Alvaro Arbeloa
+13
Despotaros
Sergio-(4)-Ramos
MaDriDisM
c0n
Wael90
billybiros
xabikos
supersergio
Madridistagr
Eladir
W.S_HOOLS
Sergio Ramos
v.d vaart
17 απαντήσεις
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές
Σελίδα 1 από 3
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Alvaro Arbeloa
Μία ανάσα από Αρμπελόα η Ρεάλ
Το μεταγραφικό ντεμαράζ της Ρεάλ συνεχίζεται. Οι Μαδριλένοι βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκηση του Αλβάρο Αρμπελόα από τη Λίβερπουλ. Ο τεχνικός διευθυντής της Ρεάλ, Χόρχε Βαλντάνο, ανέφερε ότι οι δύο ομάδες είναι κοντά σε συμφωνία.
Ο 26χρονος δεξιός μπακ της Λιβερπουλ βρίσκεται στη Νότια Αφρική, για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, και δήλωσε: «Θα ήταν ψέμα αν έλεγα οτι σίγουρα θα παίζω στη Λίβερπουλ και του χρόνου. Αυτή τη στιγμή πρέπει να βάλω τα προσωπικά μου προβλήματα στην άκρη και να συγκεντρωθώ στην Ισπανία Από Δευτέρα θα σκεφτώ για το μέλλον μου, ίσως και να επιστρέψω στην Ισπανία αλλά όχι για την Λα Κορούνια αλλά για την παλιά μου ομάδα ».
Edit By Admin: Μεταφορά θέματος στην σωστή κατηγορία.
Το μεταγραφικό ντεμαράζ της Ρεάλ συνεχίζεται. Οι Μαδριλένοι βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκηση του Αλβάρο Αρμπελόα από τη Λίβερπουλ. Ο τεχνικός διευθυντής της Ρεάλ, Χόρχε Βαλντάνο, ανέφερε ότι οι δύο ομάδες είναι κοντά σε συμφωνία.
Ο 26χρονος δεξιός μπακ της Λιβερπουλ βρίσκεται στη Νότια Αφρική, για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, και δήλωσε: «Θα ήταν ψέμα αν έλεγα οτι σίγουρα θα παίζω στη Λίβερπουλ και του χρόνου. Αυτή τη στιγμή πρέπει να βάλω τα προσωπικά μου προβλήματα στην άκρη και να συγκεντρωθώ στην Ισπανία Από Δευτέρα θα σκεφτώ για το μέλλον μου, ίσως και να επιστρέψω στην Ισπανία αλλά όχι για την Λα Κορούνια αλλά για την παλιά μου ομάδα ».
Edit By Admin: Μεταφορά θέματος στην σωστή κατηγορία.
v.d vaart- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 245
Απ: Alvaro Arbeloa
Αν τελικά πάρουμε Αρμπελόα τότε το θέμα Μαικόν έχει τελειώσει πιστεύω..
Κέντρο μπορεί να παίξει αυτός???
Και κάτι σχετικά με το σίτε. Όσο γίνεται να προσέχουμε τα νέα θέματα να τοποθετούνται στις σωστές κατηγορίες.
Κέντρο μπορεί να παίξει αυτός???
Και κάτι σχετικά με το σίτε. Όσο γίνεται να προσέχουμε τα νέα θέματα να τοποθετούνται στις σωστές κατηγορίες.
Είναι σαφές ότι το μεγαλύτερο κομμάτι του μπάτζετ έχει σχεδιαστεί να δοθεί για μεταγραφές από την μέση και μπροστά, οπότε μην περιμένουμε ηχηρές μεταγραφές στην άμυνα. Τουλάχιστον ο Αρμπελόα είναι ένας καλός παίχτης. Όχι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά καλός.
Ο Αρμπελόα είναι της πλάκας. Πριν 3 χρόνια τον άφησε ο Περεθ και τώρα τον θέλει πίσω? Ούτε ευρώ για τον άμπαλο
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
Όπως έγραψα ξανά ούτε για αστείο δεν τον θέλω στη Ρεάλ. Ακόμη και ο Σαλγάδο σε τέτοια ηλικία είναι πιο αξιόπιστος. Με διαφορά ο χειρότερος αμυντικός της Λίβερπουλ.
xabikos- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 267
Μέτριος είναι αλλά δεν πρέπει να έρθει. Είναι πχ σαν να έχεις τον Ραούλ και να σου φέρουν και τον Πίπο Ιντζάκι. Πίπο και Ραούλ είναι το ίδιο πράγμα πλέον, τα ίδια πάνω κάτω μπορούν να κάνουν μες στο γήπεδο. Ποίο το νόημα να έχεις και τους 2? Έτσι είναι με Αρμπελόα και Τόρες. Εκτός και αν έχουν δει στη Ρεαλ ότι ξέρεις κάτι, φέτος άλλο μπακ πλην Αρμπελόα δεν παίρνω, διώχνω Σαλγαδο-Χάιντσε οπότε μόνο με Ράμος-Τορες-Μαρσελο δεν βγαίνει η σεζόν. Πάρε και τον Αρμπελόα και χώστον μέσα άμα λάχει και το επόμενο καλοκαίρι βλέπουμε. Σωστή σκέψη μεν, ρίσκο όμως
supersergio- Banned
supersergio έγραψε:Ο Αρμπελόα είναι της πλάκας. Πριν 3 χρόνια τον άφησε ο Περεθ και τώρα τον θέλει πίσω? Ούτε ευρώ για τον άμπαλο
Πριν απο τρία χρόνια ο Μιγιάτοβιτς με τον Καλντερόν τον πούλησαν έναντυ 1,3 εκατομμυρίων στην Λα Κορούνια.
Οπως άφησαν τον Φιλίπε (τον βραζιλιάνο) μαζί με τον Μάτα να φύγουν.
... και φέραν του πανάκριβους παικταράδες Σαβιόλα - Εμερσον - Ντρέντε - Ντούντεκ και Μέτζελντερ!!!
Όπως και να χει δεν κάνει για Ρεαλ ο παίκτης
supersergio- Banned
Συμφωνώ. Καλύτερα να δώσουμε λίγα λεφτά παραπάνω για να πάρουμε ένα καλο back, όχι περιπτώσεις συμβιβασμού.
Wael90- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 1927
Σύμφωνα με την «The Sun» ο Αρμπελόα έχει κλείσει στη Ρεάλ Μαδρίτης έναντυ του ποσού των 4,5 εκατομμυρίων λιρών (5,2 εκατομμύρια ευρώ).
Ποποποπ αυτά είναι γούστα! Μπορεί να μην αξίζει ο παίχτης αλλά είναι αμυντικός. Και δεν έχουμε αμυντικούς.
Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου και δεν τον πιστεύω καθόλου. Είναι από τους χειρότερους αμυντικούς. Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά ελπίζω να μην βασιζόμαστε σε αυτόν σαν πλάγιο μπακ. Αν θέλαμε κάποιον από την Λίβερπουλ ας παίρναμε τον Αουρέλιο που είναι ένα καλό αριστερό μπακ που μας λείπει.
xabikos- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 267
Αν δεν ερθει κατι σιγουρο, καλυτερα να παρει χρονο ο Torres, τουλαχιστον εχει καποια εμπειρια και καποια περιθωρια εξελιξης.
Εγώ εάν έρθει ο Αρμπέλοα νομίζω η άμυνα θα είναι κάπως έτσι
Arbeloa---------------Ramos----------------Albiol....................Pepe
εσείς τι λέτε?
Arbeloa---------------Ramos----------------Albiol....................Pepe
εσείς τι λέτε?
v.d vaart- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 245
Ο Pepe δεξια ? Απιθανο. Η τριαδα ειναι ψιλοσιγουρη Pepe-Albiol-S.Ramos. Τωρα αριστερα ποιος θα παιζει...Marcelo, Heinze, Torres ειναι για τωρα οι επιλογες. Θα δουμε αν θα ερθει αλλος και τι επιπεδου θα ειναι.
heinze με κλειστα τα ματια. ο Marcelo δεν κανει. αφηνει μεγαλα κενα. μεγαλυτερα και απο αυτα του Ramos
c0n- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 122
Αυτή τη στιγμή η ομάδα διαθέτει 9 αμυντικούς
Σαλγάδο - Ραμος - Τορες - Πεπε - Αλμπιολ - Γκαραυ - Μετζελντερ - Χαινσε - Μαρσελο.
Στο τέλος θα μείνουν 8 - πράγμα που σημαίνει ότι αν αποκτηθεί ο Αρμπελόα φεύγουν 2.
(Ο αριθμός των παικτών που θα δηλωθούν είναι περιορισμένος)
Ραμος - Τορες - Πεπε - Αλμπιολ και Μαρσελο φαίνονται σίγουροι.
Σαλγάδο δεν φαίνεται το κουνάει.
Τον Μετζελντερ φέρεται να του είπαν Βαλντάνο και Πελεγκρίνι ότι μένει.
Άρα μένουν 2.
Με τον Χαινσε υπήρξε συμφωνία με την Μαρσεηγ αλλά δεν τα βρήκε ο παίκτης.
Και ο Γκαράυ που φαίνεται να αποτελεί το μεγάλο ερωτηματικό.
Για μένα θα έπρεπε να την κάνουν Σαλγάδο και Μετζελντερ,
αλλά όπως δείχνει είναι πιθανότερο να την κάνουν Χαινσε και Γκαραυ.
Σαλγάδο - Ραμος - Τορες - Πεπε - Αλμπιολ - Γκαραυ - Μετζελντερ - Χαινσε - Μαρσελο.
Στο τέλος θα μείνουν 8 - πράγμα που σημαίνει ότι αν αποκτηθεί ο Αρμπελόα φεύγουν 2.
(Ο αριθμός των παικτών που θα δηλωθούν είναι περιορισμένος)
Ραμος - Τορες - Πεπε - Αλμπιολ και Μαρσελο φαίνονται σίγουροι.
Σαλγάδο δεν φαίνεται το κουνάει.
Τον Μετζελντερ φέρεται να του είπαν Βαλντάνο και Πελεγκρίνι ότι μένει.
Άρα μένουν 2.
Με τον Χαινσε υπήρξε συμφωνία με την Μαρσεηγ αλλά δεν τα βρήκε ο παίκτης.
Και ο Γκαράυ που φαίνεται να αποτελεί το μεγάλο ερωτηματικό.
Για μένα θα έπρεπε να την κάνουν Σαλγάδο και Μετζελντερ,
αλλά όπως δείχνει είναι πιθανότερο να την κάνουν Χαινσε και Γκαραυ.
Γιατί να φύγει ο Γκαράι δεν το καταλαβαίνω.. Αρμπελόα πάντως δεν με χαλάει για πάγκο. Όχι φυσικά βασικό αλλά πάγκο γιατί όχι?
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές
Σελίδα 1 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης