Η "παράγκα" του Λαπόρτα
+3
MaDriDisM
Eladir
billybiros
7 απαντήσεις
:: ΔΙΑΦΟΡΑ :: Διάφορα :: Antibar$elona
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: Η "παράγκα" του Λαπόρτα
To πεναλτυ αρκετα οριακο, ναι μεν υπαρχει υπαφη αλλα ο Iniesta επεσε πολυ ευκολα.
Τι οριακό ρε συ... Επαφή υπάρχει αλλά δεν δίνεται το πέναλτι αυτό! Με τίποτα!
Κρίμα γιατί τσάμπα 1 βαθμό πήραν πάλι!!!!!
Κρίμα γιατί τσάμπα 1 βαθμό πήραν πάλι!!!!!
Έπεσε "άτσαλα" πάνω του...
Τώρα τι να λέμε...
Ας μάρκαρε σαν να τους Φαρ$ελονίστας
Πλάκα - πλάκα είναι πολύ ξεφτίλα να τους βοηθάει τόσο η παράγκα και αυτοί να καταφέρνουν να ισοφαρίσουν μόλις στο 88.
Τελικά ΜΟΝΟ ένα ψεύτικο πέναλτι και μερικά ακόμα φαλτσοσφυρίγματα όπως αποδείχθηκε δεν φτάνουν.
Αυτή η ομάδα το 12 εναντίον 11 δεν το αντέχει.
Θέλει τουλάχιστον 13 εναντίον 11 ή έστω 12 εναντίον 10.
Δεν ξέρω αν τελικά πάρει το πρωτάθλημα...
Αλλά αγαπάει ο θεός τον κλέφτη...
Αγαπά και τον νοικοκύρη...
Τώρα τι να λέμε...
Ας μάρκαρε σαν να τους Φαρ$ελονίστας
Πλάκα - πλάκα είναι πολύ ξεφτίλα να τους βοηθάει τόσο η παράγκα και αυτοί να καταφέρνουν να ισοφαρίσουν μόλις στο 88.
Τελικά ΜΟΝΟ ένα ψεύτικο πέναλτι και μερικά ακόμα φαλτσοσφυρίγματα όπως αποδείχθηκε δεν φτάνουν.
Αυτή η ομάδα το 12 εναντίον 11 δεν το αντέχει.
Θέλει τουλάχιστον 13 εναντίον 11 ή έστω 12 εναντίον 10.
Δεν ξέρω αν τελικά πάρει το πρωτάθλημα...
Αλλά αγαπάει ο θεός τον κλέφτη...
Αγαπά και τον νοικοκύρη...
sto penalty ekane 2 epafes o amintikos tis betis. prwta apo mprosta p kathara den itan penalty kai meta apo piso p den fainetai sto replay an ton vrike
alex_rm9- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 1760
Το πέναλντι αυτό ούτε ο Λαπόρτα δεν το δίνε. Έλεος ποια, ήθελα να ξερα δεν ντρέπεται ο Ινιεστα να βουτάει έτσι?
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
supersergio έγραψε: ήθελα να ξερα δεν ντρέπεται ο Ινιεστα να βουτάει έτσι?
Αφού ρε συ αυτό το κάνουνε στην προπόνηση, γιατί να ντρέπεται?
https://realgr.forumgreek.com/forum-f13/topic-t229-130.htm#14686
Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι ο Ινιέστα εφαρμόζει άψογα τις οδηγίες του προπονητή....
ΦΑΡΣΑ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!!!
Τι να ντραπεί , αφού έτσι έχουν μάθει...supersergio έγραψε: ήθελα να ξερα δεν ντρέπεται ο Ινιεστα να βουτάει έτσι?
και μάλιστα το βαφτίζουν διαστημικό ποδόσφαιρο, Μαραντόνα και τέτοια.
Ντράπηκε ο Μέσι που πήγε να κλέψει το πρωτάθλημα με το χέρι;
Αλλά τι να περιμένεις απο μια ομάδα που τιμάει δικτάτορες
και μετά το παίζει και "παρθένα Μαρία".
Μετά το εκτός με την Ατλέτι, με την Μπλμπάο έγιναν τα όργια νούμερο 2.
supersergio- Banned
billybiros έγραψε:
Αλλά τι να περιμένεις απο μια ομάδα που τιμάει δικτάτορες
και μετά το παίζει και "παρθένα Μαρία".
Είσαι φασίστας!!
Ντρόπη σου που προβάλλεις τις φωτογραφίες....ουουουου φασίστα!
Αντε να μαζεύουμε και εδώ τις φάσεις της προηγούμενης αγωνιστικής.
Το πέναλτι που σύμφωνα με τους Φαρ$ελονιστας δεν έπρεπε να δοθεί και τους αδικήσανε κιόλας.
και ένα γκόλ της Ατλέτικο που όπως εγώ τουλάχιστον βλέπω (δεν έχω Φαρ$ελονίστικα μάτια)
Ηταν κανονικό.
Το πέναλτι που σύμφωνα με τους Φαρ$ελονιστας δεν έπρεπε να δοθεί και τους αδικήσανε κιόλας.
και ένα γκόλ της Ατλέτικο που όπως εγώ τουλάχιστον βλέπω (δεν έχω Φαρ$ελονίστικα μάτια)
Ηταν κανονικό.
Tα όργια των Φαρ$ελονοδιαιτητών συνεχίστηκαν χθές βράδυ.
Παραθέτω την άποψη ενός Φαρ$ελονίστα
η Μπαρσα παρουσιαζει σκορ και
θεαμα...και ειναι 1η με το σπαθι της...ποια βοηθεια απο την διαιτησια
και κουραφεξαλα;;;;
Οσοι εχουν ματια βλεπουν...και
κρινουν..
Βέβαια αυτοί που αναμφισβήτητα βλέπουν ...
αυτα που βλέπουν εν πάσι περιπτώσει δεν τολμάνε να βάλουν τις φάσεις στα σάιτ τους.
Υ/Γ
Άλλα τα μάτια της αλεπούς
και άλλα του Φαρ$ελονιστα
Οντως υπηρξαν 2-3 φασεις που ο διαιτητης ( Iturralde Gonzalez ) ηταν τραγικος. Μια το χερι του Sylvinho που η μπαλα πηγαινε μεσα και κανονικα ηταν πεναλτυ+κοκκινη (εγινε και νωρις στον αγωνα) και μια που ο Valdes κανει εξοδο και ριχνει τον επιθετικο της Huelva που ειχε τη μπαλα μπροστα του, καθαρο πεναλτυ+κιτρινη και αυτο (εγινε οταν το σκορ ηταν 1-0). Μετα ηταν και αλλες 2-3 φασεις που ηταν αμφισβητουμενες. Το πεναλτυ που εδωσε στη Βarcelona για χερι και απο ενα γκολ-offside που ειχαν οι δυο ομαδες, τα replay ομως δεν ηταν δεν ηταν στην ιδια ευθεια. Παραπονεθηκαν εντονα προπονητης & παιχτες της Huelva αλλα who cares.
Τεσπα, συνηθισμενα πραγματα. Η Μarca το πετυχε ακριβως στο εξωφυλλο "πρωταθλητες με διαταγμα" αν και εγω θυμαμαι στο πρωτο μισο της season τη Marca να κανει μια "ερευνα" σχετικα με τα διαιτητικα λαθη και να βγαζει τη Barcelona αδικημενη και οτι κανονικα η τοτε διαφορα επρεπε να ειναι ακομη μεγαλυτερη. Αλλα μαλλον αυτες οι "ερευνες" πανε με το ποιος ειναι προεδρος....οταν ηταν ο Calderon συμφερε να κανουν πολεμο και να μηδενιζουν τα παντα. Τωρα που αλλαξε η διοικηση, ξαφνικα γιναμε οι αδικιμενοι? Τελικα περα απο τους Ελληνες, και οι Ισπανοι ειναι πρωταθλητες στο αθλημα της κωλοτουμπας!
Τεσπα, συνηθισμενα πραγματα. Η Μarca το πετυχε ακριβως στο εξωφυλλο "πρωταθλητες με διαταγμα" αν και εγω θυμαμαι στο πρωτο μισο της season τη Marca να κανει μια "ερευνα" σχετικα με τα διαιτητικα λαθη και να βγαζει τη Barcelona αδικημενη και οτι κανονικα η τοτε διαφορα επρεπε να ειναι ακομη μεγαλυτερη. Αλλα μαλλον αυτες οι "ερευνες" πανε με το ποιος ειναι προεδρος....οταν ηταν ο Calderon συμφερε να κανουν πολεμο και να μηδενιζουν τα παντα. Τωρα που αλλαξε η διοικηση, ξαφνικα γιναμε οι αδικιμενοι? Τελικα περα απο τους Ελληνες, και οι Ισπανοι ειναι πρωταθλητες στο αθλημα της κωλοτουμπας!
Αργά το κατάλαβες...
supersergio- Banned
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
:: ΔΙΑΦΟΡΑ :: Διάφορα :: Antibar$elona
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης