Γκουαρντιόλα και αναβολικά
4 απαντήσεις
:: ΔΙΑΦΟΡΑ :: Διάφορα :: Antibar$elona
Σελίδα 1 από 1
Γκουαρντιόλα και αναβολικά
Επανεξετάζεται η υπόθεση ντόπινγκ του Γκουαρντιόλα
Εξελίξεις αναμένονται στο θέμα σχετικά με την χρήση απαγορευμένων ουσιών του Πεπ Γκουαρντιόλα την περίοδο που αγωνιζόταν στη Μπρέσια. Η Ολυμπιακή Επιτροπή της Ιταλίας (CONI) αποφάσισε να ανοίξει εκ νέου τον φάκελο του πρώην παίκτη της ιταλικής ομάδας και νυν προπονητή της Μπαρτσελόνα, ο οποίος βρέθηκε «θετικός» σε έλεγχο που του έγινε το 2001.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η CONI, ο δημόσιος κατήγορος αναφορικά με τις υποθέσεις ντόπινγκ στην Ιταλία άσκησε έφεση στην αθωωτική απόφαση για τον Γκουαρντιόλα, με την ακροαματική διαδικασία της υπόθεσης να ορίζεται για τις 15 Σεπτεμβρίου.
Η ποινή που είχε επιβληθεί στον Ισπανό τεχνικό ήταν τετράμηνος αποκλεισμός λόγω χρήσης της ουσίας νανδρολόνης, στην οποία είχε βρεθεί «θετικός». Ωστόσο, η έφεση που είχε καταθέσει είχε γίνει δεκτή, με την ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να δικαιώνει τελικά τον 38χρονο προπονητή.
www.sport-fm.gr
Εξελίξεις αναμένονται στο θέμα σχετικά με την χρήση απαγορευμένων ουσιών του Πεπ Γκουαρντιόλα την περίοδο που αγωνιζόταν στη Μπρέσια. Η Ολυμπιακή Επιτροπή της Ιταλίας (CONI) αποφάσισε να ανοίξει εκ νέου τον φάκελο του πρώην παίκτη της ιταλικής ομάδας και νυν προπονητή της Μπαρτσελόνα, ο οποίος βρέθηκε «θετικός» σε έλεγχο που του έγινε το 2001.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η CONI, ο δημόσιος κατήγορος αναφορικά με τις υποθέσεις ντόπινγκ στην Ιταλία άσκησε έφεση στην αθωωτική απόφαση για τον Γκουαρντιόλα, με την ακροαματική διαδικασία της υπόθεσης να ορίζεται για τις 15 Σεπτεμβρίου.
Η ποινή που είχε επιβληθεί στον Ισπανό τεχνικό ήταν τετράμηνος αποκλεισμός λόγω χρήσης της ουσίας νανδρολόνης, στην οποία είχε βρεθεί «θετικός». Ωστόσο, η έφεση που είχε καταθέσει είχε γίνει δεκτή, με την ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να δικαιώνει τελικά τον 38χρονο προπονητή.
www.sport-fm.gr
Απ: Γκουαρντιόλα και αναβολικά
Ε τον Γκουαρντιόλα.
v.d vaart- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 245
παλιο θεμα νομιζω ειναι το ειχα διαβασει οτι αθωωθηκε.ξαφνικα δηλαδη..αλλιως..μονο και μονο επειδη "φαινεται" στη μπαρτσελονα.
XDot- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 743
Φυσικά και είναι αθώος - δεν πήρε ποτέ του ντόπα.
Απλά έγινε ο πρώτος έλεγχος και βρέθηκε ντοπαρισμένος,
έγινε ο δεύτερος και ξαναβρέθηκε ντοπέ.
Τιμωρήθηκε και από την ομοσπονδία αλλά και το δικαστήριο (με ποινή φυλάκισης).
...και μετά απο χρόνια αθωώθηκε.
Δεν ξέρω τι ήθελε να κάνει ο Γκουαρντίλα και δεν με νιάζουν τα τυπικά.
Απο τη στιγμή που ήταν δικαίωμα του - επιλογή του - έδρασε όπως έδρασε.
Εγώ πάντως στη θέση του και αν ήμουν πραγματικά αθώος δεν θα κοιτούσα τα καταστατικά και τέτοιου είδους Φαρ$ελονιές - αλλά θα πήγαινα θα έδινα αίμα και θα τους έλεγα ορίστε.
Όλα τα άλλα είναι τυπικές ψευτοδημοκρατικες Φαρ$ελονιές για να το παίξει κάποιος αθώος.
και δεν αφορούν μόνο τον Γκουαρντιόλα αλλά και άλλους (όπως τους δικούς μας Κεντέρη και Θάνου).
Απλά έγινε ο πρώτος έλεγχος και βρέθηκε ντοπαρισμένος,
έγινε ο δεύτερος και ξαναβρέθηκε ντοπέ.
Τιμωρήθηκε και από την ομοσπονδία αλλά και το δικαστήριο (με ποινή φυλάκισης).
...και μετά απο χρόνια αθωώθηκε.
Δεν ξέρω τι ήθελε να κάνει ο Γκουαρντίλα και δεν με νιάζουν τα τυπικά.
Απο τη στιγμή που ήταν δικαίωμα του - επιλογή του - έδρασε όπως έδρασε.
Εγώ πάντως στη θέση του και αν ήμουν πραγματικά αθώος δεν θα κοιτούσα τα καταστατικά και τέτοιου είδους Φαρ$ελονιές - αλλά θα πήγαινα θα έδινα αίμα και θα τους έλεγα ορίστε.
Όλα τα άλλα είναι τυπικές ψευτοδημοκρατικες Φαρ$ελονιές για να το παίξει κάποιος αθώος.
και δεν αφορούν μόνο τον Γκουαρντιόλα αλλά και άλλους (όπως τους δικούς μας Κεντέρη και Θάνου).
Oλοι οσοι κανουν αθλητισμο σε τοσο υψηλο επιπεδο περνουν ντοπα, απλα αλλοι περνουν την καλυτερη και αλλοι πιανονται. Τωρα συγκεκριμενα για τον Guardiola δεν την θυμαμαι καθολου την υποθεση τοτε.
Πιστεύω πως ήταν το πρώτο ισχυρό πλήγμα και ουσιαστικά το τέλος της Φαρ$α για φέτος. Αν όντως οι παίκτες της ντοπάρονται και κόψουν τη ντόπα θα δούμε τραγελαφικά πράγματα φέτος.
:: ΔΙΑΦΟΡΑ :: Διάφορα :: Antibar$elona
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης