκε τώρα με την απουσία του), παρά ο Τόρες.
Στην Λίβερπουλ όντως είχε 1-2 καλές χρονιές ο Τόρες, αλλά να μην ξεχνάμε ότι ο Τόρες με την Λίβερπουλ δεν κατάφερε να κατακτήσει κανέναν απολύτως τίτλο. Και μιλάμε για την Λίβερπουλ, που είναι μια από τις δύο κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας.
Οι μόνοι τίτλοι στην καριέρα του σε συλλογικό επίεπδο ήρθαν φέτος με την Τσέλσυ, στην οποία όμως ελάχιστη συμμετοχή είχε (και ένα πρωτάθλημα β' κατηγορίας με την Ατλέτικο, το οποίο δεν το προσμετρώ).
Αυτό που τον έφαγε τον Τόρες κατά την γνώμη μου είναι ότι ξαφνικά θεωρήθηκε ως ένας από τους κορυφαίους του κόσμου, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες για ικανότητες που ποτέ δεν είχε.
Εγώ δεν το βλέπω ότι θα κάνει καριέρα με την Τσέλσυ. Εκτός και αν η Τσέλσυ προσαρμόσει το παιχνίδι της στον Τόρες, πράγμα το οποίο όμως δεν θα είναι καλό για την ίδια την Τσέλσυ. Θυμήσου πώς ήταν η Ατλέτικο επί Τόρες και πώς πέταγε φωτιές μετά με Αγκουέρο - Φορλάν.
Τέλος του οφ τόπικ και από μενα.
Η ένστασή μου είναι ότι δεν μπορεί να πάρει στις πλάτες του μια ομάδα (τουλάχιστον από όσες παίζουν σε κορυφαίο επίπεδο) και ότι δεν έχει τόσο εύκολο το γκολ. Σίγουρα βοηθάει το παιχνίδι μιας ομάδας, διότι δημιουργεί χώρους και βοηθάει την κυκλοφορία της μπάλας, αλλά δεν μπορεί μια ομάδα να βασιστεί πάνω του.
Κακά τα ψέμματα, η Ισπανία σε άλλους βασίζεται και βασιζόταν, όχι στον Τόρες. Ακόμα και στην επίθεση πιο σημαντικός για την ομάδα της Ισπανίας είναι πχ ο Βίγια (και αυτό φάνηκε τώρα με την απουσία του), παρά ο Τόρες.
Στην Λίβερπουλ όντως είχε 1-2 καλές χρονιές ο Τόρες, αλλά να μην ξεχνάμε ότι ο Τόρες με την Λίβερπουλ δεν κατάφερε να κατακτήσει κανέναν απολύτως τίτλο. Και μιλάμε για την Λίβερπουλ, που είναι μια από τις δύο κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας.
Οι μόνοι τίτλοι στην καριέρα του σε συλλογικό επίεπδο ήρθαν φέτος με την Τσέλσυ, στην οποία όμως ελάχιστη συμμετοχή είχε (και ένα πρωτάθλημα β' κατηγορίας με την Ατλέτικο, το οποίο δεν το προσμετρώ).
Αυτό που τον έφαγε τον Τόρες κατά την γνώμη μου είναι ότι ξαφνικά θεωρήθηκε ως ένας από τους κορυφαίους του κόσμου, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες για ικανότητες που ποτέ δεν είχε.
Εγώ δεν το βλέπω ότι θα κάνει καριέρα με την Τσέλσυ. Εκτός και αν η Τσέλσυ προσαρμόσει το παιχνίδι της στον Τόρες, πράγμα το οποίο όμως δεν θα είναι καλό για την ίδια την Τσέλσυ. Θυμήσου πώς ήταν η Ατλέτικο επί Τόρες και πώς πέταγε φωτιές μετά με Αγκουέρο - Φορλάν.
Τέλος του οφ τόπικ και από μενα.
Και ένα οφ τόπικ από μένα. Διάβασα ότι ο Μου είναι στο Γιούρο για να παρακολουθήσει από κοντά τον Γκέτσε και τον Ντεμπισί... Ο 1ος πιστεύω είναι ιδανική επιλογή αν φύγει ο Ντι Μαρία ή ο Κακά καθώς παίζει και άκρα και 10άρι. Τον δεύτερο τον είδα σήμερα πρώτη φορά με την Γαλλία καθώς δεν βλέπω Γαλλικό πρωτάθλημα. Πάντως μου έκανε καλή εντύπωση! Για δεξιά μπακ πάντως έχουν γραφτεί επίσης Αθπιλικουέτα (που προσωπικά μου αρέσει αρκετά), Βαν Ντερ Βιλ και Γουόλκερ.
binix- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 428
Για τον Γκέτζε δεν θα το έλεγα ότι παίζει τόσο να έρθει.
Ο Ντεμπισί θα συμφωνήσω ότι είναι πολύ καλή περίπτωση και απόλυτα εφικτός στόχος. Κι εγώ πρώτη φορά σε φιλικό αγώνα τώρα τον Ιούνιο τον είδα και μου φαίνεται ότι ταιριάζει με αυτό που ψάχνουμε. Παίζει όλη την πλευρά, γρήγορος και βοηθά στο δημιουργικό κομμάτι.
Ο Ντεμπισί θα συμφωνήσω ότι είναι πολύ καλή περίπτωση και απόλυτα εφικτός στόχος. Κι εγώ πρώτη φορά σε φιλικό αγώνα τώρα τον Ιούνιο τον είδα και μου φαίνεται ότι ταιριάζει με αυτό που ψάχνουμε. Παίζει όλη την πλευρά, γρήγορος και βοηθά στο δημιουργικό κομμάτι.
Ο Τorres ειναι ανυπαρκτος εδω και δυο χρονια, πολλους τραυματισμους και ειναι φαντασμα του παιχτη που εκανε παπαδες οταν πρωτοπηγε στη Liverpool. Γιατι η Chelsea πληρωσε 50εκ ? Για τον ιδιο λογο που γινονται πολλες ηλιθιες μεταγραφες στην Αγγλια (βλεπε Καρολ Liverpool), ειτε δεν εχουν ιδεα απο μπαλα ειτε παιζονται παιχνιδια μανατζερ.
Η ομαδα δεν χρειαζεται επιθετικο απο τη στιγμη που εμεινε ο Higuain μαζι με Benzema και Ronaldo ειναι αρκετοι. Αν παρουσιαστει καμια πολυ καλη ευκαιρια τοτε μονο αξιζει να κινηθουμε.
Τον Mourinho τον ειδα που εβλεπε αγωνες, καλα κανει. Χαλαρωνει, τσεκαρει παιχτες της Ρεαλ και πιθανους στοχους.
Σημαντικο ματς για την Εθνικη σημερα, πρεπει οπωσδηποτε να μην χασουμε. Μακαρι να παει καλα η ομαδα.
Η ομαδα δεν χρειαζεται επιθετικο απο τη στιγμη που εμεινε ο Higuain μαζι με Benzema και Ronaldo ειναι αρκετοι. Αν παρουσιαστει καμια πολυ καλη ευκαιρια τοτε μονο αξιζει να κινηθουμε.
Τον Mourinho τον ειδα που εβλεπε αγωνες, καλα κανει. Χαλαρωνει, τσεκαρει παιχτες της Ρεαλ και πιθανους στοχους.
Σημαντικο ματς για την Εθνικη σημερα, πρεπει οπωσδηποτε να μην χασουμε. Μακαρι να παει καλα η ομαδα.
Ρε παιδια ακομα και με αυτον τον Τορες (που με αφηνει αδιαφορο ποδοσφαιρικα) η Ισπανια επαιζε καλυτερα απο την στιγμη που μπηκε (εκανε 2-3 ευκαιριες ασχετα αν τις εχασε), ηταν πασιφανες. Δεν γινεται να παιζεις χωρις φορ μπροστα οσο καλους επιθετικογενεις παιχτες και να εχεις (μεγαλο fail του Ντελ Μποσκε αν και τον εχω σε μεγαλη εκτιμηση). Δικαιως το σχολιασε και ο Μουρινιο. Και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ντε και καλα πρεπει να παιζει και η Ισπανια σαν την Μπαρτσελονα. Οκ, εχει το βασικο κορμο της στο κεντρο αλλα ειπαμε.. οχι και χωρις CF.
Ωραιο ματσακι παντως χθες το Ουκρανια-Σουηδια, ειχε ανατροπη και φασεις μεχρι το τελος! Αυτο που παρατηρω ειναι οτι μεχρι τωρα, στα φαινομενικα μικρα ματς εχει παιχτει η καλυτερη μπαλα σε σχεση με τα ντερμπι των μεγαλων ομαδων..
Αντε να δουμε τι θα κανουμε και μεις σημερα. Καλη τυχη να 'χουμε!
Ωραιο ματσακι παντως χθες το Ουκρανια-Σουηδια, ειχε ανατροπη και φασεις μεχρι το τελος! Αυτο που παρατηρω ειναι οτι μεχρι τωρα, στα φαινομενικα μικρα ματς εχει παιχτει η καλυτερη μπαλα σε σχεση με τα ντερμπι των μεγαλων ομαδων..
Αντε να δουμε τι θα κανουμε και μεις σημερα. Καλη τυχη να 'χουμε!
Lucas- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 605
Οντως ηταν μεγαλο fail. Ο Llorente εκανε φοβερη χρονια και γενικοτερα ειναι παρα πολυ καλος παιχτης. Δεν του εχουν δωθει ευκαιριες με την εθνικη Ισπανιας και δεν καταλαβαινω το γιατι.
Οσο για την Εθνικη μας, ηταν απογοητευτικο ματς. Για ενα ακομη παιχνιδι ειμασταν πολυ κακοι στο 1ο ημιχρονο και ο διαιτητης ηταν εχθρικος. Δεν μου αρεσε και η τελευταια αλλαγη του Santos, πιστευω επρεπε να μπει ο Λυμπεροπουλος ειτε στον Σαλπιγγιδη ειτε στον Σαμαρα που ειχαν κλαταρει. Ο Φορτουνης ετρεχε και του εβγαιναν μερικες ενεργειες. Στο τελευταιο 20λεπτο που επρεπε να τους λιωσουμε δεν μπορουσαμε να αναπτυχθουμε και εκανε γιομες ο Κατσουρανης απο την αμυνα.
Ο Παπαδοπουλος φοβερος παιχτης, τον εχω δει και με την Schalke, πολυ μελλον το παλικαρι.
Οσο για την Εθνικη μας, ηταν απογοητευτικο ματς. Για ενα ακομη παιχνιδι ειμασταν πολυ κακοι στο 1ο ημιχρονο και ο διαιτητης ηταν εχθρικος. Δεν μου αρεσε και η τελευταια αλλαγη του Santos, πιστευω επρεπε να μπει ο Λυμπεροπουλος ειτε στον Σαλπιγγιδη ειτε στον Σαμαρα που ειχαν κλαταρει. Ο Φορτουνης ετρεχε και του εβγαιναν μερικες ενεργειες. Στο τελευταιο 20λεπτο που επρεπε να τους λιωσουμε δεν μπορουσαμε να αναπτυχθουμε και εκανε γιομες ο Κατσουρανης απο την αμυνα.
Ο Παπαδοπουλος φοβερος παιχτης, τον εχω δει και με την Schalke, πολυ μελλον το παλικαρι.
Όντως άθλια η εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και κυρίως στην αρχή, αλλά πιο άθλια η διαιτησία.
Το τί έχουμε δει μέχρι σήμερα απο διαιτητές, ας μην το σχολιάσω καλύτερα.....το μαγαζάκι του Πλατινι συνεχίζει τον χαβά του....
Η πρόκριση μάλλον κρίθηκε πλέον....
Το τί έχουμε δει μέχρι σήμερα απο διαιτητές, ας μην το σχολιάσω καλύτερα.....το μαγαζάκι του Πλατινι συνεχίζει τον χαβά του....
Η πρόκριση μάλλον κρίθηκε πλέον....
Η Εθνική μας ήταν άθλια σε όλο το παιχνίδι, όχι μόνο στο 1ο ημίχρονο που είαμσταν όντως τραγικοί. Και στο δεύτερο όμως, είχαμε την κατοχή (καθώς οι Τσέχοι δεν την χρειάζονταν) και τίποτα άλλο. Αργοί στην κατ'επίφαση ανάπτυξη, καμία φαντασία, καμία οργάνωση, καμία ουσιαστική ευκαιρία (και το γκολ στην ουσία αυτογκολ ήταν). Ο Σάντος κοιμόταν, δεν έβλεπε ότι το κέντρο έχει κλατάρει και ότι παίζουμε με γιόμες ώστε να βαλει μέσα Φετφατζίδη ή Νίνη, επέμενε δε στον καταστροφικό Χολέβας. Το μόνο καλό για την Εθνική μας ήταν η τεράστια εμφάνιση του Παπαδόπουλου (ο οποίος είναι βασικός στην Σάλκε, αλλά στην Ελλάδα πρέπει να τραυματιστεί ο Αβραάμ για να παίξει, που προσωπικά πιστεύω ότι ο Αβραάμ είναι δύο κλάσεις κάτω από τον μικρό).
marnik- Madridista
Σωστός!!marnik έγραψε:Το μόνο καλό για την Εθνική μας ήταν η τεράστια εμφάνιση του Παπαδόπουλου (ο οποίος είναι βασικός στην Σάλκε, αλλά στην Ελλάδα πρέπει να τραυματιστεί ο Αβραάμ για να παίξει, που προσωπικά πιστεύω ότι ο Αβραάμ είναι δύο κλάσεις κάτω από τον μικρό).
Νικησαν δυσκολα η Πορτογαλια και ευκολα η Γερμανια. Σφαγη θα γινει για το ποιος θα περασει δευτερος.
Ο Ρονάλντο δεν είναι καλος στο EUro . Ίσως είναο πολύ κουρασμένος , ίσως πολύ αγχωμένος.... Δεν πειράζει , αρκεί που σκίζει με τη Ρεάλ.
angelinapaik- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 755
Όντως με την Εθνική δεν παίζει τόσο καλά. στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλός (όχι φοβερός) στο δεύτερο οι 2 ευκαιρίες που έχασε (ιδίως η δεύτερη) δεν χάνονται. Κι εγώ νομίζω ότι είναι αγχωμένος να αποδείξει ότι μπορεί να σηλώσει την Πορτογαλία στις πλάτες του (στη Ρεάλ υπάρχουν κι άλλοι). Ένα γκολ θα του λύσει τα πόδια.
marnik- Madridista
Aπο δηλωσεις που εκανε φαινεται ξεκαθαρα η πιεση που αισθανεται και το αγχος του να αποδειξει οτι ειναι ο καλυτερος. Ολο το γηπεδο χθες φωναζε το ονομα του Μεσσι σε καθε επαφη του με την μπαλα και ο ιδιος απαντωντας σε δημοσιογραφους ειπε "αυτος (μεσσι) τι εκανε περσι στο κοπα αμερικα, και μαλιστα στην χωρα του; μαλλον ειναι χειροτερο αυτο..".
Eως ενα βαθμο εχει δικιο γιατι εχουν διαφορετικη αντιμετωπιση στα ασχημα παιχνιδια τους τοσο απ τα media οσο και απο τον κοσμο αλλα πρεπει επιτελους να μαθει να παιζει πιο χαλαρα, χωρις να σκεφτεται τι λενε οι επικριτές του (μιας και τους εχει απαντησει απειρες φορες - πιο προσφατα στα 3 τελευταια ελ κλασσικο κιολας). Πιστευω οτι με καθαρο μυαλο στο 2ο τετ-α-τετ- τουλαχιστον θα ειχε σκοραρει χθες..
Eως ενα βαθμο εχει δικιο γιατι εχουν διαφορετικη αντιμετωπιση στα ασχημα παιχνιδια τους τοσο απ τα media οσο και απο τον κοσμο αλλα πρεπει επιτελους να μαθει να παιζει πιο χαλαρα, χωρις να σκεφτεται τι λενε οι επικριτές του (μιας και τους εχει απαντησει απειρες φορες - πιο προσφατα στα 3 τελευταια ελ κλασσικο κιολας). Πιστευω οτι με καθαρο μυαλο στο 2ο τετ-α-τετ- τουλαχιστον θα ειχε σκοραρει χθες..
Lucas- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 605
Το κακό είναι ότι σε πολλά κρίσημα ματς σκέφτεται παραπάνω από όσο πρέπει και αυτό του δένει τα πόδια. Ένα μέγαλο μέρος αυτού οφείλεται στο ότι σκέφτεται τι λένε οι άλλοι και δεν έχει καθαρό μυαλό. Όπως και να χει στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε έξυπνα, σύγκλινε πολλές φορές στον άξονα τραβόντας πάνω του την άμυνα και απελευθέρωνε τους συμπαίχτες του αλλά τα τετ-α-τετ και ειδικά το 2ο δεν τα χάνεις ρε Ρονάλντο, όχι ΕΣΥ τουλάχιστον...
Όσο για την Πορτογαλία γενικά, έχει καλές μονάδες σε όλες τις θέσεις πλην του επιθετικού. Πιστεύω θα ήταν πιο αποτελεσματικό να παίξει ο Βαρέλα ή ο Κουαρέσμα μπροστά, ως δεύτερος επιθετικός και να εναλλάζουν θέση με Κριστιάνο ή Νάνι. Έτσι μπορεί να μην έχουν έναν καθαρό φορ μπροστά, αλλά τουλάχιστον θα εκμαιταλεύονται την ταχύτητα και την δημιουργικότητα των παιχτών τους. Τέσπα, είδωμεν την Κυριακή!
Όσο για την Πορτογαλία γενικά, έχει καλές μονάδες σε όλες τις θέσεις πλην του επιθετικού. Πιστεύω θα ήταν πιο αποτελεσματικό να παίξει ο Βαρέλα ή ο Κουαρέσμα μπροστά, ως δεύτερος επιθετικός και να εναλλάζουν θέση με Κριστιάνο ή Νάνι. Έτσι μπορεί να μην έχουν έναν καθαρό φορ μπροστά, αλλά τουλάχιστον θα εκμαιταλεύονται την ταχύτητα και την δημιουργικότητα των παιχτών τους. Τέσπα, είδωμεν την Κυριακή!
binix- Madridista
Απλά πρέπει να πεισθούμε ότι ο Μέσσι είναι ο καλυτερότερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών και δεν ταιριάζει με το "ίματζ" που του χτίζουν να λένε την αλήθεια, ότι δηλαδή δεν έχει καταφέρει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ σε διεθνές επίπεδο, αγωνιζόμενος με μια από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου και πλάι σε παιχταράδες.
Και μην μου πει κανείς ότι έχει σύγκριση η ποιότητα των συμπαικτών του Μέσσι στην Αργεντινή με αυτούς του Ρονάλντο στην Πορτογαλία.
Επίσης, ας μου θυμίσει κάποιος πόσα γκολ έβαλε ο Μέσσι στο πρόσφατο Μουντιάλ...
Τέσπα, ό,τι και να κάνουν το μόνο που θα πετύχουν στο τέλος είναι να πεισμώσουν κι άλλο τον Ρόνι και να τους ξεσκίζει ακόμα καλύτερα όπου τους πετυχαίνει.
Και μην μου πει κανείς ότι έχει σύγκριση η ποιότητα των συμπαικτών του Μέσσι στην Αργεντινή με αυτούς του Ρονάλντο στην Πορτογαλία.
Επίσης, ας μου θυμίσει κάποιος πόσα γκολ έβαλε ο Μέσσι στο πρόσφατο Μουντιάλ...
Τέσπα, ό,τι και να κάνουν το μόνο που θα πετύχουν στο τέλος είναι να πεισμώσουν κι άλλο τον Ρόνι και να τους ξεσκίζει ακόμα καλύτερα όπου τους πετυχαίνει.
Άσχετο, σε συνέντευξη που έδωσε ο τεχνικός διευθυντής της Λιλ, δήλωσε πως μέσα στον Μάιο, έκανε πρόταση 11 εκατομμυρίων ευρώ η Ρεάλ για τον Ντεμπισί. Είπε πως υπό άλλες συνθήκες θα ήταν αρκετά ικανοποιημένοι και θα έλεγαν το ΟΚ κατευθείαν καθώς και ο παίχτης θέλει να πάει σε μεγαλύτερη ομάδα, αλλά προς το παρόν θα περιμένουν να τελειώσει το Γιούρο. Η ρήτρα του παίχτη είναι γύρω στα 40 εκατομμύρια.
binix- Madridista
ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αντε να αποκλείσουμε και τους ναζί τώρα να γουστάρουμε.........
Αντε να αποκλείσουμε και τους ναζί τώρα να γουστάρουμε.........
Απίστευτη πρόκριση για την Ελλάδα. Χίλια μπράβο.
angelinapaik- Madridista
Αντε Κριστιανο κανε κατι γιατι βγηκαν τα παπαγαλακια παλι
madridismo- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 794
Με ακουσε και τους το εκλεισε το στομα παλι...
madridismo- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 794
Ζωγράφισε χθες ο Ρονάλντο και.....απάντησε.
angelinapaik- Madridista
Μπράβο στην εθνική μας ομάδα, έστω κι αν δεν τα κατάφερε τελικά.
Αν είχαμε έναν καλύτερο τερματοφύλακα ίσως μπορούσαμε και περισσότερα. Μάλλον ο Χιώτης άξιζε μια θέση, αλλά τέσπα.
Εύχομαι οι άλλες ομάδες του νότου να κάνουν το καθήκον τους απέναντι στην πολυεθνική των ναζί.
ΥΓ. Μπράβο και στον Ρόνι για χθες. Πάλι βούλωσε στόματα.
Αν είχαμε έναν καλύτερο τερματοφύλακα ίσως μπορούσαμε και περισσότερα. Μάλλον ο Χιώτης άξιζε μια θέση, αλλά τέσπα.
Εύχομαι οι άλλες ομάδες του νότου να κάνουν το καθήκον τους απέναντι στην πολυεθνική των ναζί.
ΥΓ. Μπράβο και στον Ρόνι για χθες. Πάλι βούλωσε στόματα.
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
:: ΔΙΑΦΟΡΑ :: Ελληνικό Ποδόσφαιρο :: Εθνική Ελλάδος
Σελίδα 2 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης